תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 444 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: צהריים טובים, היום רסלמניה! (WWE)
הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 02:43 
IdanTheLittle כתב:
מושקוביץ כתב:
פאק, הלך הסטרים בדיוק לפני פאנקר אורטון, איזה חארות.
תגידו, אין איזה מוני אין דה באנק ?

לא ברסלמניה. יש אירוע מיוחד לזה שגם נקרא מאני אין דה באנק.

פע םזה היה בראסלמניה, לא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 02:48 
סמל אישי של המשתמש
עד שנה שעברה (כולל) היה מאני אין דה באנק.

שון נאלץ לפרוש אחרי שהוא הפסיד שנה שעברה לטייקר בקרב "רצף נגד קריירה" ברסלמניה.

דרו קרי ב-HOF כי הוא השתתף ברויאל ראמבל ב2001... וכי וינס רצה יחסי ציבור.
מפחיד כמה שהאיש רזה. פעם הוא היה ממש עגלגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 02:53 
סמל אישי של המשתמש
חחח כמה קעקועים יש למייקל קול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 02:54 
נו בסדר, גם ריי ריי הפסיד לצ׳אבו גררו ב-״איי קוויט״ וחזר אחרי שנה.
שון :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 02:57 
סמל אישי של המשתמש
זה שונה... שון לא מתכוון לחזור. הוא בן 46 כבר. רוצה להשקיע במשפחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 03:18 
סמל אישי של המשתמש
זמן לטייקר - טריפל אייצ'...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 04:00 
סמל אישי של המשתמש
יששששששששששששששששששששששששששששששששש

איזה סיום לקרב הזה. וואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 04:06 
תסלחו לי אבל זה היה נוראי.
קודם כל, ויסלח לי רון, נזכרתי למה אני שונא את טייקר.
כל קרב שלו זה כאילו הילוך איטי. רק ספוטים ובין לבין שעות על הרצפה.
200 טומבסטון, 200 פדיגרי...
לא היה פה שום היגיון. איך האנטר מקבל שני טומבסטון וקם והכל סבבה, אבל ברגע שטייקר מקבל אחד וקם אז האנטר כאילו לא מבין מה הולך ואיך זה יכול להיות...
שלא לדבר על כמות האגו של אייץ' הזה. טייקר מחזיק אותו איזה שעה בגולגלתא הזה (ככה קוראים לזה ?) ועוד אחרי שהוא מפסיד אז טייקר שוכב מפורק והאנטר קם ראשון. נו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 04:09 
טוב, אין לי שום כוונה לראות את סינה, אני הולך לישון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 04:10 
סמל אישי של המשתמש
אל תחפש היגיון. זה היה קרב מלא בפסיכולוגיה.
כבר שנה שטייקר כאילו "חלש ועייף". מכרו לנו בקרב הזה סיפור שלא משנה כמה הוא גמור, הרצף זה משהו חזק שבלתי אפשרי לשבור אותו.

הסיום היה מדהים.

הופ... נפל השידור בצ'רלטון. כמה צפוי.
מזל שזה ב3 על 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 04:12 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ אני צריך לינק! שיייייייייייייייייייט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 04:14 
IdanTheLittle כתב:
מושקוביץ אני צריך לינק! שיייייייייייייייייייט

איזה מזל שנשארתי, אחרת הייתי מפספס את הדבר הכי טוב שיש באי (אני כמובן מדבר על ההילוך איטי של מוריסון).
היי, מתי טריש חזרה ?!?

http://www.firstrowsports.eu/watch/5726 ... xxvii.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 04:15 
אני לא מאמין שאדי ( :HEART2: ) היה קשור איכשהו לפוסטמה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 04:15 
סמל אישי של המשתמש
חזרה רק עכשיו. כנראה רק לקרב ברסלמניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 04:16 
סמל אישי של המשתמש
חזרה רק עכשיו. כנראה רק לקרב ברסלמניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 04:17 
לא להאמין מה נהיה ממוריסון. האתלט הכי טוב שראיתי מתאבק משחק בקקה הזה.
הייתי עוזב מזמן במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 04:19 
סמל אישי של המשתמש
עוזב לאן? :)
אין תחרות... אין לו לאן ללכת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 04:20 
איפה ג'ף הארדי היום ? אין איזה TNA ? ROH ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 04:40 
סמל אישי של המשתמש
יש TNA, אבל הם בדיחה.
וזה יפה שציינת את ג'ף הארדי, כי הוא בדיוק הסיבה שהם בדיחה.
הוא עלה מסומם למיין איבנט של האירוע האחרון שלהם.
כל כך מסומם שעשו לו טריק ולחשו לסטינג (שהיה היריב שלו) לסיים מהר את הקרב. הקרב נגמר תוך 30 שניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 05:00 
סמל אישי של המשתמש
טוב... הסוף היה מוזר, אבל אני ממש נהנתי.
לפי דעתי: 8.5/10

לא היה קרב שהתעלה על שני הטייקר-מייקלס מהשנתיים הקודמות, אבל האירוע בכללי היה יותר טוב מהם.

נפגש שנה הבאה! :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 05:06 
סמל אישי של המשתמש
התעוררתי ב4, ישר לקרב של קינג מול קול.היה לי ברור שבסופו של דבר קול יוכרז כמנצח.
הקרב של טייקר מול HHH היה פשוט עצום.
וסינה VS מיז...כל כך צפוי...

למזלי הקלטתי את כל האירוע אז מה שלא הספקתי לראות אראה מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 13:52 
IdanTheLittle כתב:
יש TNA, אבל הם בדיחה.
כל כך מסומם שעשו לו טריק ולחשו לסטינג (שהיה היריב שלו) לסיים מהר את הקרב. הקרב נגמר תוך 30 שניות.

וואו, ראיתי את זה עכשיו, איזה עצוב. הוא היה אחד האוהבים עלי. אבל כנראה שאף בנאדם לא יכול להמשיך ללכת זקוף בלי סמים אחרי כל כך הרבה סוואנטונים...
ועוד מהצד השני לראות את סטינג שתמיד היה בעיני סמל למקצוענות...
איפה מאט הארדי היום ? הוא לא יכול להגיד לו שיפסיק עם השטויות ? או שהם ביחד בחרא הזה ?

מתי יוצא בוצ'מאניה של רסלמניה הזה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
IdanTheLittle כתב:
יש TNA, אבל הם בדיחה.

וואו, ראיתי את זה עכשיו, איזה עצוב. הוא היה אחד האוהבים עלי. אבל כנראה שאף בנאדם לא יכול להמשיך ללכת זקוף בלי סמים אחרי כל כך הרבה סוואנטונים...
ועוד מהצד השני לראות את סטינג שתמיד היה בעיני סמל למקצוענות...
איפה מאט הארדי היום ? הוא לא יכול להגיד לו שיפסיק עם השטויות ? או שהם ביחד בחרא הזה ?

מתי יוצא בוצ'מאניה של רסלמניה הזה ?

מאט הארדי גם ב-TNA. נהיה דובי שמן.
לא נראה לי שג'ף שם עליו.
ד"א, נגד ג'ף מתנהל כבר משפט שנה וחצי על אחזקה (ומכירה?) של סמים. הוא אמור ללכת לכלא אם אני לא טועה.
בגלל זה סילקו אותו מה-WWE.
TNA, לא רק שלקחו אותו בעיצומו של המשפט, אלא גם נתנו לו להיות האלוף שלהם... פעמיים!

כמה בוצ'ים היו ברסלמניה??? כל כך נהנתי שלא שמתי לב לדברים חריגים (חוץ מההתחלה של סינה-מיז שהיה קצת מהוסס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 16:10 
וואו.
זוהי ללא ספק, By Far, בלי עוררין, הרסלמניה הכי גרועה שזכיתי לראות כאוהד WWE, ואני רואה כל רסלמניה מאז רסלמניה 9. מדהים איך כל שנה אני רואה רסלמניה, בסוף האירוע אני מתאכזב ואומר שיותר גרוע מזה לא יכול להיות ולצערי, ה-WWE מפתיעים אותי ומראים לי שנה אחרי שיכול להיות יותר גרוע. היו בליבי תקוות שאולי השנה יפתיעו אותנו לטובה, אך כרגיל, היו אלו תקוות שווא.

אז, שנתחיל?
אדג' נגד דל-ריו - עצם העובדה שזה היה הקרב הפותח של האירוע, לא ביזתה רק את רסלמניה, כי אם גם את הרויאל ראמבל. באיזה קטע הם פותחים אירוע עם קרב אליפות, ועוד של הזוכה בראמבל? אולי שנה הבאה הם פשוט יעשו את זה קרב חושך.
הקרב עצמו היה סביר מינוס. אדג' זה כבר מזמן לא זה ודל ריו, ככל שניסה, לא יכל לסחוב את הקרב על הכתפיים שלו. בדיעבד, למרות שרציתי שדל-ריו ינצח, אני חושב שהתוצאה של הקרב הייתה טוב, מפני שלתת לדל-ריו אליפות עכשיו רק יהפוך אותו לשיימוס 2. שיבנו אותו עכשיו עוד 3 חודשים ואז ייתנו לו את האליפות.
מה שכן, לקרב הזה היה המון פוטנציאל להסתיים אחרת, וכמובן שה-WWE לא חשבו על זה. יש מישהו שלא היה רוצה לראות היל טרן של כריסטיאן על אדג' במהלך הקרב או לפחות בסוף, כששניהם פירקו את האוטו של דל-ריו? ואם כבר, למה לא לשים את כריסטיאן בקרב? הרי הוא היה חלק מהפיוד הזה לכל אורכו. ציון קרב: 4

ריי נגד קודי רודס - קרב לא רע, בעיקר בגלל קודי רודס שהיה טוב. ריי, שהיה נראה בתלבושת של קפטן אמריקה כמו ילד בן 5, היה מאוס עם כל התרגילים המפגרים שלו ולמזלנו, הוא היה מספיק בוגר לוותר על האגו שלו ולתת לקודי לנצח את הקרב הזה, למרות שגם זה היה בדרך שמתאימה להילים בלבד (באמת נראה לכם שהוא ינצח את ריי נקי?). ציון קרב: 4

קיין ושות' נגד בארט ושות' - קרב של חצי דקה שווה חצי תגובה. ציון קרב: 1

רנדי אורטון נגד פאנק - הקרב שהיו לי ממנו הכי הרבה ציפיות איכזב גם הוא, רק בגלל אורטון. פאנק ניסה, באמת שהוא ניסה. הוא עשה הכל בזירה, הוא ניסה תרגילים חדשים, הוא ניסה לעזור לאורטון וניסה לגרור אותו לקרב טוב, אבל מה לעשות, אורטון זה אורטון. המהלכים של פאנק, הצורה בה הוא העביר את הקרב והבעות הפנים וההתנהגות ההילית שלו עשו את הקרב הזה לטוב ביותר באירוע, חבל שמלכתחילה היה ברור שאורטון ינצח אחרי שפאנק עשה לו ביט דאון מטורף. לזכותו של אורטון יאמר, הוא מכר את הפציעה שלו מצויין וגם ה-RKO בסוף בוצע מצויין. ציון קרב: 6

מייקל קול נגד ג'רי לולר - זו הבעיה עם קרבות שאין בהם מתאבקים. לא משנה כמה הפיוד שלפני יהיה טוב, הקרב עצמו יהיה גרוע, והקרב ביניהם היה גרוע, וזה אנדרסטייטמנט. קול אדיר כפרשן היל, מביך כמתאבק. הקרב היה ארוך (יחסית), מייגע, מיותר, מביך וגם הסיום שלו היה מטופש. למה לעזאזל בוקר טי עלה לזירה לעשות את הספינרוני המפגר שלו? מה הוא ילד בן 4? למה לעזאזל אוסטין נתן סטאנר לג'וש מת'יוס? מה הוא עשה רע? רק בגלל שהוא זה שקרא את המייל הוא נדפק? וכמו שניבאתי לפני הקרב, הכל הייתה שאלה של כמה אנשים יקבלו סטאנר. ציון קרב: 0

טייקר נגד אייץ' - בניגוד לדעה הרווחת, לדעתי היה קרב פשוט רע עם סיום עוד יותר רע. סבבה, הוא נפתח בבליץ, אבל לאורך הקרב חזינו בשני מתאבקים שעבר זמנם, איטיים, חלשים, שמנים שהצליחו לקחת את הקרב הכי מעניין באירוע ולעשות ממנו בדיחה. בשום שלב בקרב לא היה ספק קטן שטייקר הולך לנצח את הקרב הזה, הצורה בה זה קרה הייתה מזעזעת. כל הקרב אייץ' נותן לו פדיגרי ומכות כיסא, ובסוף טייקר מנצח אותו בעזרת תרגיל הכניעה המטופש שלו. מילא אם הקרב היה נגמר בטומבסטון, אבל לא, היו צריכים לסיים את הקרב הזה ככה. מה שקרה אחרי הקרב היה לא פחות מביך מהקרב עצמו, שטייקר לא יכל לעמוד על הרגליים בכלל. הייתי בטוח שהם לפחות יסיימו את הקרב הזה באיזה מארק אאוט מומנט של אייץ' וטייקר מתחבקים, או אייץ' עוזר לטייקר לצאת מהזירה, אבל גם פה, הם הצליחו לאכזב. טייקר תמיד יהיה המתאבק האהוב עליי ביותר, אבל כל זמן שהוא מתאבק, אני שונא אותו ומייחל לפציעה שלו. הוא חייב לפרוש ויפה שעה אחת קודם. ציון קרב: 4

מוריסון ודיוות נגד זיגלר ודיוות - הרשיתי לעצמי להעביר את הקרב בפסט פורוורד, אבל רק בגלל שראיתי שסנוקי היא זו שהצמידה את מי שזו לא הייתה, הקרב, ללא צפייה, מקבל אוטומטית את הציון: 1

מיז נגד סינה - אחד המיין איבנטים הכי גרועים בתולדות רסלמניה. הקרב היה גרוע, בעיקר כי סינה לא יודע להתאבק, הסיום שלו, של תיקו, היה מטופש, כי באותו רגע ידעת שרוקי יגיע, ישנה את ההחלטה (ועל הדרך ילכלך על לפטופ) ויתערב לטובת המיז. אני שמח שהוא התערב נגד סינה ויותר מזה, אני שמח שמיז נשאר אלוף, אבל גם פה הם יכלו לעשות סוף טוב יותר, אם רוקי לא היה נכנס להרביץ גם למיז ואז הוא היה יוצא סופר היל. חבל לי שמיז לא ניצח את סינה נקי, כי שמירת האליפות שלו רשומה יותר על רוקי מאשר עליו, אבל למי איכפת? סינה לא ניצח. ציון קרב: 5, רק בגלל שסינה לא אלוף.

סידור קרבות גרוע, קרבות גרועים, חוסר אוירה, מעברונים מטופשים (מה לעזאזל היה הקטע עם סנופ דוג?!), רוקי כמנחה היה מיותר ובסה"כ, הרגשת אכזבה עצומה. ציון אירוע: 2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
סיכום מצוין, רון, ואני נוטה להסכים עם רובו. :ROSE:

טייקר היה צריך לפרוש מזמן אבל כנראה שיתנו לו את ה 20 שנה הבאה והבייתה.

סינה מאוס ברמות שקשה לתאר. אין מראה יותר מבחיל מסינה זוחל שוב ושוב על הריצפה עם מבט מיוסר וגלגולי עיניים. שימות כבר.

דווקא הקטע של סטון קולד והסטונרים היה מרענן, במיוחד בוקר טי שהפך למזרקת בירה תוך כדי הפליפ. חבל שסטון קולד עצר את הרצף ולא המשיך גם לתת אחד לוינס ולכמה רדנקים ברינג סייד.

אחח איפה הימים שהיו קרבות כמו רייזור ומייקלס בלאדר מאץ'. לדעתי הקרב הטוב בהיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
האירוע היה פשוט מביך.
רוב הקרבות הרצתי במג'יק ועצרתי רק לראות מי ניצח, כי הם פשוט היו אפורים ולא מעניינים.
כשהסיפור מכור,לפחות העלילה צריכה להיות מעניינת ואת זה שכחו בWWE.
פעם היו מותחים את העלילה לכיוונים לאומניים של אמריקאים מול שאר העולם ועוד הרבה גימיקים עלילתיים מוצלחים.
היום כולם שמים תחתוני טנגה ועולים לקרב.

CM פאנק אורטון היה סביר
טייקר טריפל אייץ' היה קרב טוב,אבל זה כמו לראות משחק של מכבי כדורסל.
ומישהו יכול להסביר לי למה לעזעזאל כשטריפל אייץ' בתוך התרגיל כבר הרים את הפטיש ביד ימין הוא לא דפק אותו לטייקר בראש??מילא היו עושים את זה שהוא מנסה להגיע,לא מצליח ואז נכנע...אבל הוא כבר תפס אותו ביד ואז עזב...עלוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
אני מסכים עם רוב דבריך רון, סיכמת את זה מעולה.
לדעתי הקרב של טייקר עם טריפל H היה לא רע ושווה ציון 7.אני מסכים כאן עם ציטיאט בנוגע לפטיש בזמן החניקה של טייקר, שזה היה דבילי מבחינת טריפל H לעזוב את הפטיש עד שהוא כבר החזיק אותו.

אני לא כ"כ שמח שג'ון סינה לא לקח את האליפות, אני אוהב את הבחור בערך מאז שהתחלתי לראות את הWWE
אבל היה לי ברור כל כך עוד במעברונים לפני הקרב שזה הולך להיות קרב שלא ייגמר נקי, בו סינה יפסיד בסופו של דבר.

עכשיו יש לי שאלה..
אני עדיין צעיר קצת ורוצה לדעת

א. ה- 3:16 של סטון קולד סטיב אוסטין, מה זה אומר ?
ב. מה היה בין סינה לדה רוק בעבר שהיום דה רוק לא מפסיק לזבל ת'שכל על זה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:

א. ה- 3:16 של סטון קולד סטיב אוסטין, מה זה אומר ?

בעיקרון זו הפניה לפסוק מספר ג'ון (פרק 3 פסוק 16) בברית החדשה.

"For God so loved the world, that he gave his only begotten Son, that whosoever believeth in him should not perish, but have everlasting life."

או במילים אחרות מי שיאמין בישו יזכה לחיי נצח. אפשר לראות את השלט הזה בהרבה ארועי ספורט באמריקה, בעיקר כאלה בדרום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
תודה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 19:55 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
ב. מה היה בין סינה לדה רוק בעבר שהיום דה רוק לא מפסיק לזבל ת'שכל על זה ?

סינה ליכלך על רוקי ואמר שאם הוא היה אוהב את העסק הזה באמת, כמוהו, הוא לא היה עוזב כדי ללכת לעשות סרטים. זה קרה באמת, בלי קשר לסטוריליין של ה-WWE.

ובאבא ריבר, התשובה שלך נכונה, אך חלקית. הקטע של ה-3:16 התחיל בטורניר "מלך הזירה" של שנת 1996. לגמר הגיעו אוסטין וג'ק רוברטס. אוסטין ניצח את הקרב ובנאום שאחרי, הוא ירד על רוברטס, שבזמנו נכנס מאוד לקטע של הדת. הוא אמר לו: "אתה מדבר כל הזמן על ג'ון 3:16, ובכן, אוסטין 3:16 אומר הרגע כיסחתי לך את התחת".
באותה תקוה אוסטין היה היל. הנאום הזה היה כ"כ חזק וכ"כ עוצמתי, ותפס את תשומת הלב של הקהל כ"כ, של-WWE לא הייתה ברירה אלא להפוך אותו לפייס, ומשם פחות או יותר התחיל כל הקטע של הדמות של אוסטין. זו הייתה פחות או יותר נק' המפנה שבה נגמרה תקופת השפל של האירגון, והתחילה תק' ה-Attitude.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 444 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: