תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 יולי 2025, 15:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 189 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: צו ראשון
הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
אבל אתה עשית משו,
גובניק בשבילי זה אחד בקריה שלא עושה כלום חוץ מלהתחיל עם בנות ב10 בבוקר עד 6 בצהריים, בשבילי גובניק זה מש"ק דשא שמפעיל ממטרות 2 דקות ביום שכמיסט וכו' וכו'..
אנשים שיכלו להיות בקרבי או תומך לחימה ובחרו לא לעשות כלום בתכלס..

אבל סבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 17:37 
azran כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
עזוב כסף..חחח מה עושים בפועל?
ואם אמרת שזה לא גובניק אז מה הבעיה בזה?

"מה עושים" זה דבר שמשתנה מיחידה ליחידה. כל יחידה והמטרה שלה בצה"ל.
בגלל שהשתייכתי ליחידה מובחרת אני לא יכול לדבר על זה אבל תאמין לי שזה עבודת קודש.
לי אישית אין בעיה עם אף אחד בצבא. אם מישהו ג'ובניק, בטח יש סיבה שבגללה הוא כזה. אני לא שופט אף אחד.
כל מי שלובש את מדי צה"ל ראוי להערכה. אתם רוצים להוציא עצבים? תוציאו אותם על משתמטים.

תומך לחימה לפי מה שהבנתי זה טבח וכדומה?או שאני טועה?

טבח ביחידה קרבית נחשב לתומך לחימה (צריך לרדת לשטח לבשל ללוחמים למשל).
לא חושב שיש דבר כזה ג'ובניק ביחידה קרבית בגלל "רמת הסיכון".

"אדום עד לגרדום" - שוב, כל אחד מסתכל על זה בצורה אחרת. לא כל כך אכפת לי מה עושה אותו ג'ובניק בקריה. כנראה יש סיבה לזה שהוא שם. לא סתם הקריה נחשבת ל"מוח" של צה"ל ששם יושבים כל הקודקודים.
שוב, בעיני כל חייל ראוי להערכה. גם השקמיסט, אחרת מי היה מוכר לך ופלות? :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד הגרדום, אתה כנראה לא מבין את הפואנטה, וגם אתה עדיין ילד.

זה לא משנה מה כל אחד עושה. לכל אדם יש את המקום שלו בצבא. רק שאת המקום צריך לתת לצהל לבחור, ולא להקשיב לכל מיני זאטוטים שסיימו תיכון ולא בזין שלהם לעשות כך או אחרת.
אם ישנם בעיות ספציפיות, ישנו קבן וישנה מאבחנת, ויש מפקדים בטירונות ובאימון והם כבר יסננו את מי שלא מתאים (האמינו לי, אני עשיתי את זה לא פעם ולא פעמיים).
אבל לנסות לתחמן את המערכת, לשקר, לרמות, גם אם זה בשביל שיכניסו אותך ליחידה מובחרת ולתפקיד חשוב, זה פסול בעיני.
אם הצבא צריך שם אנשים, הוא כבר ידאג לשבץ אותם לשם.

ועזרן, לגבי הציטוט הנ"ל
ציטוט:
אתה רואה את זה ככה,אני לא.
זאת דרך של השקפת עולם.

אני מצטער, אין פה שום קשר להשקפת עולם. הדבר היחיד שמנחה אותך זו עצלנות ואנוכיות. אלו תכונות שברוב המכריע של המקומות יגררו בוז וביקורת. כולי תקוה שזו החברה שתקלע אליה בסופו של דבר. לא כדי שיהייה לך רע, אלא כדי שתשתנה. כי אתה עדיין ילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2011, 21:17 
לא מאמין איך לא העלו את זה לפה כברhttp://www.youtube.com/watch?v=Czr4ekeM02k& :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2011, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין איך אפשר להאשים מישהו יודע שיש לו מגבלות מסוימות שמונעות ממנו לשרת בתפקידים מסויימים, והוא לא סומך על הצבא שיכריע נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2011, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
אני לא מבין איך אפשר להאשים מישהו יודע שיש לו מגבלות מסוימות שמונעות ממנו לשרת בתפקידים מסויימים, והוא לא סומך על הצבא שיכריע נכון.

מצד אחד, אתה כמובן צודק.
כשמתעסקים בכמות כזו של אנשים, טבעי שאחד או שניים יתפספסו.
מצד שני, הסיכוי שבן 18 ידע איזה בעיות יש לו ואין לו נמוך מאוד.
בקיצור, אלא אם זה משהו מבוסס, כלומר אותו נער כבר בתיכון היה, בוא נגיד, חריג, אז שילך לטירונות ויראה איך שהוא מתמודד.
ועם כל הכבוד לעזרן שלנו, מההיכרות שלנו איתו לא נראה שהוא הולך להתאבד שם. מקסימום להיות עצובי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 00:10 
שאני אבין, מבחינתכם אם זה לא קרבי אז השירות שווה כקליפת השום?
חיל המודיעין? חיל הקשר? חיל הרפואה? כולם ג'ובניקים שעושים קל"ב? אפילו שחלק גדול מהתפקידים האלה ממש לא מתאים לאנשים עם פרופיל נמוך? אני רואה שכמעט אף אחד כאן לא מכיר את המונח "תומך לחימה".
ושכחתם את כל עניין הקב"א. לא כל אידיוט יכול לאייש כל תפקיד. אם יש פרוייקטים של צה"ל שמגייסים בקושי כמה עשרות אנשים בשנה, והם צריכים להיות הכי איכותיים שיש, למי אכפת מה הפרופיל שלהם? יש מספיק אנשים שנלחמים כל יום כדי להגיע לקרבי, והצבא לא ייפול על אדם זה או אחר. חוץ מזה, אתם הייתם רוצים שמי שיהיה מקדימה זה אדם חסר אחריות ואגואיסט שכל מה שחשוב לו זה לחזור הביתה ב2?
וכן, תתפלאו, לא כולם בנויים לקרבי. אני אישית מכיר אנשים שבאמת שקלו פגיעה עצמית בגלל התנאים שלהם, והם לא קרביים (וגם לא חיילי קרייה משמונה עד שתיים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
Red scars כתב:
חיל המודיעין? חיל הקשר? חיל הרפואה? כולם ג'ובניקים שעושים קל"ב? אפילו שחלק גדול מהתפקידים האלה ממש לא מתאים לאנשים עם פרופיל נמוך? אני רואה שכמעט אף אחד כאן לא מכיר את המונח "תומך לחימה".
ושכחתם את כל עניין הקב"א. לא כל אידיוט יכול לאייש כל תפקיד. אם יש פרוייקטים של צה"ל שמגייסים בקושי כמה עשרות אנשים בשנה, והם צריכים להיות הכי איכותיים שיש, למי אכפת מה הפרופיל שלהם? יש מספיק אנשים שנלחמים כל יום כדי להגיע לקרבי, והצבא לא ייפול על אדם זה או אחר. חוץ מזה, אתם הייתם רוצים שמי שיהיה מקדימה זה אדם חסר אחריות ואגואיסט שכל מה שחשוב לו זה לחזור הביתה ב2?
וכן, תתפלאו, לא כולם בנויים לקרבי. אני אישית מכיר אנשים שבאמת שקלו פגיעה עצמית בגלל התנאים שלהם, והם לא קרביים (וגם לא חיילי קרייה משמונה עד שתיים).

קודם כל, אפילו לא פעם אחת אמרתי שמי שלא קרבי לא שווה.
חזרתי והדגשתי שהדבר היחיד שחייב להשמר זה שצהל קובע את השיבוץ, ולא מתגייסים בני 18.
אם צהל רוצה לפרוייקט עשרה אנשים איכותיים, הוא יבחר אותם. הוא לא צריך שעזרן יגיד לו שהוא אופציה.
והצבא אמנם לא יפול על כזה או אחר, אבל זה הופך להיות טרנד- לברוח מקרבי. זה הופך להיות "קול" ו"מגניב". זה לא הפורום היחיד בו שואלים אנשים איך לצאת משם, ויש אנשים שמומחים בתשובות גם.
אם זה נראה לך תקין ולגיטימי, כנראה אין לנו ראיה שווה של המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 00:36 
אדום נחמד כתב:
Red scars כתב:

קודם כל, אפילו לא פעם אחת אמרתי שמי שלא קרבי לא שווה.
חזרתי והדגשתי שהדבר היחיד שחייב להשמר זה שצהל קובע את השיבוץ, ולא מתגייסים בני 18.
אם צהל רוצה לפרוייקט עשרה אנשים איכותיים, הוא יבחר אותם. הוא לא צריך שעזרן יגיד לו שהוא אופציה.
והצבא אמנם לא יפול על כזה או אחר, אבל זה הופך להיות טרנד- לברוח מקרבי. זה הופך להיות "קול" ו"מגניב". זה לא הפורום היחיד בו שואלים אנשים איך לצאת משם, ויש אנשים שמומחים בתשובות גם.
אם זה נראה לך תקין ולגיטימי, כנראה אין לנו ראיה שווה של המציאות.

עם כל הכבוד לכמה שילדים בני 18 לא יודעים אילו בעיות יש להם, לטענתך, אני עדיין בטוח שהם מכירים את עצמם טוב יותר מאשר הצבא מכיר אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 00:56 
סמל אישי של המשתמש
bigi37 כתב:
עם כל הכבוד לכמה שילדים בני 18 לא יודעים אילו בעיות יש להם, לטענתך, אני עדיין בטוח שהם מכירים את עצמם טוב יותר מאשר הצבא מכיר אותם.

אז לילדים בני 18 אין מושג מי הם מה הם ולמה הם מסוגלים. נתחיל בזה.
אם בחור מקבל טיפול פסיכולוגי למשל בתיכון, והוא כבר מאובחן, זה משהו אחר. אבל 80 אחוז מבני הנוער מרגישים דיכאון בשלב כזה או אחר בזמן התיכון.

בנוסף, התקוה היא שמפקדים יזהו את אותם חיילים בעיתיים, אלה שיקרסו להם ברגע האמת. אני משוכנע במאה אחוז שמפקד לא יקח איתו חייל שלא מסוגל להחזיק נשק. אני יודע על עצמי שעשינו סינון מסוים כשלקחנו את החיילים לפלוגה המבצעית.

ביום שתתן פתח למתגייסים לומר שהם מפחדים- ובכך לצאת מקרבי, אתה תתחיל לראות הרבה יותר מקרים כאלה.

כל שאני מבקש זה לא לשקר. יש לך בעיה? תבוא, תפתח, תדבר עם ההורים, חברים, אחים, משתמשים בפורום, קב"ן הכל.
אבל אל תשקר. זה יותר מדי לבקש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 01:04 
אדום נחמד כתב:
bigi37 כתב:

אז לילדים בני 18 אין מושג מי הם מה הם ולמה הם מסוגלים. נתחיל בזה.
אם בחור מקבל טיפול פסיכולוגי למשל בתיכון, והוא כבר מאובחן, זה משהו אחר. אבל 80 אחוז מבני הנוער מרגישים דיכאון בשלב כזה או אחר בזמן התיכון.

בנוסף, התקוה היא שמפקדים יזהו את אותם חיילים בעיתיים, אלה שיקרסו להם ברגע האמת. אני משוכנע במאה אחוז שמפקד לא יקח איתו חייל שלא מסוגל להחזיק נשק. אני יודע על עצמי שעשינו סינון מסוים כשלקחנו את החיילים לפלוגה המבצעית.

ביום שתתן פתח למתגייסים לומר שהם מפחדים- ובכך לצאת מקרבי, אתה תתחיל לראות הרבה יותר מקרים כאלה.

כל שאני מבקש זה לא לשקר. יש לך בעיה? תבוא, תפתח, תדבר עם ההורים, חברים, אחים, משתמשים בפורום, קב"ן הכל.
אבל אל תשקר. זה יותר מדי לבקש?

אני אישית הסכמתי איתך בנוגע ללא לשקר לצה"ל ולנסות לקמבן את המערכת כבר בהתחלה. אבל אתה מתייחס לצה"ל כאילו היא מערכת מושלמת, כשבשטח אתה רואה המון מקרים שמוכיחים אחרת. אני מעדיף בנאדם ששיקר בשביל לא להיות בקרבי מאשר בנאדם שאמר את האמת והתאבד.

ולילדים בני 18 יש מושג טוב מאוד בנוגע למה הם, אני לא מבין מאיפה בא הזלזול הזה. ילדים בני 21 כבר יודעים מה הם? או שזה מגיל 23 ומעלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 01:15 
סמל אישי של המשתמש
bigi37 כתב:
אני אישית הסכמתי איתך בנוגע ללא לשקר לצה"ל ולנסות לקמבן את המערכת כבר בהתחלה. אבל אתה מתייחס לצה"ל כאילו היא מערכת מושלמת, כשבשטח אתה רואה המון מקרים שמוכיחים אחרת. אני מעדיף בנאדם ששיקר בשביל לא להיות בקרבי מאשר בנאדם שאמר את האמת והתאבד.

ולילדים בני 18 יש מושג טוב מאוד בנוגע למה הם, אני לא מבין מאיפה בא הזלזול הזה. ילדים בני 21 כבר יודעים מה הם? או שזה מגיל 23 ומעלה?

אני אתחיל מהסוף, כי זה לא קשור כל כך לנושא.
אז בנאדם לא יודע מי הוא כשהוא מגיע לגיל 23 וחודשיים יומיים ושעה.
זה עניין של מה שאתה עובר בחיים
וכשכל מה שאתה מכיר זה תככים של ילדים בתיכון, אתה לא כל כך יודע מי אתה ומה אתה.
זה לא מתוך זלזול.

למרות שאני מסכים שמערכת הצבא היא לא מושלמת, וכשאני אומר מערכת אני מתכוון לאנשים שמרכיבים אותה (המפקדים), זה לא סיבה לעשות את מה שאנחנו מדברים עליו פה. כי שוב, אם זה כן היה סיבה, הרבה אנשים היו מנצלים את זה.
יש פה עניין של לסמוך על המפקדים, שהם כולו בני 19 (כשקצינים מפקחים עליהם). זה נכון.

אגב, לגבי התאבדויות, ואני שוב לא מתיחס בכלל לאלה שחוו טראומות בשירות (מוות במלחמה וכאלה), אלה שמתאבדים זה ב99 אחוז לא אשמת הצבא. דיברנו על זה לפני כמה עמודים, אתה מוזמן להסתכל מה דעתי בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 01:20 
אדום נחמד כתב:
bigi37 כתב:

אני אתחיל מהסוף, כי זה לא קשור כל כך לנושא.
אז בנאדם לא יודע מי הוא כשהוא מגיע לגיל 23 וחודשיים יומיים ושעה.
זה עניין של מה שאתה עובר בחיים
וכשכל מה שאתה מכיר זה תככים של ילדים בתיכון, אתה לא כל כך יודע מי אתה ומה אתה.
זה לא מתוך זלזול.

למרות שאני מסכים שמערכת הצבא היא לא מושלמת, וכשאני אומר מערכת אני מתכוון לאנשים שמרכיבים אותה (המפקדים), זה לא סיבה לעשות את מה שאנחנו מדברים עליו פה. כי שוב, אם זה כן היה סיבה, הרבה אנשים היו מנצלים את זה.
יש פה עניין של לסמוך על המפקדים, שהם כולו בני 19 (כשקצינים מפקחים עליהם). זה נכון.

אגב, לגבי התאבדויות, ואני שוב לא מתיחס בכלל לאלה שחוו טראומות בשירות (מוות במלחמה וכאלה), אלה שמתאבדים זה ב99 אחוז לא אשמת הצבא. דיברנו על זה לפני כמה עמודים, אתה מוזמן להסתכל מה דעתי בנושא.

זה שזאת דעתך זה נורא יפה... יש לך סימוכין? אחוז ההתאבדויות בגילאי 18-21 בישראל לעומת נתון דומה בארה"ב?

וגם יפה שאתה אומר שזה לא מתוך זלזול, אבל הנה הוא שוב - ילד בן 18 מכיר רק את התככים של ילדים בתיכון? יש ילדים בני 14 בעולם שעברו וחוו יותר ממה שאני ואתה ביחד נחווה כל החיים. אני לא מבין, כל נער בישראל עסוק ב18 שנותיו הראשונות בתככים בבית הספר? מאיפה יש לך את הזכות להחליט למישהו אם הוא מכיר את עצמו ואם הוא יודע למה הוא מסוגל? שוב, אני בטוח שהוא יודע על עצמו הרבה יותר משהצבא יודע עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 05:12 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
Frank Serpico כתב:
אדום נחמד :ROSE:

רק עכשיו יצא לי לקרוא את הדיון הזה.
עזרן, אכזבת אותי.
אני לא מפציר בך להיות מורעל קרבי, להיכנס לשטחים ולהרוג ילדים.
אבל מאכזב אותי שכל כך מהר את מוותר על עצמך, ולא מאמין ביכולת שלך לתרום למדינה, וגם לעצמך.
האמת, אני לפני צו ראשון, ואני אקבל אותו רק השנה,
אבל אני כבר החלטתי שהשירות שלי לא עומד להיות בזבוז של 3 שנים.
לכן כבר התחלתי לעבוד על פיתוח הגוף שלי, אני רוצה להיות במשהו שמתאים לי, שאני אוכל להנות ממנו, שאני אוכל לתרום בו ושאני אוכל להתגאות בו אחרי שאשתחרר, אמן.
ושוב, אף אחד לא מוכרח להיות קרבי, אבל יש הרבה תפקידים אחרים שאתה יכול להועיל בהם יותר מלהתעורר ב-10 כל בוקר ולחזור ב-3 הביתה. את זה תשאיר למי שבאמת מסוגל לתרום רק כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
bigi37 כתב:
זה שזאת דעתך זה נורא יפה... יש לך סימוכין? אחוז ההתאבדויות בגילאי 18-21 בישראל לעומת נתון דומה בארה"ב?

וגם יפה שאתה אומר שזה לא מתוך זלזול, אבל הנה הוא שוב - ילד בן 18 מכיר רק את התככים של ילדים בתיכון? יש ילדים בני 14 בעולם שעברו וחוו יותר ממה שאני ואתה ביחד נחווה כל החיים. אני לא מבין, כל נער בישראל עסוק ב18 שנותיו הראשונות בתככים בבית הספר? מאיפה יש לך את הזכות להחליט למישהו אם הוא מכיר את עצמו ואם הוא יודע למה הוא מסוגל? שוב, אני בטוח שהוא יודע על עצמו הרבה יותר משהצבא יודע עליו.

לא יודע את אחוזי ההתאבדות בארצות הברית, מצטער. אם תגיד לי שבארצות הברית הם נמוכים יותר, אני אגיד שהבעיות הן אותן בעיות, אבל לילדים שלנו יש נשק זמין ביד.

ושוב, אתה מסרב לקרוא את מה שאני כותב.
ישנם ילדים שמאובחנים, שנמצאים בטיפול, שחוו טראומות בילדות, לא טראומות ברמה של עשו עליו חרם. יש נערים כאלה.
אותם נערים לא יגיעו לקרבי גם אם תגייס אותם לשם. גם אם צהל יפספס את האבחון וישלח אותם לטירונות תותחנים, הם לא יגיעו לשום מקום כי זה לא המקום שלהם ויראו את זה.
אבל כמה כאלה יש? כמה ילדים בני 14 חוו יותר ממה שאני ואתה נחווה כל החיים?
עזרן הוא בטח לא כזה. אז תרשה לי להמשיך לומר:
ילדים בני 18 לא צריכים לקבוע את עתידם בצבא. נקודה.
הם צריכים לעשות הכל, אבל הכל, כדי שהצבא ידע מי הם ומה הם. להציג בפני הגורמים הרלוונטיים (עד כמה שהבירוקרטיה קשה ומסורבלת) את כל הדעות שניתנו עליהם. אבל לא לשקר.
תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 13:08 
הצבא יכול לטעות גם באבחון ומיון.
המערכת הצבאית נתנה לי פרופיל קרבי למרות שידעתי שזה לא נכון, ומספר רופאים מומחים (לפני ואחרי כן) אמרו לי שזה לא הפרופיל שיש לי.
במזל ניצלתי ולא לקחו אותי ליחידה קרבית, ובמזל גם הגעתי לתפקיד במודיעין שבאמת חשוב ומשפיע, ולא להיות תפקיד חרטא שמעביר את השירות רק כדי לסמן וי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
Red scars כתב:
הצבא יכול לטעות גם באבחון ומיון.
המערכת הצבאית נתנה לי פרופיל קרבי למרות שידעתי שזה לא נכון, ומספר רופאים מומחים (לפני ואחרי כן) אמרו לי שזה לא הפרופיל שיש לי.
במזל ניצלתי ולא לקחו אותי ליחידה קרבית, ובמזל גם הגעתי לתפקיד במודיעין שבאמת חשוב ומשפיע, ולא להיות תפקיד חרטא שמעביר את השירות רק כדי לסמן וי.

ראשית, אני שמח שמצאת את מקומך בצבא.
אם רופאים שונים הסכימו שהפרופיל שלך לא צריך להיות קרבי, אדרבא. לך, תעשה בעיות, תשגע את הועדות הרפואיות. הכל. אני לגמרי בעד זה.
מובן לחלוטין שהמערכת הצבאית מפספסת לעיתים. זו בכל זאת מערכת עצומה.

שוב, אתה הוא לא פרופיל האנשים שאליהם אני בא בטענות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד אולי אתה בעצם מיליטריסט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:

לא מבין את השאלה.
האם נולדתי בשביל להלחם? לא.
האם רציתי בכל מאודי להתגייס לקרבי? גם לא.
האם מהרגע הראשון בצה"ל ידעתי שאני רוצה להוביל חיילים למלחמה? לא ולא.

אבל, האם הבנתי טוב טוב את מקומי, והפנמתי שאם אני אעשה מה שמתחשק לי ולא מה שאני מחויב לעשות זה כתם לכל החיים? ועוד איך כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 13:56 
אדום נחמד :BOW: :BOW: :BOW:
אני קורא את ההודעות שלך ומתמוגג(בשיא הרצינות), הדברים שלך נכונים מאד!
הלוואי עליינו עוד הרבה אנשים עם השקפת עולם כמו שלך.
ועזרן- עוד לא מאוחר לחזור בך, תנסה קרבי ולא תצטער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 14:04 
לירון האדום כתב:

מאיפה לך שהוא לא יצטער?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 14:07 
אדום נחמד כתב:
azran כתב:

לא מבין את השאלה.

אבל, האם הבנתי טוב טוב את מקומי, והפנמתי שאם אני אעשה מה שמתחשק לי ולא מה שאני מחויב לעשות זה כתם לכל החיים? ועוד איך כן.

על איזה כתם מדובר ?
עשיתי המון בחירות חרא בחיים , לא לעשות צבא לא היתה אחת מהן , היא היתה הבחירה הטובה ביותר שלקחתי אחרי הבחירה באישתי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 14:33 
Kyahs כתב:
לירון האדום כתב:

מאיפה לך שהוא לא יצטער?

מההיכרות הדיי שטחית שלי עם עזרן.

רוי אם השתמטת משירות צהלי למרות שיכלת לשרת אז היה צריך להיות לך כתם גדול, לצערי כיום זה לא קורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
Kyahs כתב:
לירון האדום כתב:
אדום נחמד :BOW: :BOW:

מאיפה לך שהוא לא יצטער?

רוי אם השתמטת משירות צהלי למרות שיכלת לשרת אז היה צריך להיות לך כתם גדול, לצערי כיום זה לא קורה

מארגנים שם הפגנות? :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
azran כתב:

לא מבין את השאלה.

על איזה כתם מדובר ?
עשיתי המון בחירות חרא בחיים , לא לעשות צבא לא היתה אחת מהן , היא היתה הבחירה הטובה ביותר שלקחתי אחרי הבחירה ב אישתי .

כאן איבדת כל לגיטימציה בנושא של החלטות חכמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
לילה...חושך..עזרן מוביל פלוגת לוחמים המתגנבת את בית שבומתבצרים טרוריסטים

בקשר מתקבל האישור ועזרן קורא:להסתער!!!!

ואז נופל ממחסום ששמו שם העירייה לכסות פתח ביוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 15:03 
לירון האדום כתב:
Kyahs כתב:
לירון האדום כתב:

מאיפה לך שהוא לא יצטער?

ההיכרות שלכם לא יכולה לרמוז לך מה הוא יחווה או לא יחווה בשירות קרבי (או בכלל), ואם הוא יצטער על זה או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
azran כתב:

לא מבין את השאלה.

על איזה כתם מדובר ?
עשיתי המון בחירות חרא בחיים , לא לעשות צבא לא היתה אחת מהן , היא היתה הבחירה הטובה ביותר שלקחתי אחרי הבחירה באישתי .

העובדה שבחברה שלנו להשתמט זה מגניב וקול, כנראה לא תרגיש את הכתם הזה, כמו שכבר אמרתי.
כולי תקוה שתתקל באנשים שיעקמו פרצוף לנוכח הבחירה ה"מצוינת" שלך.
כי אם ימשיכו לגדול בני נוער כפי שאת היית, אפשר לסגור תמדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 15:09 
r200 כתב:

:BOW: :LOL2: :BOW:

ושוב כל פעם מחדש שאני נזכר בעזרן נופל על המחסום אני פשוט נקרע מצחוק שאין דברים כאלו!!
עזרן תיזהר היום שוב לא ליפול ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 189 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: