תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 111  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: President Trump
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2018, 11:18 
its-sick כתב:
pokara כתב:
its-sick כתב:
https://edition.cnn.com/2018/10/27/poli ... index.html
Trump says Pittsburgh synagogue should have had armed guards

כן, בית הכנסת אשם, הבנו אותך

המילים שלו היו מתוך מה שנכתב בלינק שהבאת : ""If there was an armed guard inside the temple, they would have been able to stop him," he said to reporters before boarding a flight to a pair of events later in the afternoon."

נראה לי שהשנאה לבחור עיוורה את עינייך, אחרת אני לא ממש מצליח להבין איך הגעת למסקנה שבית הכנסת אשם מדבריו.

אתה רוצה בדיוק להראות איפה טראמפ אמר שבית הכנסת אשם? (כי מהבנתי הקלוקלת של השפה האנגלית אני דווקא מבין שהוא אמר "אם היה מאבטחים חמושים בתוך הבית כנסת, הם היו יכולים לעצור את הרוצח).
הרוצח הרג ארבעה שוטרים חמושים שהוזעקו לזירה. בטוח שמאבטח היה גובר עליו. ברור שהבעיה היא לא בכך שהיה לרוצח נשק אוטומטי.
אני סתם עיוור משנאה, בעוד שטראמפ מבין את הענין לעומק כשהוא אומר שהבעיה היא לא בחוקי הנשק אלא בכך שבית הכנסת בחר שלא להעסיק מאבטחים חמושים.

היות ואנחנו לא ממש יודעים את כל הפרטים לגבי המקרה הכל יהיה ספקולציות,
אבל לדעתי , מאבטח חמוש במקום היה מוריד את המוטיבציה לרוצח לפגוע במקום (יעדיף מקום אחר לא מאובטח),
כמו כן, אין לי פרטים לגבי הצורה בה נהרגו ארבעה שוטרים אבל עושה הרושם שזה קרה כשהם היו מחוץ למבנה והרוצח ירה עליהם מתוכו כשהוא במחסה, מאבטח חמוש בכניסה היה יכול (וברור שגם היה יכול לההרג ישר) אולי לעצור אותו מלהכנס לתוך הבניין.

עכשיו הנקודה היא ממש לא האם נוכחות מאבטח היתה מונעת את הרצח או לא (כי את זה אף אחד לא יכול לדעת),
הנקודה היא עיוות דבריו על מנת שיתאימו לאגנדה שלך. כי בשום מקום לא שמעתי אותו מאשים את בית הכנסת כפי שהתפרש מדבריך לגבי תוכן הלינק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2018, 11:20 
סומך כתב:
אם היא לא הייתה מתלבשת ככה, או לפחות עוצרת אחרי כוס יין אחת. ובכלל, מה היה לה לחפש שם בשעה כזאת?

סתם שאלה מסקרנות, קראת את תוכן הדברים ומה שטראמפ אמר לפני שאתה מצטרף למקהלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2018, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
פוקרה, אתה באמת לא מבין שמה שהוא אומר זה שקול למבוגר שיגיד לילד קטן שקיבל מכות שישכח מהבריון שתקף אותו, ומי שאשם באמת זה הילד המוכה כי הוא לא התגונן מספיק (או לא היה בריון מספיק בעצמו), או שאתה רק עושה את עצמך לצרכים רטוריים?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2018, 11:37 
לא, כשאני קורא את זה אני דווקא לא חושב שהוא בא להאשים את בית הכנסת (ובעבר כשהוא אמר שרצוי שבכל בית ספר יהיו כמה מורים עם הכשרת אבטחה ונשק לא ראיתי את זה או לא שמעתי קולות שאמרו כאילו הוא מאשים את מוסד החינוך בטבח שקרה).

הוא מצביע על המצב הנתון, מסריח אולי אבל מצב נתון,
ובמצב הנוכחי שבו יש נשק יחסית חופשי ברחובות, רצוי שתהיה אבטחה במקומות רגישים (מסגדים, בתי כנסת, מוסדות חינוך).

אז נכון שבתור נשיא ארה"ב הוא יכול לנסות ולשנות את המצב ולהגביל את מכירת הנשק העתידית שלא תהיה כזאת חופשית (ואני בעד זה), אבל מכאן ועד לטעון שהוא אמר כי בית הכנסת אשם המרחק גדול מאוד לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: President Trump
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2018, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
אז לשיטתך, אם, חס וחלילה, יהיה אצלנו פיגוע חבלני בקולנוע, זה לגיטימי שראש הממשלה יאמר שאם היה מאבטח בכניסה הפיגוע כנראה היה נמנע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2018, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
לא, כשאני קורא את זה אני דווקא לא חושב שהוא בא להאשים את בית הכנסת (ובעבר כשהוא אמר שרצוי שבכל בית ספר יהיו כמה מורים עם הכשרת אבטחה ונשק לא ראיתי את זה או לא שמעתי קולות שאמרו כאילו הוא מאשים את מוסד החינוך בטבח שקרה).

ובמצב הנוכחי שבו יש נשק יחסית חופשי ברחובות, רצוי שתהיה אבטחה במקומות רגישים (מסגדים, בתי כנסת, מוסדות חינוך).

אז נכון שבתור נשיא ארה"ב הוא יכול לנסות ולשנות את המצב ולהגביל את מכירת הנשק העתידית שלא תהיה כזאת חופשית (ואני בעד זה), אבל מכאן ועד לטעון שהוא אמר כי בית הכנסת אשם המרחק גדול מאוד לדעתי.

אז הדרך הכי טובה שמצאת לצאת מהסיפור של האשמת הקורבן זה להפוך את האדם החזק בעולם לצופה אימפוטנט שיכול רק להגיב בטוויטר?

אפילו טראמפ בעצמו הבין את הטמטום ומעט אחר כך אמר דברים אחרים לגמרי. רק אומר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2018, 12:06 
סומך כתב:
אז לשיטתך, אם, חס וחלילה, יהיה אצלנו פיגוע חבלני בקולנוע, זה לגיטימי שראש הממשלה יאמר שאם היה מאבטח בכניסה הפיגוע כנראה היה נמנע?

אם זה היו חלק מדבריו בנוגע לאירוע אז כן,
מאבטח בכניסה למקומות הומי אדם/ציבוריים זה משהו שאולי בעיניינו הוא טרוויאלי אבל לא ממש בעייני האמריקאים.

אם הוא היה אומר שבית הקולנוע אשם כי לא היה מאבטח אז בפירוש לא, וגם אני הייתי נכגד אמירה כזאת.

(הערת אגב, עושה רושם מהניסיון שצברנו כאן לצערינו בישראל, כי אכן מאבטח בכניסה למקומות הומי אדם מוריד את הסבירות לפיגוע בתוך המקום עצמו וכי המפגע יעדיף למצוא מטרה נוחה יותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2018, 12:20 
teknoboy כתב:
pokara כתב:

אז הדרך הכי טובה שמצאת לצאת מהסיפור של האשמת הקורבן זה להפוך את האדם החזק בעולם לצופה אימפוטנט שיכול רק להגיב בטוויטר?

הנקודה היא לא מה הוא יכול לעשות אם בכלל, הנקודה היא מה הוא אמר והצורה בה איציק הציג את דבריו.

ולא, כמו שאני לא חושב שהוא האיש החזק בעולם (כי גם אם הוא ירצה מאוד, אני לא ממש בטוח כמה הוא יצליח לשנות את חוקי הנשק בצורה דרסטית), אני גם לא חושב שהוא אימפוטנט.

ואני כן חושב שהוא אמר דברים נכונים (לגבי האבטחה), וזה ממש לא היה במסגרת האשמת הקורבן אלא הצבעה על פתרון אפשרי למציאות (המסריחה) שיש כרגע.

דרך אגב, אם אתה אומר שישנם דברים אחרים לגמרי שהוא אמר לאחר מכן, מן הראוי שהיית מציג אותם (או לפחות נותן מקור לדברייך)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: President Trump
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2018, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
כמו שטקנו כתב, נשיא ארה"ב אינו טוקבקיסט, הוא אחראי על המדיניות ועל הביטחון. הוא לא יכול לומר אמרה כזאת לדעתי.
ואם היה מאבטח בכניסה, ונניח שהיה מרתיע את המפגע, יתכן והוא היה מחפש יעד יותר נוח.
וכנראה שגם היה מוצא. גינת משחקים בשכונה יהודית, סופר מרקט כשר, הסעת תלמידים לבית ספר יהודי...
כל עוד לא מגבילים את הגישה לנשק, ולנשק אוטומטי בפרט, וכל עוד נותנים רוח גבית לארגוני אלטרייט שחבריהם מרגישים שהזמן שלהם 'לשלוט' הגיע, כל השאר זה אוויר חם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2018, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
its-sick כתב:
pokara כתב:
its-sick כתב:
https://edition.cnn.com/2018/10/27/poli ... index.html
Trump says Pittsburgh synagogue should have had armed guards

כן, בית הכנסת אשם, הבנו אותך

המילים שלו היו מתוך מה שנכתב בלינק שהבאת : ""If there was an armed guard inside the temple, they would have been able to stop him," he said to reporters before boarding a flight to a pair of events later in the afternoon."

נראה לי שהשנאה לבחור עיוורה את עינייך, אחרת אני לא ממש מצליח להבין איך הגעת למסקנה שבית הכנסת אשם מדבריו.

אתה רוצה בדיוק להראות איפה טראמפ אמר שבית הכנסת אשם? (כי מהבנתי הקלוקלת של השפה האנגלית אני דווקא מבין שהוא אמר "אם היה מאבטחים חמושים בתוך הבית כנסת, הם היו יכולים לעצור את הרוצח).
הרוצח הרג ארבעה שוטרים חמושים שהוזעקו לזירה. בטוח שמאבטח היה גובר עליו. ברור שהבעיה היא לא בכך שהיה לרוצח נשק אוטומטי.
אני סתם עיוור משנאה, בעוד שטראמפ מבין את הענין לעומק כשהוא אומר שהבעיה היא לא בחוקי הנשק אלא בכך שבית הכנסת בחר שלא להעסיק מאבטחים חמושים.

היות ואנחנו לא ממש יודעים את כל הפרטים לגבי המקרה הכל יהיה ספקולציות,
אבל לדעתי , מאבטח חמוש במקום היה מוריד את המוטיבציה לרוצח לפגוע במקום (יעדיף מקום אחר לא מאובטח),
כמו כן, אין לי פרטים לגבי הצורה בה נהרגו ארבעה שוטרים אבל עושה הרושם שזה קרה כשהם היו מחוץ למבנה והרוצח ירה עליהם מתוכו כשהוא במחסה, מאבטח חמוש בכניסה היה יכול (וברור שגם היה יכול לההרג ישר) אולי לעצור אותו מלהכנס לתוך הבניין.

עכשיו הנקודה היא ממש לא האם נוכחות מאבטח היתה מונעת את הרצח או לא (כי את זה אף אחד לא יכול לדעת),
הנקודה היא עיוות דבריו על מנת שיתאימו לאגנדה שלך. כי בשום מקום לא שמעתי אותו מאשים את בית הכנסת כפי שהתפרש מדבריך לגבי תוכן הלינק.
הבנתי את דעתך, לא אחזור על דעתי פעם שניה.
אבל "במקרה" שכחת שטראמפ גם אמר שמקור הבעיה אינו בחוקי הנשק באמריקה, בעוד שזה בבירור כן הבסיס לכל הבעיה.
הרוצח הרג את המתפללים ואת השוטרים עם רובה אוטומטי, שזה למעשה תת מקלע קטן. הנשק הזה חוקי באמריקה לכל אדם שהוא, ומותר להסתובב איתו. להכחיש שזה חלק נכבד מהבעיה זה שקר גס.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2018, 12:40 
סומך כתב:
כמו שטקנו כתב, נשיא ארה"ב אינו טוקבקיסט, הוא אחראי על המדיניות ועל הביטחון. הוא לא יכול לומר אמרה כזאת לדעתי.
ואם היה מאבטח בכניסה, ונניח שהיה מרתיע את המפגע, יתכן והוא היה מחפש יעד יותר נוח.
וכנראה שגם היה מוצא. גינת משחקים בשכונה יהודית, סופר מרקט כשר, הסעת תלמידים לבית ספר יהודי...
כל עוד לא מגבילים את הגישה לנשק, ולנשק אוטומטי בפרט, וכל עוד נותנים רוח גבית לארגוני אלטרייט שחבריהם מרגישים שהזמן שלהם 'לשלוט' הגיע, כל השאר זה אוויר חם

לדעתך הוא לא יכול להגיד אמירה כזאת, לדעתי הוא יכול, שאלה של השקפה).
וכן, סביר להניח שהוא היה אכן מוצא מטרה קלה יותר (כמו שקורה לפעמים בישראל לצערינו), אבל במקרה הזה פוטנציאל הפגיעה שלו היה פחות גבוהה.

ושוב, אני איתך בנושא הגבלת הנשק בארה"ב (דרך אגב, אסור למכור נשק אוטומטי אבל בעידן האינרטנט זה פחות משמעותי כי ישנם סרטוני הדרכה כיצד להפוך נשקים חצי אוטומטים לאוטומטים, וישנם היום מתקנים להפוך אפילו אקדח גלוק ואוטומטי) שאולי היה פותר את הבעיה (אם כי רק באופן חלקי כי מי שבאמת רוצה לבצע פיגוע, היה מוצא את הדרך להשיג נשק).
אבל היות וגם אם הוא ישים את כל כוחו (ואני בספק כמה יש לו בנושא הזה) ומהיום בבוקר יעבוד על איסור גורף למכירת נשק ואיסוף של כל כלי הנשק האזרחיים בארה"ב, עד שהצעד יבוצע, הייתי ממליץ למקומות עם פוטנציאל סיכון שכזה לאבטח את עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2018, 13:38 
עכשיו שהרפובליקנים מספרים לבוחרים שלהם שהם בעד ביטוח בריאות ממלכתי (כולל pre existing conditions) אפשר כבר לסגור סופית את הדיון על הנשיאות ההיסטורית של אובמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2018, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע איך טראמפ יכל לגנות את הרצח בצורה ברורה יותר ממה שהוא עשה. אז הוא אמר שמאבטח חמוש היה יכול למנוע, איך לעזאזל הופכים את זה למשהו רע?

לפחות הוא לא מפחד לקרוא לפשע השנאה האנטישמי והנתעב הזה בשמו, בניגוד לנשיאים אחרים. יהי זכרם ברוך של הקורבנות.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2018, 14:28 
Officer Barbrady כתב:
לא יודע איך טראמפ יכל לגנות את הרצח בצורה ברורה יותר ממה שהוא עשה. אז הוא אמר שמאבטח חמוש היה יכול למנוע, איך לעזאזל הופכים את זה למשהו רע?

לפחות הוא לא מפחד לקרוא לפשע השנאה האנטישמי והנתעב הזה בשמו, בניגוד לנשיאים אחרים. יהי זכרם ברוך של הקורבנות.

יא חתיכת אנטישמי מטומטם אתה באמת לא מבין למה העלייה המטורפת באלימות נגד יהודים (ומיעוטים אחרים) קורית דווקא תחת הנשיא הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2018, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

לא הבנתי.. האם היו "נשיאים אחרים" שלא קראו לפשע נתעב בשמו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2018, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
teknoboy כתב:
pokara כתב:

1. הנקודה היא לא מה הוא יכול לעשות אם בכלל, הנקודה היא מה הוא אמר והצורה בה איציק הציג את דבריו.
2. ולא, כמו שאני לא חושב שהוא האיש החזק בעולם (כי גם אם הוא ירצה מאוד, אני לא ממש בטוח כמה הוא יצליח לשנות את חוקי הנשק בצורה דרסטית), אני גם לא חושב שהוא אימפוטנט.
3. ואני כן חושב שהוא אמר דברים נכונים (לגבי האבטחה), וזה ממש לא היה במסגרת האשמת הקורבן אלא הצבעה על פתרון אפשרי למציאות (המסריחה) שיש כרגע.
4. דרך אגב, אם אתה אומר שישנם דברים אחרים לגמרי שהוא אמר לאחר מכן, מן הראוי שהיית מציג אותם (או לפחות נותן מקור לדברייך)

1. הדברים שלו מדברים בעד עצמם. התגובה הראשונית שלו היתה, בפרפרזה, "אם הם לא היו כאלה נמושות זה לא היה קורה להם".
2. אתה מבלבל בין להיות חזק מאוד לבין להיות כל יכול. ברור שהוא לא יכול לעשות הכול, אבל אין בעולם אדם שיש לו יותר סמכויות וכוחות בקצה אצבעותיו.
3. זאת התשובה לשאלה אם אתה באמת חושב ככה או מעמיד פנים? עצוב מאוד.
4. חשבתי שידוע לכל שהוא אמר אחר כך שמדובר בפשע שנאה אנטישמי שאין לו מקום וכו' וכו' (לבקשתך - ראיתי את הדקות הראשונות של מופע ההמונים שלו אתמול, ובמשפטים הראשונים אחרי ההתחנפות הראשונה למקומיים הוא התייחס למתקפה הזאת).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2018, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
Officer Barbrady כתב:

ציטוט:
“It is entirely legitimate for the American people to be deeply concerned when you’ve got a bunch of violent, vicious zealots who behead people or randomly shoot a bunch of folks in a deli in Paris,” Obama told Vox.

ציטוט:
“This was not a random shooting of a bunch of folks in a deli in Paris,” said Jonathan Karl of ABC News. “This was an attack on a kosher deli. Does the president have any doubt that those terrorists attacked that deli because there would be Jews in that deli?”

“It is clear from the terrorists and some of the writings they put out afterwards, what their motivation was,” Earnest replied. “The adverb that the president chose was used to indicate that the individuals who were killed in that terrible tragic incident were killed not because of who they were, but because of where they randomly happened to be.”

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2018, 15:11 
teknoboy כתב:
pokara כתב:
teknoboy כתב:
pokara כתב:

1. הנקודה היא לא מה הוא יכול לעשות אם בכלל, הנקודה היא מה הוא אמר והצורה בה איציק הציג את דבריו.
2. ולא, כמו שאני לא חושב שהוא האיש החזק בעולם (כי גם אם הוא ירצה מאוד, אני לא ממש בטוח כמה הוא יצליח לשנות את חוקי הנשק בצורה דרסטית), אני גם לא חושב שהוא אימפוטנט.
3. ואני כן חושב שהוא אמר דברים נכונים (לגבי האבטחה), וזה ממש לא היה במסגרת האשמת הקורבן אלא הצבעה על פתרון אפשרי למציאות (המסריחה) שיש כרגע.
4. דרך אגב, אם אתה אומר שישנם דברים אחרים לגמרי שהוא אמר לאחר מכן, מן הראוי שהיית מציג אותם (או לפחות נותן מקור לדברייך)

1. הדברים שלו מדברים בעד עצמם. התגובה הראשונית שלו היתה, בפרפרזה, "אם הם לא היו כאלה נמושות זה לא היה קורה להם".
2. אתה מבלבל בין להיות חזק מאוד לבין להיות כל יכול. ברור שהוא לא יכול לעשות הכול, אבל אין בעולם אדם שיש לו יותר סמכויות וכוחות בקצה אצבעותיו.
3. זאת התשובה לשאלה אם אתה באמת חושב ככה או מעמיד פנים? עצוב מאוד.
4. חשבתי שידוע לכל שהוא אמר אחר כך שמדובר בפשע שנאה אנטישמי שאין לו מקום וכו' וכו' (לבקשתך - ראיתי את הדקות הראשונות של מופע ההמונים שלו אתמול, ובמשפטים הראשונים אחרי ההתחנפות הראשונה למקומיים הוא התייחס למתקפה הזאת).

1. שוב, זאת הפרשנות שלך לדבריו. אני מפרש אותם בצורה קצת שונה ממך.
2.יש לו הבהחלט הרבה מאוד כוח והשפעה, אבל עדיין אין לו את הכח להחליט ולשנות על דעת עצמו בלבד, להזכירך , גם קודמיו בתפקיד ואף אלו שהיו דמוקרטים (מאז 1986), לא הצליחו לשנות את חוק הנשק.
3. סבבה, מקוה שלא תקח את זה יותר מידי ללב,לי עצוב (לא יותר מידי אל תדאג) לראות אנשים נותנים פרשנויות (מופרחות לעיתים קרובות) לאמירות של אנשים בהתאם לאג'נדה מבית של אותם מפרשים.
4. אתה כתבת : " אפילו טראמפ בעצמו הבין את הטמטום ומעט אחר כך אמר דברים אחרים לגמרי. רק אומר."
עכשיו בוא ותסביר לי מה הכוונה בדברים אחרים לגמרי? שהוא הוסיף על מה שאמר קודם שציין שזה פשע שינאה?
אני תמיד חשבתי שדברים אחרים לגמרי מ"אם היה מאבטח אז אולי זה היה נמנע" זה יהיה למשל "לא משנה מה היו עושים התוצאה הייתה זהה או משהו בסגנון)"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2018, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
אם מישהי נאנסת ואתה אומר "אם היא היתה לומדת קראטה זה היה נמנע" אז אפשר להסביר שזה בעצם דבר הגיוני להגיד ושאין בזה שום האשמת הקורבן.
זה בערך מה שעשית.
כן, ברור שכשיש כל כך הרבה מקרי אונס זה הגיוני שנשים תשקענה מאמצים בלימוד הגנה עצמית. כמו שזה הגיוני שבית כנסת יעסיק מאבטחים חמושים.
אבל אם זה מה שיש לך לדבר עליו אחרי תקיפה, אתה אידיוט.
אנשים לא צריכים לחיות את חייהם כאילו עומדים לתקוף אותם. המדינה צריכה לטפל בבעיה ולגרום לאזרחיה להיות בטוחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2018, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
פוקרה:
2. לכל הפחות אפשר להסכים שהוא יכול לעשות יותר מאשר להמליץ לנפגעים לשכור חברת אבטחה.
1+3. אכן דעותינו חלוקות. לדעתי הפרשנות של איציק לדברים מדויקת. אשמח להבין איפה אתה חושב שהוא טועה.
4. אם אתה לא רואה את ההבדל בין "תשכרו מאבטח, לא יקרו לכם דברים כאלה" לבין "זה פשע שנאה שמקומו לא יכירנו בחברה האמריקאית" אז אתה באמת בבעיה קשה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2018, 15:31 
its-sick כתב:
אם מישהי נאנסת ואתה אומר "אם היא היתה לומדת קראטה זה היה נמנע" אז אפשר להסביר שזה בעצם דבר הגיוני להגיד ושאין בזה שום האשמת הקורבן.
זה בערך מה שעשית.
כן, ברור שכשיש כל כך הרבה מקרי אונס זה הגיוני שנשים תשקענה מאמצים בלימוד הגנה עצמית. כמו שזה הגיוני שבית כנסת יעסיק מאבטחים חמושים.
אבל אם זה מה שיש לך לדבר עליו אחרי תקיפה, אתה אידיוט.

יכול להיות שהוא אידיוט, אבל זה עדיין לא נותן לגיטימציה לסלף את דבריו כמו שעשית.
מתי לדעתך הוא היה צריך להגיד את מה שבעייניך מאוד הגיוני - "כמו שזה הגיוני שבית כנסת יעסיק מאבטחים חמושים." - מיד לאחר האירוע? או אולי עוד חודש וחצי באיזה שיחת סלון? (מה גם שזה לא הדבר היחיד עליו דיבר)

וכן,אני חושב שהעולם הזה הוא מקום מאוד לא בטוח וכדאי ורצוי לנסות ולהקטין את הסיכון העתידי אם זה ניתן, באופן אישי שלחתי את הבת שלי כשהיא הגיעה לגיל 5 לדניס השרדות לשלוש שנים (עד שנמאס לה) על מנת שחס וחלילה אני לא אצטרך אחר כך לחשוב שלא עשיתי הכל על מנת להגן עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2018, 15:48 
teknoboy כתב:
פוקרה:
2. לכל הפחות אפשר להסכים שהוא יכול לעשות יותר מאשר להמליץ לנפגעים לשכור חברת אבטחה.
1+3. אכן דעותינו חלוקות. לדעתי הפרשנות של איציק לדברים מדויקת. אשמח להבין איפה אתה חושב שהוא טועה.
4. אם אתה לא רואה את ההבדל בין "תשכרו מאבטח, לא יקרו לכם דברים כאלה" לבין "זה פשע שנאה שמקומו לא יכירנו בחברה האמריקאית" אז אתה באמת בבעיה קשה.

1+3 - אני הסברתי את זה בתגובות לאיציק בצורה הכי טובה, אם עדיין לא הבנת אז כנראה שהבעיה היא לא אצלי.
2 מה זה לעשות יותר? ואתה יודע, תמיד אפשר לעשות יותר.
האם הוא עושה בנושא פחות מקודמיו? לא יודע - אתה יכול להגיד?

4. אין שום בעיה עם שתי האמירות, לא חושב שהן סותרות אחת השניה או אי מהן יותר חשובה.

אני למשל ראיתי עכשיו בכתבה של איציק שהוא דווקא כן אמר בהתחלה :
"When people do this, they should get the death penalty," he said. "Anybody that does a thing like this to innocent people that are in temple or in church ... they should be suffering the ultimate price, they should pay the ultimate price."
מה שניתן לפרש (בטח אחרי הפרשנות ההוגנת שאיציק נתן) בתור "זה פשע שנאה שמקומו לא יכירנו בחברה האמריקאית ומי שיעשה אותו ראוי שיקבל עונש מוות"

ולאחר מכן לגבי האבטחה, שלמרות שזה אולי נשמע בעייניך כהאשמת הקורבן, בעייני זה נשמע משהו הגיוני למניעת מקרים עתידיים כאלו (וממש לא בא להאשים את הבית כנסת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2018, 17:26 
סמל אישי של המשתמש
הדיון מיצה את עצמו, אבל יש לי רק דבר אחד לדייק: בתשובות שלך לאיציק לא הסברת למה לא מדובר בהאשמת הקורבן אלא הסברת למה האשמת הקורבן היתה מוצדקת גם לדעתך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2018, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
אמרתם האשמת הקורבן? הולד מיי ביר!
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2018, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
הכי אהבתי את ה"תפסיקו עם השנאה העצמית הזאת" בפוסט שכולו האשמת הקורבן של יהודים שמאלנים שגרמו בעקיפין לכל האסונות בהיסטוריה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2018, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
זה באמת יפה מאוד, אבל יש גם את הקטע הגאוני של "זה לא באמת אנטישמי כי הם לא באמת יהודים".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2018, 13:58 
הצל, איזה איש טיפש.
בדעותיו ובמהותו הוא הרי הרבה יותר קרוב לרוצח מאשר לנרצחים. גם הוא וגם והרוצח גזענים, שונאי זרים, משמיצים ארגון יהודי שדואג לפליטים (HIAS אגב - עושים עבודת קודש), זכויות אדם הם לזרא בעיניהם.
העיקר שהוא קורא לו ״פח זבל תת אנוש״....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2018, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
הצל, איזה איש טיפש.
בדעותיו ובמהותו הוא הרי הרבה יותר קרוב לרוצח מאשר לנרצחים. גם הוא וגם והרוצח גזענים, שונאי זרים, משמיצים ארגון יהודי שדואג לפליטים (HIAS אגב - עושים עבודת קודש), זכויות אדם הם לזרא בעיניהם.
העיקר שהוא קורא לו ״פח זבל תת אנוש״....
אתה יכול להוסיף גם שמי שהעלה את אבא שלו מאיראן לארץ זה אותו ארגון HIAS

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2018, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
אז שבאמת ילכו לעזאזל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2018, 01:14 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אדום נחמד כתב:
Officer Barbrady כתב:

ציטוט:
“It is entirely legitimate for the American people to be deeply concerned when you’ve got a bunch of violent, vicious zealots who behead people or randomly shoot a bunch of folks in a deli in Paris,” Obama told Vox.

ציטוט:
“This was not a random shooting of a bunch of folks in a deli in Paris,” said Jonathan Karl of ABC News. “This was an attack on a kosher deli. Does the president have any doubt that those terrorists attacked that deli because there would be Jews in that deli?”

“It is clear from the terrorists and some of the writings they put out afterwards, what their motivation was,” Earnest replied. “The adverb that the president chose was used to indicate that the individuals who were killed in that terrible tragic incident were killed not because of who they were, but because of where they randomly happened to be.”

The Daily

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 111  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: