teknoboy כתב:
התקנתי את הגלנט הזה.
אפשר לטעון שהוא יפה לעין, ויש הרבה סקינים, אבל או שלא הבנתי משהו או שזה די מעצבן אותי שכל האפליקציות יושבות על המסך כמו באייפון ואין כפתור פלא שפותח את רשימת כל האפליקציות בטלפון.
וגם אי אפשר לשים הרבה אפליקציות על כל מסך.
בקיצור, הממשק הזה הוא חלק אינטגרלי מהרום או שאפשר לשים לונצ'ר (זאת המילה?) אחר?
עריכה: הרום אכן מהיר וחלק. תענוג.
דרך אגב, הבעיות המסתוריות שהיו לי חלפו מעצמן לפני התקנת הרום.
אין ברום הזה מגירת אפליקציות. אתה יכול לפזר את האפליקציות על מסכי הבית ו/או לשים אותן בתיקיות. אני חושב שזה הגיוני, ללחוץ על תיקייה ואז האפליקציה זה יותר מהר מאשר לפתוח את מגירת האפליקציות ולחפש אותה שם. כדי להוסיף תיקייה (או קיצור דרך כלשהו, או וידג'טים) אתה צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על מקום ריק במסך ואז ללחוץ על האייקון מצד ימין למעלה. אתה יכול גם להוסיף תיקייה ולהכניס אליה את כל האפליקציות שאתה לא רוצה לשים על מסכי הבית, אבל זה פחות אסתטי.
כמו על כל רום ועל כל מכשיר, אתה יכול להוריד לאונצ'ר מהמרקט ולהתקין אותו כמו כל אפליקציה רגילה, ורק להפוך אותו בהגדרות המכשיר ללאונצ'ר ברירת המחדל. אבל אם אתה ממילא רוצה להחליף את הממשק, אז אולי כבר כדאי לך לעבור ל-CM7 שיש לו יתרונות אחרים, כמו חיי סוללה יותר טובים, פחות באגים וכו'. גם המעבר ביניהם הוא ממש פשוט.
בכל מקרה, הלאונצ'רים הכי טובים שקיימים הם Go Launcher, ADW Launcher ו-Launcher Pro. אני חושב שכל אחד מהם מגיע בגרסה חינמית ובגרסה מלאה בתשלום, שאפשר למצוא בקלות.