תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 09:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 293 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפוליטיקה החדשה של יאיר לפיד
הודעהפורסם: 08 מאי 2013, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
אגב, טורקי, כשהיינו עבדים במצרים הייתה אפס אחוז אבטלה

נו על הכיפאק :)
ואף אחד לא מעביד אותך בתנאי עבדות אלא אם כן ואתה מסכים לזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2013, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:
אז איזה מצב העולם כיום? טוב? לא טוב? תעדכן אותי כדי שאדע אם הולכת להיות שנה קשה לכיס עם אחוז מובטלים גבוהה או אחוז מובטלים נמוך
סבבה?
אני לא מבין מה אתה רוצה.
באמת באמת שלא.

בוא אני אעזור לך,אתה חושב שביבי הציל את הכלכלה בגלל ש...?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2013, 22:08 
מה עם נתניהו אגב? שלח איזה ד"ש עם שיר מסין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2013, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:

מה הוא קשור לכל העסק?
:WHOME:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2013, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
אדום טורקי כתב:
אז איזה מצב העולם כיום? טוב? לא טוב? תעדכן אותי כדי שאדע אם הולכת להיות שנה קשה לכיס עם אחוז מובטלים גבוהה או אחוז מובטלים נמוך
סבבה?
אני לא מבין מה אתה רוצה.
באמת באמת שלא.

אני הולך עם הראש שלך ואומר שביבי לא אחראי אלא זה קרה בכל העולם ואנחנו גם נהנינו מזה גם.
אז כולה שאלתי אם תוכל לעדכן אותי מה קורה בעולם כי גם ככה לא משנה אילו גזירות יאיר לפיד יגזור עלינו וזה יותר קשור למה שקורה בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2013, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:

כן
http://www.youtube.com/watch?v=XNbF6uwphmg

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2013, 22:15 
אדום טורקי כתב:
אמיר כתב:
אדום טורקי כתב:
סבבה?
אני לא מבין מה אתה רוצה.
באמת באמת שלא.

אני הולך עם הראש שלך ואומר שביבי לא אחראי אלא זה קרה בכל העולם ואנחנו גם נהנינו מזה גם.
אז כולה שאלתי אם תוכל לעדכן אותי מה קורה בעולם כי גם ככה לא משנה אילו גזירות יאיר לפיד יגזור עלינו וזה יותר קשור למה שקורה בעולם.

תשמע, מדברים איתך בשפה שאתה פשוט לא מבין. אתה סתם עושה מעצמך צחוק ואני מעריץ את אמיר על הסבלנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2013, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:

מה זה "הולך עם הראש שלי"?
הבאתי לך טיעונים, אתה מסכים או לא?

אם לא, תסביר למה, בהחלט יש מצב שאני טועה.
אבל אני לא רואה שום הסבר בהודעה שלך.

ומה הקשר לגזרות של לפיד רק אתה יודע (ואגב, אני לא חושב שהתקציב הזה יהרוס את הכלכלה, למרות שהוא בהחלט לא יעזור לה, הבעיה היא שהוא ידפוק אנשים עובדים סתם בלי סיבה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2013, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אדום טורקי כתב:
אמיר כתב:
אדום טורקי כתב:
סבבה?
אני לא מבין מה אתה רוצה.
באמת באמת שלא.

תשמע, מדברים איתך בשפה שאתה פשוט לא מבין. אתה סתם עושה מעצמך צחוק ואני מעריץ את אמיר על הסבלנות

מה אתה רוצה? אני לא מבין.
הוא אומר שזה שעלה אחוז המועסקים לא קשור בכלל בשר האוצר
הנה קבל את הציטוט שלו
אמיר כתב:
אחוז המועסקים עלה פחות או יותר בכל העולם בתקופה הזו.
זה אומר שיש שלוש אפשרויות -
1 . היו גורמים בלתי תלויים בביבי שגרמו לצמיחה עולמית
2. ביבי הוריד את האבטלה אבל בגלל צרוף מקרים בלתי קשור, משהו דומה קרה בשאר העולם אבל מסיבות שונות לחלוטין
3. הקיצוצים בקצבאות הילדים הצילו את הכלכלה העולמית

לדעתי אפשרות 1 הכי היגיונית בפער עצום, אתה לא חושב ככה?
ואגב, את 2 אפשר לבדוק באופן מתמטי ואני לא חושב שתוכל למצוא לה אישושים.

לכן שאלתי אותו שיעדכן אותי מה המצב בעולם כדי לדעת אם ליהיו פה פחות מועסקים או יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2013, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
אדום טורקי כתב:

מה זה "הולך עם הראש שלי"?
הבאתי לך טיעונים, אתה מסכים או לא?

אם לא, תסביר למה, בהחלט יש מצב שאני טועה.
אבל אני לא רואה שום הסבר בהודעה שלך.

ומה הקשר לגזרות של לפיד רק אתה יודע (ואגב, אני לא חושב שהתקציב הזה יהרוס את הכלכלה, למרות שהוא בהחלט לא יעזור לה, הבעיה היא שהוא ידפוק אנשים עובדים סתם בלי סיבה).

לתפיסתך (לפחות ממה שאני הבנתי) אין קשר בכלל מיהו שר האוצר ומה הגזירות שהוא יטיל עלינו

תקן אותי אם אני טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2013, 22:34 
אדום טורקי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אדום טורקי כתב:
אמיר כתב:
אדום טורקי כתב:
סבבה?
אני לא מבין מה אתה רוצה.
באמת באמת שלא.

מה אתה רוצה? אני לא מבין.
הוא אומר שזה שעלה אחוז המועסקים לא קשור בכלל בשר האוצר
הנה קבל את הציטוט שלו
אמיר כתב:
אחוז המועסקים עלה פחות או יותר בכל העולם בתקופה הזו.
זה אומר שיש שלוש אפשרויות -
1 . היו גורמים בלתי תלויים בביבי שגרמו לצמיחה עולמית
2. ביבי הוריד את האבטלה אבל בגלל צרוף מקרים בלתי קשור, משהו דומה קרה בשאר העולם אבל מסיבות שונות לחלוטין
3. הקיצוצים בקצבאות הילדים הצילו את הכלכלה העולמית

לדעתי אפשרות 1 הכי היגיונית בפער עצום, אתה לא חושב ככה?
ואגב, את 2 אפשר לבדוק באופן מתמטי ואני לא חושב שתוכל למצוא לה אישושים.

לכן שאלתי אותו שיעדכן אותי מה המצב בעולם כדי לדעת אם ליהיו פה פחות מועסקים או יותר

זה שיש תהליכים עולמיים משמעותיים שמשפיעים על הכלכלה, לא אומר שאין השפעה לתהליכים פנימיים.
קח, בכבוד
http://flix.tapuz.co.il/v/watch-4254264-.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2013, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:

לתפיסתך (לפחות ממה שאני הבנתי) אין קשר בכלל מיהו שר האוצר ומה הגזירות שהוא יטיל עלינו

תקן אותי אם אני טועה

לא, ממש לא.
אבל מצד שני, אני גם לא חושב שכל מה שקורה בכלכלה נובע באופן ישיר ממה ששר האוצר עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2013, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסט היל,
סבבה ראיתי
ויודע מה הוא גם צודק שצריך לקחת מבעלי ההון ולא לוותר על חובות של חברות ענק.
אבל גם שלא יוותרו על חובות לחברות כמו חברת החשמל שלהם הפליסטינים חייבים כ730 מיליון שקל.
להלן הלינק
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000832894

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2013, 22:56 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
אדום טורקי כתב:

תקן אותי אם אני טועה

לא, ממש לא.
אבל מצד שני, אני גם לא חושב שכל מה שקורה בכלכלה נובע באופן ישיר ממה ששר האוצר עושה.

אז תסביר
ובקשר לשורה השנייה שלך, אז מה אתה כן חושב שמשפיע באופן ישיר על הכלכלה? (כי על מה שחשבתי שאתה טוען אמרת "לא, ממש לא)

אגב, עם החלק הזה אני רק לא מסכים איתך ואני כן חושב שלשר האוצר יש השפעה ישירה על הכלכלה.

ואם אפשר בהסבר שיהיה בלי גרפים כי אני לא מבין בזה וזה מבלבל אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2013, 22:57 
תבחין בין החלטה נקודתית למדיניות כלכלית. ללא קשר לעמדה פולטית, וויתור או אי וויתור על חובות של הרשות, זה לא רלוונטי לדיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2013, 23:00 
אדום טורקי כתב:
אמיר כתב:
אדום טורקי כתב:

תקן אותי אם אני טועה

לא, ממש לא.

אז תסביר
ובקשר לשורה השנייה שלך, אז מה אתה כן חושב שמשפיע באופן ישיר על הכלכלה? (כי על מה שחשבתי שאתה טוען אמרת "לא, ממש לא)

אגב, עם החלק הזה אני רק לא מסכים איתך ואני כן חושב שלשר האוצר יש השפעה ישירה על הכלכלה.

הוא אומר לך שהמציאות מורכבת ויש הפשעות מכל מיני כיוונים. לשר האוצר יש יכולת לא מבוטלת להשפיע, אבל הואלא חי בבועה ויש גם סביבה גלובלית, מדינית, פוליטית, חברתית שמשפיעות על המערכת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2013, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
תבחין בין החלטה נקודתית למדיניות כלכלית. ללא קשר לעמדה פולטית, וויתור או אי וויתור על חובות של הרשות, זה לא רלוונטי לדיון

אני כן חושב שזה רלוונטי כי הרי אתה ואני וכל שאר מעמד הביניים ומטה ישלמו את החוב הזה עם בטח עוד איזה עלייה במחירי החשמל ויש לזה קשר ישיר לשר האוצר.
ואני הבאתי דוגמה אחת מנין רבים שבהם החברות בשיתוף הממשלה מוחקים חובות ומפילים את זה על האזרח החלש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2013, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
זה אחד הת'רדים המצחיקים בהיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2013, 23:02 
אדום טורקי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני כן חושב שזה רלוונטי כי הרי אתה ואני וכל שאר מעמד הביניים ומטה ישלמו את החוב הזה עם בטח עוד איזה עלייה במחירי החשמל ויש לזה קשר ישיר לשר האוצר.

זה רלוונטי נקודתית (למרות שבמונחי תקציב זה כסף קטן), זה לחלוטין לא רלוונטי למדיניות כלכלית ועל זה הדיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2013, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אדום טורקי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

זה רלוונטי נקודתית (למרות שבמונחי תקציב זה כסף קטן), זה לחלוטין לא רלוונטי למדיניות כלכלית ועל זה הדיון

סבבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2013, 02:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:

אז תסביר

אני חושב שגירעונות כמו שהיו לישראל בראשית העשור הקודם או עכשיו לא פגעו בכלכלה ואני חושב שקיצוצי תקציב כמו שביבי העביר לא עוזרים למשק.
וזה שאני לא חושב שכל מה שקורה במשק מושפע ישירות משר האוצר לא אומר שאני חושב ששום דבר לא מושפע ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2013, 06:02 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
אדום טורקי כתב:

אז תסביר

אני חושב שגירעונות כמו שהיו לישראל בראשית העשור הקודם או עכשיו לא פגעו בכלכלה ואני חושב שקיצוצי תקציב כמו שביבי העביר לא עוזרים למשק.
וזה שאני לא חושב שכל מה שקורה במשק מושפע ישירות משר האוצר לא אומר שאני חושב ששום דבר לא מושפע ממנו.

סבבה, אז בוא נגיד את זה בצורה קצת שונה, את החרדים בארה"ב מכיר? יופי
אם הם ישבו בבית וילמדו רק תורה (כמו אלה מפה), תהיה להם איזשהי הכנסה ?
אם התשובה שלך היא לא, אז לזה אני מתכוון, ביבי בזמנו לדעתי ניסה לעשות דבר כזה.לא כזה הלך לו(כיוון שהתפטר וכו')
אני חושב שנגיד במדינה קפיטליסטית כמו ארה"ב למשל כן יש השפעה על המשק וכך זה מניע את הכלכלה שם
ממשוואה מאוד פשוטה, אנשים עובדים = הרבה יותר משלמי מיסים=הנעה של הכלכלה=עידוד אנשים לעבוד
כאן בממשלה לקחו שתי שיטות(קפיטליזם וסוציאליזם) ומנסים לחבר ביניהם בכח(לקחת מכל דבר את הדברים הטובים שלו למשל את הקטע הכלכלי מהקפיטליזם ואת הדאגה לחלש וכל ענייני הרווחה מהקטע של הסוציאליזם,אבל, מה לעשות שכשאתה נותן לאנשים זכויות ופוגע בהם אז הם לא אומרים שזה בסדר , כמו שאם תשתין על מישהו והוא לא יגיד שזה גשם), דבר שלא כזה מצליח ומשאירים אנשים פגועים עקב השיטה הזו.
לכן כניראה תמיד יהיו פה קיצוצים וגזרות למעמד הביניים וישנאו את שר האוצר כי צריך לדאוג פה גם לחלשים, גם למובטלים גם לעשירים כי ככה זה עובד פה אתה עוזר למישהו על הגב של מישהו אחר
אם יקחו מהעשירים אז הם יפגעו אבל מעמד הביניים יהיה מרוצה ולהפך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2013, 07:52 
לצערי אני מתחיל לחשוב שאתה לא כותב על מנת להחכים ולהבין אלא רק כדי להתווכח (או חמור מזה על מנת לקבל איזה שהוא יחס..........)

אתה זורק סיסמאות ללא כל גיבוי מאחוריהם,
ממשוואה מאוד פשוטה, אנשים עובדים = הרבה יותר משלמי מיסים=הנעה של הכלכלה=עידוד אנשים לעבוד

דבר ראשון, ואם תוספת העובדים הינה במשכורות מינימום..... האם גם כאן יש יותר משלמי מיסים??? (על מס הכנסה שלילי שמעת במקרה??)
דבר שני, איך זה יגרום לעידוד אנשים לעבוד ??????

לכן כניראה תמיד יהיו פה קיצוצים וגזרות למעמד הביניים וישנאו את שר האוצר כי צריך לדאוג פה גם לחלשים, גם למובטלים גם לעשירים כי ככה זה עובד פה אתה עוזר למישהו על הגב של מישהו אחר

לעשירים צריך לעזור? למה כל כך קשה להם? הם לא יכולים לדאוג לעצמם ?
או שאולי על מנת לעזור לחלשים והמובטלים, צריכה להיות פגיעה קודם כל בעשירים ורק אחרי זה במעמד הביינים?

מקווה שאצליח להתאפק ולא להמשיך להגיב כאן :)

בכל מקרה, הפוסט לא נפתח על מנת ללמד אותך כלכלה אלא מתוך התרעמות על הנסיך, משיח השקר יאירקה שנבחר על סמך הבטחה מסויימת ובסופו של דבר משתין על בוחריו.............

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2013, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע איך הגעת למסקנה זו אבל זו מסקנה מוטעת מאוד זה דבר ראשון
דבר שני אני כן בא להחכים ולא עושה זאת לשם הויכוח או כדי לקבל יחס
תאמין לי שאני לא כזה מה גם שאם אתה לא שם לב אני מתחיל להסכים עם חלק מהדברים שאמיר אומר ( לא תיהיה הסכמה מוחלטת בנינו כניראה, כיוון שאנחנו אנשים שונים שכל אחד חושב אחרת ( אגב, זה די מוכיח לך שאנו לא כאן לשם הויכוח בלבד)
דבר שלישי אני לא נכנסתי לכאן במטרה ללמוד על כלכלה.
דבר רביעי סליחה באמת שהנושא שלך זלג לעוד נושאים חוץ מהעיסוק ביאירקה... אבל אתה יודע ככה זה בפורום פתוח... אם יש לך בעיה עם זה תדון בפרטיות עם מישהו שחושב כמוך ואז שם לא תיהיה סטייה מהנושא
דבר חמישי זה שאתה כאילו מציג את זה שכאילו בגללי לא תגיב באשכול יותר לא משפיע עליי ורק שתדע הפסיכולוגיה בשקל הזו שעובדות על ילדים בגן לא עובדת עליי

דבר שישי
לדעתי אם יקחו מהעשירים הם יכולים לסגור את הברז והמון אנשים ילכו הביתה
לכן יאירקה שלך לא עושה זאת
מה לעשות, אנחנו לא חיים באגדות ויאיר הוא לא רובין הוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2013, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
http://finance.walla.co.il/?w=/3/2640760

ציטוט:
למה לחקות מדיניות שהביאה למשבר באירופה?
מאת: גיא קצוביץ', גלובס
יום חמישי, 9 במאי 2013, 11:05

אחרי יותר מ-3 שנות קיצוצים באירופה, רוב המומחים שם סבורים שזו הייתה טעות. למה שישראל לא תלמד מטעויות של אחרים? האם אנחנו רוצים לאמץ מודל שהוביל את יוון לאבטלה?
תגיות: יאיר לפיד

גירעון ענק, קיצוצים חדים בתקציב, פגיעה במעמד הביניים, דיכוי הצמיחה, הגדלת האבטלה, העמקת הגירעון. נשמע מוכר?

כן, זה הנתיב בו הלך גוש האירו מ-2010. וזה הנתיב בו מובילים אותנו לפיד ונתניהו. בתקופה האחרונה מתעוררים מומחים באירופה ומכירים בהרס שזרעה מדיניות הצנע והקיצוצים. יותר ויותר קולות מכריזים על סוף הצנע. ואצלנו? מתניעים בכל הכוח תוכנית שכבר כשלה ביבשת אחרת.

עזבו אתכם מדמגוגיה רגע. אפשר לכתוב עד מחר סיסמאות על "צדק חברתי", "האדם העובד", "אחינו העבדים" - אבל מאחורי כל זה, מסתתרים מספרים ותיאוריות. אז בואו נעשה רגע סדר; תחזיקו חזק.

את התמונה הגדולה כולנו מכירים: תקציב 2013-2014 של האוצר כולל קיצוצים והעלאות מסים, שאמורים לכסות גירעון של כ-40 מיליארד שקל תוך שנתיים. מדיניות אגף התקציבים של האוצר ברורה ומתבססת על התיאוריה הבאה: ככל שחובות הממשלה גדולים יותר, היא משלמת יותר ריבית וקרן (כספים אשר לכאורה הולכים לתשלומים על החוב, במקום לאזרחים, אלינו) ודירוג האשראי שלה נפגע (ופוגע בתורו במשק).

ובכלל, מסבירים לנו קברניטי בנק ישראל, בכירי האוצר ו"לשעברים" רבים - מדיניות ממשלתית לא נכונה לטיפול בגירעון התקציבי, מגבירה את חוסר הוודאות ואי-האמון במשק. ואמון, כידוע, הוא הנכס הפיננסי היקר והחשוב ביותר בכל כלכלה תקינה. לכן חייבים לקצץ בגירעון.

איך עושים זאת? באגף התקציבים באוצר שואפים להקטין את ההוצאות על בסיס קיצוצים, ולהגדיל את ההוצאות על בסיס העלאות מסים - ועל חשבון האוצר. בגסות ובשפה קצת יותר "כלכלית", אפשר לקרוא לזה "מדיניות פיסקאלית מצמצמת".

יאיר לפיד ופקידי האוצר מקווים, וגם משדרים לנו, שבעוד שנתיים מתווה הגירעון ישתפר - וכולנו נתעורר למציאות טובה יותר. הגירעון יקטן, והגזירות ייפסקו. זו התוכנית של האוצר. נשמע טוב, לא?

מה שלא מספרים לכם באוצר

אולם, מה שלא מספרים לכם באוצר הוא שהתיאוריה שלהם כבר נכשלה. זה קרה באירופה, שהיוותה ב-3 השנים האחרונות מעבדת ניסויים למדיניות "פיסקאלית מצמצמת".

הסיפור באירופה דומה (בחלקו) לסיפור שלנו: מדינות היבשת סבלו מגירעונות קשים, ועשו בדיוק את מה שלפיד והאוצר רוצים לעשות עכשיו - קיצוצים והעלאות מסים. קוראים לזה שם "מדיניות צנע".

והתוצאה? האבטלה באירופה נמצאת בשיא כל הזמנים, וטלטלות פוליטיות מובילות להדחת המנהיגים שהובילו את התוכנית. זה קרה כבר באיסלנד, וזה עשוי לקרות אפילו בגרמניה.

שימו לב לגרף כאן. זהו מדד האבטלה באירופה, שחצה כבר את רף ה-12% - שיא כל הזמנים. הזינוק המרכזי החל ב-2008, אז ניצת משבר הסאב-פריים, בעקבותיו גרמניה וצרפת "אילצו" את שאר מדינות גוש האירו לפטר, לקצץ, להטיל עוד מסים. הכל, רק כדי לסגור את הגירעון.

אולם הצעדים האלה לא רק הקטינו את הגירעון, אלא פגעו גם בצמיחה. הכלכלה באירופה עדיין במיתון, יש 27.2% אבטלה ביוון מוכת החובות וגם בספרד - ולפי הערכות קרן המטבע הבינלאומית, שיפור באירופה יחל רק בעוד זמן רב, אם בכלל. ושלא נתחיל לדבר על אבטלת צעירים שנושקת ל-50%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2013, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
אה, ואמיר, תודה, החכמתי (בלי ציניות) :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2013, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
אה, ואמיר, תודה, החכמתי (בלי ציניות) :ROSE:

כנ"ל :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2013, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
למה בעצם שלא יעלו מיסים רק למי שהצביע ליהיר לפיד?
סמרטוט גמד שחצן בן אלף עם 0 הבנה בכלכלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 00:23 
ד"א, מה האינטרס של המדינה לוותר על חובות לטייקונים וכו' ?
אני מניח שזה לא סתם בגלל שמרחמים עליהם או משהו ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
מה זה לוותר על חובות לטייקונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 293 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: