וואו. זוהי ללא ספק, By Far, בלי עוררין, הרסלמניה הכי גרועה שזכיתי לראות כאוהד WWE, ואני רואה כל רסלמניה מאז רסלמניה 9. מדהים איך כל שנה אני רואה רסלמניה, בסוף האירוע אני מתאכזב ואומר שיותר גרוע מזה לא יכול להיות ולצערי, ה-WWE מפתיעים אותי ומראים לי שנה אחרי שיכול להיות יותר גרוע. היו בליבי תקוות שאולי השנה יפתיעו אותנו לטובה, אך כרגיל, היו אלו תקוות שווא.
אז, שנתחיל? אדג' נגד דל-ריו - עצם העובדה שזה היה הקרב הפותח של האירוע, לא ביזתה רק את רסלמניה, כי אם גם את הרויאל ראמבל. באיזה קטע הם פותחים אירוע עם קרב אליפות, ועוד של הזוכה בראמבל? אולי שנה הבאה הם פשוט יעשו את זה קרב חושך. הקרב עצמו היה סביר מינוס. אדג' זה כבר מזמן לא זה ודל ריו, ככל שניסה, לא יכל לסחוב את הקרב על הכתפיים שלו. בדיעבד, למרות שרציתי שדל-ריו ינצח, אני חושב שהתוצאה של הקרב הייתה טוב, מפני שלתת לדל-ריו אליפות עכשיו רק יהפוך אותו לשיימוס 2. שיבנו אותו עכשיו עוד 3 חודשים ואז ייתנו לו את האליפות. מה שכן, לקרב הזה היה המון פוטנציאל להסתיים אחרת, וכמובן שה-WWE לא חשבו על זה. יש מישהו שלא היה רוצה לראות היל טרן של כריסטיאן על אדג' במהלך הקרב או לפחות בסוף, כששניהם פירקו את האוטו של דל-ריו? ואם כבר, למה לא לשים את כריסטיאן בקרב? הרי הוא היה חלק מהפיוד הזה לכל אורכו. ציון קרב: 4
ריי נגד קודי רודס - קרב לא רע, בעיקר בגלל קודי רודס שהיה טוב. ריי, שהיה נראה בתלבושת של קפטן אמריקה כמו ילד בן 5, היה מאוס עם כל התרגילים המפגרים שלו ולמזלנו, הוא היה מספיק בוגר לוותר על האגו שלו ולתת לקודי לנצח את הקרב הזה, למרות שגם זה היה בדרך שמתאימה להילים בלבד (באמת נראה לכם שהוא ינצח את ריי נקי?). ציון קרב: 4
קיין ושות' נגד בארט ושות' - קרב של חצי דקה שווה חצי תגובה. ציון קרב: 1
רנדי אורטון נגד פאנק - הקרב שהיו לי ממנו הכי הרבה ציפיות איכזב גם הוא, רק בגלל אורטון. פאנק ניסה, באמת שהוא ניסה. הוא עשה הכל בזירה, הוא ניסה תרגילים חדשים, הוא ניסה לעזור לאורטון וניסה לגרור אותו לקרב טוב, אבל מה לעשות, אורטון זה אורטון. המהלכים של פאנק, הצורה בה הוא העביר את הקרב והבעות הפנים וההתנהגות ההילית שלו עשו את הקרב הזה לטוב ביותר באירוע, חבל שמלכתחילה היה ברור שאורטון ינצח אחרי שפאנק עשה לו ביט דאון מטורף. לזכותו של אורטון יאמר, הוא מכר את הפציעה שלו מצויין וגם ה-RKO בסוף בוצע מצויין. ציון קרב: 6
מייקל קול נגד ג'רי לולר - זו הבעיה עם קרבות שאין בהם מתאבקים. לא משנה כמה הפיוד שלפני יהיה טוב, הקרב עצמו יהיה גרוע, והקרב ביניהם היה גרוע, וזה אנדרסטייטמנט. קול אדיר כפרשן היל, מביך כמתאבק. הקרב היה ארוך (יחסית), מייגע, מיותר, מביך וגם הסיום שלו היה מטופש. למה לעזאזל בוקר טי עלה לזירה לעשות את הספינרוני המפגר שלו? מה הוא ילד בן 4? למה לעזאזל אוסטין נתן סטאנר לג'וש מת'יוס? מה הוא עשה רע? רק בגלל שהוא זה שקרא את המייל הוא נדפק? וכמו שניבאתי לפני הקרב, הכל הייתה שאלה של כמה אנשים יקבלו סטאנר. ציון קרב: 0
טייקר נגד אייץ' - בניגוד לדעה הרווחת, לדעתי היה קרב פשוט רע עם סיום עוד יותר רע. סבבה, הוא נפתח בבליץ, אבל לאורך הקרב חזינו בשני מתאבקים שעבר זמנם, איטיים, חלשים, שמנים שהצליחו לקחת את הקרב הכי מעניין באירוע ולעשות ממנו בדיחה. בשום שלב בקרב לא היה ספק קטן שטייקר הולך לנצח את הקרב הזה, הצורה בה זה קרה הייתה מזעזעת. כל הקרב אייץ' נותן לו פדיגרי ומכות כיסא, ובסוף טייקר מנצח אותו בעזרת תרגיל הכניעה המטופש שלו. מילא אם הקרב היה נגמר בטומבסטון, אבל לא, היו צריכים לסיים את הקרב הזה ככה. מה שקרה אחרי הקרב היה לא פחות מביך מהקרב עצמו, שטייקר לא יכל לעמוד על הרגליים בכלל. הייתי בטוח שהם לפחות יסיימו את הקרב הזה באיזה מארק אאוט מומנט של אייץ' וטייקר מתחבקים, או אייץ' עוזר לטייקר לצאת מהזירה, אבל גם פה, הם הצליחו לאכזב. טייקר תמיד יהיה המתאבק האהוב עליי ביותר, אבל כל זמן שהוא מתאבק, אני שונא אותו ומייחל לפציעה שלו. הוא חייב לפרוש ויפה שעה אחת קודם. ציון קרב: 4
מוריסון ודיוות נגד זיגלר ודיוות - הרשיתי לעצמי להעביר את הקרב בפסט פורוורד, אבל רק בגלל שראיתי שסנוקי היא זו שהצמידה את מי שזו לא הייתה, הקרב, ללא צפייה, מקבל אוטומטית את הציון: 1
מיז נגד סינה - אחד המיין איבנטים הכי גרועים בתולדות רסלמניה. הקרב היה גרוע, בעיקר כי סינה לא יודע להתאבק, הסיום שלו, של תיקו, היה מטופש, כי באותו רגע ידעת שרוקי יגיע, ישנה את ההחלטה (ועל הדרך ילכלך על לפטופ) ויתערב לטובת המיז. אני שמח שהוא התערב נגד סינה ויותר מזה, אני שמח שמיז נשאר אלוף, אבל גם פה הם יכלו לעשות סוף טוב יותר, אם רוקי לא היה נכנס להרביץ גם למיז ואז הוא היה יוצא סופר היל. חבל לי שמיז לא ניצח את סינה נקי, כי שמירת האליפות שלו רשומה יותר על רוקי מאשר עליו, אבל למי איכפת? סינה לא ניצח. ציון קרב: 5, רק בגלל שסינה לא אלוף.
סידור קרבות גרוע, קרבות גרועים, חוסר אוירה, מעברונים מטופשים (מה לעזאזל היה הקטע עם סנופ דוג?!), רוקי כמנחה היה מיותר ובסה"כ, הרגשת אכזבה עצומה. ציון אירוע: 2
_________________ ERASE YOUR MIND
|