גביזון כתב:
בחיי שאני אבוד, במי לבחר בחירות הבאות....
אם בוז'י יעמוד בראש העבודה - אולי אבחר בה (אני לא מאמין שאני אומר את זה)
אם בני בגין יעמוד בראש הליכוד - אולי אבחר בו (אני לא מאמין שאני אומר את זה)
אם לא תהייה ברירה ויהיה צריך לתת קונטרה חזקה לטינופת הנוכחית - אולי אבחר לבני (אני לא מאמין שאני אומר את זה)
אם יוסי שריד היה עוד בראש מרץ - אולי הייתי בוחר בה
או שמא אולי אבחר בכלל במה שבחרתי עד עכשיו, בגמלאים, הם לפחות הוכיחו את עצמם עם חקיקה ומעשים מבחינת הציבור הקשיש, אמנם לא מספיק, אבל מה שהצליחו להעביר אני רואה את זה באופן מובהק בבתי אבות, סל בריאות לקשישים, ושירותים ציבוריים ביחס למה שהיה לפני כן.
קיבינימאט
אלפקה תפתח מפלגה, אני מבטיח שאני יעשה ממך מלכה.
ברור שמרץ, אם בכל הפגנה של האוהלים הח"כ היחידי שאני רואה קבוע, לפעמים סתם עומד בצד ומקשיב או מגיע הכי זרוק בעולם רק להרגיש שייך זה ניצן הורוביץ.
בניגוד למה שכתבו פה, אם שלי תעמוד בראש העבודה יש מצב שאני יצביע לעבודה (בטווח הארוך לגבי חרם הקוטג' שלי צדקה, עם הפגיעה האנשוה בחקלאים הקטנים והפתיחה של השוק לתחרות, מה שלא יפגע ברשתות שחוגגות עלינו).
אני לא יודע, אבל הנסיון הקודם שלנו עם ראש ממשלה שנשא את השם משפחה בגין, הוביל להתרסקות כלכלית ולאינפלציה הכי קשה בתולדות המשק, שהתיקון שלו היה חוק ההסדרים שעד היום הפך את המדינה לשפוטים של האוצר (אבל זה הציל את ישראל מקריסה אז, וכל הכבוד לפרס ולמודעי)
בכל מקרה למפלגות ימין כלכליות אני לא אצביע ולכן הליכוד, ליברמן, קדימה וכולי לא ברשימה שלי