https://www.facebook.com/etiazria/posts ... 29?fref=nfאם כבר חומר קריאה, הסטטוס של אתי אזריה אחותו של הרוצח.
כ-3000 שיתופים בשעתיים, 2200 לייקים לשרון גל שפרסם, כל דפי הפייסבוק מהסוג של "חדשות הדרום/חדשות הצפון/חדשות מיידיות השרון/דיווח ראשוני/דיווח משני" וכו', בנוסף כמובן לכל הקליברים הרגילים (הצל, 0404, ימין הירדן וכו') מפרסמים הודעות תמיכה, שגם אם נתאמץ לא נמצא מגיב אחד שלא תומך ברוצח ובהוצאה להורג ללא משפט. חיילים אחרים מזדהים בשמם ובתמונתם ומספרים על כמה המאבק של הרוצח הוא המאבק של כל חיילי צה"ל שידיהם כבולות ועל כמה הם מתביישים בצבא שהפקיר את חבר שלהם.
איך אומרים, בשפתו של לירון האדום? גינויים מקיר לקיר.
אבל זה בסדר, זה נכון שכל החברה חושבת ככה, ושכל החיילים בצבא חושבים ככה, אבל כשהם מגיעים לשדה הקרב של חברון והכדורים שורקים באוזניהם הם מפגינים בגרות, יודעים לנתק את הדעות שלהם, הרצונות שלהם והאווירה בחברה ובבית, וכולם נהיים יותר מוסריים מגנדי. זה רק עשב שוטה אחד שפעל על דעת עצמו, כשבצירוף מקרים קוסמי המתנדב של "בצלם" היה באזור, וצריך למצות איתו את מלוא חומרת הדין.
אגב, נקודה קטנה להבהיר. בניגוד למה שטענת קודם כשהפכת לאופטימי, מה שאני עושה פה לא נקרא להכפיש את חיילי צה"ל. חייל צה"ל היחיד שטענתי נגדו זה הרוצח, אם לקרוא לחייל אחד בצה"ל בתואר שהולם אותו זה להכפיש את חיילי צה"ל, אז גם אתה מכפיש את צה"ל בלי הפסקה. באופן כללי, אני סה"כ טוען שאם ככה נראה העם אז ככה נראה צבא העם.
אגב, אני מקווה שהתגובה הזאת קצרה מספיק בשבילך, שלא תלך לאיבוד ביער המלל. סידרתי לך גם רווחים בין הפסקאות, שיהיה קריא יותר.