תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 23:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 109  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חשבתם שבישראל גרוע? אל תשכחו מי המלכה (או; הבחירות בארה"ב)
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 01:39 
סמל אישי של המשתמש
אגב,
החדשות הכי טובות לקלינטון,
הוא מתחיל להשפיע על המירוצים לסנאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 07:38 
הגרפים ב 538 של השבוע האחרון מטורפים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
זה ממש מרגש שאת המכה העיקרית הכניס לו זוג מוסלמים.

איזה צדק יפיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
חשבתי שהמקסיקנים הם האויביים הגדולים שלו.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 16:42 
ראש ה CIA לשעבר בצעד חסר תקדים הודיע על תמיכה בהילארי.
אומר שטראמפ משרת את האינטרסים של פוטין
http://mobile.nytimes.com/2016/08/05/op ... 1&referer=

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 17:00 
אבי כתב:
הגרפים ב 538 של השבוע האחרון מטורפים

כן. היא עברה את ה81% שם, הכי גבוה במערכת הבחירות עד עכשיו.
לפי המודל שלהם, אם הבחירות היו נערכות עכשיו, היא הייתה מועמדת לנצחון במדינות שדמוקרטים ממש לא אמורים לנצח בהן, כמו ג'ורג'יה ואריזונה. זה כנראה לא יישאר ככה אבל זה עדיין נחמד לבינתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 17:00 
והילרי מובילה בג'ורג'יה.

והמועמדים לסנאט בפנסילביניה וניו המפשייר גם מקבלים בוסט רציני בסקרים.

אה, ולא יודע אם פורסם פה, אבל טראמפ מקבל 9 אחוז תמיכה בקרב בני 18-29 ומגיע למקום הרביעי בסקר אחרי קלינטון, ג'ונסון וג'יל סטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
viewtopic.php?p=2175737&sid=d9d643781a46c766ab4a4741d03e94d5#p2175737

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2016, 10:03 
לא קשור לבחירות אבל הנה אתנחתא קומית קלה מלפני מספר ימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 05:10 
ציטוט:
But let’s face it: Balance has been on vacation since Mr. Trump stepped onto his golden Trump Tower escalator last year to announce his candidacy.

http://www.nytimes.com/2016/08/08/busin ... opics&_r=0

מסתבר שעוד נשארו אנשים שמסוגלים לתת לעצמם דין וחשבון ולדבר בכנות על מה שקורה. הרבה דברים נכונים וכמה שזה לא מפתיע מגיע מסקנה עקומה לגמרי. כל הכבוד שהראה ניצוץ של מודעות, חבל שמחר יחזור לכתוב עם העדר כאילו וכלום לא קרה.

האם מישהו ראה בשנה האחרונה מישהו אומר משהו חיובי על טראמפ? נסו את זה גם אתם. כשאני נכנס לניו יורק טיימס, וושינגטון פוסט, CNN וכו' וכו' לכל הענקי המקצוענות והאובייקטיביות, אני באופן קבוע רואה שתחת פוליטיקה תמיד יותר מחצי הכתבות האחרונות עוסקות בטראמפ, וכולן מציגות אותו באור שלילי ככל האפשר. רק עיוור לא יבין את מה שהולך פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 05:18 
סמל אישי של המשתמש
אחלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 06:17 
סמל אישי של המשתמש
skadiv כתב:
ציטוט:
But let’s face it: Balance has been on vacation since Mr. Trump stepped onto his golden Trump Tower escalator last year to announce his candidacy.

http://www.nytimes.com/2016/08/08/busin ... opics&_r=0

מסתבר שעוד נשארו אנשים שמסוגלים לתת לעצמם דין וחשבון ולדבר בכנות על מה שקורה. הרבה דברים נכונים וכמה שזה לא מפתיע מגיע מסקנה עקומה לגמרי. כל הכבוד שהראה ניצוץ של מודעות, חבל שמחר יחזור לכתוב עם העדר כאילו וכלום לא קרה.

האם מישהו ראה בשנה האחרונה מישהו אומר משהו חיובי על טראמפ? נסו את זה גם אתם. כשאני נכנס לניו יורק טיימס, וושינגטון פוסט, CNN וכו' וכו' לכל הענקי המקצוענות והאובייקטיביות, אני באופן קבוע רואה שתחת פוליטיקה תמיד יותר מחצי הכתבות האחרונות עוסקות בטראמפ, וכולן מציגות אותו באור שלילי ככל האפשר. רק עיוור לא יבין את מה שהולך פה.

אשכרה קראת את המאמר או רק את החלקים שהביאו בברייטברט?
כי המאמר הזה לא תומך בשום אופן או צורה בתזה שלך, נהפוך הוא.
ציטוט:
While there are several examples of conservative media criticism of Mr. Trump this year, the candidate and his supporters are reprising longstanding accusations of liberal bias. “The media is trying to take Donald Trump out,” Rush Limbaugh declared last week.
A lot of core Trump supporters certainly view it that way. That will only serve to worsen their already dim view of the news media, which initially failed to recognize the power of their grievances, and therefore failed to recognize the seriousness of Mr. Trump’s candidacy.
This, however, is what being taken seriously looks like. As Ms. Ryan put it to me, Mr. Trump’s candidacy is “extraordinary and precedent-shattering” and “to pretend otherwise is to be disingenuous with readers.”
It would also be an abdication of political journalism’s most solemn duty: to ferret out what the candidates will be like in the most powerful office in the world.
It may not always seem fair to Mr. Trump or his supporters. But journalism shouldn’t measure itself against any one campaign’s definition of fairness. It is journalism’s job to be true to the readers and viewers, and true to the facts, in a way that will stand up to history’s judgment. To do anything less would be untenable.

או במילים - התפקיד של עיתונאים הוא לדווח את האמת, לא לעשות פנקסנות של fair and balanced, זה שטויות של פוקס ניוז (ואגב, אם אתה רוצה מאמרים חיוביים על טראמפ, תמיד אתה יכול ללכת לשם). אם יש מועמד שמשקר באופן חסר תקדים, התקשורת צריכה לדווח על זה, ואם יש מועמד שהיה לו כנראה את השבוע הכי גרוע פוליטית בהיסטוריה של ארה"ב, אין שום סיבה שהתקשורת תנסה לגרד סיפורים חיוביים רק בשביל למלא מכסה.

אבל למה לדבר באוויר, בוא נשאל ככה, איזה סיפור חיובי לדעתך על טראמפ התקשורת היתה צריכה לדווח על בשבוע האחרון אבל היא לא עשתה את זה בגלל OMG BIAS?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 15:15 
כן אני קורא מאמרים ולא רק כותרות, תודה ששאלת. ולבריידברט אני לא נכנס. בלי קשר לאם אני מסכים איתו או לא, הוא אתר שולי, ואותי מעניין לעקוב אחר המיינסטרים.

וסלח לי, אבל אני חייב לשאול אותך את אותה שאלה - אתה קראת את הכתבה בלינק? הוא טוען שמה שאנחנו אמורים לעשות זה לדווח את העובדות, ואת זה הם לא מסוגלים לעשות כי הם לא מסוגלים להפריד את הדעה האישית שלהם, מהדיווח. וזה יוצר יחס לא מאוזן של התקשורת לשני המועמדים. את האחד הם מלטפים בכפפות של משי, ומהשני...מה שהם עושים לגביו זה לא עתונאות ואין שום קשר ללדווח את האמת או לא אמת. הם יוצרים דמות מפלצת רפת שכל שאם היא תהייה נשיא העולם יחרב.

דוגמאות,
הוא אומר לאישה בנאום בצחוק "תעיפי את התינוק שלך מכאן הוא מפריע". עובדה? עובדה.
הוא אומר בראיון לגבי המוסלמי, "שאישתו לא דיברה, אולי לא היה לה מה להגיד או לא הרשו לה, ולגבי בעלה, אני לא מסכים עם מה שהוא אמר, ומאחל לו הצלחה בהמשך" עוהדה? עובדה.
אמר בנאום בציניות טיפוסית "היי רוסים, אם כבר פרצתם לאימיילים של הילרי, אולי תתנו ל-FBI את מה שהם חיפשו ושהיא הצליחה למחוק בזמן ולהסתיר מהם" עובדה? עובדה.

אם זה היה נגמר פה, יופי, דיווחת את העובדה ועובר הלאה? טעות.
שלושת "הנושאים" האלה שהם מתאימים למדור רכילות באיזה צהובון, שאכרה לא ירדו מסדר היום במשך שבועיים! על כל האחד מהם הייתה תגובה של ההוא וההוא וההוא וההיא בעשרות כתבות נפרדות שפשוט המשיכו להופיע (ונחש מה, אף אחת לא סימפתטית לטארמפ). עשרות אנשים וטורי דעה שבהם כל אחד מביע את דעתו שלו, שהיא לגמרי במקרה (!) שמה שטראמפ עשה זה נורא ואיום והוא לא ראוי להיות נשיא. חברים, חצי מדינה לא חושבת כמוכם, אולי לתת גם להם איזה קול ובמה להביע דעה? קצת?...
וכל הזמן הזה הפעמים היחידות שאני שומע את השם קלינטון זה כשמדווחים על עוד סקר בו היא מובילה (עובדה? עובדה. יש סקר וזה מה שהוא אומר)

בכלל, אם אתה חושב שתפריד העיתונאות הוא לדווח עובדות אז המבט הזה הוא מאוד פרימיטיבי ודי מנותק מהמציאות כבר הרבה מאוד זמן.
התקשורת מעצבת את דעת הקהל. ורק עיוור לא רואה איזו דעה היא מנסה לכפות ואיזה רושם לייצור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
אחלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 16:07 
אתה חי בעולם שכלי תקשורת הם רובוטים ואמורים לדווח על חדשות וזהו, כאילו אין בהם שום תוכן ולתת לציבור להחליט.
זה עולם מטופש מאוד, אין ולא אמורה להיות שוויוניות בתקשורת וטוב שכך.
מה אתה מצפה, שיפתחו מהדורת חדשות ב"היום הילרי קלינטון נתנה נאום ואמרה שכך וכך וכך, ודונאלד טראמפ העליב ציבור שלם של יוצאי צבא ומוסלמים. ובנושא אחר.."

לא, זה לא עובד ככה. מעבירים ביקורת. על כל הדברים שטראמפ אמר ועשה צריך להעביר ביקורת אדירה כי הם דברים כל כך אידיוטיים ומגעילים וחסרי תקדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 17:01 
אני מסכים שהמצב בו לעיתונאים יש דיעה והם מציגים אותה היא עדיפה על דיווח יבש.
אני לא מסכים למצב בו הם מביאים לנו את הדיעה שלהם תחת מסווה של דיווח ישב ואובייקטיבי.

לא הגיוני שלבן אדם יש תמיכה של חצי מהציבור, ובקרב כותבי טורי הדיעה שמקבלים במה בתקשורת המיינסטרימית אחוז המסמפטים לו שואף ל-0.

מה שהוא אןמר נראה לך טיפשי ואידיוטי כי זה כל מה שאתה שומע שהוא אומר.
למה אתה לא רואה טורי דיעה שמדברים למה המדיניות שלו כלפי סין מוטעת. או כלפי רוסיה. או כלפי NAFTA, או TTP ?
כל מה שמדווח עליו מסתכם פחות או יותר בזה "וואי וואי וואי אני לא מאמין שהוא אמר\עשה את זה, איזה טיפש\גזען, אני לא מבין למה אנשים תומכים בו. מזל שאני כזה חכם שרואה דברים כמו שהם", דברים שהם קשורים לטראמפ והם מעבר לזה - לא חדשות ולא זוכים לשום התיחסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
נראה שהסיפור של טראמפ די נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 17:14 
skadiv כתב:
אני מסכים שהמצב בו לעיתונאים יש דיעה והם מציגים אותה היא עדיפה על דיווח יבש.
אני לא מסכים למצב בו הם מביאים לנו את הדיעה שלהם תחת מסווה של דיווח ישב ואובייקטיבי.

לא הגיוני שלבן אדם יש תמיכה של חצי מהציבור, ובקרב כותבי טורי הדיעה שמקבלים במה בתקשורת המיינסטרימית אחוז המסמפטים לו שואף ל-0.

מה שהוא אןמר נראה לך טיפשי ואידיוטי כי זה כל מה שאתה שומע שהוא אומר.
למה אתה לא רואה טורי דיעה שמדברים למה המדיניות שלו כלפי סין מוטעת. או כלפי רוסיה. או כלפי NAFTA, או TTP ?
כל מה שמדווח עליו מסתכם פחות או יותר בזה "וואי וואי וואי אני לא מאמין שהוא אמר\עשה את זה, איזה טיפש\גזען, אני לא מבין למה אנשים תומכים בו. מזל שאני כזה חכם שרואה דברים כמו שהם", דברים שהם קשורים לטראמפ והם מעבר לזה - לא חדשות ולא זוכים לשום התיחסות.

אז הטענה שלך היא שיש לו 3-4 דעות שרוב הציבור מסכים איתם, ובערך 2000 דעות שרוב הציבור לא מסכים איתם, ואתה תוהה למה לא סובלים אותו.
ואין לו תמיכה של חצי מהציבור. הוא המועמד לנשיאות הכי שנוא בהיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

אתה רץ לכיכר בדקה העשירית של המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 17:45 
באמת, זו הטענה שלי?

אם זה הפער בין מה שאני טוען למה שאנשים מבינים, כנראה שעדיף שאפסיק לשרוף את הזמן שלי ושלכם פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
יובל כתב:

זאת ההערכה שלי. לא רואה אותו יוצא מהמצב הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
צריך רק נפילה אחת של הילרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
KingAlpaca כתב:
יובל כתב:

זאת ההערכה שלי. לא רואה אותו יוצא מהמצב הנוכחי.

הבחירות כל כך רחוקות. יש עוד כל כך הרבה זמן.
את מי דאעש ואל קאעידה מעדיפים בבית הלבן?
הם עדיין לא אמרו את המילה האחרונה שלהם בבחירות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 22:20 
טראמפ סוג של קרא עכשיו לרצוח את הילרי קלינטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
זה איך שהתקשורת מציגה אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111

פסיכופט שצריך אישפוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 22:25 
אשכרה אפשר לראות בסרטון את המוח שלו אומר לו "למה לעזאזל אמרת את זה עכשיו" חצי שניה אחרי שהוא אמר את זה בלי שום סיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
אני בשוק. לא יכולים לעצור אותו על דבר כזה?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
זה פשוט נורא מכל בחינה אפשרית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
http://twitchy.com/samj-3930/2016/08/09 ... ent-snafu/

אגב,
שימו לב גם להוגת הדיעות מאחוריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 109  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: