קומוניסים כתב:
אני לא אמרתי להיכנס או לא, את מקומי אני יודע, מומחה לביטחון אני לא ואני לא יבוא ויגיד דברים כאלה. הגישה שלי הוא להשיב בתוקפנות כלפי נסיונות הפגיעה, בלי שום קשר לזה שהצלחת ליירט את חלקם. מספיק שטיל אחד היה נופל היכן שאסור היה שיפול וכולם היו נשמעים אחרת. כשארגון טרור מרשה לעצמו להתנהג ככה צריך מייד להעמיד אותו על מקומו, בכל הכוח והעוצמה. ואל תגיד לי שזה מה שקרה כשבכירים ישראלים אומרים בפה מלא שהתגובה היא בכוונה מאופקת במטרה לא להכנס להסלמה. אגב, לפי חדשות ערוץ 2 מאז "הפסקת האש" נורו כבר כמה טילים לעבר ישראל.
אז זה כן מה שקרה, וזה בתגובה מאופקת, השגת הפסקת אש, חיסלת להם 25 מחבלים עם מינימום נפצעים אצלך, שארגון כמו חמאס התחנן בפומבי להפסקת אש.
וזה בדיוק המטרה, למנוע מלחמה שלא תיכנס ותגדיל את הנזק. זה תוקפנות, מאופקת ויעילה. ככה צריך להתנהל.
בנוגע לכמה טילים שנורו, תמיד הם יורים עוד כמה טילים כדי שלהם יהיה את התחושה שהם ירו אחרונים. זה תעמולה זולה. בינתיים יחסית שקט, בטח
בהשוואה לאתמול.
ציטוט:
לנצח אתה לא תנצח לא בחודשיים ולא בשנתיים, אני לא מדבר על ניצחון בכלל. אני מדבר על תגובה של מדינה שפויה שיורים עליה מאות טילים!!! זה לא יעלה על הדעת. איזו מדינה הייתה מאפשרת לדבר כזה לקרות? להכניס מיליון אזרחים למקלטים, לשבש את כל החיים פה לכולם, כי ארגוני הטרור החליטו שכרגע זה נוח להם. על פיהם ישק דבר.
1. אתה יכול לנצח
2. ירו עליך מאות טילים, הגבת והטילים מבחינתם היו חסרי משמעות. קצת קשה להם לצעוק "ניצחנו" שמכל הסיפור הזה חוסלו להם 25 מחבלים+כמה אזרחים, עשרות אחרים פצועים והרס תשתיות,
בעוד שבצד שלנו יש רק כמה פצועים וקצת שיבוש חיים(בלי לזלזל בפציעות כולל חרדה ובשיבוש).
המשוואה פשוטה.
ציטוט:
במקום שאנחנו נכתיב את המשחק, הם אלה שעושים לנו בית ספר. אין שום קושי דיפלומטי והסברתי בזה שאנחנו רוצים לחיות ולא נאפשר להפגיז אותנו בטילים.
מי שלא מבין את זה שייזדיין גם אם הוא נשיא ארה"ב או מלך סעודיה. החיים של נועה בת ה8 מקריית מלאכי חשובים לי יותר מכל והגנה על חייה צריך להיות המטרה העיקרית והחשובה מכל.
חביבי, אנחנו הם אלו שהכתבנו את כללי המשחק, אנחנו חיסלנו ראשונים, אנחנו החלטנו מה גובה התגובה, אנחנו לא אלו שהתחננו להפסקת אש, זה היה חמאס.
אני לא יודע על מה אתה מדבר.
בנוגע למשפט האחרון והפופוליסטי שלך, חארטה בארטה. נשיא ארצות הברית לא יזדיין ולא נעליים. אתה לא יכול לזוז בלי האישור שלו. לא פייר? באסה.
ככל שהתגובה קשה יותר, יש לך מחיר פוליטי ודיפלומטי גבוה יותר. ו
מצד שני אפשר להחריף תגובה, לשלם גם את המחיר הזה, יחד עם שאר המחירים ולהבטיח יותר טילים שיסכנו את נועה בת ה-8.