אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:
אני בשוק, אני בהלם אני ממש המומה:
ציטוט:
בכיר חמאס בעזה מודה: 50 מההרוגים בעימותים שלשום בעזה הם אנשי הארגון
https://twitter.com/kann_news/status/996735424709185536 קודם כל, מצחיק

דבר שני, זה שהוא אמר את זה לא מחייב שזו אמת (כאמור, הוא מנסה למנף את העניין לטובתו. יש לו אינטרס לצייר את זה ככה, גם אם יש אינטרס סותר)
דבר שלישי, שיוך לחמאס לא שקול לגזר דין מוות. חמאס זו הממשלה. אני מניח שחצי מהעזתים משוייכים לחמאס באיזהשהו אופן.
אם יורים במישהו רק כי הוא משוייך לחמאס, זו בעיה גדולה מאוד מבחינתי. יורים למוות רק במי שמסכן את בטחוננו. לא פחות.
1. את אמנת חמאס לפני השינוי (שנועד להסתיר את פרצופם האמיתי) אתה מכיר אח שלי?
מדובר במפלגה על הגבול של האנטישמיות / נאציזם .
על היהוד : " "בכספם השתלטו על אמצעי התקשורת... בכספם הציתו מהפכות... הם עמדו מאחורי המהפיכה הצרפתית, המהפכה הקומוניסטית... הם שעמדו מאחורי מלחמת העולם הראשונה, אשר בה הצליחו לחסל את מדינת הח'ליפות האסלאמית... הקימו את חבר הלאומים באמצעותו יכלו לשלוט בעולם... הם שעמדו מאחורי מלחמת העולם השניה... הם שהורו על הקמת ארגון האומות המאוחדות ומועצת הביטחון... אף מלחמה מתנהלת בשום מקום בעולם בלא שתהיה ידם מעורבת בה"
2. דבר שני זו האמת , אם היו 10 הרוגים לחמאס ו40 ילדים / נשים /נכים תמימים הרוגים זה היה הרבה יותר משרת את האינטרסים של החמאס
3. אף אחד לא ירה סתם כי הוא X או Y , חלאס עם השקר הזה, לא מתאים לך.ירו במפגינים אלימים שניסו להגיע לגדר ולחצות אותה,מלאים בסכינים/בקתבים/עפיפוני אש/רימונים.ירו רק ב (תרשה לי לצטט איש נחמד שרוקם סמלים)" יורים למוות רק במי שמסכן את בטחוננו. לא פחות"
4. חמאס הממשלה ? כי עשתה הפיכה לא חוקית בכוח הנשק,ירתה בכל מתנגדיה,תלתה את אוייבה. אתה מצייר פה תמונה כאילו היו שם בחירות וזו הממשלה ואתה מניח הנחות לא מבוססות .