מלכה לב אדום כתב:
joshsoos כתב:
מלכה לב אדום כתב:
joshsoos כתב:
מלכה, את גבר? יצאת פעם עם אשה? נראה לי שגם את יודעת שנשים הן יצור לא ברור שמשחק משחקים ומפזר רמזים. באמת קשה להבין שלא מדובר על שאלה במבחן כמו "האם תשכבי איתי" שעליה היא תענה בכן או לא, אלא על משהו קצת דינמי ואפור? בין זה לבין הטרדה כמו זו המתוארת של רוזן יש שמיים וארץ.
אני לא צריכה להיות גבר ואתה לא צריך להיות אישה כדי להבין שלא זה לא.
אין שום דבר דינמי או אפור ב"לא". אין שום משחק ב"לא". אין שום רמז או סאבטקסט ב"לא".
לא ברור לך? לקחת את הסיכון - תתמודד עם התוצאות.
ראבאק מה יותר פשוט מלחכות ל"כן"? מה יותר כיף מלדעת שהיא שכבה איתך מרצון בלי שהיית צריך לשכנע אותה? מה נסגר עם הדעות פה? ג'יזס!
מה שנסגר כאן הוא שמשליכים תמיד את מקרי הקיצון האלה על כלל האנשים. רק שהמקרים הקיצוניים אלה הם לא נחלת כולנו ולא כולם הם עמנואל רוזן למזלנו, והחיים הם לא שחור ולבן, בטח לא כשמדובר על עניינים רומנטיים. גבר שיצא עם אשה כמה פעמים ובאחת מהן ניסה לבדוק האם היא מעוניינת לסיים את הלילה במיטה והבין שלא ממש, הוא לא בדיוק פושע אם בדייט הבא ינסה שוב. אם הוא ינסה בכח או יטריד זה כבר משהו אחר ונגד זה צריך לצאת, אבל מה שקורה בשנים האחרונות הוא ששופכים את התינוק עם המים.
מי זה משליכים?
והסיטואציה שהבאת כדוגמא רחוקה שנות אור מהסיטואציה המדוברת.
הם לא יצאו לדייט והוא לא ניסה גם בדייט השני. אל תעוות את המציאות (כפי שהיא כמובן מתוארת).
מה שקורה בשנים האחרונות זה פשוט שנתנו את הכוח מבחינת חוק לנשים. תתמודד.
נכון יש נשים שינצלו את החוק לטובתן באופן שקרי אבל היי יש גם אנשים שרוצחים.
מה שלא חוקי לא חוקי בלי קשר אצל מי הכוח בידיים.
היחידה שמעוותת מציאות היא את, כי כל התגובות שלי הבדילו בין מה שרוזן עשה לבין המציאות של רובנו. זה הגיע בתגובה להחלטיות שלך עם הלא וכן, שעליה נסובו גם התגובות של האחרים.
מה שקרה הוא שאנשים, ובעיקר נשים, עם דעות כמו שלך, גרמו לעיוות אחר במקום לתקן את זה הקיים בלבד ולשים סוף לאלימות הטרדות ומיניות, הכח שנתנו לנשים הוא להתעלל בגברים, כאילו אמרו עד היום הם התעללו בכן, עכשיו תחזירו להם קצת. איזה כיף לכתוב תתמודד, נראה אותך עומדת במצב שבמחי שקר קטן יזרקו אותך מהבית תוך שניה בלי שום זכויות. עם זה אי אפשר להתמודד, אבל מה אכפת לך לכתוב. ולא רק שזה לא כורח המציאות, זה דופק נשים כי הן מתעסקות בתפל ולא בעיקר.