ציטוט:
אני לפחות הבאתי איזשהם מחקרים ונתונים
רגע רגע, אתה אשכרה טוען שהעובדה שהבאת מחקר מגמתי ומוטה, שעשוי בצורה די ילדותית אגב ומגיע למסקנות שמעוותות את המציאות (+ לגמרי לא רלוונטי לנושא שדיברנו!) איכשהו מרוויח לך נקודות זכות בדיון??? רציני???
ציטוט:
ואגב, אפילו אם המחקר הזה מוטה ומטעה ובתכלס טראמפ קיבל יותר סיקור שלילי מקלינטון, עדיין קשה מאד מאד לראות איך הוא לא לגמרי מערער את הטענה שלך שאין כמעט סיקור שלילי על היאלרי ושיש פה איזו קונספירציה של התקשרות.
אבל הנה עוד שני מאמרים בשבילך, תהנה -
http://fivethirtyeight.com/features/cli ... -coverage/
http://www.politicususa.com/2016/06/18/ ... trump.html
שוב, בחייאת אמיר...
הלינק הראשון שהבאת מדבר על COVERAGE = חשיפה תקשורתית. אני לא יודע מה הקריטריונים של המחקר שלהם, אבל הם בעצם טוענים שזה מאוד קשה להתחשב במקחרים כאלה בגישה הכתבה (אם היא שלילית או חיובית). ואפילו שם אתה רואה בבירור שעד יולי החשיפה של קלינטון הייתה מזערית לעומת טארמפ. מה קרה ביולי? ראש ה-FBI עם הנאום שלו שמזה אי אפשר להתעלם. וגם אז, התקשורת התעסקה בזה עם כפפות של משי ("זה לא בסדר מה שהיא עשתה, נו נו נו לה, אבל אם הוא אומר שלא ניתן להרשיע אז יאללה עוברים הלאה כי אין מה לראות").
ואגב, קראת מה כתוב לקראת הסוף?
Several media researchers expressed skepticism about mediaQuant’s methods because of the inherent limitations
“It’s a gimmick,” Cassino said. “A good gimmick, and one that will help them sell subscriptions to companies to track their media coverage. Ironically, they’re using something that they’re not really good at in order to sell something that they likely are doing pretty well.”
הלינק השני, שוב, מדבר על התקופה
שלפני שהיא התחילה להתמודד אחד על אחד מול טראמפ. שוב לא קשור לדיון שלנו!
אני לא מבין אתה בכוונה עושה את זה? לא בודק דברים לפני שאתה מביא אותם, או שבודק ומצפה שאנשים לא ישימו לב? ככה אתה מתדיין?
ציטוט:
ואתה פחות או יותר לא התייחסת לכלום, לא לזה שאין לך שום בדל של ראיה לגבות את העמדות שלך, לא לזה שתמיד בעיתונים יש עמודי דעות ועמודי חדשות, לא לזה ששום כלי תקשורת בארה"ב לא מסתיר את הקו המערכתי שלו. ויש עוד, אבל בוא נתמקד בדברים החשובים.
עמודי דיעה ועמודי חדשות - כן התיחסתי, אני טוען שחדשות אמנם יותר נייטליים, אבל גם שם יש יותר מידי עובדות שליליות על טאמפ, עמודי דעות שם המצב קטסטרופלי, זה עמודי דיעה אחת לעוסה 1000 פעם.
קו מערכתי של כלי התקשורת - כשחיפשתי כל מה שמצאתי זה שהם מדברים על יושר, אינטגריטי מקצועי, אמינות וכו' וכו', קרי - מציגים את עצמם נייטרליים. FOX ו-MSNBC יוצאות דופן. תקן אותי אם אני טועה, אולי חיפשתי במקום לא נכון.
לגבי ראיות...אני בניגוד אליך לא רוצה להביא מחקרים מופלצים או שלא קשורים לדיון, אני בניגוד אליך לא חושב שזה נותן לי נקודות זכות ולא חושב שזה הוגן כלפיך שתבזבז את הזמן שלך בלבדוק מי ומה וכמה וכד כמה זה אמין. אבל בוא ניקח משהו שרירותי לגמרי, אני נכנס לאתר > מדור פוליטיקה ומביא לך את
5 הכותרות הראשונות שצצות , סבבה?
CNN
Trump: '2nd Amendment people' could deal with Clinton
Many people are saying — Trump drives conspiracies and gossip
Republicans flee Trump: drip, drip, drip
CNN Projects Paul Ryan easily wins GOP primary
Internet reacts to '2nd Amendment people'
Washington Post
From Trump’s controversial words, a pattern: Outrage, headlines and then denial
Three House Democrats want to investigate Trump for urging Russia to meddle in Clinton’s emails
From audience to NRA, Trump weathers ‘2nd amendment’ storm
(יש להם רק 3 בעמוד הראשי, בשביל לראות עוד צריך לחפור)
NYT
Donald Trump Suggests ‘Second Amendment People’ Could Act Against Hillary Clinton
Introducing The Run-Up, Our New Election Podcast
Donald Trump’s Support Among Republican Women Starts to Slide
Mormons’ Distaste for Donald Trump Puts Utah Up for Grabs
Emails Renew Questions About Clinton Foundation and State Dept. Overlap
אתה באמת רוצה שאמשיך? שוב, לא בחרתי כתבות על טראמפ, אל 5 כותרות ראשיות מה שהן לא יהיו. וזה בערך מצב הדברים בחודשיים האחרונים...כאן תצטרך לסמוך על המילה שלי.
וסליחה שאני לא מביא מחקר מסולף לגבות את העמדות שלי בכל הכוח בשביל להגיד "אבל לפחות הבאתי משהו".
ציטוט:
ואגב רק שתדע, העיתונים עצמם בארה"ב לוקחים את העניין הזה סופר ברצינות, הנה מאמר שהאומבודסמן של הטיימס כתבה ופרוסמה (כמו כל הכתבות של האומבודסמן) בהרחבה במהדורה המודפסת והאלקטרונית -
http://publiceditor.blogs.nytimes.com/2 ... ic-editor/
כל הכבוד.
טיפה בים.
כמו שאנשים כאן עדיין חושבים שזה בסדר שלא העמידו את קלינטון לדין אבל אם זה היה מישהו אחר אז הוא היה עומד ועוד איך,
ככה הם לא יהיו מוכנים להודות שהממסד והתקשורת עושה ויעשה הכל כדי שטראמפ לא יבחר.
מצחיק אותי שהפחד מטראמפ כמו שהציגו את זה גם כאן,הוא מהדברים שהוא אמר (ועדיין לא עשה) ולא ממעשיו בפועל, כשלעומת זאת אין שום חשש מהמשוחתת הדמוקרטית שכבר ראינו את מעלליה בעבר (וביננו, אם שם המשפחה שלה לא היה קלינטון אף אחד לא היה משתין לכיוון שלה).
אבל זה בסדר, הממסד והתקשורת ינסו לשמר את המצב הקיים וימשיכו בניסיון לשכנע את האמריקאים שטוב להם גם אם הם לא ממש מרגישים ככה, וביום הבחירות נראה בסופו של דבר כבר הציבור עדיין מאמין בהם, וכמה רוצים לשנות את המצב.