תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 18:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מדינה משוגעת ...
הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 21:37 
סתם כי בא לי אדום כתב:
yannay כתב:
כלכלה

אכן, דברים שאתה חושב שהם חומריים כי ראית את זה בסרט הוליוודי ואתה "יותר עמוק מזה" נתונים ללעג.

אתה גורם לי להקיא.
עאלק אומר שאני שחצן.
איכס.
:PUKE: :PUKE: :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 22:10 
yannay כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
yannay כתב:
כלכלה

אכן, דברים שאתה חושב שהם חומריים כי ראית את זה בסרט הוליוודי ואתה "יותר עמוק מזה" נתונים ללעג.

אתה גורם לי להקיא.
עאלק אומר שאני שחצן.
איכס.
:PUKE: :PUKE: :PUKE:

לא אמרתי שאתה שחצן, רק חסר הבנה בסיסית על התנהלות העולם.

נ.ב. 2/1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
yannay כתב:
עאלק אומר שאני שחצן.

אף אחד לא חושב שאתה שחצן. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
ישראל מוכיחה את עצמה שוב פעם בהתרפסות חסרת תקדים לטרור כאשר נענית בחיוב להפסקת האש

רצועת עזה הופכת להיות פצצה מתקתקת

חלק מהאמל"ח שקיים כרגע באופן וודאי ברצועה

פצצות מרגמה
קאסם 1, 2, 3
טילי גראד
טילי גראד משופרים
טילי פאג'ר תוצרת איראן
טילי זילזל מיודעינו ממלחמת לבנון השנייה שהצליחו להגיע עד לחדרה מלבנון
נ"ט
נ"מ
טילי קרקע ים מהסוג שפגע באח"י חנית במלחמת לבנון השנייה (C-802 תוצרת איראן)
טילי קרקע ים מיועדים לפגיעה באסדות קידוח מול אשקלון ואשדוד

חדלי האישים ביבי ואהוד ברק נותנים לגיטימציה לטרור מתמשך מרצועת עזה כבר מ2008 אחרי עופרת יצוקה
ואנחנו תושבי הדרום שהפכנו להיות קדושים מעונים ביומיים שלושה האחרונים נישכח והתקשורת תחזור לאיראן בזמן שאנחנו פעם בשבוע מקבלים איזה טיל פה ואזעקה שם ונקבל איזה כותרת צדדית בעיתון ונמשיך ברחמים העצמיים שלנו

אני מרגיש וכל תושבי הדרום והמדינה בכלל מרגישים נבגדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 08:49 
איזה מדינה זבל!!!!! בושה!!!!!!!!!!
ארגוני הטרור מכתיבים פה הכל??? ברצותם הם יורים 250 טילים, וברצותם הם סוגרים הפסקת אש???
מה זה הבית זונות הזה על חשבון בטחון וחיי אזרחי ישראל?????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 09:06 
עובדיה כתב:
ישראל מוכיחה את עצמה שוב פעם בהתרפסות חסרת תקדים לטרור כאשר נענית בחיוב להפסקת האש

רצועת עזה הופכת להיות פצצה מתקתקת

חלק מהאמל"ח שקיים כרגע באופן וודאי ברצועה

פצצות מרגמה
קאסם 1, 2, 3
טילי גראד
טילי גראד משופרים
טילי פאג'ר תוצרת איראן
טילי זילזל מיודעינו ממלחמת לבנון השנייה שהצליחו להגיע עד לחדרה מלבנון
נ"ט
נ"מ
טילי קרקע ים מהסוג שפגע באח"י חנית במלחמת לבנון השנייה (C-802 תוצרת איראן)
טילי קרקע ים מיועדים לפגיעה באסדות קידוח מול אשקלון ואשדוד

חדלי האישים ביבי ואהוד ברק נותנים לגיטימציה לטרור מתמשך מרצועת עזה כבר מ2008 אחרי עופרת יצוקה
ואנחנו תושבי הדרום שהפכנו להיות קדושים מעונים ביומיים שלושה האחרונים נישכח והתקשורת תחזור לאיראן בזמן שאנחנו פעם בשבוע מקבלים איזה טיל פה ואזעקה שם ונקבל איזה כותרת צדדית בעיתון ונמשיך ברחמים העצמיים שלנו

אני מרגיש וכל תושבי הדרום והמדינה בכלל מרגישים נבגדים

אתה וקומוניסים בוחרים להתעלם מראיה רציונלית של המצב או שזה טבעי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 09:15 
ראיה רציונלית מפוכחת אומרת לי שעל טרור בכזה סדר גודל צריך להשיב מייד בעוצמה כזאת שתהמם את האוייב ותגרום לו להתחנן להפסקת אש, אולי כך בפעם הבאה הוא יחשוב פעמיים לפני שהוא מפגיז את ערי ישראל בצורה כזאת מטורפת של מאות פאקינג טילים שרק בנס לא גרמו לנפגעים רבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 09:28 
קומוניסים כתב:
ראיה רציונלית מפוכחת אומרת לי שעל טרור בכזה סדר גודל צריך להשיב מייד בעוצמה כזאת שתהמם את האוייב ותגרום לו להתחנן להפסקת אש ,

בדיוק אבל בדיוק מה שקרה, חמאס התחנן להפסקת אש, ויש כרגע בינתיים רגיעה, בתווקה שתימשך.
מה שאתה רוצה זה להיכנס לעזה, נקודה. מה שיביא לנו חודש של רקטות, גירעון של 30 מיליארד ש''ח+עלות ההישארות שם, יותר טילים עלינו, כולל אלו של חמאס וקושי דיפלומטי והסברתי לומר לעולם שאנחנו מעוניינים בשלום, ואנחנו לא עם כובש(והטעונים ההזויים שלך בפורום שכל זה שלנו כי ככה כתוב בתנך, לא עובדות בעולם רציונלי).

ציטוט:
אולי כך בפעם הבאה הוא יחשוב פעמיים לפני שהוא מפגיז את ערי ישראל בצורה כזאת מטורפת של מאות פאקינג טילים שרק בנס לא גרמו לנפגעים רבים

זה מה שקרה
זה פשוט, בדיוק כמו כדורגל, הגנה חזקה שמונעת מהצד השני לכבוש, אוטומטית שמה אותך בפוזיציה שאתה לא יכול להפסיד.
מכאן השאלה היא איך לנצח ומתי צריך לתקוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 09:49 
אני לא אמרתי להיכנס או לא, את מקומי אני יודע, מומחה לביטחון אני לא ואני לא יבוא ויגיד דברים כאלה. הגישה שלי הוא להשיב בתוקפנות כלפי נסיונות הפגיעה, בלי שום קשר לזה שהצלחת ליירט את חלקם. מספיק שטיל אחד היה נופל היכן שאסור היה שיפול וכולם היו נשמעים אחרת. כשארגון טרור מרשה לעצמו להתנהג ככה צריך מייד להעמיד אותו על מקומו, בכל הכוח והעוצמה. ואל תגיד לי שזה מה שקרה כשבכירים ישראלים אומרים בפה מלא שהתגובה היא בכוונה מאופקת במטרה לא להכנס להסלמה. אגב, לפי חדשות ערוץ 2 מאז "הפסקת האש" נורו כבר כמה טילים לעבר ישראל.
לנצח אתה לא תנצח לא בחודשיים ולא בשנתיים, אני לא מדבר על ניצחון בכלל. אני מדבר על תגובה של מדינה שפויה שיורים עליה מאות טילים!!! זה לא יעלה על הדעת. איזו מדינה הייתה מאפשרת לדבר כזה לקרות? להכניס מיליון אזרחים למקלטים, לשבש את כל החיים פה לכולם, כי ארגוני הטרור החליטו שכרגע זה נוח להם. על פיהם ישק דבר. במקום שאנחנו נכתיב את המשחק, הם אלה שעושים לנו בית ספר. אין שום קושי דיפלומטי והסברתי בזה שאנחנו רוצים לחיות ולא נאפשר להפגיז אותנו בטילים. מי שלא מבין את זה שייזדיין גם אם הוא נשיא ארה"ב או מלך סעודיה. החיים של נועה בת ה8 מקריית מלאכי חשובים לי יותר מכל והגנה על חייה צריך להיות המטרה העיקרית והחשובה מכל.

נערך לאחרונה על ידי קומוניסים בתאריך 13 מרץ 2012, 10:15, נערך 12 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 10:29 
צריך לעשות שני דברים במקביל .
דבר ראשון , במלחמה כמו במלחמה , להכנס ולהרוג כל מי שמחזיק כלי נשק בעזה , יעלה כמה שיעלה .
במקביל , להצהיר שישראל מוכנה תוך שנה לחזור לגבולות 67 + מזרח ירושלים, ולהכיר בזכותם של הפלשתינאים למדינה עצמאית וריבונית , אך לאחר הנסיגה היחס של ישראל לכל טיל או פיגוע יהיה אותו היחס של כל מדינה ריבונית אחרת שהכריזו עליה מלחמה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
סתם כי בא לי אדום כתב:
קומוניסים כתב:
ראיה רציונלית מפוכחת אומרת לי שעל טרור בכזה סדר גודל צריך להשיב מייד בעוצמה כזאת שתהמם את האוייב ותגרום לו להתחנן להפסקת אש ,

בדיוק אבל בדיוק מה שקרה, חמאס התחנן להפסקת אש, ויש כרגע בינתיים רגיעה, בתווקה שתימשך.
מה שאתה רוצה זה להיכנס לעזה, נקודה. מה שיביא לנו חודש של רקטות, גירעון של 30 מיליארד ש''ח+עלות ההישארות שם, יותר טילים עלינו, כולל אלו של חמאס וקושי דיפלומטי והסברתי לומר לעולם שאנחנו מעוניינים בשלום, ואנחנו לא עם כובש(והטעונים ההזויים שלך בפורום שכל זה שלנו כי ככה כתוב בתנך, לא עובדות בעולם רציונלי).

ציטוט:
אולי כך בפעם הבאה הוא יחשוב פעמיים לפני שהוא מפגיז את ערי ישראל בצורה כזאת מטורפת של מאות פאקינג טילים שרק בנס לא גרמו לנפגעים רבים

זה מה שקרה
זה פשוט, בדיוק כמו כדורגל, הגנה חזקה שמונעת מהצד השני לכבוש, אוטומטית שמה אותך בפוזיציה שאתה לא יכול להפסיד.

צא מהאשליות, הרגיעה לא תמשיך
צה"ל לא התחייב לכלום וימשיך עם הסיכולים הממוקדים
השקט היחסי עכשיו הוא בגלל שצה"ל נותן לפלגים להתבשל קצת ושיירדו להם העצבים מסבב ההסלמה הנוכחית ותוך שבוע הוא חוזר לסיכולים הממוקדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
השר לביטחון פנים:
מבזק - השר אהרונוביץ': "המערכה הבאה במרחק שבועות בלבד" (12:30)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 12:51 
קומוניסים כתב:
אני לא אמרתי להיכנס או לא, את מקומי אני יודע, מומחה לביטחון אני לא ואני לא יבוא ויגיד דברים כאלה. הגישה שלי הוא להשיב בתוקפנות כלפי נסיונות הפגיעה, בלי שום קשר לזה שהצלחת ליירט את חלקם. מספיק שטיל אחד היה נופל היכן שאסור היה שיפול וכולם היו נשמעים אחרת. כשארגון טרור מרשה לעצמו להתנהג ככה צריך מייד להעמיד אותו על מקומו, בכל הכוח והעוצמה. ואל תגיד לי שזה מה שקרה כשבכירים ישראלים אומרים בפה מלא שהתגובה היא בכוונה מאופקת במטרה לא להכנס להסלמה. אגב, לפי חדשות ערוץ 2 מאז "הפסקת האש" נורו כבר כמה טילים לעבר ישראל.

אז זה כן מה שקרה, וזה בתגובה מאופקת, השגת הפסקת אש, חיסלת להם 25 מחבלים עם מינימום נפצעים אצלך, שארגון כמו חמאס התחנן בפומבי להפסקת אש.
וזה בדיוק המטרה, למנוע מלחמה שלא תיכנס ותגדיל את הנזק. זה תוקפנות, מאופקת ויעילה. ככה צריך להתנהל.
בנוגע לכמה טילים שנורו, תמיד הם יורים עוד כמה טילים כדי שלהם יהיה את התחושה שהם ירו אחרונים. זה תעמולה זולה. בינתיים יחסית שקט, בטח
בהשוואה לאתמול.

ציטוט:
לנצח אתה לא תנצח לא בחודשיים ולא בשנתיים, אני לא מדבר על ניצחון בכלל. אני מדבר על תגובה של מדינה שפויה שיורים עליה מאות טילים!!! זה לא יעלה על הדעת. איזו מדינה הייתה מאפשרת לדבר כזה לקרות? להכניס מיליון אזרחים למקלטים, לשבש את כל החיים פה לכולם, כי ארגוני הטרור החליטו שכרגע זה נוח להם. על פיהם ישק דבר.

1. אתה יכול לנצח
2. ירו עליך מאות טילים, הגבת והטילים מבחינתם היו חסרי משמעות. קצת קשה להם לצעוק "ניצחנו" שמכל הסיפור הזה חוסלו להם 25 מחבלים+כמה אזרחים, עשרות אחרים פצועים והרס תשתיות,
בעוד שבצד שלנו יש רק כמה פצועים וקצת שיבוש חיים(בלי לזלזל בפציעות כולל חרדה ובשיבוש).
המשוואה פשוטה.

ציטוט:

במקום שאנחנו נכתיב את המשחק, הם אלה שעושים לנו בית ספר. אין שום קושי דיפלומטי והסברתי בזה שאנחנו רוצים לחיות ולא נאפשר להפגיז אותנו בטילים.
מי שלא מבין את זה שייזדיין גם אם הוא נשיא ארה"ב או מלך סעודיה. החיים של נועה בת ה8 מקריית מלאכי חשובים לי יותר מכל והגנה על חייה צריך להיות המטרה העיקרית והחשובה מכל.

חביבי, אנחנו הם אלו שהכתבנו את כללי המשחק, אנחנו חיסלנו ראשונים, אנחנו החלטנו מה גובה התגובה, אנחנו לא אלו שהתחננו להפסקת אש, זה היה חמאס.
אני לא יודע על מה אתה מדבר.
בנוגע למשפט האחרון והפופוליסטי שלך, חארטה בארטה. נשיא ארצות הברית לא יזדיין ולא נעליים. אתה לא יכול לזוז בלי האישור שלו. לא פייר? באסה.
ככל שהתגובה קשה יותר, יש לך מחיר פוליטי ודיפלומטי גבוה יותר. ו
מצד שני אפשר להחריף תגובה, לשלם גם את המחיר הזה, יחד עם שאר המחירים ולהבטיח יותר טילים שיסכנו את נועה בת ה-8.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 12:52 
עובדיה כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
קומוניסים כתב:

ציטוט:

זה מה שקרה

השקט היחסי עכשיו הוא בגלל שצה"ל נותן לפלגים להתבשל קצת ושיירדו להם העצבים מסבב ההסלמה הנוכחית ותוך שבוע הוא חוזר לסיכולים הממוקדים

אז מה אתה רוצה מהפלסטינים? אם זה המצב, כדאי ורצוי שהם ירו עליך כמה שיותר טילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
סתם כי בא לי אדום כתב:
עובדיה כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
קומוניסים כתב:

ציטוט:

זה מה שקרה

אז מה אתה רוצה מהפלסטינים? אם זה המצב, כדאי ורצוי שהם ירו עליך כמה שיותר טילים.

אז אתה בעצם נותן לגיטימציה לטרור בצורת ירי פאסיבי לעבר חפים מפשע ומשווה את זה לסיכול ממוקד של טרוריסטים ומחבלים?
יפה לך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
:BOW:
רוי האדום כתב:
דבר ראשון , במלחמה כמו במלחמה , להכנס ולהרוג כל מי שמחזיק כלי נשק בעזה , יעלה כמה שיעלה .
במקביל , להצהיר שישראל מוכנה תוך שנה לחזור לגבולות 67 + מזרח ירושלים, ולהכיר בזכותם של הפלשתינאים למדינה עצמאית וריבונית , אך לאחר הנסיגה היחס של ישראל לכל טיל או פיגוע יהיה אותו היחס של כל מדינה ריבונית אחרת שהכריזו עליה מלחמה .

:BOW:

למרות שלא צריך להכניס חיילים, חייל האויר יכול לעשות את זה בצורה הרבה יותר חלקה וללא נפגעים ישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 13:39 
עובדיה, אתה זה שאומר שצה''ל הולך להמשיך עם הסיכולים הממוקדים עוד שבוע. מה אתה מצפה מהצד השני לעשות בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 14:04 
סתם כי בא לי אדום כתב:
MANDALA כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
קומוניסים כתב:
אחד אדום כתב:
איך נותנים ציונים להרוגים, לעומת נפגעי חרדה. אלף נפגעי חרדה שווה הרוג אחד? ופציעה קשה שווה נניח חמש מאות נפגעי חרדה?
ומעבר לציניות המטומטמת שמתברר לי שלא הובנה אצלכם, רק הגבתי לאנטישמי מלמעלה שרצה שיפלו עלי, על בלומפילד, על מתחם חודרוב ועל עוד כמה וכמה אלפי אזרחים קטיושות.
אני לעומתו לא רוצה שיפלו על האנשים בדרום קטיושות ואני חושב שצריך להילחם בזה , אבל זה שייך לדיון אחר

להילחם ממש? עם נשק וכאלה? מה קרה "עדיפה דרך השלום מדרך המלחמה" "במלחמה הורגים ונהרגים" "אין מחבל רע, יש מחבל שרע לו" וכל אלה? מלחמה זה פויה! תשאל את ינאי
וכשאתה אומר שאתה לא רוצה שיפלו בדרום על האנשים קטיושות, זה ממש נדיב מצידך, איזה חמוד אתה, אתה פשוט לא רוצה בזה. נהדר :ROSE:

ואל תשחק אותה טמבל, הוא לא באמת מייחל לטילים בגוש דן, הוא מנסה ובצדק להעביר מסר שאם היה נופל טיל אחד על אקירוב, ככל הנראה התגובה המיידית לאוייב היה קשה אלפי מונים.

יש מדינה בעולם שהייתה מקבלת את העובדה שארגוני טרור ירו עליה מעל ל150 טילים תוך 48 שעות? אבל כרגיל התגובה של ישראל "מידתית" "מאופקת" על חשבון בטחון אזרחיה.

צודק, בו ניכנס לעזה ונכבוש אותה מחדש.
אמיר פרץ התראיין לערוץ 2 וטען שכל יום לחימה קיימת עלות של 1 מיליארד ש''ח למשק, וזה בלי המחיר הכלכלי לשהייה לאחר המבצע של חודש(אם זה ייקח רק חודש) המחיר הדיפלומטי ובטח המחיר הפוליטי/אסטרטגי.
בינתיים חמאס מתחנן לג'אהד להפסיק לירות, רק שישראל לא תיכנס ותאיים על השלטון שלהם, בערוץ 10 נטען ג'אהד רוצה רגיעה. אבל בו ניכנס בהם, למה שמשהוא ימנע ממך זקיפה לאומית(שוב)?

הג'יהאד רוצים רגיעה? באמת?
והם משדרים את הרצון הזה בזה שהם משגרים עוד ועוד קסאמים וגראדים לתחומי ישראל? באמת?

חוץ מזה, מה קשור זקפה לאומית?
איני יודע איפה קומו גר, אבל גם אם הוא גר בתחומי נפילת הגראדים וגם אם לא, אמור להיות אכפת לו שנופלים טילים בשטחי ישראל ושישראל תפסיק את הטילים.

הג'האד משדר רגיעה בזה שהוא אומר שהוא מוכן לרגיעה, לרבות בעקבות לחץ של חמאס, בדיוק כפי שהסברתי.
ואני אישית לא בטווח הגארדים (בינתיים), סבתא שלי אגב כן, הטיל שנפל היום באשדוד היה ברחוב שלה, והיא אגב אדישה. אני די חושד שהיא תל אביבית סמויה.
ומה הקשר בין מה שכתבתי לרמת האכפתיות שלי? כמדומני אם עכשיו יהיה רגיעה, כנראה שלא יהיו טילים. אם "ניכנס באמ אמא שלהם" רק כדי שיהיה לך ולקומוניסים זקיפה לאומית,
יהיו עוד טילים, עוד יותר הרוגים ומחיר כבד מאוד, בדיוק כפי שהסברתי.
נ.ב. עכשיו 1/0

אם הוא מוכן לרגיעה, אז למה הוא שיגר שישה קסאמים לעבר ישראל היום? אתה בעצם אומר שזה לא בשליטתו וישראל בעצם צריכה להחליט על רגיעה?

ולא יודע איך הגעת לזה שאמרתי שלא אכפת לך מהמצב, בכל מקרה, לא התכוונתי ואני מאמין שאכפת לך(כמו כל שאר הסמולנים שונאי ישראל במדינה).
לגבי קומו, התכוונתי שאם התגובה שלו היא בגלל האכפתיות שלו למצב, אז זה לא קשור לשום "זקפה לאומית".
איך שקישרת את ה"זקפה לאומית" אליי אין לי שום מושגץ

ד"א 4\1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 14:18 
כבר הסברתי, הוא יורה קאסמים/גארדים אחרונים כנראה. תלוי בתגובת ישראל ותלוי בהחלטתו בהתאם.
בדיוק כמו בעופרת יצוקה, גם שצה''ל אמר שהוא יצא, חמאס ירה כמה טילים אחרונים כדי "לומר את המילה האחרונה". בינתיים, מלבד כמה פצמ"רים באשכול, שקט.
אנחנו רואים ירידה בירי שנובע מרצון להפסקת אש.

לא אמרתי שזה לא רק בשליטתו או שליטת ישראל, זה שניהם, נכון לעכשיו אנחנו הם אלו שמכתיבים את העניינים. זה דינמי ולא מבנה פשוט שצד אחד מחליט מה שבא לו.

אהה, קומו=קומוניסים, שברתי שעה את הראש מה זו המילה הזו.
ולך וקומוניסים יש זקיפה לאומית, אם אתם רוצים להחריף את התגובה רק כדי להראות להם(אתם יכולים לסבן את המילים ולומר, שזה בכלל להגן עלינו, אבל שנינו יודעים שזה שטויות במיץ).
זה לא עניין של אכפתיות זה עניין של זקיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 15:36 
סתם כי בא לי אדום כתב:
כבר הסברתי, הוא יורה קאסמים/גארדים אחרונים כנראה. תלוי בתגובת ישראל ותלוי בהחלטתו בהתאם.
בדיוק כמו בעופרת יצוקה, גם שצה''ל אמר שהוא יצא, חמאס ירה כמה טילים אחרונים כדי "לומר את המילה האחרונה". בינתיים, מלבד כמה פצמ"רים באשכול, שקט.

לא אמרתי שזה לא רק בשליטתו או שליטת ישראל, זה שניהם, נכון לעכשיו אנחנו הם אלו שמכתיבים את העניינים. זה דינמי ולא מבנה פשוט שצד אחד מחליט מה שבא לו.

אה ה, קומו=קומוניסים, שברתי שעה את הראש מה זו המילה הזו.
ולך וקומוניסים יש זקיפה לאומית, אם אתם רוצים להחריף את התגובה רק כדי להראות להם(אתם יכולים לסבן את המילים ולומר, שזה בכלל להגן עלינו, אבל שנינו יודעים שזה שטויות במיץ).

ואללק אתה, אין בושה בימנו, הא? מה זה שנינו יודעים? אני יודע שהדבר היחיד שעומד לנגד עיני זה בטחון והגנה על עם ישראל בא"י.
אתה יכול להיות ילד ולקרוא לזה "להראות להם" אני רואה בזה
1. לפגוע ביכולת האוייב
2. לייצר הרתעה

והרתעה אתה מייצר רק שאתה מראה לאוייב שהמחיר שהוא משלם על כל נסיון פגיעה הוא עצום ורב מכל "תועלת" אפשרית.
לא יודע למה צריך להסביר דברים שאמורים להיות כ"כ ברורים מאליהם.

ישראל לא רק שלא מייצרת הרתעה כזו, בדיוק להיפך, האוייב מייצר הרתעה מולה ועשוי לגרום לה לחשוב פעם נוספת לפני חיסול ממוקד כזה מחשש לתגובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
סתם כי בא לי אדום כתב:
עובדיה, אתה זה שאומר שצה''ל הולך להמשיך עם הסיכולים הממוקדים עוד שבוע. מה אתה מצפה מהצד השני לעשות בדיוק?

אני מצפה מהם לחזור לחורים שלהם ואם זה לא קורה והיה והם ממשיכים לירות, אז להוריד להם תשתיות לרבות תחנות כוח וסיבים אופטיים של אינטרנט, לשבש קשר, להפציץ מנהרות, להוריד כרוזים שמצווים על התושבים להתפנות ממפקדות לרבות החמאס וועדות ההתנגדות ולהשמיד את המפקדות, להעלות את תדירות הסיכולים הממוקדים ולהשמיד מוקדי שיגור ומחסני נשק.

אולי ככה תחזור לנו ההרתעה ואם גם זה לא פועל אז רק ניקוי יסודי של מבצע צבאי על כל נגזרותיו יעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 15:46 
עובדיה כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:

אני מצפה מהם לחזור לחורים שלהם ואם זה לא קורה והיה והם ממשיכים לירות, אז להוריד להם תשתיות לרבות תחנות כוח וסיבים אופטיים של אינטרנט, לשבש קשר, להפציץ מנהרות, להוריד כרוזים שמצווים על התושבים להתפנות ממפקדות לרבות החמאס וועדות ההתנגדות, להעלות את תדירות הסיכולים הממוקדים

אולי ככה תחזור לנו ההרתעה ואם גם זה לא פועל אז רק ניקוי יסודי של מבצע צבאי על כל נגזרותיו יעזור.

איך זה יעזור ?
תפציץ להם ,אז הארופאים , מדינות המפרץ או אפילו אתה תשקם להם את התשתיות , כי לא תהיה לך ברירה .
רק לתת להם בראש לא יפתור כלום .
כבר הבנו , והם בטוח הבינו שאנחנו מבינים רק כוח , ולהם עוד הרוגים , עוד סגר , עוד מכות רק עוזרות במאבק .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מדינה משוגעת ...
הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
כמה טיפשים יש פה, אלוהים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
כמה טיפשים יש פה, אלוהים...

במקום לרטון מה יש לך להציע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 16:53 
סתם כי בא לי אדום כתב:

אהה, קומו=קומוניסים, שברתי שעה את הראש מה זו המילה הזו.

אוקיי את הנושא הראשון ליבנו פחות או יותר.
לגבי הנושא השני, קומו(=קומוניסם :) ) חושב שמה יפתור את ירי הרקטות בדרום הוא כניסה של צה"ל לעזה(לא להפציץ את כולם שם ולבנות שם לונה פארק, רק להיכנס ולנסות להרוג כמה שיותרמחבלים וכו'), מה הבעיה? זה לא לגיטימי?
ד"א אני לא תמכתי בעמדה שלו אלא רק אמרתי שזוהי דעה לגיטימית, זה גם אסור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:

:ROSE:

וזאת הסיבה העיקרית למה אנחנו מוכרחים לתמוך בהקמת מדינה פלשטינאית. צריך להפסיק להתייחס אליהם כמו אוטיסטים בלי אחריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
נתתי שבוע לרגיעה הזו,

אפילו לא 24 שעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 09:45 
עובדיה כתב:
נתתי שבוע לרגיעה הזו,

אפילו לא 24 שעות

שום רגיעה, האוייב צוחק עלינו ומששיך לשגר טילים
מדינה פסיכית, כמה טילים ביום וחזרנו לשגרה.
נ-מ-א-ס!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 11:06 
חדשות 2:
חיילת נדקרה בירושלים ע"י בן מיעוטים שנמלט מהמקום; מצבה קשה • שתי רקטות נורו לעבר באר שבע

וואיינט: הצעירה נדקרה בחזה ובידה ברחוב יקותיאל אדם בירושלים, בזמן שהרכבת עצרה בתחנה. הדוקר נמלט, כנראה לשועפאט

עדכון: כוח מג"ב לכד במחסום קלנדיה את המחבל שדקר את החיילת ופצע אותה קשה

חדשות צבע אדום: ראש עיריית באר שבע דנילוביץ החליט להשבית את הלימודים גם מחר (שישי)

ובעיתוי תמוה: "הרמטכ''ל יצא לביקור עבודה רשמי ראשון בקנדה ובארה''ב"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
בנתיבות אתמול החליטו לפי פיקוד העורף שלומדים, היום בבוקר נפל שם בקרבת מוסד לימודי גדול

הפקרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: