אדום מטלי כתב:
ורק אחרי שכתבתי את תגובתי ראיתי את התגובות של האנשים שהשתתפו, או שהם עצמם ספורטאים חובבים בתחום, וראיתי כמה אני צודק.
אבל כרגיל במדינת ישראל, כול אחד חושב שהוא מבין בהכל, כולם יודעים הכל, וכולם מזיינים את המוח.
גם אלו שחושבים שהם יכולים לרוץ ולא מודעים לגוף שלהם, וגם אלו שמקשקשים בפורום הזה "מחדל, מחדל" בלי שום רקע בנושא.
אתה לא יכול להפיל את זה על הרצים.
אני לא יודע אם רצת או התאמנת לקראת מרתון אי פעם, אבל בגדול, אני מאד מבין אנשים שאחרי שהם התאמנו חודשים לזה לא רוצים לוותר על הריצה.
מעבר לזה, כמובן שהרוב המכריע של אנשים לא הולכים למות בטמפרטורות כאלו, אבל מה שקורה, ולמדנו את זה בדרך הקשה, כשאתה עושה מירוץ בתנאים כאלו אתה בדרך גומר עם אנשים בבית חולים או לא עלינו במכון הפתלוגי, אתה יכול לצקצק בלשון ולהגיד שהם לא היו צריכים לרוץ או שהם היו צריכים להקשיב לגוף שלהם יותר טוב, ואתה אפילו תצדק, אבל אתה תמשיך לאסוף גופות ככה.
מרתונים הרבה יותר גדולים שמגיעים אליהם אנשים מהרבה יותר מקומות נסגרו על טמפרטורות יותר נמוכות.
אדום נחמד כתב:
אבל העירייה קיבלה אישור מכל הגורמים המוסמכים.. על סמך מה הם צריכים להחליט אם לא על זה.
העניין עם ההתאחדות מגוחך עוד יותר (לגבי ליגות א-ג, לא לגבי הילדים).
מבחן התוצאה רבאק, תאמין לי שזה אפשרי לעשות מרתון בלי שכמות כזו של אנשים יגמרו בבית חולים, האחריות של העירייה, התושבים צריכים לדרוש ממנה שהיא תעשה עבודה יותר טובה באירגון של אירוע כזה, גם אם זה דורש מציאה של גורמים מוסמכים יותר טובים.