תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 13 יוני 2025, 14:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 406 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שמעון פרס
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:
קראתי (לא נכנסתי לכל האסמכתאות והאזכורים).

אם אני מבין נכון, הטענה היא בשני מישורים:

1. שצה"ל ידע על כך שיש שם מחסה לפליטים (וזה כנראה נכון, המידע המודיעיני היה קיים, אבל הכוחות שפעלו בשטח ומפקדי הגזרה לא היו מודעים לכך ולא היה כל סימון במפות).

2. שהניתוח של הפגיעות לא מתיישב עם הטענה לגבי טעות ירי. על הטענה הזו אני חולק מאחר ואני יודע לאן כוון הירי ושוחחתי עם מפקד הסוללה שביצע את הירי עוד באותו יום. כל הירי בוצע על אותה מטרה (לא על שתי מטרות נפרדות).

אם הטענה היא שהיה ירי מכוון כדי לפגוע בפליטים, ירי זדוני שטוייח, קשה לי לקבל טענה כזו בלי ראיות ממשיות שיסבירו מי קיבל החלטה כזו ומה היו המניעים שלו. לא שזה לא אפשרי, אבל הסבירות נמוכה מאד.

קודם אמרת שאת הירי צריך לאשר אלוף הפיקוד.
בוויקיפדיה כתוב שהוא אמר כמה ימים קודם שהאזרחים שתחת שליטת חיזבאללה ישלמו את המחיר.
:LOMASHOO:

אז? אז מכאן אנחנו מסיקים שאלוף הפיקוד הורה לטבוח בפליטים בכפר קנא? בחיאת.

אי אפשר להסיק מזה כלום, אבל לנוכח הדברים גם אם אפשר לטעון שהסבירות שזה מה שקרה נמוכה (בכל זאת, גנרל בכיר איים שיקרה משהו, ואז זה קרה, כשהוא האיש שאחראי לאישור הפעולה הספציפית שגרמה לזה שהאיום שלו יתממש במלוא חומרתו).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 16:09 
טבח זה הריגת אזרחים בהינתן שידוע היה שזו תוצאה אפשרית?
כי אם כן, לא קיים צד שנלחם מעולם במלחמה ולא ביצע (או ניסה לבצע) טבח.
לחלופין, אני חושב שיש פה את עניין הכוונה להרוג אזרחים לשם ההרג עצמו, או האפקט או וואטאבר.
יש לך הוכחה שניתנה פקודה להרוג אזרחים לבנונים? לא "ירי לאיזור בו גם יש סכנה לפגיעה באזרחים" אלא ממש "בוא ננסה להרוג כמה שיותר לבנונים"?

אין לי בעיה שנגדיר טבח על פי ההגדרה שלך (שיכולה להיות גם ההגדרה המילונית או המקובלת) אבל אז זה אירוע ממש שכיח בכל מלחמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

1. שצה"ל ידע על כך שיש שם מחסה לפליטים (וזה כנראה נכון, המידע המודיעיני היה קיים, אבל הכוחות שפעלו בשטח ומפקדי הגזרה לא היו מודעים לכך ולא היה כל סימון במפות).

2. שהניתוח של הפגיעות לא מתיישב עם הטענה לגבי טעות ירי. על הטענה הזו אני חולק מאחר ואני יודע לאן כוון הירי ושוחחתי עם מפקד הסוללה שביצע את הירי עוד באותו יום. כל הירי בוצע על אותה מטרה (לא על שתי מטרות נפרדות).

אם הטענה היא שהיה ירי מכוון כדי לפגוע בפליטים, ירי זדוני שטוייח, קשה לי לקבל טענה כזו בלי ראיות ממשיות שיסבירו מי קיבל החלטה כזו ומה היו המניעים שלו. לא שזה לא אפשרי, אבל הסבירות נמוכה מאד.

1. סופקו הוכחות כי היה מזל"ט של צה"ל באיזור, לאחר שישראל הכחישה את הדבר ונאלצה לבסוף להודות.

2. אני לא יודע עם מי דיברת, אבל יש שם ציטוטים של חיילים מתוך כתבה ב-"כל העיר" שמספרים על הלך רוח שונה מזה שאתה מתאר.

ישנן גם טענות לגבי סוג החימוש בו השתמשו, אולי תוכל להחכים אותנו בנושא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אתה לוקח את הדברים בצורה מילולית מדי. הוא לא איים "שיקרה משהו" אלא שתושבי דרום לבנון יסבלו מן המצב. אני לא חושב שאפשר לייחס לאמירה כזו רצון לטבוח באזרחים, והם מסוג הדברים שבעיקר נועדו ליצור לחץ עקיף על החיזבאללה וממשלת לבנון.

לקחת את זה קצת רחוק מדי.

אגב, אני לא בטוח שלוין עצמו אישר את הירי הספציפי. מה שדיברתי עליו התייחס לשגרת הבט"ש. במבצע עצמו יכול להיות שזה עבד קצת אחרת (עדין צריך אישור גורם בכיר, אבל לא יודע אם בהכרח אישור אלוף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אז פה מסתתרים כל העו״ד אסף אבן חן וואנ ביז? פיהוק, תחזרו להתעסק בדברים החשובים באמת - ניהול חשבונות הפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 16:16 
chimpfive כתב:
אז פה מסתתרים כל העו״ד אסף אבן חן וואנ ביז? פיהוק, תחזרו להתעסק בדברים החשובים באמת - ניהול חשבונות הפועל!

וואו, אולי אתה מסוגל להסביר לי מה הסיפור של היצור הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 16:17 
Red Pride כתב:
נועם שחם כתב:

1. סופקו הוכחות כי היה מזל"ט של צה"ל באיזור, לאחר שישראל הכחישה את הדבר ונאלצה לבסוף להודות.

2. אני לא יודע עם מי דיברת, אבל יש שם ציטוטים של חיילים מתוך כתבה ב-"כל העיר" שמספרים על הלך רוח שונה מזה שאתה מתאר.

לא ראיתי מה נאמר ע"י חיילים, אבל זו לא שאלה של הלך רוח. סוללה לא יורה למטרות באופן עצמאי אלא רק למטרה שמישהו הכתיב ופה הייתה מטרה נקודתית. לחיילים עצמם אגב אין בד,כ שום ידיעה בענין. אבל בכל מקרה, הלך הרוח של החיילים או המפקדים בסוללה לא רלוונטי בכלל בסיטואציה כזו.

לגבי המזל"ט - אמרתי כבר שלמודיעין הייתה ידיעה בענין, אבל הדרג המבצעי לא היה מעודכן ובמפות זה לא הופיע. זה משהו שקרה תוך כדי לחימה, ובסככה הזו אוכלסה כנראה יממה או שתיים לפני הירי. זה לא היה מבנה קבע או שכונת מגורים.

לגבי סוג החימוש, למיטב זכרוני מדובר בנפיץ עם מרעום קרבה (ז"א שהפיצוץ של הפגז הוא באוויר מעל המטרה ולא מהפגיעה עצמה בקרקע). זה חימוש סטנדרטי, לא משהו מיוחד. מה הטענה בענין הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
Red Pride כתב:
נועם שחם כתב:

לא ראיתי מה נאמר ע"י חיילים, אבל זו לא שאלה של הלך רוח. סוללה לא יורה למטרות באופן עצמאי אלא רק למטרה שמישהו הכתיב ופה הייתה מטרה נקודתית. לחיילים עצמם אגב אין בד,כ שום ידיעה בענין. אבל בכל מקרה, הלך הרוח של החיילים או המפקדים בסוללה לא רלוונטי בכלל בסיטואציה כזו.

לגבי המזל"ט - אמרתי כבר שלמודיעין הייתה ידיעה בענין, אבל הדרג המבצעי לא היה מעודכן ובמפות זה לא הופיע. זה משהו שקרה תוך כדי לחימה, ובסככה הזו אוכלסה כנראה יממה או שתיים לפני הירי. זה לא היה מבנה קבע או שכונת מגורים.

לגבי סוג החימוש, למיטב זכרוני מדובר בנפיץ עם מרעום קרבה (ז"א שהפיצוץ של הפגז הוא באוויר מעל המטרה ולא מהפגיעה עצמה בקרקע). זה חימוש סטנדרטי, לא משהו מיוחד. מה הטענה בענין הזה?

לגבי החיילים בשטח, צירפתי לנוחיותך:

ציטוט:
In May 1996 the Israeli weekly newspaper Kol Ha'ir published the personal accounts of several members of the Israeli artillery battery responsible for the shelling of the Qana camp. The soldiers spoke under condition of anonymity. One acknowledged that they were encouraged by their commander after the attack: "He told us it was war. Come on, the bastards fire at you, what can you do? He told us we were firing well and we should keep it up, and that Arabs, you know there are millions of them," Soldier A was quoted as saying. Another artilleryman, Soldier T, was quoted as saying that "no-one spoke about it as if it was a mistake. We did our job and we are at peace with that. Even 'S' told us we were great and that they were just a bunch of Arabs (in Hebrew, 'arabushim')...How many Arabs are there and how many Jews? A few 'arabushim' die, there is no harm in that." Similar sentiments were expressed by another soldier, Soldier Y, who remarked, "it's a war, in a war these things happen...It's just a bunch of Arabs. Why are you taking it so hard?"[30] An official army spokesman's statement questioned the accuracy of Kol Ha'ir report.[31]

לגבי המזל"ט, לפני כמה עמודים טענת כי ירי שכזה דורש אישור של אלוף פיקוד, אתה טוען שגם הוא לא ידע על התמונה שמציגים כלי הטיס לפני שהוא הורה על הירי?

לגבי החימוש, נאמר שם כך:

ציטוט:
Human Rights Watch concurred, "The decision of those who planned the attack to choose a mix of high-explosive artillery shells that included deadly anti-personnel shells designed to maximize injuries on the ground—and the sustained firing of such shells, without warning, in close proximity to a large concentration of civilians — violated a key principle of international humanitarian law."[24]

אם הירי הארטילרי נועד אך ורק לחפות על הכוח שהסתבך בשטח ולהקל על פינויו, למה יש צורך להשתמש בפגזים הקטלניים ביותר בנמצא אשר נועדו לגרום לכמה שיותר הרג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אדום נחמד כתב:
וגם, אם ידעו שיש שם אזרחים ולא סיפרו לכם, הכוחות בשטח, אז היה טבח, פשוט לא אתם בצעתם אותו..

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

כתבתי קודם, שטבח זו פעולה מכוונת. טבח לא יכול להיות בטעות. זה אומר שמי שאישר את הירי או הורה עליו התכוון לפגוע באזרחים או ידע שהם שם והתעלם מכך. עד כמה שאני יודע, זה לא המצב במקרה של כפר קנא.

לא רמזתי על טעות, אלא על ידע שהוסתר מכם בכוונה, כדינשתבצעו ירי קטלני כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 16:47 
Red parade

אתה לא חייב לענות, אבל האם יש לך איזה שהוא ניסיון קרבי/מודיעיני, בהנחה ועשית שירות צבאי האם אתה מכיר ויודע איך הדברים מתנהלים?
חשוב לי להבין מה רמת הבקיעות שלך (אתה ממש לא חייב לפרט ואין לי כוונה להיכנס לחייך הפרטיים), על מנת שהדיון כאן יהיה תכליתי, בהנחה וזו מטרת הדיון כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 16:49 
אדום נחמד כתב:
נועם שחם כתב:
אדום נחמד כתב:
וגם, אם ידעו שיש שם אזרחים ולא סיפרו לכם, הכוחות בשטח, אז היה טבח, פשוט לא אתם בצעתם אותו..

כתבתי קודם, שטבח זו פעולה מכוונת. טבח לא יכול להיות בטעות. זה אומר שמי שאישר את הירי או הורה עליו התכוון לפגוע באזרחים או ידע שהם שם והתעלם מכך. עד כמה שאני יודע, זה לא המצב במקרה של כפר קנא.

לא רמזתי על טעות, אלא על ידע שהוסתר מכם בכוונה, כדינשתבצעו ירי קטלני כזה

את זה הבנתי, רק שבעיני זה לא סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 16:51 
Noam כתב:
chimpfive כתב:

וואו, אולי אתה מסוגל להסביר לי מה הסיפור של היצור הזה?

לא מכיר את האיש, אגב ח״כ גטאס בן דודו של עאזמי בשארה שהוא ״כמובן סוכן ישראלי״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
כן, אין לי מספיק ידע להוסיף לנושא

טוב שלא אתה הוא זה שנאלץ לירות.. זה יכול להיות עול כבד על בנאדם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 16:58 
Red Pride כתב:
נועם שחם כתב:
Red Pride כתב:
נועם שחם כתב:

לגבי החיילים בשטח, צירפתי לנוחיותך:

ציטוט:
In May 1996 the Israeli weekly newspaper Kol Ha'ir published the personal accounts of several members of the Israeli artillery battery responsible for the shelling of the Qana camp. The soldiers spoke under condition of anonymity. One acknowledged that they were encouraged by their commander after the attack: "He told us it was war. Come on, the bastards fire at you, what can you do? He told us we were firing well and we should keep it up, and that Arabs, you know there are millions of them," Soldier A was quoted as saying. Another artilleryman, Soldier T, was quoted as saying that "no-one spoke about it as if it was a mistake. We did our job and we are at peace with that. Even 'S' told us we were great and that they were just a bunch of Arabs (in Hebrew, 'arabushim')...How many Arabs are there and how many Jews? A few 'arabushim' die, there is no harm in that." Similar sentiments were expressed by another soldier, Soldier Y, who remarked, "it's a war, in a war these things happen...It's just a bunch of Arabs. Why are you taking it so hard?"[30] An official army spokesman's statement questioned the accuracy of Kol Ha'ir report.[31]

לגבי המזל"ט, לפני כמה עמודים טענת כי ירי שכזה דורש אישור של אלוף פיקוד, אתה טוען שגם הוא לא ידע על התמונה שמציגים כלי הטיס לפני שהוא הורה על הירי?

לגבי החימוש, נאמר שם כך:

ציטוט:
Human Rights Watch concurred, "The decision of those who planned the attack to choose a mix of high-explosive artillery shells that included deadly anti-personnel shells designed to maximize injuries on the ground—and the sustained firing of such shells, without warning, in close proximity to a large concentration of civilians — violated a key principle of international humanitarian law."[24]

אם הירי הארטילרי נועד אך ורק לחפות על הכוח שהסתבך בשטח ולהקל על פינויו, למה יש צורך להשתמש בפגזים הקטלניים ביותר בנמצא אשר נועדו לגרום לכמה שיותר הרג?

יש פה הרבה מאד אי דיוקים והנחות לא מבוססות.

א' - את הכתבה קראתי בזמן אמת - כתבה צהובה של גיל ריבה שנועדה בעיקר לתפוס כותרות. יכול להיות שהיו חיילים או מפקדים שהתבטאו בצורה כזו, זה לא מפתיע במיוחד, אבל זה לא אומר שהירי היה מכוון. זה שהיו בסוללה מש"קים או קצינים שאמרו שזה לא נורא שמתו כמה ערבושים, זו אמירה מקוממת אבל היא לא מלמדת על התקרית או הגורמים לה שום דבר.

ב. לגבי המזל"ט - זה שהיה מזל"ט בשטח בסמוך לירי לא מלמד שמי שאישר את הירי ידע בדיוק מה קורה בשטח. לפעמים לוקחים ימים בין השלב שבו מעובד מידע מודיעיני עד שהוא מגיע לדרג המבצעי. גם אם המידע היה זמין, הוא לא בהכרח עמד לנגד עיני המפקדים באותו שלב, זה ממש לא מופרך. אני יודע בוודאות שהנתון הזה לא היה על המפות, ואני יודע שכשהמידע קיים מאד מקפידים שיופיע על המפות. לא הייתה סיבה שדווקא המידע הספציפי הזה לא יהיה על המפות.

ג. לגבי הפגזים שבהם השתמשו - זה לא פגזים קטלניים במיוחד. אלו הפגזים הסטנדרטיים שבשימוש, פגזים נפיצים. הפגזים נורו כדי לפגוע בחוליות חיזבאללה שהיו בשטח וכדי למנוע ירי על כח צה"ל. זה לא היה ירי למיסוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 17:00 
אדום נחמד כתב:
כן, אין לי מספיק ידע להוסיף לנושא

טוב שלא אתה הוא זה שנאלץ לירות.. זה יכול להיות עול כבד על בנאדם..

לגמרי. שמע, הוא עצמו היה יותר מבסדר בארוע. ברגע שהוא קיבל את המטרה הוא קפץ והתריע שזה מאד גבולי מבחינת טווחי הבטיחות (בגלל שזה היה על גבול טווח הבטיחות ממוצב האו"ם הסמוך) ורק אחרי שהוא התריע ויקבל אישור הוא ירה. מעבר לזה הוא לא באמת היה יכול לעשות כלום בסיטואציה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 17:09 
אדום נחמד
רק תסביר האם אתה סבור שהירי בכפר כנא היה מכוון על מנת לפגוע בפליטים או שאתה חושב שסביר להניח מבחינתך שזה היה מצב

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 17:15 
לא קראתי את כל האשכול, אבל הייתי מעורב במבצע הזה וישבתי בחמ"ל בקרייה כשכל הארועים האלו התרחשו. ממש, אבל ממש, לא הייתה הוראה להרוג אזרחים בכפר קאנא. זאת הייתה טעות, ומי שלקח את זה הכי קשה, מבין דרגי הפיקוד באותו מבצע, היה פרס עצמו. הוא זה שהורה אישית פחות או יותר להפסיק את המבצע באמצע אחרי כפר קאנא (ואני בספק אם טקטית זאת הייתה החלטה נכונה, אבל זאת כבר שאלה מאוד שונה).
במבצע ענבי זעם הייתה הרבה יותר רגישות לפגיעה באזרחים מאשר במבצע דין וחשבון, ששם באמת האצבע על ההדק הייתה קלה.

נערך לאחרונה על ידי גיא האדום בתאריך 15 ספטמבר 2016, 01:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אדום נחמד
רק תסביר האם אתה סבור שהירי בכפר כנא היה מכוון על מנת לפגוע בפליטים או שאתה חושב שסביר להניח מבחינתך שזה היה מצב

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

הרגע כתבתי שאין לי ידע בשביל להוסיף לנושא..
על סמך מה נראה לי שאני יכול להסיק מסקנות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
רק בריאות לפרס ואם הגיע זמנו אז שיקרה מהר ולא במצב של בין חיים ומוות כמו שרון.
כל שאר הדברים המבישים באשכול לא שווים התייחסות חוץ מגועל נפש אחד גדול. יש כאן חלק מהמשתמשים שמרוב דיוני כיבוש למינהם בכל פאקינג אשכול בפורום דעתם השתבשה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
טוב שהגיעה המורה ואפשר להפסיק להשתטות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 20:24 
פאביו כתב:
סימרוטיץ כתב:
אנשים מגעילים משתמשים מגעילים
לפעמים צריך לדעת מתי לסתום את הפה
:PUKE:

חכה.הם רק החלו.
והם אוהדי הפועל .
להקיא מהאנשים פה.

ולנושא האשכול
ערב עצוב
עוד גיבור ישראל מנהיג מהדור של פעם כבר לא יהיה בהנהגה
עם מי נשארנו : ביבי טיבי ורגב.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
כל שאר הדברים המבישים באשכול לא שווים התייחסות חוץ מגועל נפש אחד גדול. יש כאן חלק מהמשתמשים שמרוב דיוני כיבוש למינהם בכל פאקינג אשכול בפורום דעתם השתבשה לגמרי.

פשששששש
אני בשוק
אני בהלם
אני המומה
מותר לנציג האום לנקוט עמדה שכזו?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
זו עמדת אום קלאסית..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שמעון פרס
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
האום עושה קולות של כאילו לעזור ולסייע לאזורים מוכי מלחמות וחסרי תקווה אבל בפועל, בגלל שהוא כזה ארגון מושחת, הוא רק עושה נזק יותר מתועלת ומנציח את המצב.
בניגוד לאום, לא מעניין אותי להיכנס לדיונים חסרי התועלת וחסרי הפרופורציות של חבורת ישראל אשמה בהכל וחבורת הערבים אשמים בהכל, טינפתם כאן כל חלקה טובה בהתנצחויות האישיות והגועליות שלכם שלא מוסיפות כבוד לכם כאנשים בוגרים ולפלטפורמה הזו באופן כללי. אם היה כאן אדמין נורמלי הוא גם היה עושה ניקוי אורוות רציני אבל כנראה שזה על הזין שלו ולכן זה גם לא באמת מזיז לי. סתם חבל לי שהטינופת הזו מגיעה גם לאשכול כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
מוזר שאתה אומר את זה דווקא פה, כשלמעט התדהמה בעמוד הראשון שמישהו העז לומר שפרס לא קדוש, היה פה דווקא דיון נעים למדי.

אבל תודה, איש החינוך והתרבות בעיני עצמו, קובי קובסטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

:ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
פרס על ערש דווי,פתחתם שמפניות חלאות ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

:ROSE:

(מהכותרות נראה שמשפחתו עושה עמו את החסד הזה)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 17:49 
פאביו כתב:

כמו דונלד טראמפ....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 17:57 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
פאביו כתב:

כמו דונלד טראמפ....

טוב תשמע,גם הוא אבא לילדים

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 406 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: