תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 יולי 2025, 21:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הגרמ"י לפקוביץ זצ"ל
הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 22:09 
Frank Serpico כתב:
teknoboy כתב:
סוסים רצים לי בדם כתב:
לגזענות פנים רבים

אמנם המנוח הצטיין בשנאת חילונים, אבל:
א. זו לא בדיוק גזענות, אפילו במובנה הרחב, כי היות האדם חילוני זו בחירה.
ב. זה לא הזמן להיכנס בכבוד הרב. אפשר לחכות לסוף השבעה.

א. על הצונאמי ביפן אמר ש"הקדוש ברוך הוא עושה עימנו חסד ופוגע בגויים בלבד". (לא "חומל", לא "מרחם" - עושה חסד!).
ב. זה בית.

א)אם אתה אומר שהרב התכוון לכך שה' עשה טוב שהוא הרג גויים ובעצם זה טוב ליהודים אז אני די בטוח שאתה טועה, יכול להיות שהחרדים מפלים לרעה גויים אבל זה לא אומר שהם מקווים במותם(יכול להיות שאנשים שאתה חושב שהם חפים מפשע הם היו רוצים שימות, לדוגמא חילוני שמאלני יכול לחשוב שהורה של מחבל הוא חף מפשע, ודתי ימני יחשוב שההורה דווקא לא חף מפשע, וגם במקרה הזה אני לא חושב שהיו מייחלים למוות של אותו הורה)
ב) ?

למי שטען שלא צריך לכבד את הרב בגלל שהוא קרא לחילונים "חיות" נראה לי שצריך לחושב על זה עוד פעם, הרי מי יודע אולי סילפו\עיוותו\הוציאו מההקשר את מה שהוא אמר. לדוגמא: הרב אמר שלפי מבט עיניו אדם שאוכל בלי לברך לפני כן מתנהג כמו חייה, שגם חייה לא חושבת לפני שהיא חושבת(אני די בטוח שזה משהו כזה ולא שהרב קרא לכל החילונים "חיות" סתם ככה, בכל מקרה אני לא בטוח)
לילה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
מנדלה, אני מוחה.
אני ממש לא אמרתי שצריך לא לכבד אותו בגלל מה שאמר.
אמנם הוא לא ראוי לכבוד בשל דיעותיו, אבל אני לא רואה טעם בלהיכנס בו כרגע.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 22:21 
teknoboy כתב:
מנדלה, אני מוחה.
אני ממש לא אמרתי שצריך לא לכבד אותו בגלל מה שאמר.
אמנם הוא לא ראוי לכבוד בשל דיעותיו, אבל אני לא רואה טעם בלהיכנס בו כרגע.

בנקודה הזאת לא דיברתי עליך(אליך?), בכוונה כתבתי "למי שטען", אם הייתי מתכוון אליך לא הייתי כותב ככה.

ד"א איך באמת כותבים?
עליך או אליך? או שזה לא משנה?

(שאלות של בן אדם משועמם :SMOKE: )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:
Frank Serpico כתב:
teknoboy כתב:
סוסים רצים לי בדם כתב:
לגזענות פנים רבים

א. על הצונאמי ביפן אמר ש"הקדוש ברוך הוא עושה עימנו חסד ופוגע בגויים בלבד". (לא "חומל", לא "מרחם" - עושה חסד!).
ב. זה בית.

א)אם אתה אומר שהרב התכוון לכך שה' עשה טוב שהוא הרג גויים ובעצם זה טוב ליהודים אז אני די בטוח שאתה טועה, יכול להיות שהחרדים מפלים לרעה גויים אבל זה לא אומר שהם מקווים במותם(יכול להיות שאנשים שאתה חושב שהם חפים מפשע הם היו רוצים שימות, לדוגמא חילוני שמאלני יכול לחשוב שהורה של מחבל הוא חף מפשע, ודתי ימני יחשוב שההורה דווקא לא חף מפשע, וגם במקרה הזה אני לא חושב שהיו מייחלים למוות של אותו הורה)
ב) ?

למי שטען שלא צריך לכבד את הרב בגלל שהוא קרא לחילונים "חיות" נראה לי שצריך לחושב על זה עוד פעם, הרי מי יודע אולי סילפו\עיוותו\הוציאו מההקשר את מה שהוא אמר. לדוגמא: הרב אמר שלפי מבט עיניו אדם שאוכל בלי לברך לפני כן מתנהג כמו חייה, שגם חייה לא חושבת לפני שהיא חושבת(אני די בטוח שזה משהו כזה ולא שהרב קרא לכל החילונים "חיות" סתם ככה, בכל מקרה אני לא בטוח)
לילה טוב

הוי, תמיד תילי תילים של כל הפרשנויות המתפלפלות הללו. תמיד "אתם לא מבינים בעצם למה הוא התכוון". תמיד פרשנויות של עשרות ומאות מילים לאמירות כל כך קצרות, כל כך קולעות, כל כך חד משמעיות:

"הקדוש ברוך הוא עושה עימנו חסד ופוגע בגויים בלבד" ; "בוגרי החינוך החילוני הם 'כגרועים שבחיות'".

באמת שאין צורך להוסיף מילים. בטח לא צריך פירוש רש"י.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 22:52 
Frank Serpico כתב:
MANDALA כתב:
Frank Serpico כתב:
teknoboy כתב:
סוסים רצים לי בדם כתב:
לגזענות פנים רבים

ב. זה בית.

ב) ?

לילה טוב

הוי, תמיד תילי תילים של כל הפרשנויות המתפלפלות הללו. תמיד "אתם לא מבינים בעצם למה הוא התכוון". תמיד פרשנויות של עשרות ומאות מילים לאמירות כל כך קצרות, כל כך קולעות, כל כך חד משמעיות:

"הקדוש ברוך הוא עושה עימנו חסד ופוגע בגויים בלבד" ; "בוגרי החינוך החילוני הם 'כגרועים שבחיות'".

באמת שאין צורך להוסיף מילים. בטח לא צריך פירוש רש"י.

תקשיב שנייה, זה לא שאני חושב שזאתי אמירה מגעילה אז אני אומר לעצמי:בוא נראה איך אני יגרום לזה להיראות קצת יותר טוב ושלום על ישראל, פשוט כאחד שקצת מכיר את העולם הדתי(ואני לא מנסה להתנשא עליך) אני אומר שלא יכול להיות(בעצם כן, אבל סיכוי קלוש שזה נאמר ככה בלי שום הקשר אחר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
מי שפירסם את הדברים בבלוג שלו (בקישור שהובא) מכיר גם קצת את העולם הדתי והחרדי (שחר אילן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 02:30 
צור ש. כתב:
סוסים רצים לי בדם כתב:
לגזענות פנים רבים

פנים רבות, נדמה לי.

אפשר גם וגם, לפי דעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
nirog כתב:
האלפים לקחו יום חופש מהעבודה
כדי להשתתף בהלוויה
אכן, זו בדיוק הסיבה שרק אצלם תהיינה הלוויות כאלה גדולות. לא מספיק שהם חיים על חשבוננו, הם גם מפריעים לנו לעבוד. כדי שאדם עובד יוכל לצאת להלויה הוא צריך להסביר לבוס את מידת הקרבה המשפחתית.

ובנושא השני: אם שודד היה נכנס אליכם כל יום הביתה, לוקח לכם כסף מהארנק ואוכל לכם מהמקרר בלי שאתם יכולים לעשות כלום נגדו כשלרשויות החוק לא אכפת מכם, האם לא הייתם שונאים אותו?
החרדים הם בחזקת ליסטים. המילה טפילים היא עדינה בשבילם, שכן הם שודדים חסרי כל בושה. הם גונבים מכולנו כסף בכל יום ובכל דקה כי לא בא להם לעבוד. בא להם לקרוא ספרים ולטייל עם החברים ברחובות באמצע הלילה (עיר הלילה האמיתית של ישראל אינה תל אביב אלא בני ברק).
שנאה היא אך טבעית כלפי גנבים ושודדים. מחסור בתגובה רגשית שכזו מצד הקרבן קיימת רק כשהוא נולד לתוך הסיטואציה עד שהוא לא מבין שיכול להיות אחרת.
אם השודדים הללו היו הולכים לעבוד במקום לגנוב, כולנו היינו משלמים פחות מסים והיינו יכולים תמורת אותה עבודה לקבל יותר כסף. היו אז חיים יותר טובים לנו ולילדינו.
הפסיקו את השוד! שקמו את הגנבים ולמדו אותם לעבוד!

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
לא קראתי את כל הנושא,אבל הכי חשוב זה לסיים את זה יפה בלי ריבים מיותרים .
שבת שלום :ROSE:

נערך לאחרונה על ידי ניצחת איתי הכל בתאריך 01 יולי 2011, 15:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
its-sick כתב:
כל מי שמצביע עבור מפלגה חרדית מסייע לשוד של עשרות מיליארדי שקלים בשנה מתקציב המדינה.
יופי אם הוא עובד, שיתרום כמה שהוא רוצה משכרו לתחזוקת הטפילים החביבים עליו. כשהוא לוקח ממני, הוא שודד אותי.

יש אנשים שמוזיקאים נכנסו להם לנשמה. אף בוס לא יאפשר להם לצאת להלויה של המלחין האהוב עליהם.

אנשים דתיים לומדים כל החיים שלהם ולא רק 30 שנה :)

רוב האנשים שלומדים יוכלו לתרום לחברה יותר בזכות הלימודים האלה-בין אם זה בתחום של תעשייה, כלכלה, פיתוח, רפואה או מחקר שיישומיו יתרמו לחידושים שישפיעו לטובה על החיים של אנשים אחרים.
היוצאים מן הכלל הם החרדים, שהלימודים שלהם לא תורמים כלל(למרות מה שהם טוענים) לאף אחד אחר(גם לא בתור רבנים שמייעצים בחינם, במקום לשלוח את הפונים אליהם לאדם שבאמת מבין בתחום).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: