תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 07:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 334 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יהודונאצים
הודעהפורסם: 02 מרץ 2013, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
ביבי ולייבוביץ' משני הצדדים מסוכנים באותה מידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2013, 22:51 
mkorman1 כתב:
19 כתב:
לא אמרתי שזה מזכיר את השואה
אמרתי שפולנים או ליטאים שעושים את זה, בעיני הם נאצים.

נאצים לא רק דחפו אנשים לתאי גאזים, היו להם ילדים שאהבו אותם, הם אהבו סרטים, מוזיקה, כדורגל, הם שתו בירה עם חברים, היו שמחים, עצובים, הם היו בני אדם. לא מפלצות שרק דוחפות אנשים לגאז.

הם הוציאו את עצמם מהמין האנושי במעשיהם
אני לא רואה בהם בני אדם גם אם הם נראו והתנהגו כמו בני אדם

מאיפה באה השטות הזאת?
להיפך, זה בא להגיד שאנחנו כמין לא כאלה נאורים ויש לנו את הפוטנציאל להגיע למקומות כאלה.
לכן כדאי מאוד לזכור שהם היו בני אדם כמוני כמוך. כדי להזכיר לאותם אנשים שחלקם כתבו פה באשכול לאן דעות מסויימות יכולות לקחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2013, 22:56 
סמל אישי של המשתמש
"אני לא רואה בהם בני אדם". מעניין, אני די בטוח שזה גם מה שהנאצים חשבו.
כולנו בני אדם. כולנו מסוגלים לדברים שבחיים לא היינו חולמים עליהם מבחינה מוסרית - לטוב ולרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2013, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
Officer Barbrady כתב:

בשואה עינו, רצחו, בזזו, ערכו ניסויים רפואיים אכזריים. אלימוצ על רקע גזעני יש בכל מקום ובכל צורה, שואה לא.
וכן 19, אוקראינים שמפוצצים יהודי לא מזכיר את השואה. זאת אנטישמיות אבל זאת לא שואה. כן אפשר להגיד שהמקרה בתחנת האוטובוס לא שונה מאנטישמים שמכים יהודים בצרפת או בפולין.
לא בכל מקום יש אלימות גזענית, בטח שלא ברמות שיש בארץ.
כל מה אתה אומר לי שיש הבדל בין מה שקרה בירושליים לשואה, יופי, אני מודע לזה, לשיטתך אפשר להשוות רק בין שני דברים זהים?
וברמה הפרקטית, לדעתי השואה היא הטיעון הכי משכנע כנגד גזענות, למה אסור לי לשהתמש בו?

ברצינות, אני עדיין לא מבין איך מה שכתבת עונה על השאלה המאד פשוטה ששאלתי, בוא ננסה עוד פעם, אולי לא היה מספיק בולד -
אתה חושב שזה לא בסדר שאני אומר שאלימות על רקע גזעני מזכירה לי את השואה בגלל ש...?

אנחנו כנראה כבר לא נסכים לעולם. אני חושב שזה לא לגיטימי להשוות מקרי אלימות גזעניים לשואה, אתה כן. זה בגדול הסיפור.

19, הם לא יכולים להיות נאצים כי הם לא התקרבו למעשים של הנאצים. אני חושב שהניאו נאצים של היום לא היו עומדים בפקודות שהנאצים קיבלו. ואני חושב שאי אפשר לחשוד בי באיזושהי סימפטיה לניאו נאצים, אני פשוט חושב שזאת המציאות.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2013, 23:14 
Officer Barbrady כתב:
אמיר כתב:
Officer Barbrady כתב:

בשואה עינו, רצחו, בזזו, ערכו ניסויים רפואיים אכזריים. אלימוצ על רקע גזעני יש בכל מקום ובכל צורה, שואה לא.
וכן 19, אוקראינים שמפוצצים יהודי לא מזכיר את השואה. זאת אנטישמיות אבל זאת לא שואה. כן אפשר להגיד שהמקרה בתחנת האוטובוס לא שונה מאנטישמים שמכים יהודים בצרפת או בפולין.
לא בכל מקום יש אלימות גזענית, בטח שלא ברמות שיש בארץ.
כל מה אתה אומר לי שיש הבדל בין מה שקרה בירושליים לשואה, יופי, אני מודע לזה, לשיטתך אפשר להשוות רק בין שני דברים זהים?
וברמה הפרקטית, לדעתי השואה היא הטיעון הכי משכנע כנגד גזענות, למה אסור לי לשהתמש בו?

ברצינות, אני עדיין לא מבין איך מה שכתבת עונה על השאלה המאד פשוטה ששאלתי, בוא ננסה עוד פעם, אולי לא היה מספיק בולד -
אתה חושב שזה לא בסדר שאני אומר שאלימות על רקע גזעני מזכירה לי את השואה בגלל ש...?

אנחנו כנראה כבר לא נסכים לעולם. אני חושב שזה לא לגיטימי להשוות מקרי אלימות גזעניים לשואה, אתה כן. זה בגדול הסיפור.

אתה חושב שזה לא בסדר שהוא אומר שאלימות על רקע גזעני מזכירה לו את השואה בגלל שאתה חושב שזה לא לגיטימי להשוות מקרי אלימות גזעניים לשואה?
אתה לא רואה פה מעגליות קטנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2013, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
אתה באמת לא יכול להסביר לי למה זה לא לגיטימי?
אני מקווה שאתה לפחות יכול להסביר לעצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2013, 23:19 
אמיר כתב:

אם עקבתי נכון זה לא לגיטימי כי הוא חושב שזה לא בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2013, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:

הסברתי כבר כמה פעמים.

אפו, אם היה כאן סמיילי שמוחא כפיים הייתי מקדיש לך אותו בכל הודעה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2013, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
הסברתי כבר כמה פעמים.

איפה בדיוק?
הדבר היחיד שראיתי שהסברת הוא למה זה שונה מהשואה, ואני לא חושב שיש מישהו בעולם שחולק על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2013, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
Officer Barbrady כתב:
הסברתי כבר כמה פעמים.

איפה בדיוק?
הדבר היחיד שראיתי שהסברת הוא למה זה שונה מהשואה, ואני לא חושב שיש מישהו בעולם שחולק על זה.

יש אינספור מקרים של גזענות בעולם וגם בישראל. היו גם אינספור מקרים של גזענות לפני השואה. שואה הייתה רק פעם אחת, להשוות מקרים של אלימות לשואה זה מוריד מהעוצמה שלה כי מה שמאפיין אותה זה לא האלימות שבה ומקרי אלימות גזעניים לא חמורים כמו השואה. אם אפשר להשוות 2 אזרחיות שמכות אזרחית לשואה, השואה זה בעצם לא כזה נורא ועל מה היהודים בוכים. להשוות מקרי אלימות לשואה מזלה את השואה בכך שהוא מרמז שכל מקרה גזעני יכול להתפתח לשואה וכל גזען יכול להתפתח לנאצי. וזה לא נכון, עובדה. השואה צריכה ייחוד, אי אפשר להשוות אותה לכל מקרה גזעני שקורה כי יש אלפי כאלה ביום.
לכתוב את זה בבולד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2013, 23:30 
Officer Barbrady כתב:
אמיר כתב:
Officer Barbrady כתב:
הסברתי כבר כמה פעמים.

איפה בדיוק?

שואה הייתה רק פעם אחת

אממממ. לא. וזה די מפיל את כל שאר ההודעה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2013, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
כפיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2013, 23:38 
זה לא נגדך,
אני שונא הודעות עם כשלים לוגיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2013, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

יש אינספור מקרים של גזענות בעולם וגם בישראל. היו גם אינספור מקרים של גזענות לפני השואה. שואה הייתה רק פעם אחת, להשוות מקרים של אלימות לשואה זה מוריד מהעוצמה שלה כי מה שמאפיין אותה זה לא האלימות שבה ומקרי אלימות גזעניים לא חמורים כמו השואה. אם אפשר להשוות 2 אזרחיות שמכות אזרחית לשואה, השואה זה בעצם לא כזה נורא ועל מה היהודים בוכים. להשוות מקרי אלימות לשואה מזלה את השואה בכך שהוא מרמז שכל מקרה גזעני יכול להתפתח לשואה וכל גזען יכול להתפתח לנאצי. וזה לא נכון, עובדה. השואה צריכה ייחוד, אי אפשר להשוות אותה לכל מקרה גזעני שקורה כי יש אלפי כאלה ביום.
לכתוב את זה בבולד?

בגלל שמזכירים את הדבר הכי חמור שגזענות יכולה להוביל אליו זה אומר שמפחיתים מערכה של השואה?
מה?
זה כמו להגיד שלהזכיר תאונות ירי לפני מטווח בצבא זה זילזול בחשיבות של בטיחות נשק.

וזה שאתה חושב שהיתה רק שואה אחת זה רק מראה כמה מסוכנת הגישה הזו, עזוב את הארמנים, עזוב את האינדאנים, עזוב את הסינים, פחות מ 40 שנה לפני ועידת ואנזה הגרמנים בנו מחנות ריכוז, עבודה והשמדה בנמיביה, שם תורת הגזע הגרמנית נולדה ומשם היטלר קיבל חלק גדול מהרעיונות שלו לגבי גזענות ויהודים. בארץ אפילו לא מדברים על זה כי "אסור להשוות לשואה", וואלה יופי, אין מה שמכבד יותר את זכר השואה מהבנה חלקית שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2013, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי. בשלושת העמודים האחרונים כשהזכרנו את המילה שואה, חשבת על שואת הארמנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 00:00 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

אני מנסה להבין מה שאתה אומר פה, לדעתך אסור לי להגיד שזה מזכיר לי את השואה בגלל שכשאני אומר "שואה" אני כמעט תמיד מתכוון לשואת היהודים בגרמניה הנאצית?

אני באמת באמת מתקשה לעקוב אחרי הטיעונים שלך פה באשכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 00:20 
סמל אישי של המשתמש
אתה מסבך את העניינים ומאשים אותי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 00:30 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אתה מסבך את העניינים ומאשים אותי?

אין לי מושג מה אתה רוצה, באמא שלי, כאילו, אתה באמת לא מבין למה כשיהודי אשכנזי אומר "שואה" הוא כמעט תמיד מתכוון לשואת היהודים באירופה במלחמת העולם השניה?
אני אתן לך רמז, זו בדיוק מאותה סיבה שכשאני אומר "הפועל" אני מתכוון כמעט תמיד להפועל תל אביב, ואני לא מבין מה הקשר של העניין הזה לבעיות שיש לך עם השימוש במילה נאצים, באמת.

נערך לאחרונה על ידי אמיר בתאריך 03 מרץ 2013, 00:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 00:34 
Officer Barbrady כתב:

מה זה בכלל משנה על מה הוא, אני או אתה חשבנו? משנה המציאות.
הטיעונים שלך הם דוגמא חיה לאינדוקטרינציה ציונית שחושבת שהשמש זורחת לה מהתחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 00:42 
סמל אישי של המשתמש
אמיר, באמת שניסיתי להסביר למה יש לי בעיה עם ההשוואה לנאצים. רשמתי את זה כמה פעמים וניסיתי להיות ברור. התייאשתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 00:57 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אמיר, באמת שניסיתי להסביר למה יש לי בעיה עם ההשוואה לנאצים. רשמתי את זה כמה פעמים וניסיתי להיות ברור. התייאשתי.

אתה באמת לא מבין שכשאתה אומר "השואה זה האירוע הכי חמור בהיסטוריה האנושית" אתה משווה דברים לשואה?
ברצינות שניה, אני אף פעם לא הבנתי מה החשיבות של לדרג את הג'נוסיידים בהיסטוריה, אבל סבבה, 90% מהמשפחה המורחבת שלי נרצחה שם והייתי בגלל זה צריך לראות את שואה של קלוד לנצמן (ואני חו"ח לא אומר שזה היה רע כמו השואה, אסור להשוות! אבל זה היה בערך ברמה של רצח העם ברוואנדה ונראה לי קצת יותר ארוך) אז בהחלט אני בסדר עם לשים אותה במקום הראשון.

או אם לחזור לדימוי שלי עם מועדוני הפועל -

השואה - הפועל תל אביב
רצח העם של האינדיאנים - הפועל ירושלים (כדורגל, של פעם)
השואה הארמנית - הפועל פ"ת
.
.
.
.
מתי שעיקמתי את הקרסול בכדורסל - הפועל ירושלים (כדורסל)

סבבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 08:55 
אם צחקתי הרגע מההודעה של אמיר - זה זילות שואה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 10:29 
mkorman1 כתב:
יהודים משמידים באופן שיטתי ערבים מתוך אידאולוגיה גזענית?
איך ריב בין כמה פרכות מזכיר לך שואה ?
ותבדוק עוד פעם את הסיפור של דוד שלך
שלא יתברר שיש כאן בשם כל בני ביתי נוסף

אתה מדבר על סוף התהליך.
אנשים מנסים למנוע את ההתחלה שלו.
אחד מהלקחים מהשואה אמור להיות שדברים כאלה צריך למנוע בהתחלה.
מבחינת ברבריידי צריך לחכות שתהיה גזענות ממסדית והשמדה שיטתית וטלאים צהובים ואז ורק אז
אפשר יהיה להשוות לשואה ולנסות למנוע את זה, רק שאז זה יהיה טיפ טיפה מאוחר מדי.

ההתרעה על ידונאצים או ערבונאצים היא בדיוק בכדי שלא נצטרך באמת להשוות לשואה ההיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
mkorman1 כתב:

אתה מדבר על סוף התהליך.
מבחינת ברבריידי צריך לחכות שתהיה גזענות ממסדית והשמדה שיטתית וטלאים צהובים ואז ורק אז

ההתרעה על ידונאצים או ערבונאצים היא בדיוק בכדי שלא נצטרך באמת להשוות לשואה ההיא.

:ROSE:
האבסורד הוא שהביטוי הזה "זילות השואה" כבר ממזמן הפך להיות זילות בזילות השואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 10:47 
אמיר כתב:
Officer Barbrady כתב:

אתה באמת לא מבין שכשאתה אומר "השואה זה האירוע הכי חמור בהיסטוריה האנושית" אתה משווה דברים לשואה?
ברצינות שניה, אני אף פעם לא הבנתי מה החשיבות של לדרג את הג'נוסיידים בהיסטוריה, אבל סבבה, 90% מהמשפחה המורחבת שלי נרצחה שם והייתי בגלל זה צריך לראות את שואה של קלוד לנצמן (ואני חו"ח לא אומר שזה היה רע כמו ה שואה, אסור להשוות! אבל זה היה בערך ברמה של רצח העם ברוואנדה ונראה לי קצת יותר ארוך) אז בהחלט אני בסדר עם לשים אותה במקום הראשון.

ה שואה - הפועל תל אביב
.
.
.
.

סבבה?

:BOW: :BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
אמיר כתב:
Officer Barbrady כתב:

ברצינות שניה, אני אף פעם לא הבנתי מה החשיבות של לדרג את הג'נוסיידים בהיסטוריה, אבל סבבה, 90% מהמשפחה המורחבת שלי נרצחה שם והייתי בגלל זה צריך לראות את שואה של קלוד לנצמן (ואני חו"ח לא אומר שזה היה רע כמו ה שואה, אסור להשוות! אבל זה היה בערך ברמה של רצח העם ברוואנדה ונראה לי קצת יותר ארוך) אז בהחלט אני בסדר עם לשים אותה במקום הראשון.

ה שואה - הפועל תל אביב
.
.
.
.

סבבה?

:BOW: :BOW: :BOW:

וואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
ד"א, בחזרה רגע לנושא המטופש שבו התחיל האשכול הזה:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: יהודונאצים
הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
ד"א, בחזרה רגע לנושא המטופש שבו התחיל האשכול הזה:

תמונה

אין לי אפילו קצת ספק שברומאריו ועידנוש עוברת חלחלה למראה ערבייה מעזה להחזיר ולהניח את ידה על יהודיה כשרה למהדרין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: יהודונאצים
הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אמיר כתב:
Officer Barbrady כתב:
אני גם חושב שאחד השיעורים שלמדנו זה הסכנה שבגזענות, איך זה מקרב את התקרית האלימה בתחנת האוטובוס לשואה?
חובה להפיק לקחים מהשואה, אבל הפקת הלקחים לא מתאפיינת בהשוואה לשואה בכל מקרה גזענות שקורה. בכל מקרה לא האשמצי אותך בזילות שואה כי לא עקבתי אחרי ההודעות שלך, הגבתי לך בתור מישהו שכביכול לקח את תפקיד הסנגור על שימוש במילים "נאצים" כדרך להעברת טיעון נגד גזענות.

אני לא לגמרי מבין מה אתה מנסה להגיד, אז בוא אני אשאל במילים פשוטות -

ומה עם אנשים שמגדירים את עצמם כנאצים, מצדיעים לתמונות של היטלר, מזדהים עם משנתו, ופועלים לפיה בגבולות היכולת שלהם? האם ניתן לפתור את כל הויכוח ע"י הגדרתם כיודונאונאצים? מה טם נגדיר אותם כנאצים מלפני עליית המפלגה לשלטון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2013, 12:24 
בני12 כתב:
mkorman1 כתב:

אתה מדבר על סוף התהליך.

לא מסכים
אצל הנאצים האמיתיים המטרה הסופית היתה ידועה מראש גם כאשר לא היתה להם עמדת כח כלשהי
אנחנו עוד רחוקים משם
עוד משהו קטן
היהודים בגרמניה לא הזדהו עם מדינות גובלות עם גרמניה בשליטה יהודית, לא ביצעו פיגועים או אינתיפאדות כלשהם בגרמניה ואפילו ראו עצמם כגרמנים בני דת משה כולל שרות צבאי מלא בצבא גרמניה
מה שלא ניתן להגיד על המיעוט (או שמא כבר הרב?) הערבי כאן
אם כבר נאצים
אז זו הגדרה שיאה הרבה יותר לאחמדינג׳ד לארדואן ולאבו מאזן (שאפילו קיבל תואר אקדמי על הכחשת שואה)
מאשר ליהודי כלשהו גם אם קוראים לו מיכאל בן ארי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 334 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: