תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 00:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פרשת איש התקשורת המטריד (לכאורה וזה...)
הודעהפורסם: 01 מאי 2013, 09:57 
אין צורך לעוות את ההודעות שלך, כי את עושה את זה בעצמך, בנוסף לאלה שלי. זה נחמד שאת מכניסה את ה"קיבלת אישור שהיא מעוניינת בקשר איתך", רק שאין לזה קשר לסקס וללא או כן. הזעם הקדוש שלך לא ישנה את השורה התחתונה שהיא שלא וכן הם הרבה פעמים עניין לפרשנות אפורה בין שני אנשים, ולא למשטרה. הטרדה מינית לעומת זאת, היא הטרדה מינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2013, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
אני מאחלת לך שאף פעם לא תבוא אליך מישהי קרובה ותגיד לך: "פירשו את הלא שלי כ-כן".
ויותר מזה אני מקווה שאם תזכה לחנך ילדים לא תחנך אותם על ברכי המשפט ש"לא" זה נתון לפרשנות.

ושאלוהים יעזור לכולנו.

כנפו תעשה לי פנדל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2013, 11:20 
teknoboy כתב:
כן, ברור, כשנשים אומרות "לא" הן בעצמם מתכוונות ל"כן".
אתם לא מבינים שהפנטזיות שלכם גורמות לסבל להמוני נשים?
אז נכון, פה ושם תפספסו זיון. ביג פאקינג דיל.
באמת שווה לקחת את הסיכון של להרוס למישהי את החיים בשביל להוסיף לעצמכם עוד כוכב מעל הסמל?

תשמע, אם היית מכיר אותי, היית מבין כמה ההודעה הזאת מצחיקה כשהיא מופנת אליי. לא רלוונטי אליי אפילו בעשירית האחוז, ההודעה שכתבתי היא ניתוח אובייקטיבי נטו. ה"לא" הראשוני הוא הרבה פעמים חלק מהמשחק, אצל הרבה בחורות.
וכן, יש גם נשים שיודו בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2013, 11:28 
ואני מאחל לך שתהיי קצת יותר קיצונית וקצת יותר מציאותית, ושתחנכי את הילדים שלך בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: פרשת איש התקשורת המטריד (לכאורה וזה...)
הודעהפורסם: 01 מאי 2013, 11:32 
NARKOTIKA כתב:
teknoboy כתב:
באמת שווה לקחת את הסיכון של להרוס למישהי את החיים בשביל להוסיף לעצמכם עוד כוכב מעל הסמל?

תשמע, אם היית מכיר אותי, היית מבין כמה ההודעה הזאת מצחיקה כשהיא מופנת אליי. לא רלוונטי אליי אפילו בעשירית האחוז, ההודעה שכתבתי היא ניתוח אובייקטיבי נטו. ה"לא" הראשוני הוא הרבה פעמים חלק מהמשחק, אצל הרבה בחורות.

א. זה לא חלק מהמשחק
ב. מי שלדעתו בחלק מהמקרים זה כן, ולא מפסיק כשאומרים לו לא, שייקח בחשבון שיש סיכוי שהוא יחטוף תלונה על אונס או תקיפה. גם זה חלק מהמשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2013, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

:ROSE:

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2013, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
teknoboy כתב:

ידידי היקר, יכול להיות שהיא אומרת "לא" מתוך כוונה להגיד בעוד שבוע "כן" או משהו דומה, אין לי מושג עם איזה בנות אתה מסתובב וכמה מתוסבכות הן עם עצמן.
מה שאני יודע בוודאות זה שכשמישהי אומרת "לא" היא מתכוונת ל"לא", כלומר לתשובה שלילית, כלומר לאי הסכמה, כלומר לחוסר רצון.
לא לשום דבר "דינמי", לא לשום דבר "אפור" ולא לשום "משחק".
כל דבר אחר הוא פנטזיה שקיימת רק בראש של מי שמקבל את התשובה השלילית הזאת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2013, 12:14 
אז אתם בעצם מחקתם את המושג "משחקת אותה קשה להשגה" מהעולם, כלומר הוא לא קיים.

(כן, זה נשמע קצת ילדותי. אבל גם ילדים לפעמים פוגעים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2013, 12:18 
משחקת קשה להשגה?המונח מדבר על לצאת לדייט, לא על סקס, יש לך איזו אי.הבנה.

לגיטימי להזמין מישהי לצאת יותר מפעם אחת, לא לגיטימי להציק ולנדנד
אחרי שאמרו לך לא, לא מעוניינת. זו הטרדה.

להמשיך אחרי שבחורה אמרה לך להפסיק בסיטואציה פיזית זו תקיפה לכל דבר.

כמו שאמיר אמר, מישהו שלא מבין מה זה לא, שיישב לבד בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2013, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אז אתם בעצם מחקתם את המושג "משחקת אותה קשה להשגה" מהעולם, כלומר הוא לא קיים.

(כן, זה נשמע קצת ילדותי. אבל גם ילדים לפעמים פוגעים)

כמו שכתבתי לפני רגע, יכול להיות שבעוד שבוע היא תגיד לך "כן".
אז תחכה שבוע ותשאל שוב.
אתה לא יכול לצאת מאיזו נקודת הנחה שהיא משחקת איתך ומתכוונת למשהו אחר ממה שהיא אומרת.
אולי לפעמים זה נכון (כאמור אני לא מכיר את הבנות שאתה יוצא איתן או חושק בהן), אבל אם לא - יוצא שאנסת מישהי, כלומר פגעת בה את הפגיעה הכי חמורה שאפשר בערך.
זה באמת סיכון שאתה רוצה לקחת?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2013, 12:49 
נדמה לי שהוא מתכוון בקטע של דייט.
שם אם הבחורה אומרת לך שהיא לא יכולה מחר, לגיטימי לשאול עוד פעם פעמיים, תלוי כמה אלרגי אתה ללהרגיש נודניק, כי זו עדיין לא דחייה .גם כמובן לא יום אחרי יום, לא באובססיביות או אגרסיביות וכאלה.
אם מובהר לך שזה לא, והיא לא מעוניינת, זה סיפור אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2013, 13:05 
לי אישה אף פעם לא אמרה כן ואני נשוי עם שני ילדים , בטח יש עוד כמה שמסתובבים להם בדרום העיר בלי שאני יודע עליהם .

מי שואל בכלל ?
זורם זורם , לא זורם? מחכים .
בגילי המופלג אני לא חושב שהיה לי אי פעם דיון במיטה עם מישהי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2013, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
רוי, זאת לא ממש השאלה.
אף אחד פה לא מסתובב עם טופסי ויתור בארנק, למקרה שיבוא לו לנסות משהו עם מישהי.
השאלה היא אם המשכת "לזרום" גם אחרי שאמרו לך "לא" (כל זה כמובן בהנחה שנתת הזדמנות להגיד "לא"\להבהיר-שאין-זרימה למי שבדקת את מידת הזרימה שלך).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2013, 14:17 
לפי וואי נט סוקניק העיד במשטרה בנושא. אז איזושהי תלונה ככל הנראה יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2013, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
לפי וואי נט סוקניק העיד במשטרה בנושא. אז איזושהי תלונה ככל הנראה יש.

לא חייבת להיות תלונה כדי שהמשטרה תחקור.

כנפו תעשה לי פנדל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2013, 14:24 
נכון, טעות שלי. חקירת משטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2013, 06:54 
סמל אישי של המשתמש
http://www.hahem.co.il/friendsofgeorge/?p=3378
דוגמית:
ציטוט:
הידיעה הראשונה על רוזן התפרסמה לאחר שהעיתונאיות שמאחוריה אספו עדויות מעשר נשים שונות על התנהלותו של רוזן. הוא קיבל את זכות התגובה ובחר שלא להשתמש בה. האם התומכים של רוזן היו אומרים שגם אם קיבלנו עשר תלונות שונות על שחיתות כלפי פקיד ציבור מסוים, אסור לנו לכתוב כתבה כי זה יהיה "משפט שדה"? אם כן, אפשר לסגור את כל מקצוע העיתונות החוקרת ולהעסיק כתבני בית משפט, כדי שידווחו לנו על תוצאות המשפטים הפליליים.
מרבים להשתמש בטענה ש"כל אדם חף מפשע עד שיוכח אחרת." המאמר הזה של יעל פז-מלמד הוא דוגמא טובה. אבל, שוב, זה בולשיט: זה דומה לבלבול הנפוץ בין האמירה שכל בני האדם שווים ובין הכחשה שיש הבדלים בין בני אדם. כל בני האדם שווים בזכויותיהם ובאופן שבו אמור החוק להתייחס אליהם. הם עדיין חכמים יותר ופחות, מצחיקים יותר ופחות, מעניינים יותר ופחות. המשמעות של "כל אדם חף מפשע עד שיוכח אחרת" היא שאסור לנו להעניש אדם בסנקציות משפטיות – מאסר, קנס – עד שהוא יקבל אפשרות הוגנת להוכיח את חפותו, משום שאלו הן סנקציות ברוטליות במיוחד. הטענה שלחברה אסור להביע שאט נפש מאדם בלי לעבור קודם כל דרך שופט, קטגור וסניגור היא, שוב, מתכון לשליטה בחברה של אלה שיש להם. פרסום של העובדה שאדם נוטה להטריד מינית נשים איננו, בפני עצמו, סנקציה משפטית. כן, זה יכול לפגוע במטה לחמו – וזה בדיוק סוג הדברים שהמטריד היה צריך לחשוב עליהם מראש.

יש שם עוד הרבה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2013, 14:58 
יש פה הנחה סיבובית ובעייתית בטיעון שלו, שמומחשת היטב במשפט האחרון. שהרי אם אכן מטריד (כמו שנכתב), על מה הדיון בכלל...?
לדעתי, אין פה שחור ולבן או "תומכים ומתנגדים". יש פה שאלה עקרונית שאין עליה תשובה פשוטה.
כרגיל, השיח בישרא הוא של טובים ורעים וצודקים וקשקשנים. זה מביא באופן ישיר לדיון שטחי וחבל, כי יש פה נושא מאוד עקרוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2013, 19:21 
teknoboy כתב:
http://www.hahem.co.il/friendsofgeorge/?p=3378
דוגמית:
ציטוט:
הידיעה הראשונה על רוזן התפרסמה לאחר שהעיתונאיות שמאחוריה אספו עדויות מעשר נשים שונות על התנהלותו של רוזן. הוא קיבל את זכות התגובה ובחר שלא להשתמש בה. האם התומכים של רוזן היו אומרים שגם אם קיבלנו עשר תלונות שונות על שחיתות כלפי פקיד ציבור מסוים, אסור לנו לכתוב כתבה כי זה יהיה "משפט שדה"? אם כן, אפשר לסגור את כל מקצוע העיתונות החוקרת ולהעסיק כתבני בית משפט, כדי שידווחו לנו על תוצאות המשפטים הפליליים.
מרבים להשתמש בטענה ש"כל אדם חף מפשע עד שיוכח אחרת." המאמר הזה של יעל פז-מלמד הוא דוגמא טובה. אבל, שוב, זה בולשיט: זה דומה לבלבול הנפוץ בין האמירה שכל בני האדם שווים ובין הכחשה שיש הבדלים בין בני אדם. כל בני האדם שווים בזכויותיהם ובאופן שבו אמור החוק להתייחס אליהם. הם עדיין חכמים יותר ופחות, מצחיקים יותר ופחות, מעניינים יותר ופחות. המשמעות של "כל אדם חף מפשע עד שיוכח אחרת" היא שאסור לנו להעניש אדם בסנקציות משפטיות – מאסר, קנס – עד שהוא יקבל אפשרות הוגנת להוכיח את חפותו, משום שאלו הן סנקציות ברוטליות במיוחד. הטענה שלחברה אסור להביע שאט נפש מאדם בלי לעבור קודם כל דרך שופט, קטגור וסניגור היא, שוב, מתכון לשליטה בחברה של אלה שיש להם. פרסום של העובדה שאדם נוטה להטריד מינית נשים איננו, בפני עצמו, סנקציה משפטית. כן, זה יכול לפגוע במטה לחמו – וזה בדיוק סוג הדברים שהמטריד היה צריך לחשוב עליהם מראש.

יש שם עוד הרבה.

חוק לשון הרע , מכיר?

עם כל הכבוד לחופש העיתונות , הפצת שמועות ושקרים חסרות כל בסיס "פלילי" או ודאי אינו חוקי.
עיתונות חוקרת זה משהו אחר לגמרי ממה שעושים לרוזן .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2013, 19:24 
אם הוא לא רוצה שהשם שלו יהיה בתקשורת, אז פעם הבאה כשהוא אולי מטריד נשים, שיעשה את זה לא ממקצוע של סלבריטי.

הוא בחר במקצוע, כמו שאומרים לכאורה גם ניצל אותו בשביל להשיג מין, עכשיו מגיע לו שיתבייש, לא שירחמו עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2013, 20:03 
זה שהוא אדיוט וצריך לקחת בחשבון שכל התנהגות בעייתית שלו (בין אם חוקית או לא) מסכנת את שמו זה נכון, אבל זה שהוא כבר "מטריד" כהנחת עבודה בגלל שהוא עשה ככה וככה והשופטת הדס שטייף החליטה שהוא הורשע, זה כבר עניין אחר.
חוק הטרדה מינית הוא חוק עם גבולות מאוד מאוד עמומים בפרקטיקה (להבדיל מהתאוריה). חיזור קרצייתי ומנג'ס הוא לא בהכרח הטרדה.
בשביל זה יש רשויות שאמורות להביא בחשבון את מכלול ראיות מכל הכיוונים והזוויות ולקבל החלטה האם יש בהתנהגות הזאת בכדי הטרדה או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: פרשת איש התקשורת המטריד (לכאורה וזה...)
הודעהפורסם: 04 מאי 2013, 20:26 
אוגוסטוס היל כתב:
זה שהוא אדיוט וצריך לקחת בחשבון שכל התנהגות בעייתית שלו (בין אם חוקית או לא) מסכנת את שמו זה נכון, אבל זה שהוא כבר "מטריד" כהנחת עבודה בגלל שהוא עשה ככה וככה והשופטת הדס שטייף החליטה שהוא הורשע, זה כבר עניין אחר.
חוק הטרדה מינית הוא חוק עם גבולות מאוד מאוד עמומים בפרקטיקה (להבדיל מהתאוריה). חיזור קרצייתי ומנג'ס הוא לא בהכרח הטרדה.
בשביל זה יש רשויות שאמורות להביא בחשבון את מכלול ראיות מכל הכיוונים והזוויות ולקבל החלטה האם יש בהתנהגות הזאת בכדי הטרדה או לא.

נכון מאד, רק שזה לא קשור לפלילים.
כמו שהוא נהנה מהשם והמעמד שלו ושהוא מוזכר בהקשרים חיוביים, שיידע לקבל את זה גם בהקשרים רעים של ההתנהגות שלו.
אין פסול בלהציף נשים באס אם אסים? אז למה לא לפרסם שככה איש התקשורת מתנהג?

מבחינתי האישית הוא טינופת בכיינית, אבל גם אם הוא לא עבר על החוק, הוא דמות תקשורתית שפוטרה מערוץ 2 ומנחים לא רצו לעבוד איתו. אלו עובדות, למה להסתיר את זה מהציבור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
בסופו של דבר רבים כתבו פה את מה שאני כתבתי.

שכנוע ומשחקי חיזור זה דבר לגיטימי כשלעצמו. אנשים משתנים ונפתחים אחד לשני. כאילו, דה.

הטרדה מינית היא לא לגיטימית.

מעשה מגונה, כפיה פיזית בלי אפשרות לצד השני להגיד "לא". זה לא לגיטימי. ובזה חיים רמון הורשע (ואם יורשה לי, עצם היחס המיני לקצינה שכפופה למשרד ראש הממשלה בעודו שר בממשלה, היא בנוסף למעשה מגונה, גם הטרדה מינית במקום העבודה מהסוג החמור ביותר).

אני לא אוהב את עמנואל רוזן.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:
19 כתב:
כל פשע חמור יותר מרצח שלא הוכח.
להתפתל בלהסביר למה רצח גם אם יוכח הוא לא כזה נורא זה מטומטם.
אבל זה לא מפתיע,אין לאיש באמת דיעות.

חוץ מזה שהוא בכלל לא טען את זה לדעתי, הוא בלבל במוח על אונס בלי אלימות וכאלה.

נ.ב
לא מאחל לאחותך לקבל מבול של הודעות, גם אחרי שהיא אומרת די, מאדם מבוגר ממנה בעשורים, שנחשב לאחד החזקים בארץ בתתחום העיסוק שלה.
ועוד יותר לא מאחל להשתגיד לה שזה חיזור.

אם אני זוכר טוב (אין לי זמן לבדוק, אני ממהר) הוא כן כתב באחת ההודעות שאין ספק שיש מקרה שהוא לא הכריח אותה לשכב וזה כן ייחשב אונס.

דיברו פה מבחינה משפטית. יש מספיק דברים לא טובים שאנשים יכולים לעשות לאחותי ובכל מקרה אם אין לי קייס מבחינה משפטית אני לא ינסה לתבוע את אותו בנאדם. מה הקשר?
והבנתי את הקטע עם ה'חיזור' (כלומר, לא. לא באמת הסברת את הטעות שלי אבל הפנמתי שזו טעות להגיד את זה), אתה לא צריך לחזור על זה שוב.

ובלי קשר, ההודעה השנייה שלך הייתה אחת המגעילות שראיתי

בזמן שהפורום לא עבד לנפולות של נמושות בחו"ל, תודה שהגנת עלי. :ROSE:

19 פתח עלי מלחמה אישית מזמן ולכן בגדול התגובה שלי היא התעלמות. גם אם פה ושם אני מגיב, כמו פה.

העיקר שהוא טוען שאני המשתמש עם תרבות הדיון הכי אלימה פה. :LOL2: מעולם לא אחלתי לו מוות. מעולם לא כתבתי לו "מדהים. עוד עוד." בציניות.

19 וטכנובוי, קריוס ובקטוס, דוגמא ומופת בפורום לתרבות דיון. תשאלו את אדום אופטימי.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 22:55 
bloodbrother כתב:
MANDALA כתב:
19 כתב:
כל פשע חמור יותר מרצח שלא הוכח.
להתפתל בלהסביר למה רצח גם אם יוכח הוא לא כזה נורא זה מטומטם.
אבל זה לא מפתיע,אין לאיש באמת דיעות.

חוץ מזה שהוא בכלל לא טען את זה לדעתי, הוא בלבל במוח על אונס בלי אלימות וכאלה.

נ.ב
לא מאחל לאחותך לקבל מבול של הודעות, גם אחרי שהיא אומרת די, מאדם מבוגר ממנה בעשורים, שנחשב לאחד החזקים בארץ בתתחום העיסוק שלה.
ועוד יותר לא מאחל להשתגיד לה שזה חיזור.

אם אני זוכר טוב (אין לי זמן לבדוק, אני ממהר) הוא כן כתב באחת ההודעות שאין ספק שיש מקרה שהוא לא הכריח אותה לשכב וזה כן ייחשב אונס.

דיברו פה מבחינה משפטית. יש מספיק דברים לא טובים שאנשים יכולים לעשות לאחותי ובכל מקרה אם אין לי קייס מבחינה משפטית אני לא ינסה לתבוע את אותו בנאדם. מה הקשר?
והבנתי את הקטע עם ה'חיזור' (כלומר, לא. לא באמת הסברת את הטעות שלי אבל הפנמתי שזו טעות להגיד את זה), אתה לא צריך לחזור על זה שוב.

ובלי קשר, ההודעה השנייה שלך הייתה אחת המגעילות שראיתי

בזמן שהפורום לא עבד לנפולות של נמושות בחו"ל, תודה שהגנת עלי. :ROSE:

19 פתח עלי מלחמה אישית מזמן ולכן בגדול התגובה שלי היא התעלמות. גם אם פה ושם אני מגיב, כמו פה.

העיקר שהוא טוען שאני המשתמש עם תרבות הדיון הכי אלימה פה. :LOL2: מעולם לא אחלתי לו מוות. מעולם לא כתבתי לו "מדהים. עוד עוד." בציניות.

19 וטכנובוי, קריוס ובקטוס, דוגמא ומופת בפורום לתרבות דיון. תשאלו את אדום אופטימי.

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פרשת איש התקשורת המטריד (לכאורה וזה...)
הודעהפורסם: 06 מאי 2013, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שיש פה אנשים שקצת מקובעים במחשבתם,רואים דברים בצורה של שחור ולבן די קטבית.
כמו שנאמר, יחסים בין גבר ובחורה (וגם גבר לגבר ואישה לאישה מן הסתם) זה דבר מורכב, מושגים כמו "לשחק אותה קשה להשגה","משחקת משחקים" ושאר ביטויים הבאים לבטא את המשחקים הפסיכולוגים השונים שבני\בתי הזוג השני משחקים הומצאו כי יש פה אלמנט של משחקים פסיכולוגים ונאיבי מי שאומר שלא.

הדיעה שנאמרה פה לגבי זה שאם בחורה אומרת לא לסקס אז זה לא ולעומת כל דבר אחר בחיים זה לא נתון למשא ומתן או שיכנוע נשמעת די מגוחכת בעיניי ואסביר.
נכון,כל מקרה הוא לגופו, בחורה שמסרבת ליחסים מן הסתם אין לכפות עליה יחסים. אני כן רואה את זה לגטימי לשאול למה, ולדבר על זה, אותו דבר מהצד הנשי אגב. אני מכיר בחורות שרצו לשכב והגבר לא רצה וזה לגטימי להתדיין על זה בעיניי, במידה ואתה באמת נמצא במצב של דייט וברור שיש עניין בין השניים ולא במצב של ניצול יחסי מרות.
בסופו של דבר החלטות על קיום סקס,יחסי מין וגם על אפשרויות שונות נובעות מהשקפת העולם בנושא של האינדיבידואל. לדוגמא, אם בחורה שאני יוצא איתה תגיד לי שהיא לא רוצה לקיים יחסי מין כי ה' יעניש אותה על כך, אני בנימוס ובצורה מקובלת הביע את דעתי שאומרת שה' לא קיים ולפיכך הוא לא יעניש אותה על כך..זו דוגמא קיצונית מן הסתם, אבל ישנן עוד הרבה מאוד גורמים שמשפיעים על ההחלטה. "לרדוף" אחרי בחורה זה גם לגיטימי עד גבול מסויים שלפעמים כמו שנאמר הוא אפור ולפעמים ממש לא (כמו במקרה של רוזן במידה והטענות יוכחו כנכונות אבל מהר מדי לשפוט). לא מכיר את רוזן לעומק, גם את טוריו לא קראתי יותר מדי.
קשה לי להביע את דעתי על העניין, מצד אחד זה לגיטימי לדבר על העניין בעיתונות, כמו שלגטימי לפתוח פוסט בפייסבוק בנושא, מי שעושה זאת צריך לשאת בחשבון אופציה של תביעת דיבה והוצאת שם הרע. מצד שני, במידה ובית המשפט יוציא אותו זכאי אז זה ייחשב רצח אופי לכל דבר ועניין. יכול להיות שהמשפט יוציא אותו זכאי עקב אי אילו נימוקים והוא עדיין חרא של בן-אדם.. אבל בכל אופן מאוד בעייתי האופן שבו ממהרים להאשים בחור X ומכפישים את שמו כאשר המילה אונס נזרקת בהקשרו.
הקטע זה שיש מקרים שנשים ולעיתים גם גברים מתחרטים על קיום יחסי המין ומסלפים את הדברים בצורה כזאת שזה יצטייר כאונס או כעבירה ולא בהכרח כך הדבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2013, 12:19 
זה נושא יותר עמוק מזה ,
מבחינת שדולת הנשים , בתקשורת ובכנסת , החברה החילונית בישראל היא שוביניסטית במיוחד ומקפחת נשים באופן שיטתי כאילו הן אויבות המדינה.
לא מספיק שיש לנו נשים במשרות הכי בכירות במשק בישראל , שרות בממשלה (שאחת מהם בבחירות הקודמות יכלה להיות ראש הממשלה), ובכל תפקיד ציבורי כלשהו יש אישה "חזקה".

תמיד יהיו אנשים בעלי כח שינצלו את מעמדם ,טבעו של אדם, בין אם זה גבר או אישה,חסר גברים שנתונים תחת כוחה של אישה במקום העבודה?
במקרה עמנואל רוזן לא מדובר בניצול כוחו או תפקידו,
כרגע כפי שזה נראה, עמנואל רוזן שלח הודעות בעל קונקסט מיני לנשות תקשורת מסוימות, אם זה הטרדה מינית מאמין ש85-90% מהפורום הזה הטריד מינית מישהי בחייו.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2013, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
אם 90% מהמדגם המקרי של משתמשי הפורום שלחו לנשים הודעות בעלות אופי מיני גם אחרי שהם קיבלו סירוב ובקשה שלא לשלוח עוד כאלה - אל תתפלאו שנשים חשות כאילו תוקפים אותן על כל צעד ושעל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2013, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
הכרתי מספר בחורות שהודו בפניי שאונס זו מן פנטזיה שיש להן (בדקתי, והאבא לא היה נרקומן והאמא לא הייתה זונה).
הכרתי הרבה בחורות שמספרות שביחסים הן "אוהבות את זה קשוח".
ואני חושב שקיימות המון בחורות ש"לא" אצלן הוא לא "לא" הכרחי, אלא "לא" שאומר "בוא תשכנע אותי אחרת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2013, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אם 90% מהמדגם המקרי של משתמשי הפורום שלחו לנשים הודעות בעלות אופי מיני גם אחרי שהם קיבלו סירוב ובקשה שלא לשלוח עוד כאלה - אל תתפלאו שנשים חשות כאילו תוקפים אותן על כל צעד ושעל.

אף פעם לא עשיתי את זה (הרי אפילו נייד אין לי),
אבל זו ממש לא תקיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: