תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 291 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תהיה מלחמה?
הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 16:10 
בינתיים - התפתחויות:
הצבא של אסד בהתקפה חזקה על עיר מרכזית בשליטת המורדים על גבול לבנון. כנראה מצליח להשתלט על מרכז העיר. דיווחים שאנשי חיזבאללה מסייעים לאסד בקרבות.
זה מגיע בסוף של תקופה שמגבירה את הבלבול הבינלאומי לגבי האופוזיציה - הוידאו של מנהיג המורדים שאוכל לב של חייל, ההכרזה של האמריקאים על אחת מקבוצות המורדים כארגון טרור, האמירות של המודיעין הישראלי לפיה עדיף שאסד יישאר בשלטון, האמירות של אסד לפיהם ישראל עוזרת ומכוונת את המורדים.
אני מניח שמנקודת המבט של המערב (ושל ישראל) הסיטואציה הטובה ביותר היא שסעודיה וקטאר ימשיכו לחמש את המורדים, שהמערב יישאר מחוץ לעסק, ושהמלחמה הזו לא תוכרע (או לחלופין שהטורקים ייכבשו חלקים משמעותיים מסוריה וינתקו את הקשר בין איראן לחיזבאללה).
נראה שאסד מנצל את הבלבול והמבוכה ומקבל משלוחי נשק מהרוסים ועוד סיוע מהאיראנים ומחיזבאללה בניסיון להגדיל הישגים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2013, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
הלילה: ירי על צה"ל בגולן, עמדה סורית הושמדה בתגובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2013, 22:56 
יאללה שתתחיל מלחמה אולי יפסיקו את השטות הזאת בטלויזיה שנקראת "האח הגדול".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2013, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
״הסלע האדום״ הוא כלגנו״ב השמאלני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsF ... 84,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2013, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
ישראל מצהירה: נפגע בטילי ה-S-300 לפני שיהפכו למבצעיים

שני דיפלומטים אירופים שנכחו בתדרוך, וביקשו לשמור על עילום שם בשל העובדה שמדובר באירוע סגור, ציינו כי עמידרור הדגיש שישראל תפעל "כדי למנוע מטילי ה-S-300 להפוך למבצעיים" על אדמת סוריה. לכך אולי התכוון שר הביטחון משה (בוגי) יעלון כשאמר ביום שלישי כי אם הטילים יסופקו לסוריה "ישראל תדע מה לעשות".

"הבנו מעמידרור כי ממשלת ישראל סבורה שלא ניתן יהיה למנוע את אספקת הטילים לסורה ולכן היא תפעל נגדם אחרי האספקה אבל לפני שיהפכו למבצעיים", אמר אחד הדיפלומטים.

"אם הטילים יסופקו ויהפכו למבצעיים כל המרחב האווירי של ישראל יהפוך לאזור אסור לטיסה (no fly zone)", אמר נתניהו לשרי החוץ האירופים. "אספקת הטילים היא אתגר ביטחוני משמעותי לישראל ואנחנו לא נוכל לעמוד מן הצד".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
במהלך הקרב על קוניטרה: ישראל איימה לתקוף את כוחות צבא סוריה
דברים שאמר בכיר באו"ם בדיון חירום סגור של מועצת הביטחון חושפים את הדרמה שהתחוללה מאחורי הקלעים ביום חמישי.
ראש האגף לכוחות שמירת שלום של האו"ם, הרוו לאדסו, אמר בדיון חירום סגור במועצת הביטחון של האו"ם בניו-יורק ביום שישי בלילה, כי ישראל איימה לתקוף את כוחות צבא סוריה באזור הגבול במהלך הקרב על מעבר קוניטרה בין המורדים לצבאו של אסד ביום חמישי בבוקר.

במהלך הסקירה של לאדסו בפני שגרירי 15 המדינות החברות במועצת הביטחון נחשפה הדרמה שהתחוללה מאחורי הקלעים ביום חמישי בבוקר, מהרגע שבו המורדים הצליחו לכבוש את מעבר הגבול בין ישראל לסוריה. מדבריו של לאדסו עלה כי צה"ל וצבא סוריה עמדו על סף העימות הצבאי הישיר המשמעותי ביותר בחזית רמת הגולן ב-40 השנים האחרונות.

הבלוגר נביל אבי-סאאב (Nabil Abi Saab) חשף בבלוג שלו UN Report מסמך של האו"ם ובו עיקרי סקירתו של לאדסו. במסמך בעל הכותרת "עדכון ההתפתחויות בנושא אונדו"ף", נכתב כי לאחר כיבוש מעבר קוניטרה ע"י המורדים הכניס הצבא הסורי לאזור החיץ המפורז מכוחות צבא חמישה טנקים וחמישה נגמ"שים.

המהלך החריג הזה של הסורים "הקפיץ" את כוחות צה"ל ברמת הגולן והגיע עד ללשכת שר הביטחון משה (בוגי) יעלון. "הכוחות הישראלים יידעו את מפקד אונדו"ף כי אם הטנקים הסורים ימשיכו בתנועה לאזור, צה"ל יפעל נגדם", נכתב במסמך. "מייד לאחר מכן העביר מפקד אונדו"ף את המסר לקצין הקישור הבכיר של צבא סוריה".

לפי המסמך בתשובה הסורית הגיע תוך זמן קצר. "קצין הקישור של צבא סוריה יידע את מפקד אונדו"ף כי נוכחות הטנקים נועדה אך ורק למטרת לחימה באנשי האופוזיציה החמושים וביקש שצה"ל לא ינקוט בפעולה".

לאדסו עדכן את שגרירי המדינות החברות במועצת הביטחון כי נכון ליום שישי בערב מחזיקים הסורים באזור החיץ המפורז ארבעה טנקים ושלושה נגמ"שים – דבר שמהווה הפרה של הסכם הפרדת הכוחות בין סוריה לישראל ממאי 1974. הוא הוסיף כי ישראל יידעה את מפקד אונדו"ף כי העניקה טיפול חירום רפואי ל-16 אנשי אופוזיציה חמושים ושבסיומו הוחזרו כולם לצידו הסורי של הגבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 21:14 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
התרחיש || בלילה שבו יחליט הקבינט לתקוף בסוריה
לא בטוח שאסד יבליג על פעולה צבאית נוספת, שעלולה לגרור את ישראל לא רק למלחמה עם סוריה וחיזבאללה - אלא גם ללב העימות בין רוסיה וארצות הברית

עמוס הראל 10.06.2013 20:3610

מתישהו בחודשים הקרובים עשוי הקבינט הביטחוני הישראלי להתכנס לישיבה לילית דרמטית. לפי התרחיש, בינתיים עדיין בבחינת תסריט דמיוני, אנשי המודיעין יציגו לשרים מידע חדש ומטריד שהגיע אליהם: משלוח טרי של טילי נ"מ חדישים (אס-300, אס-איי-17 או אס-איי-22) או טילי חוף-ים מדגם יאחונט, זוהה בסוריה. ייתכן שהגיע מרוסיה, כחלק מהתחייבויות חוזיות קודמות בין מוסקווה לדמשק. כניסת טילי הנ"מ לשימוש בידי צבא סוריה עלולה לסכן את היתרון של חיל האוויר בשמי הצפון. ואילו היאחונט, מדויק וקטלני, מאיים על כל התעבורה הימית לישראל ועל תשתיות חיוניות (מאגרי הגז הימיים, תחנת הכוח בחדרה) בקרבת החוף.

חמור מכך, יאמרו המומחים: סוריה עלולה להחליט להעביר את הטילים החדישים לידי חיזבאללה, או אפילו להפקיד דוגמא שלהם בידי שותפיה האיראניים, הלהוטים לפענח את צפונות הטכנולוגיה הרוסית. אנשי המודיעין ובכירי חיל האוויר ילחצו על השרים למהר ולתקוף כדי לנצל את ההזדמנות המבצעית. המידע, יאמרו, זמני ונזיל: אם לא נקדים ונכה עכשיו, אין לדעת היכן יסתיר חיזבאללה את הטילים בלבנון בהמשך. חשוב למנוע את שינוי המשוואה הצבאית בצפון באמצעות נשק "שובר שוויון".

כל אלה אינם, בשום אופן, איומים שאפשר לזלזל בהם. אבל אם השרים יאשרו החלטה כזו, ישראל עלולה לעמוד כפסע בפני מלחמה עם סוריה וחיזבאללה – אפילו שליריבותיה יש עוד פחות אינטרס ממנה להיכנס לעימות צבאי כזה.

התרחיש העתידי אינו מנותק לגמרי מהמציאות. על-פי התקשורת הזרה, זה בערך מה שקרה בתקיפה האווירית השנייה (מתוך שלוש השנה) המיוחסת לישראל בסוריה, בסוף אפריל. השרים הוזעקו לדיון לילי, שבעקבותיו הפציץ חיל האוויר משלוח של רקטות פאתח-110, רקטות תלולות מסלול לטווח בינוני, זמן לא רב לאחר שהועברו מאיראן לדמשק בדרכן לחיזבאללה. כמה אתרים הופצצו בקרבת דמשק. כעבור יומיים ערך חיל האוויר גיחה משלימה ותקף חלקים נוספים של המשלוח. מאוחר יותר דווח כי על הרקטות הותקנו מכשירי ג'י-פי-אס, המשפרים פלאים את רמת הדיוק שלהן.

מלחמת האזרחים הרצחנית בסוריה הביאה להידוק הברית בין משטר אסד לאיראן ולחיזבאללה. מה שכונה פעם ציר הרשע יצא מזמן מהארון. אסד חייב ללוחמים הנחושים של חיזבאללה את ניצחונו בקרב על העיירה האסטרטגית קוסייר בשבוע שעבר, שעשוי להעניק לו תנופה מחודשת גם בניסיון להחזיר את השליטה על מרבית שטחן של ערים מרכזיות בצפון המדינה ובראשן חאלב.

אנשי צבא הצללים הסורי עובדים כעת כתף אל כתף עם משמרות המהפכה האיראניים, בראשות מפקד גיס אל-קודס בלבנון, הגנרל קאסם סולימאני, ועם יחידות הקו הראשון של חיזבאללה. בממשל האמריקאי מעריכים כי לפחות 5,000 אנשי חיזבאללה מעורבים באופן פעיל בלחימה בסוריה; ישראל מדברת על כ-3,000, אך אינה מונה במספר הזה עוד אלפי מתנדבים שיעים מלבנון, חברי מיליציות מאולתרות המקורבות לחיזבאללה. מעל כל זה, מרחפת רוחה של רוסיה: הנשיא פוטין כבר אינו עושה כל מאמץ להסתיר את השקעתו האסטרטגית בהישרדות משטר אסד.

בצה"ל אומרים כבר שנים כי צריך להעריך שכל נשק המגיע לסוריה יימצא, במוקדם או במאוחר, בידי חיזבאללה. עכשיו, כשהחוב של אסד תפח, זו כבר הנחת מוצא. מכאן, שאפשר לשער במידה רבה של ודאות כי צפויים ניסיונות הברחת נשק נוספים לחיזבאללה בחודשים הבאים.

זה הרקע לסדרה הארוכה של אזהרות ישראליות – בנימין נתניהו, בוגי יעלון ולפניו אהוד ברק – כי ישראל תפעל לסיכול הברחת נשק איכותי ללבנון. באחרונה, נהפכו האזהרות ליותר ספציפיות. מפקד חיל האוויר, האלוף אמיר אשל, העריך כי מלחמה בצפון עלולה לפרוץ בהפתעה ובמהירות רבה. ראש המועצה לביטחון לאומי, האלוף (מיל') יעקב עמידרור, אמר לשגרירים אירופים המוצבים בישראל כי במקרה הצורך יפעל צה"ל כדי למנוע מטילי האס-300 (שרוסיה טרם העבירה לסוריה) להפוך למבצעיים.

אלא שלישראל היתה מדיניות ארוכת שנים במסגרתה נמנעה מלצאת למלחמה – או להסתכן בה – בשל רצון למנוע את התעצמותה הצבאית של מדינת אויב. גם על התעצמות חיזבאללה הבליגה לאורך זמן. אחרי מלחמת לבנון השנייה ב-2006 הבריחו סוריה ואיראן עשרות אלפי רקטות מסוגים שונים ללבנון משטח סוריה. ברובם המכריע של המקרים, ישראל לא התערבה.

ישראל חרגה ממדיניותה רק כשהסכנה היתה לצבירת יכולת גרעינית, בעיראק ב-1981 ולפי הקהילה הבינלאומית כולה, גם ב-2007 בסוריה (מה שכונה "דוקטרינת בגין"). גם כשפעלה בסוריה, בהפצצת המתקן הגרעיני בדיר א-זור ולדברי התקשורת הזרה גם בשתי התנקשויות בחיי גנרל סורי ובכיר חיזבאללה עימאד מורנייה (שתיהן ב-2008, על אדמת סוריה), נשמר באדיקות "מרחב הכחשה". ישראל לא נטלה אחריות פומבית לתקיפות ובכך אפשר לנשיא סוריה, בשאר אל-אסד, להתעלם מהפעולות ולהימנע מתגובה צבאית. פעולות חיסול מקומיות נשארו מתחת לרדאר ולא הובילו להתפתחות אסטרטגית.

הפעם, המצב שונה: אחרי התקיפה השנייה באפריל הדליפו מקורות בממשל בוושינגטון כי ישראל היא שהפציצה בקרבת דמשק. בתקיפה השלישית, כעבור יומיים, אסד כבר לא יכול היה להתעלם – גם בשל הדיווחים בארה"ב וגם משום שהיעדים היו בקרבת ארמונו והפיצוצים נראו היטב בכל רחבי הבירה הסורית. מאז, הרודן הסורי מאיים בתדירות גבוהה לנקום בישראל ולפתוח "חזית התנגדות" נגדה ברמת הגולן, במיוחד אם תעז לתקוף שוב. בפעם האחרונה התפרסם איום כזה היום, בראיון לעיתון לבנוני.

אפשר להניח שהתקיפות הישראליות הקודמות התבססו על הערכה מודיעינית כי אסד יבליג. למרות מצבו המסובך בלחימה, קשה כעת במיוחד לחזות את צעדיו הבאים של אסד. האם, למרות מאזן הכוחות המובהק לטובת צה"ל, לא יראה עצמו מחויב להגיב? האם אפשר להמר על כך שהצדדים לא יידרדרו למלחמה, כשספק אם השליט הסורי עצמו כבר החליט כיצד ינהג? ישראל עלולה להיגרר ללב העימות הסורי – לא רק בין המשטר למורדים, בין השיעים לסונים, אלא גם בין רוסיה לארצות הברית.

שרת המשפטים, ציפי לבני, חברה בקבינט המצומצם של ממשלת נתניהו. ב-2006, כשרת החוץ, היתה לבני חברה בשביעייה, הגוף שבו התקבלו חלק ניכר מההחלטות בממשלת אולמרט. בראיונות לאחר התקלה ההיא, הודתה כי השרים לא הבינו שאישרו יציאה למלחמה. "איש לא דיבר על מלחמה", אמרה אז. "אישרנו מבצע ואחריו עוד מבצע ועוד מבצע". זה עלול להיות המקרה גם בסוריה ב-2013, למרות שלקחי לבנון נלמדו והוזכרו מאז פעמים כה רבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
פעילי אופוזיציה בסוריה: ישראל הפציצה אמש יעד צבאי ליד דמשק
פורסם: 17.06.13, 12:55

כלי תקשורת המזוהים עם האופוזיציה הסורית מעריכים כי הפיצוץ הגדול שאירע אמש בשדה התעופה הצבאי בשכונת אל-מזה באזור דמשק נגרם מהפצצה ישראלית.

פעילי אופוזיציה סיפרו כי הפיצוץ שאירע בשדה התעופה הצבאי דומה מאוד לפיצוץ בהר קאסיון שישראל לכאורה תקפה. אתמול דווח כי מדובר בשתי מכוניות תופת שהמורדים פוצצו במקום. המשטר הסורי דיווח כי מדובר בניסיון של טרוריסטים, כינויו למורדים, לפגוע בשדה התעופה.

תמונה
לפחות 20 חיילים סורים נהרגו או נפצעו בפיצוץ שאירע אמש סמוך לשדה התעופה הצבאי מזה שבדמשק. שדה התעופה הוא מתקן אסטרטגי אליו מגיעים משלוחי נשק ותחמושת שיעדם הסופי הוא צבאו של בשאר אל-אסד. שדה התעופה נמצא סמוך לארמונו של אסד

לפי הדיווח בסוכנות רויטרס, שדה התעופה הינו בסיס המשמר הרפובליקאי של צבא סוריה, כוחות מיוחדים ומודיעין חיל האוויר, והוא משמש גם כשדה התעופה הפרטי של משפחת אסד. ארגון זכויות אדם סורי שמושבו בלונדון דיווח כי במקום התפוצצה מכונית ממולכדת וכי מטרתה הייתה מחסום בדרך לשדה התעופה.

כתבנו ג'קי חורי מדווח כי חטיבה בצבא סוריה החופשי נטלה אחריות לפיצוץ ומסרה כי המכונית הממולכדת הוחדרה למתחם שדה התעופה כשהיא עמוסה בחומרי נפץ. לפי הדיווח בפיצוץ נהרגו לפחות עשרה חיילים ועוד עשרות נפצעו. בדיווחים אחרים דווח על שתי מכונית ממולכדות שהתפוצצו. על פי הערכות במתחם פועל גם בית מעצר שבו כלואים רבים ממתנגדי המשטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 17:24 
מוזר, בלונדון וקירשנבאום אין מילה אחת על ההתקפה שאולי הייתה היום על ידי ישראל.
כנ''ל לא בערוץ 2, ובטח זה לא פורסם בכותרת ב-YNET או וואלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה היה אתמול בסוריה אבל שמעתי היטב היטב מה היה אתמול בשמי ישראל.
האם יש קשר? אין לי מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 17:44 
מה היה בשמי ישראל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
המסוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
המסוקים.

לא רק.
זה היה רועש, חריג, ונמשך מאחה"צ אתמול, כל הלילה עד שעות הבוקר המאוחרות היום.
עכשיו רגוע יחסית.
זה ממש לא מוכיח שזה זה.
ייתכן שסתם אימון גדול מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
ברור שזה לא זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
היה תרגיל בכל חיל האוויר אתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור,
הסלע האדום תהיה מלחמה?
כן?
לא?
מתי?
נגד מי ?
וכמה כמה יגמר?

5 עמודים ועדיין אין פה תשובה לשאלה שבכותרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
לא במקרה הכותרת מסתיימת בסימן שאלה...

אגב, חזרתי עכשיו מן השדה.
לא יודע אם זה זה או לא זה או גם זה וגם זה.
דבר אחד בטוח: זה יפה ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 19:48 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
סדרת פיצוצים במחסני נשק של צבא סוריה ליד לטקיה
הבי-בי-סי מדווח כי אמש נשמעו הפיצוצים ליד הנמל שבצפון מערב המדינה, באזור הנמצא בשליטת אסד. בשבוע שעבר נפרסה כיפת ברזל בחיפה

שידורי הרדיו של הבי-בי-סי בערבית דיווחו כי בלילה שבין חמישי לשישי נשמעה סדרת פיצוצים במחסני נשק של צבא סוריה, ליד נמל לטקיה, בצפון מערב המדינה, באזור העלאווי הנמצא בשליטת אסד. הרקע לפיצוצים עדיין אינו ברור. ארגוני אופוזיציה סוריים נטלו אחריות לפעולה, אולם מידת המהימנות של טענתם טרם הובהרה.

בשבוע שעבר נפרסה סוללת כיפת ברזל בחיפה. דובר צה"ל מסר אז כי החלטה לפרוס את הסוללה התקבלה "בהתאם להערכות מצב שוטפות".

בשבוע שעבר, בעת ביקור בתרגיל חטיבתי של חטיבת גולני ברמת הגולן התבטא ראש הממשלה בנימין נתניהו בתקיפות יוצאת דופן כלפי סוריה. גם הרמטכ"ל בני גנץ ומפקד חיל האוויר אמיר אשל רמזו למחרת, בנאומים בטקס סיום קורס טיס, למצב המתוח בצפון.
תמונה

תמונה
"הרוגים מפיצוצים מיסתוריים במחסני תחמושת בסוריה"

הארגון הסורי לזכויות אדם דיווח כי מחסני התחמשות בעיר הנמל לטאקייה נפגעו מטילים. לפי שעה לא ברור מי עומד מאחורי התקיפה.

פיצוצים אירעו היום (שישי) בכמה מחסני תחמושת של צבא סוריה בעיר הנמל לטאקייה, ככל הנראה לאחר שהמחסנים נפגעו מטילים שנורו לעברם – כך דיווח הארגון הסורי לזכויות אדם. דובר הארגון מסר כי התקבלו דיווחים על הרוגים ופצועים כתוצאה מהפיצוצים. עוד נמסר כי קיימות אינדיקציות לכך שהפיצוצים נגרמו מטילים, אך לפי שעה לא ברור מי עומד מאחורי שיגור הטילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 01:15 
מר סלע, די להשתוקק למלחמה. מלחמה זה לא טוב לי.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
גם בדרום חם מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 11:00 
מעניין מה יש במחסני התחמושת בלאטקייה שהיה כל כך בוער למורדים לירות לשם טילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2013, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
נתניהו מבהיר שלא ימתין לארה"ב: לא אחכה שיהיה מאוחר ואיראן תגיע לפצצה
בראיון לרשת סי-בי-אס רמז נתניהו לאפשרות של תקיפה ישראלית עצמאית בצורה ברורה ומפורשת יותר מאשר בעבר. "לוח הזמנים שלנו קצר משל האמריקאים"

ישראל "לא תחכה עד שיהיה מאוחר מדי" כדי לקבל החלטה על התקפה צבאית נגד תוכנית הגרעין של איראן, כך אמר היום (ראשון) ראש הממשלה בנימין נתניהו בראיון לרשת האמריקאית סי-בי-אס.

ישראל "תצטרך לשקול כיצד לעצור את איראן לפני שארצות הברית תעשה זאת". הוא הוסיף כי המנהיגים בטהראן "טועים אם הם חושבים שישראל תאפשר להם להגיע לפצצה".

כשנשאל באופן מפורש על ידי המראיין הוותיק בוב שיפר "מתי אתה תקבל החלטה האם לתקוף את איראן?", השיב נתניהו: "אני יכול לומר לך שלא אחכה עד שיהיה מאוחר מדי", והוסיף: "אני נחוש לעשות את כל מה שנדרש כדי להגן על מדינתי בפני משטר שמאיים עלינו בהשמדה מחודשת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 08:41 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום נרדם בשמירה (?)

3 פצצות מרגמה מסוריה התפוצצו בגולן
לא היו נפגעים ולא נגרם נזק כתוצאה מנפילת הפצצות בשטח ישראל. בצה"ל מעריכים כי גם הפעם מדובר בירי תועה במלחמת האזרחים שמתנהלת בסוריה. אין הנחיות מיוחדות לתושבי הגולן

http://news.walla.co.il/?w=/2689/2660997

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תהיה מלחמה?
הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
חילופי אש בגבול אחרי חדירה לתוך ישראל, מתנהל מרדף למרות שכנראה ברחו חזרה לתוך סוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
חילופי אש בגבול אחרי חדירה לתוך ישראל, מתנהל מרדף למרות שכנראה ברחו חזרה לתוך סוריה.

המרדף מתנהל בתוך סוריה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
אזעקה נשמעה בקצרין

אזעקה נשמעה ביישוב קצרין ברמת הגולן. נבדקת אפשרות שמדובר באזעקת שווא.

http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsF ... 84,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
ערן כתב:

המרדף מתנהל בתוך סוריה?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4405992,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2013, 03:03 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה יותר הזוי, שדווקא היום רציתי להרגע קצת ועליתי לרמת הגולן לשבת סולקי בזולה ולהרגע. או זה שלפני כמה חודשים טיפלתי ב2 מורדים סורים פצועים שהגיעו לביה"ח בצפת.
איזה מדינה הזויה, איזה אזור הזויה, איזה מציאות הזויה.
אני כבר לא בביה"ח, אבל המורדים ממשיכים להגיע לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 291 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: