תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 23:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 109  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חשבתם שבישראל גרוע? אל תשכחו מי המלכה (או; הבחירות בארה"ב)
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 22:50 
הולי שיט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 23:35 
צריך להזמין אותו ליצורניר הבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 23:48 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 00:35 
לא יודע מה לחשוב על זה שעשרות מיליוני (?) אנשים מצביעים לדבר הזה. הזוי ועצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 02:31 
סמל אישי של המשתמש
skadiv כתב:
כן אני קורא מאמרים ולא רק כותרות, תודה ששאלת. ולבריידברט אני לא נכנס. בלי קשר לאם אני מסכים איתו או לא, הוא אתר שולי, ואותי מעניין לעקוב אחר המיינסטרים.

וסלח לי, אבל אני חייב לשאול אותך את אותה שאלה - אתה קראת את הכתבה בלינק? הוא טוען שמה שאנחנו אמורים לעשות זה לדווח את העובדות, ואת זה הם לא מסוגלים לעשות כי הם לא מסוגלים להפריד את הדעה האישית שלהם, מהדיווח. וזה יוצר יחס לא מאוזן של התקשורת לשני המועמדים. את האחד הם מלטפים בכפפות של משי, ומהשני...מה שהם עושים לגביו זה לא עתונאות ואין שום קשר ללדווח את האמת או לא אמת. הם יוצרים דמות מפלצת רפת שכל שאם היא תהייה נשיא העולם יחרב.

דוגמאות,
הוא אומר לאישה בנאום בצחוק "תעיפי את התינוק שלך מכאן הוא מפריע". עובדה? עובדה.
הוא אומר בראיון לגבי המוסלמי, "שאישתו לא דיברה, אולי לא היה לה מה להגיד או לא הרשו לה, ולגבי בעלה, אני לא מסכים עם מה שהוא אמר, ומאחל לו הצלחה בהמשך" עוהדה? עובדה.
אמר בנאום בציניות טיפוסית "היי רוסים, אם כבר פרצתם לאימיילים של הילרי, אולי תתנו ל-FBI את מה שהם חיפשו ושהיא הצליחה למחוק בזמן ולהסתיר מהם" עובדה? עובדה.

אם זה היה נגמר פה, יופי, דיווחת את העובדה ועובר הלאה? טעות.
שלושת "הנושאים" האלה שהם מתאימים למדור רכילות באיזה צהובון, שאכרה לא ירדו מסדר היום במשך שבועיים! על כל האחד מהם הייתה תגובה של ההוא וההוא וההוא וההיא בעשרות כתבות נפרדות שפשוט המשיכו להופיע (ונחש מה, אף אחת לא סימפתטית לטארמפ). עשרות אנשים וטורי דעה שבהם כל אחד מביע את דעתו שלו, שהיא לגמרי במקרה (!) שמה שטראמפ עשה זה נורא ואיום והוא לא ראוי להיות נשיא. חברים, חצי מדינה לא חושבת כמוכם, אולי לתת גם להם איזה קול ובמה להביע דעה? קצת?...
וכל הזמן הזה הפעמים היחידות שאני שומע את השם קלינטון זה כשמדווחים על עוד סקר בו היא מובילה (עובדה? עובדה. יש סקר וזה מה שהוא אומר)

בכלל, אם אתה חושב שתפריד העיתונאות הוא לדווח עובדות אז המבט הזה הוא מאוד פרימיטיבי ודי מנותק מהמציאות כבר הרבה מאוד זמן.
התקשורת מעצבת את דעת הקהל. ורק עיוור לא רואה איזו דעה היא מנסה לכפות ואיזה רושם לייצור.

בוא ניקח שניה את שלושת המקרים, העובדות, שהבאת.
כמה דברים קרו במקביל באותו זמן שבו הם דיווחו על זה? כמה דברים שעליהם יכלו לדווח במקום זה?
אין דבר כזה רק עובדות בלי דעה אישית. גם הבחירה לדווח על זה ולא על אחרים, זה לעצב את דעת הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 04:57 
סמל אישי של המשתמש
skadiv כתב:
כן אני קורא מאמרים ולא רק כותרות, תודה ששאלת. ולבריידברט אני לא נכנס. בלי קשר לאם אני מסכים איתו או לא, הוא אתר שולי, ואותי מעניין לעקוב אחר המיינסטרים.

וסלח לי, אבל אני חייב לשאול אותך את אותה שאלה - אתה קראת את הכתבה בלינק? הוא טוען שמה שאנחנו אמורים לעשות זה לדווח את העובדות, ואת זה הם לא מסוגלים לעשות כי הם לא מסוגלים להפריד את הדעה האישית שלהם, מהדיווח. וזה יוצר יחס לא מאוזן של התקשורת לשני המועמדים. את האחד הם מלטפים בכפפות של משי, ומהשני...מה שהם עושים לגביו זה לא עתונאות ואין שום קשר ללדווח את האמת או לא אמת. הם יוצרים דמות מפלצת רפת שכל שאם היא תהייה נשיא העולם יחרב.

דוגמאות,
הוא אומר לאישה בנאום בצחוק "תעיפי את התינוק שלך מכאן הוא מפריע". עובדה? עובדה.
הוא אומר בראיון לגבי המוסלמי, "שאישתו לא דיברה, אולי לא היה לה מה להגיד או לא הרשו לה, ולגבי בעלה, אני לא מסכים עם מה שהוא אמר, ומאחל לו הצלחה בהמשך" עוהדה? עובדה.
אמר בנאום בציניות טיפוסית "היי רוסים, אם כבר פרצתם לאימיילים של הילרי, אולי תתנו ל-FBI את מה שהם חיפשו ושהיא הצליחה למחוק בזמן ולהסתיר מהם" עובדה? עובדה.

אם זה היה נגמר פה, יופי, דיווחת את העובדה ועובר הלאה? טעות.
שלושת "הנושאים" האלה שהם מתאימים למדור רכילות באיזה צהובון, שאכרה לא ירדו מסדר היום במשך שבועיים! על כל האחד מהם הייתה תגובה של ההוא וההוא וההוא וההיא בעשרות כתבות נפרדות שפשוט המשיכו להופיע (ונחש מה, אף אחת לא סימפתטית לטארמפ). עשרות אנשים וטורי דעה שבהם כל אחד מביע את דעתו שלו, שהיא לגמרי במקרה (!) שמה שטראמפ עשה זה נורא ואיום והוא לא ראוי להיות נשיא. חברים, חצי מדינה לא חושבת כמוכם, אולי לתת גם להם איזה קול ובמה להביע דעה? קצת?...
וכל הזמן הזה הפעמים היחידות שאני שומע את השם קלינטון זה כשמדווחים על עוד סקר בו היא מובילה (עובדה? עובדה. יש סקר וזה מה שהוא אומר)

בכלל, אם אתה חושב שתפריד העיתונאות הוא לדווח עובדות אז המבט הזה הוא מאוד פרימיטיבי ודי מנותק מהמציאות כבר הרבה מאוד זמן.
התקשורת מעצבת את דעת הקהל. ורק עיוור לא רואה איזו דעה היא מנסה לכפות ואיזה רושם לייצור.

הוא לא "נותן דין וחשבון", הוא מגן על הצורה שהתקשורת מסקרת את הבחירות. אתה יכול להסכים איתו איתו או לחלוק עליו, אבל אני לא מצליח להבין למה אתה חושב שהוא תומך בביקורת שלך על התקשורת.
אבל לנושא, דבר ראשון עובדות, קלינטון קיבלה ערמות של סיקור שלילי, כבר הבאתי פה נתונים, עד הויעדות קלינטון קיבלה יותר סיקור שלילי מכל מועמד אחד. עכשיו נכון, בשבוע-שבועיים האחרונים טראמפ מקבל המון סיקור שלילי אבל מה שהלך בקמפיין שלו זו קטסטרופה די חסרת תקדים. ואם אתה אשכרה לא רואה סיקור שלילי על קלינטון ולא רק משתמש בקצת הגזמה לצרכים רטוריים, אולי שווה לבדוק את הראיה שלך, רק היום בשער של הניו יורק טיימס (above the fold אפילו) יש כתבה על New Emails Renew Questions About Clinton Foundation.
וסיפורים כמו התקיפה שלו על קאן, השקרים שלו או הרמיזה שלו בקריצה שאולי מישהו עם נשק יטפל בהילארי מקבלים סיקור רחב בארה"ב בגלל שזה פשוט דברים שאתה לא רואה במערכות בחירות. עם כל הליצנים שרצו לנשיאות שם ועם כל החרא שיש במערכת הפוליטית, תמיד היתה לך מידה מסויימת של שליטה ומידה מסויימת של כשירות. מה שהולך עכשיו די מפחיד אנשים ולדעתי בצדק. אתה יכול לחשוב שזו ערמה של כלום ושום דבר, אבל רוב הציבור בארה"ב לא מסכים איתך, וכשזה מגיע לבחירות דמוקרטיות, וזה הופך את זה לסיפור שראוי לכיסוי, בהגדרה.
וככה סתם בשביל ספקולציות, אתה יכול לצחוק על הסיפור עם הרוסים (ואני מסכים שזה בגדול כלום ושום דבר) אבל תסתכל על כמה סיקור דברים כמו בנגאזי או תעודת הלידה של אובמה מקבלים ותדמיין מה היה קורה עם הילארי היתה אומרת שטות כזו.

לגבי התפקיד של העיתנות לדעתי (ולדעת רוב העוסקים בתחום) החובה הראשונה של כלי תקשורת היא לדווח על העובדות, אני חושב שלמרות שאין כלי תקשורת מושלם שלא עושה טעיות, בארה"ב, לפחות כלי התקשורת הרציניים (קרי כל אלו שאתה התבחיינת עליהם חוץ מ CNN שהם זבל) עושים עבודה שבמקומות כמו ישראל אתה יכול רק לחלום עליה. ולמרות שעיתונים כמעט תמיד תומכים במועמד במאמר המערכת שלהם, הסיקור החדשותי שלהם הוא כמעט תמיד אובייקטיבי.

אבל מעבר לזה, זה מעלה שאלה מאד רצינית על אם לתקשורת יש תפקיד מעבר לזה. לדעתי בהחלט יש לה, לדוגמא, לדעתי זו היתה חובה מוסרית לכלי תקשורת בגרמניה לנסות להשפיע על דעת הקהל נגד היטלר. עכשיו אני כמובן לא משווה את היטלר לטראמפ, אני רק מדגים בעזרת מקרי קיצון שלדעתי יש מקרים שבהם רובנו נסכים שראוי שהתקשורת תיקח עמדה יותר אקטיבית בנושא.
האמת, אני לא לגמרי סגור על מה דעתי בנושא כשזה מגיע לטראמפ, ונראה לי שזה גם המקרה אצל רוב כלי התקשורת - מצד אחד אני חושב שטראמפ כנשיא הוא סיכון שארה"ב והעולם לא יכולים לקחת, מצד שני אני חושב שאין לו סיכוי לזכות אז לא חארם לעצבן חלקים רחבים בציבור ולשחוק עוד יותר את התמיכה הציבורית בכלי התקשורת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 07:38 
ציטוט:
ולמרות שעיתונים כמעט תמיד תומכים במועמד במאמר המערכת שלהם, הסיקור החדשותי שלהם הוא כמעט תמיד אובייקטיבי.

איך אתה יכול לשלב בין השניים הטענות באותו משפט?

אתה צודק, אולי נסחפתי קצת כי פשוט החד מימדיות של ההתבוננות על הדברים בפורום הזה (שלטעמי די מייצג את עמדות האוכלוסייה הליבראלית בישראל) מדהימה אותי. ברור שרמת הדיווח הביקורתי על קלינטון היא לא 0 עגול, אבל זה גם לא שיוויוני ולא קרוב לזה אפילו. אתה תוכל לומר בתגובה, "אבל זה שונה, טראמפ נותן להם את כל הסיבות שבעולם לסקר אותו בהרחבה", טעות! הוא נותן את כל הסיבה שבעולם לסיקור נרחב שלו ע"י צהובונים וכל מיני תוכניות בידור למינהן סטייל גון סטיוארט. כאן אין לי בעיה, שיכנסו בו 24 שעות ביממה, בשבילם הוא זהב. אבל לא לענקי התקשורת שאמורים להוות את תמצית העיתונאות ה"רצינית והאובייקטיבית". אבל מצד שני יש סיקור ויש סיקור. הלהט בו הם נתפסים לכל שטות ונון אישיו שלו (ורק שלו), ועושים מזה כותרות במשך ימים ושבועות, גורם לי לפקפק ברמת הסיקור האובייקטיבי שלהם. הם יכולים לדווח משהו לא מסמפט לקלינטון, אבל זה מדווח, זה מיד תובע בים של דיווחים שליליים על טראמפ.
הנה לדוגמה הזכרת את הבנגזי, נכון זה סוקר הרבה יותר ממה שהיה מגיע לו. אבל בו לא נתעלם מצורת הסיקור. FOX עשו מזה סקנדל ומדיווחו בצורה שהיום כולם מדווחים על עלילות טראמפ, זה נכון, כאן ההקבלה הוגנת. אבל NYT, WP, CNN כולם דיווחו על זה במעין קריצה "כן, הנה שוב הרפובליקנים המשוגעים מעלים את הנושא הזה, זה וזה שוב מה שהם אומרים בנושא. אבל אנחנו כבר הסברנו לכם למה כל זה שטויות". ופה ההקבלה מאוד לא הוגנת.

לא הייתה לי בעיה עם מה שהם עושים, בתנאי שהם לא יתימרו להיות אובייקטיביים ויצהירו על עמדותיהם בגלוי כמו FOX ו-MSNBC.
אם הם לא עושים את זה, שישמרו על אובייקטיביות ולא ינפחו סיפורים שהם בלונים ריקים מתוכן שמתאימים לצהובונים, ושמטרתם היחידה להוציא את טראמפ באור רע ככל האפשר. (והנה התוצאה, אנשים כמו RED IN BLOOD אפילו לא מבינים מה הבעיה כאן, על מה עוד היה אפשר לדווח כל הזמן הזה, מלבד פליטות הפה/הערות ציניות על התינוק, המוסלמי והמרגל הרוסי)
ואם הם כבר החליטו שהם מסקרים על הנושאים האלה כי זה מה שבאמת חשוב - קרי רמת הטאקט או ההומור של המועמד לנשיאות, ולא עניינים שוליים כמו העמדות שלו, שיתנו במה לשני הצדדים להתבטא בנושא. כמה טורים של אנשים שמציגים את עמדתו של טראמפ בנושאים האלה (או כל נושא אחר) ראית לאחרונה? תוכל לספור אותם על יד אחת, וזה לא שהאנשים האלה לא קיימים, יש לו מספיק תמיכה בציבור. מצד שני, כמה אנשים קיבלו במה בכלי התקשורת המרכזיים להתנגח בטראמפ אחרי הסיקור האובייקטיבי נוסף של המערכת על אירוע מסויים? להגיד שזה לגמרי חורג מכל פרופרציה זה היה אנדרסטייטמט.

ובנושא היטלר ותפקידה של התקשורת...מסכים לגמרי! אם כלי תקשות מסויים חושב שטארמפ מסוכן, אני כולי בעד שיחשוף אותו, וידבר על העמדות המסוכנות שלו אם נימוקים והסברים ללמה הוא חושב שהעמדות האלה מסוכנות (ורצוי מאוד עם התיחסות והשוואה לאלו של המועמד האחר). מצטער אבל זה לא המקרה. מה שקורה כאן זה נטו מסע השמצה. כל אמצעי התקשורת פה אחד מדברים מקסימום רכילות ומשחק על רגשות ו-POLITICAL CORRECTNESS ומינימום נתונים, ניתוח ומסקנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
skadiv כתב:

איך אתה יכול לשלב בין השניים הטענות באותו משפט?

בעיתונות רצינית (קרי לא ישראל היום או ידיעות אחרונות) יש הבדלה ברורה וחדה בין עמוד הדעות (ששם גם מפורסמים מאמרי המערכת) שבו כותבים יכולים להביע את דעתם האישית לבין הדיווח החדשותי, שבו המחוייבות היא לאמת אובייקטיבית.
זה הסטנדרט העתינואי בכל העולם. אני לא מבין, אתה חושב שצריך לחתוך את עמוד הדעות מעיתונים?

אגב, אם בא לך גם להגיב לדברים האחרים שכתבתי בהודעה הזו זה יהיה סבבה, אתה לא חייב, אבל כמו שתראה עוד שניה, אנחנו די הולכים סחור סחור ושווה לקדם את הדיון הזה קצת.

skadiv כתב:

אתה צודק, אולי נסחפתי קצת כי פשוט החד מימדיות של ההתבוננות על הדברים בפורום הזה (שלטעמי די מייצג את עמדות האוכלוסייה הליבראלית בישראל) מדהימה אותי. ברור שרמת הדיווח הביקורתי על קלינטון היא לא 0 עגול, אבל זה גם לא שיוויוני ולא קרוב לזה אפילו. אתה תוכל לומר בתגובה, "אבל זה שונה, טראמפ נותן להם את כל הסיבות שבעולם לסקר אותו בהרחבה", טעות! הוא נותן את כל הסיבה שבעולם לסיקור נרחב שלו ע"י צהובונים וכל מיני תוכניות בידור למינהן סטייל גון סטיוארט. כאן אין לי בעיה, שיכנסו בו 24 שעות ביממה, בשבילם הוא זהב. אבל לא לענקי התקשורת שאמורים להוות את תמצית העיתונאות ה"רצינית והאובייקטיבית". אבל מצד שני יש סיקור ויש סיקור. הלהט בו הם נתפסים לכל שטות ונון אישיו שלו (ורק שלו), ועושים מזה כותרות במשך ימים ושבועות, גורם לי לפקפק ברמת הסיקור האובייקטיבי שלהם. הם יכולים לדווח משהו לא מסמפט לקלינטון, אבל זה מדווח, זה מיד תובע בים של דיווחים שליליים על טראמפ.
הנה לדוגמה הזכרת את הבנגזי, נכון זה סוקר הרבה יותר ממה שהיה מגיע לו. אבל בו לא נתעלם מצורת הסיקור. FOX עשו מזה סקנדל ומדיווחו בצורה שהיום כולם מדווחים על עלילות טראמפ, זה נכון, כאן ההקבלה הוגנת. אבל NYT, WP, CNN כולם דיווחו על זה במעין קריצה "כן, הנה שוב הרפובליקנים המשוגעים מעלים את הנושא הזה, זה וזה שוב מה שהם אומרים בנושא. אבל אנחנו כבר הסברנו לכם למה כל זה שטויות". ופה ההקבלה מאוד לא הוגנת.

אתה עוד פעם חוזר על הטענה הזו שקלינטון לא מקבלת סיקור שלילי.
תמונה

כבר הבאתי את זה פה, הנה ניתוח של הסיקור של כל המועמדים (הנתונים מסוף מאי, אני בהחלט חושב שאם אתה מתסכל על החודש האחרון יש סיכוי לא רע שטראמפ קיבל סיקור יותר שלילי, אבל לדעתי זה בעיקר נובע מזה שהקמפיין שלו מתרסק באופן די חסר תקדים).

תמונה

לגבי הסיפורים שהם מדווחים, ברצינות שניה, זו מערכת הבחירות הראשונה שאתה עוקב אחריה בארה"ב?
זוכר את קרי וגלשן הרוח?
זוכר את דן קוויל ותפוחי האדמה?
זוכר את דוקאקיס והטנק?

התקשורת תמיד מדווחת על הכל, חלק מהסיקור הוא רציני, חלק הוא פחות רציני, אפשר בהחלט להנהל דיון רציני על הדגשים של התקשורת בארה"ב, אבל לפחות לדעתי כלי תקשורת רציניים כמו הטיימס והוושינגטון פוסט עושים אחלה עבודה בסיקור, לא מושלמת, אבל אני אישית לא מכיר שום כלי תקשורת בשום מקום בעולם שעושה עבודה כזו טובה. לגבי חברות הכבלים, כן, זה זבל, אין ספק בזה, לא בטוח שאני רואה איזו קונספרציה עם CNN, אבל הם ערוץ בלאי. על פוקס ו MSNBC באמת עדיף לא לדבר.

skadiv כתב:

לא הייתה לי בעיה עם מה שהם עושים, בתנאי שהם לא יתימרו להיות אובייקטיביים ויצהירו על עמדותיהם בגלוי כמו FOX ו-MSNBC.
אם הם לא עושים את זה, שישמרו על אובייקטיביות ולא ינפחו סיפורים שהם בלונים ריקים מתוכן שמתאימים לצהובונים, ושמטרתם היחידה להוציא את טראמפ באור רע ככל האפשר. (והנה התוצאה, אנשים כמו RED IN BLOOD אפילו לא מבינים מה הבעיה כאן, על מה עוד היה אפשר לדווח כל הזמן הזה, מלבד פליטות הפה/הערות ציניות התינוק, המוסלמי והמרגל הרוסי)
ואם הם כבר החליטו שהם מסקרים על הנושאים האלה כי זה מה שבאמת חשוב רמת הטאקט או ההומור של המועמד לנשיאות ולא עניינים שוליים כמו העמדות שלו, שיתנו במה לשני הצדדים להתבטא בנושא. כמה טורים של אנשים שמציגים את עמדתו של טראמפ בנושאים האלה (או כל נושא אחר) ראית לאחרונה? תוכל לספור אותם על יד אחת, וזה לא שהאנשים האלה לא קיימים, יש לו מספיק תמיכה בציבור. מצד שני, כמה אנשים קיבלו במה בכלי התקשורת המרכזיים להתנגח בטראמפ אחרי הסיקור האובייקטיבי נוסף של המערכת על אירוע מסויים?

ובנושא היטלר ותפקידה של התקשורת...מסכים לגמרי! אם כלי תקשות מסויים חושב שטארמפ מסוכן, אני כולי בעד שתחשוף אותו, ותדבר על העמדות המסוכנות שלו אם נימוקים והסברים ללמה הם חושבים שהעמדות האלה מסוכנות. מצטער אבל זה לא המקרה. מה שקורה כאן זה נטו מסע השמצה. כל אמצעי התקשורת פה אחד מדברים מקסימום רכילות ומשחק על רגשות ו-POLITICAL CORRECTNESS ומינימום נתונים, ניתוח ומסקנות.

אבל עוד פעם, כל העיתונים עושים את זה, אתה יכול לטעון שזה משפיע על הדיווח שלהם (רצוי שתביא איזשהם סימוכים לזה אגב), ואתה יודע מה, אני בטוח שברמה מסויימת יש לזה השפעה, אם כי כל העיתונים הרציניים עושים מאמצים גדולים כדי שזה לא יקרה. ואגב, זו בדיוק אחת הסיבות הכי מרכזיות שבגללן עיתונים מפרסמים את זה, כדי שהקורא יהיה מודע לעובדה הזו.

נ.ב.
באמת שניה, זה נראה לך כמו רכילות ומשחקים על רגשות?

http://www.nytimes.com/pages/politics/index.html

נערך לאחרונה על ידי אמיר בתאריך 10 אוגוסט 2016, 08:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 08:00 
אגב, אם כבר הזכרת "סיכון שהעולם לא יכול לקחת", אני חושב שבכל מה שקשור במדיניות חוץ קלינטון הרבה יותר ניצית והרבה יותר מסוכנת לעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
skadiv כתב:
אגב, אם כבר הזכרת "סיכון שהעולם לא יכול לקחת", אני חושב שבכל מה שקשור במדיניות חוץ קלינטון הרבה יותר ניצית והרבה יותר מסוכנת לעולם.

קלינטון היא בערך כמו אובמה, היא בהחלט יכולה לעשות נזקים (כמו אובמה) אבל יש רמה מסויימת של שטויות שמאד לא סביר שהיא תעשה.
טראמפ הוא אידיוט, ומה שמפחיד, שלהבדיל מטמבלים כמו רייגן נראה שהוא אידיוט ש"האנשים הרציניים" במפלגה לא מצליחים ממש לשלוט עליו. הבנאדם אמר כבר כמה פעמים שהוא לא נגד שימוש בנשק גרעיני ולא כתגובה. אני מנחש שהוא סתם מזיין בשכל על דברים שהוא לא מבין, כרגיל, אבל הניחוש הזה הוא לא ברמת בטחון שאני חושב שכדאי לקחת, בהתחשב בתוצאות האפשריות אם אני טועה.

נ.ב.
עוד פעם, אם בראש שלך אשכרה לקרוא את ההודעות שלי ולהגיב אליהן זה יהיה בסבבה. אפילו פינקתי אותך עם גרפים וגיפים משעשעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 08:35 
תמונה

פינקת בגראפים? בחייאת אמיר, אל תהייה מצחיק, מה אתה מביא לי את הדבר הזה?
זה ה-"receipts " שאתה מביא להגן על עמדתך?

לפני שהבאת את זה אתה קראת לפחות ע"פ אלה קריטריונים זה נעשה?
http://www.vox.com/2016/4/15/11410160/h ... ie-sanders

אתה יודע מה, לא צריך ללכת כזה רחוק - בתמונה עצמה שהבאת רשום 01/01/2015 (נגמר באפריל 2016). אתה לא זוכר שקלינטון הייתה ראש בראש מול ברני בתקופה הזאת?. אפילו יש את התמונה שלו מתחתיה. לא צלצל לך איזה פעמון שאמר שזה לא רלוונטי לנושא? למישהו יש למישהו ספק שאם הבחירה היא בין השניים ברני קיבל יחס מועדף מהתקשורת?

אם להמשיך ולחפור (תראה בלינק), הבחירה שלהם של כלי התקשורה היא גם שרירותית לגמרי. את -FOX הם הכניסו וזה ברור למה, אבל למה לדוגמה כן הכניסו את POLITICO ולא הכניסו את MSNBC כשהרייטינג של האחרוו הוא פי 8-10 יותר גדול?
אפשר להמשיך אבל באמת שאין צורך, אני חושב שהבנת שזה ממש אבל ממש לא רציני.

חבל לי שאתה בונה את דעתך על סמך "מחקרים" מהסוג הזה, כ"כ שמחת שמצאת משהו שתומך בדעתך שהבאת אותו בלי לבדוק ישר כעובדה מוגמרת? זו תופעה מוכרת, אבל כדי שתמנע מדברים מהסוג הזה בעתיד. תוכל שוב אולי למצוא מחקר שקר כלשהו שיתמוך בעמתך בלי לבדוק את רמת האמינות שלו, שישחק ויעקם את העובדות כדי להגיע למטרה שהוא סימן לעצמו מראש שאותו אולי יהיה קשה יותר לחשוף. זה לא ישנה את המציאות. רק עיוור לא יודה שיש יחס סופר-מגה מועדף של כל כלי התקשורת כלפי הילרי מול טראמפ.

אגב,
לאיזה חלק ממה שכתבת בהודעה הקודמת לא התיחסתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
skadiv כתב:

פינקת בגראפים? בחייאת אמיר, אל תהייה מצחיק, מה אתה מביא לי את הדבר הזה?
זה ה-"receipts " שאתה מביא להגן על עמדתך?

לפני שהבאת את זה אתה קראת לפחות ע"פ אלה קריטריונים זה נעשה?
http://www.vox.com/2016/4/15/11410160/h ... ie-sanders

אתה יודע מה, לא צריך ללכת כזה רחוק - בתמונה עצמה שהבאת רשום 01/01/2015 (נגמר באפריל 2016). אתה לא זוכר שקלינטון הייתה ראש בראש מול ברני בתקופה הזאת?. אפילו יש את התמונה שלו מתחתיה. לא צלצל לך איזה פעמון שאמר שזה לא רלוונטי לנושא? למישהו יש למישהו ספק שאם הבחירה היא בין השניים ברני קיבל יחס מועדף מהתקשורת?

אם להמשיך ולחפור (תראה בלינק), הבחירה שלהם של כלי התקשורה היא גם שרירותית לגמרי. את -FOX הם הכניסו וזה ברור למה, אבל למה לדוגמה כן הכניסו את POLITICO ולא הכניסו את MSNBC כשהרייטינג של האחרוו הוא פי 8-10 יותר גדול?
אפשר להמשיך אבל באמת שאין צורך, אני חושב שהבנת שזה ממש אבל ממש לא רציני.

חבל לי שאתה בונה את דעתך על סמך "מחקרים" מהסוג הזה. אבל תוכל שוב אולי למצוא מחקר שקר כלשהו שיתמוך בעמתך בלי לבדוק את אמת האמינות שלו, שישחק ויעקב את העובדות כדי להגיע מראש למטרה שהוא סימן. זה לא ישנה את המציאות. רק עיוור לא יודה שיש יחס סופר-מגה מועדף של כל כלי התקשורת כלפי הילרי מול טראמפ.

אגב,
לאיזה חלק ממה שכתבת בהודעה הקודמת לא התיחסתי?

אני לפחות הבאתי איזשהם מחקרים ונתונים (כמו גם אנקדוטות עובדתיות כמו העובדה הקטנה שפאקינג היום יש כתבות שליליות על קלינטון בשערים של עיתונים), מה אתה הבאת חוץ מתחושות בטן וקביעות נחרצות שאין שום דיווח שלילי על קלינטון?
ואגב, אפילו אם המחקר הזה מוטה ומטעה ובתכלס טראמפ קיבל יותר סיקור שלילי מקלינטון, עדיין קשה מאד מאד לראות איך הוא לא לגמרי מערער את הטענה שלך שאין כמעט סיקור שלילי על היאלרי ושיש פה איזו קונספירציה של התקשרות.
אבל הנה עוד שני מאמרים בשבילך, תהנה -

http://fivethirtyeight.com/features/cli ... -coverage/
http://www.politicususa.com/2016/06/18/ ... trump.html

ואתה פחות או יותר לא התייחסת לכלום, לא לזה שאין לך שום בדל של ראיה לגבות את העמדות שלך, לא לזה שתמיד בעיתונים יש עמודי דעות ועמודי חדשות, לא לזה ששום כלי תקשורת בארה"ב לא מסתיר את הקו המערכתי שלו. ויש עוד, אבל בוא נתמקד בדברים החשובים.
ואגב רק שתדע, העיתונים עצמם בארה"ב לוקחים את העניין הזה סופר ברצינות, הנה מאמר שהאומבודסמן של הטיימס כתבה ופרוסמה (כמו כל הכתבות של האומבודסמן) בהרחבה במהדורה המודפסת והאלקטרונית -
http://publiceditor.blogs.nytimes.com/2 ... ic-editor/

ולפני שאתה קופץ ואומר "אתה רואה? צדקתי!", יש הבדל עצום בין הטענה שלך שאין סיקור שלילי על קלינטון ושכל כלי התקשורת זוממים ביחד בשביל לדפוק את טראמפ לבין כלי תקשורת רציני שבוחן את עצמו, מזהה פגמים ומנסה להשתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 11:02 
אם כבר מדברים על טראמפ, הרבה אנשים חכמים אומרים שהוא תרם לנאמבל"ה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 11:05 
ציטוט:
אני לפחות הבאתי איזשהם מחקרים ונתונים

רגע רגע, אתה אשכרה טוען שהעובדה שהבאת מחקר מגמתי ומוטה, שעשוי בצורה די ילדותית אגב ומגיע למסקנות שמעוותות את המציאות (+ לגמרי לא רלוונטי לנושא שדיברנו!) איכשהו מרוויח לך נקודות זכות בדיון??? רציני???

ציטוט:
ואגב, אפילו אם המחקר הזה מוטה ומטעה ובתכלס טראמפ קיבל יותר סיקור שלילי מקלינטון, עדיין קשה מאד מאד לראות איך הוא לא לגמרי מערער את הטענה שלך שאין כמעט סיקור שלילי על היאלרי ושיש פה איזו קונספירציה של התקשרות.

שוב, בחייאת אמיר...
הלינק הראשון שהבאת מדבר על COVERAGE = חשיפה תקשורתית. אני לא יודע מה הקריטריונים של המחקר שלהם, אבל הם בעצם טוענים שזה מאוד קשה להתחשב במקחרים כאלה בגישה הכתבה (אם היא שלילית או חיובית). ואפילו שם אתה רואה בבירור שעד יולי החשיפה של קלינטון הייתה מזערית לעומת טארמפ. מה קרה ביולי? ראש ה-FBI עם הנאום שלו שמזה אי אפשר להתעלם. וגם אז, התקשורת התעסקה בזה עם כפפות של משי ("זה לא בסדר מה שהיא עשתה, נו נו נו לה, אבל אם הוא אומר שלא ניתן להרשיע אז יאללה עוברים הלאה כי אין מה לראות").
ואגב, קראת מה כתוב לקראת הסוף?
Several media researchers expressed skepticism about mediaQuant’s methods because of the inherent limitations
“It’s a gimmick,” Cassino said. “A good gimmick, and one that will help them sell subscriptions to companies to track their media coverage. Ironically, they’re using something that they’re not really good at in order to sell something that they likely are doing pretty well.”

הלינק השני, שוב, מדבר על התקופה שלפני שהיא התחילה להתמודד אחד על אחד מול טראמפ. שוב לא קשור לדיון שלנו!

אני לא מבין אתה בכוונה עושה את זה? לא בודק דברים לפני שאתה מביא אותם, או שבודק ומצפה שאנשים לא ישימו לב? ככה אתה מתדיין?

ציטוט:
ואתה פחות או יותר לא התייחסת לכלום, לא לזה שאין לך שום בדל של ראיה לגבות את העמדות שלך, לא לזה שתמיד בעיתונים יש עמודי דעות ועמודי חדשות, לא לזה ששום כלי תקשורת בארה"ב לא מסתיר את הקו המערכתי שלו. ויש עוד, אבל בוא נתמקד בדברים החשובים.

עמודי דיעה ועמודי חדשות - כן התיחסתי, אני טוען שחדשות אמנם יותר נייטליים, אבל גם שם יש יותר מידי עובדות שליליות על טאמפ, עמודי דעות שם המצב קטסטרופלי, זה עמודי דיעה אחת לעוסה 1000 פעם.
קו מערכתי של כלי התקשורת - כשחיפשתי כל מה שמצאתי זה שהם מדברים על יושר, אינטגריטי מקצועי, אמינות וכו' וכו', קרי - מציגים את עצמם נייטרליים. FOX ו-MSNBC יוצאות דופן. תקן אותי אם אני טועה, אולי חיפשתי במקום לא נכון.
לגבי ראיות...אני בניגוד אליך לא רוצה להביא מחקרים מופלצים או שלא קשורים לדיון, אני בניגוד אליך לא חושב שזה נותן לי נקודות זכות ולא חושב שזה הוגן כלפיך שתבזבז את הזמן שלך בלבדוק מי ומה וכמה וכד כמה זה אמין. אבל בוא ניקח משהו שרירותי לגמרי, אני נכנס לאתר > מדור פוליטיקה ומביא לך את 5 הכותרות הראשונות שצצות , סבבה?
CNN
Trump: '2nd Amendment people' could deal with Clinton
Many people are saying — Trump drives conspiracies and gossip
Republicans flee Trump: drip, drip, drip
CNN Projects Paul Ryan easily wins GOP primary
Internet reacts to '2nd Amendment people'
Washington Post
From Trump’s controversial words, a pattern: Outrage, headlines and then denial
Three House Democrats want to investigate Trump for urging Russia to meddle in Clinton’s emails
From audience to NRA, Trump weathers ‘2nd amendment’ storm
(יש להם רק 3 בעמוד הראשי, בשביל לראות עוד צריך לחפור)
NYT
Donald Trump Suggests ‘Second Amendment People’ Could Act Against Hillary Clinton
Introducing The Run-Up, Our New Election Podcast
Donald Trump’s Support Among Republican Women Starts to Slide
Mormons’ Distaste for Donald Trump Puts Utah Up for Grabs
Emails Renew Questions About Clinton Foundation and State Dept. Overlap

אתה באמת רוצה שאמשיך? שוב, לא בחרתי כתבות על טראמפ, אל 5 כותרות ראשיות מה שהן לא יהיו. וזה בערך מצב הדברים בחודשיים האחרונים...כאן תצטרך לסמוך על המילה שלי.
וסליחה שאני לא מביא מחקר מסולף לגבות את העמדות שלי בכל הכוח בשביל להגיד "אבל לפחות הבאתי משהו".

ציטוט:
ואגב רק שתדע, העיתונים עצמם בארה"ב לוקחים את העניין הזה סופר ברצינות, הנה מאמר שהאומבודסמן של הטיימס כתבה ופרוסמה (כמו כל הכתבות של האומבודסמן) בהרחבה במהדורה המודפסת והאלקטרונית -

כל הכבוד.
טיפה בים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
חלאס כבר, תביא בדל ראיה אחת שתומכת בתיאוריה שלך שאין כמעט כיסוי שלילי על קלינטון (אח"כ נדבר על הטענות שלך שמדובר בהטייה מכוונת של התקשורת). ואגב, זה שהמחקרים שהבעתי הם לדעתך "מגמתיים ומוטים, שעשויים בצורה די ילדותית" זו עוד טענה שאתה צריך להוכיח.
ולא, זה שבזמן שיש לנו אולי את ההתרסקות הכי גדולה בהיסטוריה של הפוליטיקה האמריקאית זה מקבל יותר כיסוי מקמפיין "נורמלי" זו לא הוכחה לכלום.
ואני אשאל אותך עוד פעם, איזה סיפור שלילי של קלינטון לדעתך לא מקבל כיסוי פה?

נ.ב.
עיתונים רציניים טוענים שהדייוח החדשותי שלהם הוא אובייקטיבי, ועוד פעם, למרות ששום גוף תקשורת הוא לא מושלם, אני אשכרה לא מכיר שום גוף אחד בעולם שעושה עבודה יותר טובה מעיתונים כמו הניו יורק טיימס או הוושינגטון פוסט. יש לך אולי איזו דוגמא לעיתון או גוף תקשורת שלדעתך עושה את העבודה כמו שצריך? סתם ככה שאני אדע על מה אתה בדיוק מדבר.
ולמרות שכל העיתונים האלו נותנים במה למגוון רחב של דעות (כולל שמרניות) הם לא טוענים שאין להם דעה פוליטית. רבאק, הם מכריזים על זה בגלוי, ולדעתי זה דבר טוב, לכל אדם יש דעה פוליטית בסופו של יום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 11:36 
הגלמוד מלוד כתב:

אמלק: רובוט המציא את זה.
http://www.thedailybeast.com/articles/2 ... oment.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 11:51 
Lion Den כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

אמלק: רובוט המציא את זה.
http://www.thedailybeast.com/articles/2 ... oment.html

אבל הרבה אנשים חכמים אומרים את זה. הוא צריך לפרסם את החזרי המס שלו כדי להוכיח שהוא לא פדופיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 12:41 
למה אתה מתעקש שאני אאכיל אותך בכפית??? לא הבאתי לך מספיק ראיות? כתבתי בקצרה והבאתי לך לינק להסבר של עורכי המחקר איך הם עשו אותו שממנו הסקתי את מה שהסקתי. למה אתה לא מכבד אותי וקורא את הלינקים שאני מביא לך? אתה לא מצפה שאני אעשה את אותו הדבר במקרה שלך?
שוב, אנחנו דיברנו על החשיפה השלילית הלא הפופורציונאלית שמקבל טראמפ לעומת הלארי בכל אמצעי התקשורת המרכזיים ("הרציניים")
ה"מחקר" שהבאת:
1. מדבר על תקופה בה הילרי ניהלה קמפיין מול ברני.
2. בחר בצורה שרירותית ללא שום קריטריון ברור את אמצעי התקשורת אותם סיקר. (למה להשאיר את MSNBC בחוץ והכניס את POLITICO ההרבה פחות פופולרי? אולי כי הם יודעים מראש לאיזה כיוון זה יטה את התוצאות?)
3. ציוצים בטוויטר + התגובות של אנשים פשוטים נכנסו לחשבון של מדד אמצעי תקשורת מרכזיים?
4. הם מציינים שאם בכתבה מופיע לדוגמה המשפט Trump made a stronger argument, האלגורתם הכניס אותו לכתבה "חיובית", בלי להתחשב שזה יכול להופיע בכתבה לגמרי עם טון שלילי. או שלדוגמה, כתבה ללא הביטויים שהם מזהים אותם כשליליים יכולה להיות עדיין לגמרי מגמתית ושלילית. (כמו שטענו החוקרים מהלינק האחר שהבאת שעל פניו היה יותר רציני - קשה מאוד להכניס משתנה כזה לאלגוריתם ולכן הם שיכללו רק חשיפה, בלי להפריד לשלילית או חיובית)
לא מספיק לך? אפילו ללא טענה 4 שעליה ניתן להתווכח ולהגיד שאני מתקטנן ולא נותן להם הקרדיט, זה יהיה אבסורדי להביא מחקר כזה לדיון כאן, ועוד כטענה מנצחת שהוא תומך בעמדך...ומשום מה אתה מתעקש.

זה מדהים אותי. אתה בברור הבאת נתונים מטעים ולא רלוונטיים במקרה הראשון (מהסיבות הנ"ל), נתונים בעייתיים ושלא הכי תומכים בטענה שלך במקרה השני (מדברים על חשיפה בכללי בלי חיובי/שלילי + ספק מצד מספר קולגות אחרים מהתחום לגבי השיטה בה הם התשמשו בעריכת המחקר), ושוב נתונים לגמרי לא רלוונטיים במקרה השלישי (תקופת קלינטון VS ברני).
למה אתה לא מודה בזה? מה כ"כ קשה לך? פישלת. הבאת נתונים מופלצים ולא קשורים כאילו הם ראיות ברורות לטובך. בכל הדיונים האחרים שניהלת כאן ואחריהם עקבתי אבל לא השתתפתי טענת טענות הבאת לינקים גראפים והסברים, עשית רושם של אדם מאוד יסודי שמאחורי המילה שלו עומד קיר של עובדות. אבל אם הקיר הזה היה בנוי מעובדות בסגנון מה הבאת כאן, חוסר הרצינות הזאת וחוסר ביקורת העצמית (!) שלך כאן גורמת לי לפקפק בכל מה שקראתי ולהצטער על הזמן שבזבזתי.

(ואתה אשכרה משתמש בטיעון "אבל מה לעשות הם הכי טובים שיש וכל השאר יותר גרועים" ומזה לאיזו מסקנה אתה מגיע? שאין הטייה? או שאנחנו לא צריכים להתיחס למה שהם עושים כהטייה כי הם זה הסטנדאט? מה?)

בכל מקרה עזוב, באמת שחבל על הזמן של שנינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 12:52 
skadiv כתב:
ציטוט:
אני לפחות הבאתי איזשהם מחקרים ונתונים

רגע רגע, אתה אשכרה טוען שהעובדה שהבאת מחקר מגמתי ומוטה, שעשוי בצורה די ילדותית אגב ומגיע למסקנות שמעוותות את המציאות (+ לגמרי לא רלוונטי לנושא שדיברנו!) איכשהו מרוויח לך נקודות זכות בדיון??? רציני???

ציטוט:

שוב, בחייאת אמיר...
הלינק הראשון שהבאת מדבר על COVERAGE = חשיפה תקשורתית. אני לא יודע מה הקריטריונים של המחקר שלהם, אבל הם בעצם טוענים שזה מאוד קשה להתחשב במקחרים כאלה בגישה הכתבה (אם היא שלילית או חיובית). ואפילו שם אתה רואה בבירור שעד יולי החשיפה של קלינטון הייתה מזערית לעומת טארמפ. מה קרה ביולי? ראש ה-FBI עם הנאום שלו שמזה אי אפשר להתעלם. וגם אז, התקשורת התעסקה בזה עם כפפות של משי ("זה לא בסדר מה שהיא עשתה, נו נו נו לה, אבל אם הוא אומר שלא ניתן להרשיע אז יאללה עוברים הלאה כי אין מה לראות").
ואגב, קראת מה כתוב לקראת הסוף?
Several media researchers expressed skepticism about mediaQuant’s methods because of the inherent limitations
“It’s a gimmick,” Cassino said. “A good gimmick, and one that will help them sell subscriptions to companies to track their media coverage. Ironically, they’re using something that they’re not really good at in order to sell something that they likely are doing pretty well.”

הלינק השני, שוב, מדבר על התקופה שלפני שהיא התחילה להתמודד אחד על אחד מול טראמפ. שוב לא קשור לדיון שלנו!

אני לא מבין אתה בכוונה עושה את זה? לא בודק דברים לפני שאתה מביא אותם, או שבודק ומצפה שאנשים לא ישימו לב? ככה אתה מתדיין?

ציטוט:

עמודי דיעה ועמודי חדשות - כן התיחסתי, אני טוען שחדשות אמנם יותר נייטליים, אבל גם שם יש יותר מידי עובדות שליליות על טאמפ, עמודי דעות שם המצב קטסטרופלי, זה עמודי דיעה אחת לעוסה 1000 פעם.
קו מערכתי של כלי התקשורת - כשחיפשתי כל מה שמצאתי זה שהם מדברים על יושר, אינטגריטי מקצועי, אמינות וכו' וכו', קרי - מציגים את עצמם נייטרליים. FOX ו-MSNBC יוצאות דופן. תקן אותי אם אני טועה, אולי חיפשתי במקום לא נכון.
לגבי ראיות...אני בניגוד אליך לא רוצה להביא מחקרים מופלצים או שלא קשורים לדיון, אני בניגוד אליך לא חושב שזה נותן לי נקודות זכות ולא חושב שזה הוגן כלפיך שתבזבז את הזמן שלך בלבדוק מי ומה וכמה וכד כמה זה אמין. אבל בוא ניקח משהו שרירותי לגמרי, אני נכנס לאתר > מדור פוליטיקה ומביא לך את 5 הכותרות הראשונות שצצות , סבבה?
CNN
Trump: '2nd Amendment people' could deal with Clinton
Many people are saying — Trump drives conspiracies and gossip
Republicans flee Trump: drip, drip, drip
CNN Projects Paul Ryan easily wins GOP primary
Internet reacts to '2nd Amendment people'
Washington Post
From Trump’s controversial words, a pattern: Outrage, headlines and then denial
Three House Democrats want to investigate Trump for urging Russia to meddle in Clinton’s emails
From audience to NRA, Trump weathers ‘2nd amendment’ storm
(יש להם רק 3 בעמוד הראשי, בשביל לראות עוד צריך לחפור)
NYT
Donald Trump Suggests ‘Second Amendment People’ Could Act Against Hillary Clinton
Introducing The Run-Up, Our New Election Podcast
Donald Trump’s Support Among Republican Women Starts to Slide
Mormons’ Distaste for Donald Trump Puts Utah Up for Grabs
Emails Renew Questions About Clinton Foundation and State Dept. Overlap

אתה באמת רוצה שאמשיך? שוב, לא בחרתי כתבות על טראמפ, אל 5 כותרות ראשיות מה שהן לא יהיו. וזה בערך מצב הדברים בחודשיים האחרונים...כאן תצטרך לסמוך על המילה שלי.
וסליחה שאני לא מביא מחקר מסולף לגבות את העמדות שלי בכל הכוח בשביל להגיד "אבל לפחות הבאתי משהו".

ציטוט:

כל הכבוד.
טיפה בים.

כל הכבוד על הניסיונות שלך, אבל זה קרב אבוד,
כמו שאנשים כאן עדיין חושבים שזה בסדר שלא העמידו את קלינטון לדין אבל אם זה היה מישהו אחר אז הוא היה עומד ועוד איך,
ככה הם לא יהיו מוכנים להודות שהממסד והתקשורת עושה ויעשה הכל כדי שטראמפ לא יבחר.

מצחיק אותי שהפחד מטראמפ כמו שהציגו את זה גם כאן,הוא מהדברים שהוא אמר (ועדיין לא עשה) ולא ממעשיו בפועל, כשלעומת זאת אין שום חשש מהמשוחתת הדמוקרטית שכבר ראינו את מעלליה בעבר (וביננו, אם שם המשפחה שלה לא היה קלינטון אף אחד לא היה משתין לכיוון שלה).

אבל זה בסדר, הממסד והתקשורת ינסו לשמר את המצב הקיים וימשיכו בניסיון לשכנע את האמריקאים שטוב להם גם אם הם לא ממש מרגישים ככה, וביום הבחירות נראה בסופו של דבר כבר הציבור עדיין מאמין בהם, וכמה רוצים לשנות את המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
כן, באמת מה מפחיד בלבחור לנשיאות המעצמה הצבאית הגדולה בעולם גזען בור מטומטם עם בעיות אישיות קשות, שלא מבין מה הבעיה בלהפציץ מדינות עם פצצות אטום?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 13:08 
אני חשבתי שמעשים חזקים מדיבורים (כמו כל פעם שמישהו כאן משווה את האלימות הפיזית שך אוהדי חיב"ר לאלימות המילולית שלנו),
אבל בסדר :)
(ובתכלס גם אם הוא יהיה נשיא ארה"ב הוא עדיין לא יוכל לעשות כל מה שירצה אתה יודע.......)

דרך אגב, לא יודע כמה זה אמיתי או לא, אבל זה התחיל להופיע אצלי בפיד בפייסבוק ביממה האחרונה
http://www.msfanpage.link/breaking-juli ... hes-toast/
(מאחל לנאורים שזה יתברר כלא נכון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 13:17 
pokara כתב:
אני חשבתי שמעשים חזקים מדיבורים (כמו כל פעם שמישהו כאן משווה את האלימות הפיזית שך אוהדי חיב"ר לאלימות המילולית שלנו),
אבל בסדר :)
(ובתכלס גם אם הוא יהיה נשיא ארה"ב הוא עדיין לא יוכל לעשות כל מה שירצה אתה יודע.......)

דרך אגב, לא יודע כמה זה אמיתי או לא, אבל זה התחיל להופיע אצלי בפיד בפייסבוק ביממה האחרונה
http://www.msfanpage.link/breaking-juli ... hes-toast/
(מאחל לנאורים שזה יתברר כלא נכון)

ציטוט:
Mr. Assange, The Patriot Trying To Put Hillary Clinton Where She Deserves To Be

הם יודעים שם שהוא אוסטרלי שכרגע חי בלונדון כן?
עריכה: וואו מה זה האתר המופרע והמרגש הזה איפה עושים מנוי???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
ואוו, אתר מדהים. באמת.
פוקרה, קבל המלצה, עליי ובחינם - תסנן טיפה את הפיד שלך.
אגב, אצלי התעורר חשד קל עוד לפני שעיינתי בשאר האתר, כשראיתי שהכתבה המדוברת מאשימה את קלינטון בכך שהיא מנסה לקדם מדינת שריעה בארה"ב.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 13:58 
לויקיליקס אין כלום על הילרי, זה נעשה ברור כשהם לא פירסמו שום דבר בלתי חוקי במהלך הכנס של הדמוקרטים.

לדעתי האף בי איי עדיין חוקר אותה על קרן קלינטון. ג'יימס קומי סירב לענות על השאלה הזאת כשהעיד בפני הקונגרס, למרות שענה על הרבה שאלות שונות.

לצערי מסורת של עשרות שנים של תעמולת הימין האמריקאי נגד קלינטון והמצאת שטות אחרי שטות בניסיון להפיל אותה (ע"ע בנגאזי) הוביל לכך שהיא מצליחה להעביר שערוריות אמיתיות מתחת לראדאר כי לאנשים כבר נמאס לשמוע את הרפובליקנים מתבכיינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 14:43 
בלומברג מפרסמים עכשיו סקר ראש בראש (שנערך לפני מה שטראמפ אמר אתמול) שבו הפער הוא 6 אחוז לקלינטון (50% מול 44%), וכשישנם עוד מתמודדים עצאיים, הפער יורד ל4 אחוז בלבד (44% מול 40%).
http://www.bloomberg.com/politics/artic ... ional-poll

בתכלס, אחרי שקראתי את כל מה שנכתב כאן חשבתי שהפער יהיה לפחות 20% לקלינטונית (בטח אחרי שעוד טענו שזה השבוע הכי נורא בהיסטוריה של מתמודד לנשיאות בארה"ב), אבל כנראה שהמציאות חזקה מהפנטזיה של כמה מכאן(לפחות בשלב הזה)

נערך לאחרונה על ידי pokara בתאריך 10 אוגוסט 2016, 14:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
סקרים זה לא מציאות.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 16:44 
אני אוהב את זה שתומכי טראמפ עכשיו מתגאים בכך שהם מפסידים "רק ב4 נקודות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
אנשים זה דבר מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
גדול, אפילו מורנינג ג'ו אומר שטראמפ פשיסט מסוכן והGOP חייבת לזרוק אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2016, 07:54 
סמל אישי של המשתמש
skadiv כתב:
למה אתה מתעקש שאני אאכיל אותך בכפית??? לא הבאתי לך מספיק ראיות? כתבתי בקצרה והבאתי לך לינק להסבר של עורכי המחקר איך הם עשו אותו שממנו הסקתי את מה שהסקתי. למה אתה לא מכבד אותי וקורא את הלינקים שאני מביא לך? אתה לא מצפה שאני אעשה את אותו הדבר במקרה שלך?
שוב, אנחנו דיברנו על החשיפה השלילית הלא הפופורציונאלית שמקבל טראמפ לעומת הלארי בכל אמצעי התקשורת המרכזיים ("הרציניים")
ה"מחקר" שהבאת:
1. מדבר על תקופה בה הילרי ניהלה קמפיין מול ברני.
2. בחר בצורה שרירותית ללא שום קריטריון ברור את אמצעי התקשורת אותם סיקר. (למה להשאיר את MSNBC בחוץ והכניס את POLITICO ההרבה פחות פופולרי? אולי כי הם יודעים מראש לאיזה כיוון זה יטה את התוצאות?)
3. ציוצים בטוויטר + התגובות של אנשים פשוטים נכנסו לחשבון של מדד אמצעי תקשורת מרכזיים?
4. הם מציינים שאם בכתבה מופיע לדוגמה המשפט Trump made a stronger argument, האלגורתם הכניס אותו לכתבה "חיובית", בלי להתחשב שזה יכול להופיע בכתבה לגמרי עם טון שלילי. או שלדוגמה, כתבה ללא הביטויים שהם מזהים אותם כשליליים יכולה להיות עדיין לגמרי מגמתית ושלילית. (כמו שטענו החוקרים מהלינק האחר שהבאת שעל פניו היה יותר רציני - קשה מאוד להכניס משתנה כזה לאלגוריתם ולכן הם שיכללו רק חשיפה, בלי להפריד לשלילית או חיובית)
לא מספיק לך? אפילו ללא טענה 4 שעליה ניתן להתווכח ולהגיד שאני מתקטנן ולא נותן להם הקרדיט, זה יהיה אבסורדי להביא מחקר כזה לדיון כאן, ועוד כטענה מנצחת שהוא תומך בעמדך...ומשום מה אתה מתעקש.

זה מדהים אותי. אתה בברור הבאת נתונים מטעים ולא רלוונטיים במקרה הראשון (מהסיבות הנ"ל), נתונים בעייתיים ושלא הכי תומכים בטענה שלך במקרה השני (מדברים על חשיפה בכללי בלי חיובי/שלילי + ספק מצד מספר קולגות אחרים מהתחום לגבי השיטה בה הם התשמשו בעריכת המחקר), ושוב נתונים לגמרי לא רלוונטיים במקרה השלישי (תקופת קלינטון VS ברני).
למה אתה לא מודה בזה? מה כ"כ קשה לך? פישלת. הבאת נתונים מופלצים ולא קשורים כאילו הם ראיות ברורות לטובך. בכל הדיונים האחרים שניהלת כאן ואחריהם עקבתי אבל לא השתתפתי טענת טענות הבאת לינקים גראפים והסברים, עשית רושם של אדם מאוד יסודי שמאחורי המילה שלו עומד קיר של עובדות. אבל אם הקיר הזה היה בנוי מעובדות בסגנון מה הבאת כאן, חוסר הרצינות הזאת וחוסר ביקורת העצמית (!) שלך כאן גורמת לי לפקפק בכל מה שקראתי ולהצטער על הזמן שבזבזתי.

(ואתה אשכרה משתמש בטיעון "אבל מה לעשות הם הכי טובים שיש וכל השאר יותר גרועים" ומזה לאיזו מסקנה אתה מגיע? שאין הטייה? או שאנחנו לא צריכים להתיחס למה שהם עושים כהטייה כי הם זה הסטנדאט? מה?)

בכל מקרה עזוב, באמת שחבל על הזמן של שנינו.

אולי הראיות שלי הן לא משולמות, אבל לפחות הן משהו (זה קשה מאד לעשות מחקרים על זה), אבל נראה שהן מספיקות בשביל לגמרי להפריך את הטענה שלך שאין כיסוי שלילי על קליטון, אלא אם עכשיו הטענה שלך שפעם היה, וכל התקשורת היתה נגדה ובעד טראמפ וסנדרס אבל מאז הועידות פתאום ישבו כולם ביחד והחליטו לזרוק לפח 150 של היסטוריה עיתנואית, ואני צריך להאמין לזה למרות שאתה מסרב בתוקף להביא חצי בדל של הוכחה שזה משהו שקורה. אני גם הבאתי לך ים של כבתבות שליליות על קלינטון, רבאק, אפילו היום אני רואה שתי כתבות שליליות עליה על השער של הווישנגטון פוסט ושלוש בניו יורק טיימס.
אתה מצד שני, לא הבאת כלום, אתה אפילו לא מוכן להגיד לי איזה דברים שליליים על קלינטון לא מדווחים (זה סודי? אתה מתבייש?).
תביא דוגמא נדבר על עליה, אם אתה רוצה להמשיך לשפוך הררים של מילים שמבוססים על תחושות בטן שלך, אתה יכול לדבר עם עצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 109  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: