תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 23:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 185 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Football Manager 2014
הודעהפורסם: 04 ינואר 2014, 19:39 
Darkred כתב:
Yalla Hapoel כתב:
Darkred כתב:
כפי שאמרתי, לא חושב שמותר לנו לעשות את זה, כצוות החקירה הרשמי.

היכולות הנוכחיות של שחקניי הפועל במנג'ר,זה חקירה שלכם או לא?

כן ולא.
שחקני הפועל שהיו בעונה שעברה זו בודאות חקירה שלי ויכולתם משוקפת בהתאם לחצי העונה האחרונה הקודמת וכן תחילת העונה הזו
(רק אירופה, כי לא היה טוטו).
יש שחקנים כמו הזרים, שהחקירה שלהם נעשתה בחו"ל ולא היה מספיק זמן להתרשם.
יש שחקנים כמו מלכה וזגורי, שלא בהכרח נחקרו בקבוצותיהם הקודמות בעונה הקודמת (אין מספיק חוקרים ולא לכל קבוצה בליגת העל יש חוקר).

ויש שחקנים, שהעדכון שלהם לא נקלט בתחילת השנה עקב תקלה.

עכשיו הכל מובן.
תודה רבה על המידע בכל מקרה,אני מקווה מאוד שבפאץ' של ינואר זה יתעדכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2014, 09:51 
Darkred כתב:
*קודם כל אני אלבש קסדה*

חיפשתי בפורום משהו על עבדורחימי ומצאתי את הנושא הזה כאן.
אני החוקר של הפועל בארבע-חמש העונות האחרונות (הצטרפתי ב-2010) כשמסתכלים על הצוות אז אני אחד החוקרים הותיקים.
ממש לא בן 17, דווקא קצת מעל 40 :WHOME: עובד הייטק, נשוי עם ילדים, ועושה את זה כסוג של תחביב+ לנשמה (והפועל מספקת
לי לא מעט עבודה עם כל השינויים העצומים בכל חלון העברות).
אוהד הפועל מילדות ובעל מנוי מאז 1998 (כיום בשער 7).

שתי מילים על החקירה העונה:
בקייץ היה איזה בלאגן עם הנושא, בגלל תקלת דאטאבייס, ומה שקרה שחלק מהשינויים והעדכונים פשוט לא נכנסו
שלחנו קבצים וחיכינו לעדכון אחרון והוא פשוט לא קרה לכמה ליגות באירופה כולל שלנו :-(
נוסיף ונאמר שלא היו עוד המון שינויים, כי החקירה התבססה על סוף העונה הקודמת ועל המשחקים המוקדמים באירופה,
ובעצם הקבצים מוגשים בתחילת ספטמבר ויש לקראת סוף אותו חודש עוד סבב מאוד קצר שלא בדיוק קרה השנה.
די מבאס, אבל מקווה שנתקן הכל בהתאם בפאטץ ינואר.

ללא קשר, אשמח לעקוב אחרי הנושא אם יש הצעות, הערות והארות נוספות....

בשנת 2006-2007 הייתי אז בן 24 ויצא להיות חוקר של הפועל עונה אחת יחד עם עוד קבוצה מהלאומית וקבוצה מהארצית, אני יודע ומכיר את העבודה, הקושי בקבוצות קטנות זה משהו מטריף
כי אתה חייב לעבור יום יום על כל האתרים/עיתונים/מקומונים ולחפש ידיעות ולעדכן אותן במשחק.

אבל תרשה לי לומר, שיש כמה ביזיונות בהפועל בשנים האחרונות שזה מביש, קודם כל במשחק שנתיים אביחי ידין היה בעל רגל שמאל ומסוגל לשחק קשר שמאלי.
ההמצאה הזאת שאסי גלבוע קבוצת בת או השד יודע מה בתחילת המשחק.
גילי ורמוט מסוגל לשחק חלוץ?
היו עוד כמה דברים שאני לא זוכר וגרמו לי לוותר על הליגה הישראלית

זה נראה כאילו קיבלת מוצר מעונה קודמת ופשוט לא טרחת לבדוק מה דפוק בו ורק עידכנת שחקנים חדשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2014, 13:49 
JustZiv כתב:
Darkred כתב:
*קודם כל אני אלבש קסדה*

חיפשתי בפורום משהו על עבדורחימי ומצאתי את הנושא הזה כאן.
אני החוקר של הפועל בארבע-חמש העונות האחרונות (הצטרפתי ב-2010) כשמסתכלים על הצוות אז אני אחד החוקרים הותיקים.
ממש לא בן 17, דווקא קצת מעל 40 :WHOME: עובד הייטק, נשוי עם ילדים, ועושה את זה כסוג של תחביב+ לנשמה (והפועל מספקת
לי לא מעט עבודה עם כל השינויים העצומים בכל חלון העברות).
אוהד הפועל מילדות ובעל מנוי מאז 1998 (כיום בשער 7).

שתי מילים על החקירה העונה:
בקייץ היה איזה בלאגן עם הנושא, בגלל תקלת דאטאבייס, ומה שקרה שחלק מהשינויים והעדכונים פשוט לא נכנסו
שלחנו קבצים וחיכינו לעדכון אחרון והוא פשוט לא קרה לכמה ליגות באירופה כולל שלנו :-(
נוסיף ונאמר שלא היו עוד המון שינויים, כי החקירה התבססה על סוף העונה הקודמת ועל המשחקים המוקדמים באירופה,
ובעצם הקבצים מוגשים בתחילת ספטמבר ויש לקראת סוף אותו חודש עוד סבב מאוד קצר שלא בדיוק קרה השנה.
די מבאס, אבל מקווה שנתקן הכל בהתאם בפאטץ ינואר.

ללא קשר, אשמח לעקוב אחרי הנושא אם יש הצעות, הערות והארות נוספות....

בשנת 2006-2007 הייתי אז בן 24 ויצא להיות חוקר של הפועל עונה אחת יחד עם עוד קבוצה מהלאומית וקבוצה מהארצית, אני יודע ומכיר את העבודה, הקושי בקבוצות קטנות זה משהו מטריף
כי אתה חייב לעבור יום יום על כל האתרים/עיתונים/מקומונים ולחפש ידיעות ולעדכן אותן במשחק.

אבל תרשה לי לומר, שיש כמה ביזיונות בהפועל בשנים האחרונות שזה מביש, קודם כל במשחק שנתיים אביחי ידין היה בעל רגל שמאל ומסוגל לשחק קשר שמאלי.
ההמצאה הזאת שאסי גלבוע קבוצת בת או השד יודע מה בתחילת המשחק.
גילי ורמוט מסוגל לשחק חלוץ?
היו עוד כמה דברים שאני לא זוכר וגרמו לי לוותר על הליגה הישראלית

זה נראה כאילו קיבלת מוצר מעונה קודמת ופשוט לא טרחת לבדוק מה דפוק בו ורק עידכנת שחקנים חדשים.

הממ.. לא יודע איך לענות להאשמה כזאת. איך אומרים - הפוסל במומו פוסל...

ברור שאתה מקבל ירושות, וברור שחלק מהירושות יכללו טעויות מכל מיני סוגים.
גם ברור שאין מצב לעבור על כל השחקנים מאפס בכל עונה וכל עדכון, ולכן אין ספק שחלק גדול מתרכז בעדכון יכולות וכן טיפול בהעברות.
תמיד מקבלים מוצר משנה קודמת, ותמיד בודקים שוב כל שחקן לגופו, כאשר כמות הפרמטרים שנוספה לחקירה בשנתיים האחרונות היא די אסטרונומית.
אני מסתכל על כמות העבודה והדברים שעשינו ב-2011 לעומת עכשיו וממש קשה להשוות.

לגבי אסי גלבוע - כשהבן של גוטמן עבד שם וגוטמן בעצמו העביר שם אימון בשבוע היה הסכם כזה שהמשיך גם אחרי גוטמן לפחות ב-2012.
http://www.asi-gilboa.co.il/index.php?o ... &Itemid=82

לגבי הדברים האחרים - גילי ואביחי - קורה. רק לפני שבועיים עברתי על שון מלכה וגיליתי שהחוקר של הפועל פ"ת מעונה שעברה שם לו רק רגל ימין... שוין.

אגב, אם חקרת את הפועל של 2006-2007 אולי באמת היה מקום להוריד כבר אז את עמדת החלוץ מגילי :D
אני בהחלט לא הוספתי אותה לשם, למרות שהיו מקרים שיכולתו ההתקפית מאוד הרשימה (חפש את הגול השני נגד רפיד בחוץ) והיתה גבולית לחלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Football Manager 2014
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 07:44 
קראתי מה שאמרת ועדיין לא שיכנעת אותי. אני יכול להבליג/להבין טעויות או אי דיוקים בציוני שחקנים, אחרי הכל הדיווח של החוקר הוא חצי סובייקטיבי ושחקן שלטעמך יש לו יכולת גבוהה בפרמטר מסויים, אני דווקא אחשוב שהוא בינוני מינוס.

אבל טעויות בדברים בסיסיים כמו תפקיד או באיזו רגל (אביחי ידין) הוא בועט זה פשוט מעלה את הסעיף. אני מוכן להתחייב שאין סיכוי שאצלי היו טעויות כאלה.
הבאת דוגמא את שון מלכה, והחלטת שזה לא טעות נוראית שהוא בועט בימין, לדעתי זה פשוט זלזול באנשים שקונים את המשחק. אתה לא יכול לפטור את זה בטענה ״ככה קיבלתי אותו מהחוקר של הפועל פ״ת מהעונה הקודמת״

גם הדוגמא שורמוט יכול לשחק גם חלוץ, אתה יודע איפה זה הכי מבאס? לא כשבוחרים לאמן את הפועל, אלא כשאתה רואה את המחשב בוחר את ההרכב של הפועל ומבין שמישהו פה טעה.

ובקשר לאסי גלבוע? נו באמת! משיתוף פעולה בין מחלקות הנוער(שגם הוא נועד לצרכי פרסום בלבד) הפכת אותם לקבוצת בת. אבל חפיף בקטע הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 08:27 
JustZiv כתב:
קראתי מה שאמרת ועדיין לא שיכנעת אותי. אני יכול להבליג/להבין טעויות או אי דיוקים בציוני שחקנים, אחרי הכל הדיווח של החוקר הוא חצי סובייקטיבי ושחקן שלטעמך יש לו יכולת גבוהה בפרמטר מסויים, אני דווקא אחשוב שהוא בינוני מינוס.

אבל טעויות בדברים בסיסיים כמו תפקיד או באיזו רגל (אביחי ידין) הוא בועט זה פשוט מעלה את הסעיף. אני מוכן להתחייב שאין סיכוי שאצלי היו טעויות כאלה.
הבאת דוגמא את שון מלכה, והחלטת שזה לא טעות נוראית שהוא בועט בימין, לדעתי זה פשוט זלזול באנשים שקונים את המשחק. אתה לא יכול לפטור את זה בטענה ״ככה קיבלתי אותו מהחוקר של הפועל פ״ת מהעונה הקודמת״

גם הדוגמא שורמוט יכול לשחק גם חלוץ, אתה יודע איפה זה הכי מבאס? לא כשבוחרים לאמן את הפועל, אלא כשאתה רואה את המחשב בוחר את ההרכב של הפועל ומבין שמישהו פה טעה.

ובקשר לאסי גלבוע? נו באמת! משיתוף פעולה בין מחלקות הנוער(שגם הוא נועד לצרכי פרסום בלבד) הפכת אותם לקבוצת בת. אבל חפיף בקטע הזה.

אם היית טורח לעקוב אחרי מה שאמרתי מהרגע שעליתי על הנושא בטיפה יותר עיון היית רואה שחלק מהעדכונים של שחקנים שלא היו בקבוצה בעונה הקודמת
לא נקלטו עקב תהליך שגוי שבוצע. דדליין שלם שלנו לא נקלט ואז כבר לא קיבלנו את הקבצים בחזרה.
ככה למשל לא נקלטו במלואם עדכונים שעשיתי לשון ולזגורי - וכן, ככה קיבלתי אותם. וכן תיקנתי בקיץ, ותיקנתי שוב עכשיו ועכשיו זה יקלט.

אבל אתה החוקר האלוהי שאינו מתפשר ולא משאיר אבן על אבן, ולעולם לא טועה - ואילו אחרים עושים עבודה בינונית ומזלזלת וממאיסה עליך את הקבוצה.
אני לא מנסה לשכנע אותך שאני שלם מאוד עם העבודה שלי בארבע השנים האחרונות, שיש טעויות, ויש פאקים גם כי כמות העבודה היום היא יותר מכפולה,
וגם כי התהליך הרבה יותר מורכב כעת.

אני מרשה לך להמשיך לא לשחק בהפועל או ללכת לערוך אותה כראות עיניך. אני לא אעלב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
מבלי להתייחס לכל מה שרשמתם כאן, מישהו יכול להגיד לי למה אתם פאקינג משחקים בליגה כל כך מחורבנת כמו הליגה הישראלית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Football Manager 2014
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 14:40 
Darkred כתב:
JustZiv כתב:

אם היית טורח לעקוב אחרי מה שאמרתי מהרגע שעליתי על הנושא בטיפה יותר עיון היית רואה שחלק מהעדכונים של שחקנים שלא היו בקבוצה בעונה הקודמת
לא נקלטו עקב תהליך שגוי שבוצע. דדליין שלם שלנו לא נקלט ואז כבר לא קיבלנו את הקבצים בחזרה.
ככה למשל לא נקלטו במלואם עדכונים שעשיתי לשון ולזגורי - וכן, ככה קיבלתי אותם. וכן תיקנתי בקיץ, ותיקנתי שוב עכשיו ועכשיו זה יקלט.

אבל אתה החוקר האלוהי שאינו מתפשר ולא משאיר אבן על אבן, ולעולם לא טועה - ואילו אחרים עושים עבודה בינונית ומזלזלת וממאיסה עליך את הקבוצה.
אני לא מנסה לשכנע אותך שאני שלם מאוד עם העבודה שלי בארבע השנים האחרונות, שיש טעויות, ויש פאקים גם כי כמות העבודה היום היא יותר מכפולה,

אני מרשה לך להמשיך לא לשחק בהפועל או ללכת לערוך אותה כראות עיניך. אני לא אעלב...

אז במקום לקבל ביקורת, אתה בוחר להתנגח ולהגיב בסרקזם מפגר. באמת אחלה דרך חיים.

מקווה שאתה לומד להמשך הדרך, הסברתי לך איפה לדעתי יש טעויות שאסור שיקרו לעומת טעויות שאפשר לקבל ולחיות עימן.

ותודה על ההמלצה לא לשחק עם הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 18:43 
JustZiv כתב:
Darkred כתב:
JustZiv כתב:

מקווה שאתה לומד להמשך הדרך, הסברתי לך איפה לדעתי יש טעויות שאסור שיקרו לעומת טעויות שאפשר לקבל ולחיות עימן.

זיו (?), בא נמחק רגע ונתחיל מהתחלה.

אני פשוט הגבתי לביקורת שלך, שהיתה לא מרומזת, קצת בוטה ורלוונטית רק בחלקה.
הערת לי שאתה מקווה שאני לומד, הסברת לי איפה הטעויות ומה אסור שיקרה.
חשוב לשים פה על השולחן את העובדה שאני חוקר את הפועל כבר ארבע עונות, לעומת האחת שאתה חקרת,
שההשקעה כאן גבוהה מאוד גם אם יש טעויות, ושחלק מהטעויות שהצבעת עליהן הם או לא רלוונטיות כי תיקנתי אותן
בעבר או כרגע והן מחכות לשילוב. יש גם דברים שהיו קיימים מכל מיני סיבות (עקבתי בעזרת החוקר הראשי אחרי ההיסטוריה
ומסתבר שגילי שיחק בנוער כחלוץ הפועל חיפה. אתה אכן צודק ש-16 כחלוץ זה בהחלט יותר מדי) והן אכן שגיאות וטעויות.

קורה. אני חושב שמצחיק שאתה מחנך אותי, גם אם אתה החוקר המושלם ואני חוקר רשלן, עצלן או סטלן בהתחשב ברמות
הותק בינינו. תקרא את ההודעות שלך והטון שלהן.

יש הרבה דרכים להעביר ביקורת בונה, כפי שחלק מהאחרים העבירו מוקדם יותר. בשלך חשתי הרבה התנשאות
והתבטאויות שאינן נעימות ושחצניות, ולכן עברתי לסרקזם.

מוכן להושיט יד לשלום, ולדו שיח מפרה.

ירון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 20:10 
Darkred כתב:
JustZiv כתב:
Darkred כתב:
JustZiv כתב:

זיו (?), בא נמחק רגע ונתחיל מהתחלה.

אני פשוט הגבתי לביקורת שלך, שהיתה לא מרומזת, קצת בוטה ורלוונטית רק בחלקה.
הערת לי שאתה מקווה שאני לומד, הסברת לי איפה הטעויות ומה אסור שיקרה.
חשוב לשים פה על השולחן את העובדה שאני חוקר את הפועל כבר ארבע עונות, לעומת האחת שאתה חקרת,
שההשקעה כאן גבוהה מאוד גם אם יש טעויות, ושחלק מהטעויות שהצבעת עליהן הם או לא רלוונטיות כי תיקנתי אותן
בעבר או כרגע והן מחכות לשילוב. יש גם דברים שהיו קיימים מכל מיני סיבות (עקבתי בעזרת החוקר הראשי אחרי ההיסטוריה
ומסתבר שגילי שיחק בנוער כחלוץ הפועל חיפה. אתה אכן צודק ש-16 כחלוץ זה בהחלט יותר מדי) והן אכן שגיאות וטעויות.

קורה. אני חושב שמצחיק שאתה מחנך אותי, גם אם אתה החוקר המושלם ואני חוקר רשלן, עצלן או סטלן בהתחשב ברמות
הותק בינינו. תקרא את ההודעות שלך והטון שלהן.

יש הרבה דרכים להעביר ביקורת בונה, כפי שחלק מהאחרים העבירו מוקדם יותר. בשלך חשתי הרבה התנשאות
והתבטאויות שאינן נעימות ושחצניות, ולכן עברתי לסרקזם.

מוכן להושיט יד לשלום, ולדו שיח מפרה.

ירון

ראשית כל נתחיל מהסוף, לא הייתה פה שום נימה של התנשאות ואם חלילה נפגעת אני מתנצל.
בקשר לזה שחקרתי עונה אחת, זה היה אחרי שהשתחררתי מהצבא והיה לי הרבה זמן פנוי לזה ובקיץ שאחרי כבר הייתי בטיול של אחרי צבא.

אני מבין את הבעיות שהצבת, אני לא יודע כיצד זה עובד היום אבל אני מאמין שהדרך פחות או יותר דומה, הם בטח הכניסו כמה שינויים במהלך העשור שחלף.

מה שאני מנסה לומר, ששנייה לפני שאתה שולח את החקירה שלך לחוקר הראשי, תן מבט שוב על השחקנים ותבדוק את אותם הדברים הקטנים שמעיבים על הכיף שבמשחק.

שיהיה בהצלחה בהמשך.

זיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2014, 19:02 
מאיפה קונים הכי זול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2014, 22:25 
פספסת בשבועיים. המחיר חזר כבר ל160 שקל.
המלצה שלי? או שתחכה לקיץ ותקנה בכסף הזה את החדש, או שתקנה את ה2013 שיעלה כבר בטח איזה 60 שקל.

אגב, הייתי משלם המון בשביל לשלב את המנג'ר עם הפיפא. פשוט מעצבן כמה ה"תלת מימד" הוא פשוט לא מציאותי ולא דומה אפילו בקצת למשחק האמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2014, 03:40 
יצא טלאי העברית למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2014, 10:14 
אם אני מוריד אותו ההתקנה לא מסורבלת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2014, 11:51 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
המלצה שלי? או שתחכה לקיץ ותקנה בכסף הזה את החדש, או שתקנה את ה2013 שיעלה כבר בטח איזה 60 שקל.

אגב, הייתי משלם המון בשביל לשלב את המנג'ר עם הפיפא. פשוט מעצבן כמה ה"תלת מימד" הוא פשוט לא מציאותי ולא דומה אפילו בקצת למשחק האמיתי.

אין לך מושג.
:HEART2: 2D :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2014, 14:07 
Peace Hope כתב:
NARKOTIKA כתב:

אין לך מושג.
:HEART2: 2D :HEART2:

זה באמת עדיף על לראות את הזוועה הלא קשורה לכדורגל שרצה על המסך.
המנוע שמריץ את המשחק עדיין נשאר טיפשי לחלוטין.
לפחות ב2D אתה לא רואה שכשהקבוצה שלך בפיגור 1-0 דקה 92 ומקבלת כדור חופשי 40 מטר מהשער, השחקן שלך מחזיר אחורה לשוער.
למות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2014, 21:00 
נגמר הנוער כתב:
אם אני מוריד אותו ההתקנה לא מסורבלת?

ההתקנה לא מסןרבלת אבל צריך לעקוב אחרי ההוראות בשינוי ההגדרות, הטלאי מאוד מכער את המשחק אבל זה עוזר להסתדר עם השפה.. כל שנה מסבכים את המשחק. מי שהאנגלית שלו מספיק טובה בשביל המשחק המלא אני לא ממליץ על הטלאי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2014, 23:24 
הטלאי בעברית לא מדאיג אותי, אני משחק באנגלית מ2005.
עם הפאץ' של ההעברות של ינואר שייצא עוד מעט לא תהיה בעיה אם אני מוריד את המשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2014, 23:29 
נגמר הנוער כתב:
הטלאי בעברית לא מדאיג אותי, אני משחק באנגלית מ2005.
עם הפאץ' של ההעברות של ינואר שייצא עוד מעט לא תהיה בעיה אם אני מוריד את המשחק?

אף אחד לא יכול להגיד לך על בטוח. למה להסתכן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 16:36 
פתחתי שמירה חדשה עם הפועל הפעם במלא אחרי שהטלאי יצא, עונה שהחלה חרא אבל התחבר בהמשך, באירופה עלייה ממקום שני מבית של קאזאן בטיס וסט גלאן והגעה לשמינית אחרי ניצחון בשערי חוץ מול סט אטיין, הפסד כפול 3-0 ו2-1 לטוטנהאם, מכבי הובילו על חיפה באיזה 10 הפרש אבל התחילו למעוד גם בזכות 2 ניצחונות עליהם בדרבים בפליאוף (4-1 אחרי פיגור 0-1, 2-1 אחרי פיגור 0-1 ו1-0 בדרבי בליגה עליהם, רק בדרבי הראשון הפסדתי)
במחזור הלפני האחרון הם עשו 0-0 מול בני יהודה,הפער 3 נקודות ומשהו כמו 4-5 הפרש שערים לטובת מכבי.
ובמחזור האחרון יצא לי לשחק נגד חיפה ולהיות בפיגור של 0-5 בתחילת המחצית השנייה, אחרי שראיתי שמכבי ב0-0, שיניתי הרכב והפועל כבשה 2 גולים וצימקה ל5-2
ואז בדקה ה89, יובל אבידור שם את הפנדל ומכבי בפיגור 0-1 מול הפועל חיפה , ראובן ראיוס מבקיע בדקה ה92, קובע 6-2 ואליפות ירוקה. את העונה סיימתי במקום ה3 עם 67 נקודות (פער של 8 ממכבי ומחיפה) וגביע אחרי שהדחתי את ביתר וחיפה בדרך (בגמר ניצחתי את בני יהודה)

אגב המנג'ר פגע בעבודרחימי אבל הוא די מגזים עם היכולת של דמארי (זה מעצבן כי במלא בנגיוד לקלאסיק הוא מעוניין לעזוב אבל אין הצעות טובות) ושל שמעון הרוש,עמוס וחוטבא שאיכשהו בהפועל, ויש לגרזיצי'ץ גם אזרחות ישראלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 19:10 
Adom Bdam כתב:
פתחתי שמירה חדשה עם הפועל הפעם במלא אחרי שהטלאי יצא, עונה שהחלה חרא אבל התחבר בהמשך, באירופה עלייה ממקום שני מבית של קאזאן בטיס וסט גלאן והגעה לשמינית אחרי ניצחון בשערי חוץ מול סט אטיין, הפסד כפול 3-0 ו2-1 לטוטנהאם, מכבי הובילו על חיפה באיזה 10 הפרש אבל התחילו למעוד גם בזכות 2 ניצחונות עליהם בדרבים בפליאוף (4-1 אחרי פיגור 0-1, 2-1 אחרי פיגור 0-1 ו1-0 בדרבי בליגה עליהם, רק בדרבי הראשון הפסדתי)
במחזור הלפני האחרון הם עשו 0-0 מול בני יהודה,הפער 3 נקודות ומשהו כמו 4-5 הפרש שערים לטובת מכבי.
ובמחזור האחרון יצא לי לשחק נגד חיפה ולהיות בפיגור של 0-5 בתחילת המחצית השנייה, אחרי שראיתי שמכבי ב0-0, שיניתי הרכב והפועל כבשה 2 גולים וצימקה ל5-2
ואז בדקה ה89, יובל אבידור שם את הפנדל ומכבי בפיגור 0-1 מול הפועל חיפה , ראובן ראיוס מבקיע בדקה ה92, קובע 6-2 ואליפות ירוקה. את העונה סיימתי במקום ה3 עם 67 נקודות (פער של 8 ממכבי ומחיפה) וגביע אחרי שהדחתי את ביתר וחיפה בדרך (בגמר ניצחתי את בני יהודה)

אגב המנג'ר פגע בעבודרחימי אבל הוא די מגזים עם היכולת של דמארי (זה מעצבן כי במלא בנגיוד לקלאסיק הוא מעוניין לעזוב אבל אין הצעות טובות) ושל שמעון הרוש,עמוס וחוטבא שאיכשהו בהפועל, ויש לגרזיצי'ץ גם אזרחות ישראלית.

איזה שחקנים מכרת איזה קנית?
אצלי במחזור הראשון שמעון הרוש שיחזר את הגול מול רעננה חחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 23:29 
Gilad The Red כתב:
Adom Bdam כתב:

בתחילת העונה היה בלאגן בתקציב אבל לא עשיתי יותר מידי שינויים - אף אחד לא רצה לקחת את קולין אז השאלתי אותו וגם את צ'קול ספורי יצחק ועוד כמה, הרכש היחיד זה איזה בלם שהשאלתי מאיאקס שמתפקד בסדר בליגה שלנו.
לקראת סוף חלון ההעברות של ינואר הסוכן של בניון שלח לי הודעה שהוא חופשי, ורמון הביא לי תקציב מאוד גבוה במשכורת שאיפשר לי להחתים אותו בהעברה חופשית וגם את Sunny מסכנין ואת בונדר שהם לא רעים במנג'ר. במהלך כל העונה הגיעו הצעות על דמארי ולפעמים על שכטר ורמוט וגורדנה אבל סירבתי, אבל הוא היה לא מרוצה והבטחתי לו לעזוב בסוף העונה. הרגע מכרתי אותו במיליון יורו עם סעיף לקנות אותו בחזרה מתישהו בעתיד, אחרי שנגמרה כבר העונה, עכשיו אני מחפש חלוץ, כרגע לא רואה ישראלים טובים, אולי את טוטו אבל משום מה המחיר שלו במנג'ר מוגזם או את ברדה שבמנג'ר טוב וזול או איזה זר, אני מנסה להביא גם את דוידזאה מב"ש אבל הם לא מסכימים למחיר נורמלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2014, 21:34 
Adom Bdam כתב:
Gilad The Red כתב:
Adom Bdam כתב:

בתחילת העונה היה בלאגן בתקציב אבל לא עשיתי יותר מידי שינויים - אף אחד לא רצה לקחת את קולין אז השאלתי אותו וגם את צ'קול ספורי יצחק ועוד כמה, הרכש היחיד זה איזה בלם שהשאלתי מאיאקס שמתפקד בסדר בליגה שלנו.
לקראת סוף חלון ההעברות של ינואר הסוכן של בניון שלח לי הודעה שהוא חופשי, ורמון הביא לי תקציב מאוד גבוה במשכורת שאיפשר לי להחתים אותו בהעברה חופשית וגם את Sunny מסכנין ואת בונדר שהם לא רעים במנג'ר. במהלך כל העונה הגיעו הצעות על דמארי ולפעמים על שכטר ורמוט וגורדנה אבל סירבתי, אבל הוא היה לא מרוצה והבטחתי לו לעזוב בסוף העונה. הרגע מכרתי אותו במיליון יורו עם סעיף לקנות אותו בחזרה מתישהו בעתיד, אחרי שנגמרה כבר העונה, עכשיו אני מחפש חלוץ, כרגע לא רואה ישראלים טובים, אולי את טוטו אבל משום מה המחיר שלו במנג'ר מוגזם או את ברדה שבמנג'ר טוב וזול או איזה זר, אני מנסה להביא גם את דוידזאה מב"ש אבל הם לא מסכימים למחיר נורמלי.

פתחתי שמירה עם הפועל ועד עכשיו יש אחלה עונה.
מכרתי את דמארי ב 3.5M לרוסיה ואת גורדנה ב 1.6M לבולוניה באיטליה במהלך הקיץ כי לא היה לי תקציב בכלל, בנוסף השאלתי את קולין ועוד כמה צעירים כדי שיתחשלו.
שכטר מציג יכולת על ועד עכשיו הוא עם 22 שערים ו 10 בישולים וגם ורמוט נפלא. הבאתי את בניון בהעברת חופשית ובלם יווני קצת מבוגר בשם קיריגוליס אבל שחקן מצויין.
בחלון העברות של ינואר הבאתי את טל בן חיים מבלגיה ואת אופיר מזרחי הצעיר מק"ש, דני עמוס מתוסכל שהוא לא משחק ורוצה לעזוב אבל אני צריך אותו כמחליף לבוריס...
באירופה עליתי משלב הבתים במקום השני אבל עפתי מול שטוטגרט ובליגה אני מקום ראשון (אותם נקודות כמו המחלה) ועכשיו מתחיל הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2014, 22:54 
דה רוסי כתב:
Adom Bdam כתב:
Gilad The Red כתב:
Adom Bdam כתב:

פתחתי שמירה עם הפועל ועד עכשיו יש אחלה עונה.
מכרתי את דמארי ב 3.5M לרוסיה ואת גורדנה ב 1.6M לבולוניה באיטליה במהלך הקיץ כי לא היה לי תקציב בכלל, בנוסף השאלתי את קולין ועוד כמה צעירים כדי שיתחשלו.
שכטר מציג יכולת על ועד עכשיו הוא עם 22 שערים ו 10 בישולים וגם ורמוט נפלא. הבאתי את בניון בהעברת חופשית ובלם יווני קצת מבוגר בשם קיריגוליס אבל שחקן מצויין.
בחלון העברות של ינואר הבאתי את טל בן חיים מבלגיה ואת אופיר מזרחי הצעיר מק"ש, דני עמוס מתוסכל שהוא לא משחק ורוצה לעזוב אבל אני צריך אותו כמחליף לבוריס...
באירופה עליתי משלב הבתים במקום השני אבל עפתי מול שטוטגרט ובליגה אני מקום ראשון (אותם נקודות כמו המחלה) ועכשיו מתחיל הפלייאוף.

אתם נשמעים ממש אחלה, אתאר לכם שתי עונות בקצרה. עונה ראשונה אליפות ועפתי במחזור אחרון מהליגה האירופית. העברות שלי התבססו בעיקר על העלייה לאירופה (אני יותר טוב מרב"ש) ומכירה של גורדנה וקולין את עמוס שלחתי להשאלה, וחצי עונה הייתי עם שוער מחליף שנעלם כל משחק. לקחתי אליפות במחזור האחרון, ניצחון על המחלה במחזור האחרון העניק לי אותה. הבאתי בעיקר ישראלים כמו לוטם זינו, גידי קניוק, אופיר מזרחי, מיכאל אוחנה, שיר צדק.

עונה שנייה כללה העפלה לליגת האלופות, סעיף שחרור מפגר של שכטר 935K, סיום במקום השלישי עם 5 הפסדים וניצחון (ניצחתי את פ.ס.וו בחוץ 3-0 ובבית הפסדתי 1-0 ככה שסיימתי מקום שלישי הם גם הפסידו חמישה משחקים) הגעתי לאירופית ב-32 הגדולות הדחתי את שטוטגרט 1-1 בחוץ 2-1 ענק בבית. עפתי בשמינית מול אנדרלכט :bang: 1-1 בחוץ 2:0 להם בבית. לקחתי אליפות במחזור האחרון, ניצחתי בדרבי, וחיפה ניצחה בק"ש ונשמר הפער של הנקודה. התבססתי בעיקר על זרים מושאלים.

עכשיו מתחיל עונה שלישית, הצלחתי לשמור עד כה על עומר דמארי, מקווה להצליח במשימה הזו כי הוא פשוט מבריק! החתמתי כמה צעירים מחיפה: איסמעיל ריאן, רז שטיין, עומר משלה, וסתיו בן אהרון.

אשמח לשמוע מכם עוד עדכונים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2014, 11:17 
החל מיום שישי אפשר לקנות את המשחק בחצי מחיר באתר הישראלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2014, 15:52 
יפה שהצלחת לשמור על דמארי, מהעונה הראשונה הוא דורש לעבור ומופיע שהוא עצבני, כל חודש חודשיים הוא היה פונה אליי והצלחתי להחזיק אותו עונה אחת, אבל שמתי סעיף שאני יכול להשוות כל הצעה עליו, אלא אם כן הוא מתקדם למקום טוב יותר מסלטה ויגו (לשם מכרתי אותו) ואז הסכום בטח יהיה גבוה.
אגב אצלי מכבי הצליחו להחתים את טוטו תמוז שגם טוב במנג'ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 פברואר 2014, 16:18 
אני לא מסוגל לשחק עם הפועל.
משחק עם פיורנטינה, עונה ראשונה הבאתי בינואר את יאסין בראחימי מגרנאדה, וג'יאנלי אימבולה ממארסיי. מכרתי את מתי פררנדז, אל חמדאווי, רומולו.
לא עברתי בתים של אופ"א, מקום שני (אבל של לוזר, היו מלא הזדמנויות לעבור את יובה, כולן הוחמצו, למרות שפעמיים ניצחתי אותם בליגה), וחצי גמר גביע.

רומא ירדו, אז ישר קפצתי על דה רוסי, הוא העדיף את ארסנל, אבל לא היה להם כסף אז חתם אצלי.
בסביבות דצמבר מקום 4 בליגה, אבל הכל צפוף, ועברתי את שלב הבתים בצ'מפיונס מבית עם סיטי, בנפיקה ובאזל, עם 11 נק'.
שלב הבא קיבלתי את צ'לסי, אז זה כנראה הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 פברואר 2014, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
הצעה לקבוצה מעניינת בליגות הבאות?
צרפת,ספרד,גרמניה,איטליה ואנגליה.

ממש בא לי על צרפת אבל מה כבר מעניין שם?
תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 פברואר 2014, 19:12 
סנט אטיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2014, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
דווקא פיורנטינה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2014, 23:27 
Adom Bdam כתב:
יפה שהצלחת לשמור על דמארי, מהעונה הראשונה הוא דורש לעבור ומופיע שהוא עצבני, כל חודש חודשיים הוא היה פונה אליי והצלחתי להחזיק אותו עונה אחת, אבל שמתי סעיף שאני יכול להשוות כל הצעה עליו, אלא אם כן הוא מתקדם למקום טוב יותר מסלטה ויגו (לשם מכרתי אותו) ואז הסכום בטח יהיה גבוה.
אגב אצלי מכבי הצליחו להחתים את טוטו תמוז שגם טוב במנג'ר.

הבטחתי לו כל מיני הבטחות וישר החתמתי על חוזה, הוא די מרוצה בינתיים. הקטע הוא שהייתי מוכר, אבל 50% הולך ללוזונים אז זה מבאס.
טוטו תמוז היה חופשי אצלי סוף עונה שנייה אבל דרש חוזה ענק, אז ויתרתי.
בעיקר גונב כישרונות לקבוצות הגדולות שכן רוצים לבוא, מב"ש וחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 185 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: