Idandosh כתב:
אז אני אומר, אין ברירה כבר הפסדנו בקרב על עזה ויהודה ושומרון.
שיקימו שם מדינה, שיחזירו להם את השטחים האלה ושיגבילו אותם בכל מיני דברים שייבחנו לאורך השנים (למשל: הגירה למדינת פלסטין) אולי יקרה נס אבל מה שאני אומר זה שאני ממש לא רואה אותם מפסיקים לנסות להשמיד אותנו.
הם ידרשו עוד ועוד.
אין ספק, בדיוק כמו שאחרי הסכם השלום עם ירדן הם דרשו גם את הכנרת והערבה, ואחרי הסכם השלום עם מצריים הם דרשו גם את הנגב.
Idandosh כתב:
אדום נחמד כתב:
עידנוש, מה עם להפסיק לפגוע בהם? אתה בקטע?
להפסיק לפגוע בהם? במה הם נפגעים המסכנים?
אפשר להתחיל למנות מזה שכמעט כל הפיגועים בתקופה האחרונה היו באזורים שבהם חיים פלסטינים ויהודים, כשרק לאחת הקבוצות יש אזרחות ואת כל הזכויות הנלוות לאזרחות.
Idandosh כתב:
NARKOTIKA כתב:
הצפת הפוסטים על זה שכתוב בחדשות "פיגוע בירושלים, 2 הרוגים" במקום נרצחים זה הדבר הכי פתאטי שראיתי בחיים שלי.
כן מאוד פתטי, אחרי שעל הפיגוע בדומא הם כתבו "נרצחו על ידי מרצחים".
או שהם הצליחו להסיק שהמחבלים החמודים ראו את הילדים ברכב בפיגוע הקודם והחליטו לרצוח רק את ההורים שלהם.
"פיגוע" זה ביטוי שמתאר רצח/נסיון לרצח על רק לאומני(להוציא את המקרה שהוא בא כחלק מהביטוח "פיגוע שנאה"). לכן כשאומרים "הרוגים בפיגוע", הפירוש היחיד של הביטוי הוא שהם נרצחו על רקע לאומני. לעומת זאת, כשאומרים "נרצחים" הכוונה היא שהם נרצחו מבלי לציין את המניע. כך שאם כבר, השימוש בטרמינולוגיה "נרצחים" במקום "הרוגים בפיגוע" ו"מרצחים" במקום "מחבלים", רק מסתיר את העובדה שהרצח היה על רקע לאומני.
Asafas כתב:
teknoboy כתב:
ofri כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
Idandosh כתב:
הזויים ברמה מטורפת, ועדיין זה מצליח להם. אפילו עם ישראלים-יהודים שאמורים להבין מה הולך.
לא יודע, אני רואה פה סרטון של שוטר יורה בבן אדם כשאנשים אחרים מעודדים וגומרים משמחה.
תאיר את עיני לאיך זה לא דבר נוראי.
המשטרה אומרת שהבחור ניסה לדקור מישהו. לא רואים את זה בסרטון, אז בוא תסביר לי איך אתה כל כך בטוח שכל מה שהיה פה זה "סיכול פיגוע".
המחבל דקר נער בן 15 ופצע אותו בינוני
זה לא קשור לעובדה שהוציאו אותו להורג בלי משפט (אין שם אחר לשוטרים שמחסלים בירי אדם שלא מהווה סכנה).
מתייפייף. הבנאדם דקר וניסה לרצוח מישהו.
גם ישי שליסל דקר וניסה לרצוח אנשים, פעמיים, וגם הצליח. ועדיין, כשעצרו אותו בשתי הפעמים עשו את זה בלי יריה אחת שנורתה. תוך כדי סיכון של חייהם של השוטרים שתקפו אותו, במקום למשל לירות ברגליים שלו כדי לנטרל אותו. וגם אם לא היו מצליחים לעצור אותו, בלי לירות, היו יורים בו ברגליים, מנטרלים אותו, ועוצרים אותו.
יכול להיות שבמקרה של שליסל זה לא היה נכון, כי הוא ניסה לדקור אנשים גם בזמן שעצרו אותו, אבל במקרה שהבן אדם לא מהווה סכנה מיידית(וכשבזמן שייקח לו לפגוע במישהו כל אחד מהשוטרים יספיק לרוקן עליו 2 מחסניות זה לא סכנה מיידית) ככה צריך להתנהג עם כל פושע שלא משתף פעולה עם המעצר. לא משנה מה הזהות האתנית או הדתית שלו.
Asafas כתב:
אני אחזור על מה שכתבתי קודם- כל העולם הזה חי על אינטרס של רווח והפסד. כשמחבל יודע שאם הוא ירצח, אז במקרה הטוב הוא נכנס לכלא לחופשת ״הכל כלול״ (כשאנחנו למרבה האבסורד משלמים על לימודים אקדמים) ואולי אפילו ישתחרר באיזו עסקת שבויים ובמקרה הרע, המשפחה שלו תקבל קצבה מהחמאס, אז שווה לו.
ברגע שהוא יבין שכשהוא מנסה לפגוע דמו בראשו ואלו שתמכו בו ועודדו אותו גם יפסידו הרבה, זה יפחת משמעותית.
גם אם אתה צודק, גם אם יהיה עונש מוות, הביצוע שלו יהיה אחרי משפט, ובצורה מסודרת. הוצאה להורג בלי משפט היא רצח.
חוץ מזה, החלטה על קביעת עונש מוות צריכה להתקבל בבית הנבחרים, לא בראש של שוטרים.
ויש ממשלת ימין מוחלטת, עם תמיכה לא מבוטלת באופוזיציה בעונש מוות למחבלים. ועדיין, איכשהו, זה נשאר דיבורים באוויר, והח"כ שכל מה שהוא עשה מאז שהגיע לכנסת זה לפרסם תמונות של ילדים מחזיקים שלטי "גם אני בעד עונש מוות למחבלים" התפטר. אתה יכול או להפעיל יותר לחץ על הח"כים שלך שיקדמו את החוק הזה, או לנסות להבין למה הם לא מקדמים את החוק הזה.(רמז-זה די מאותן סיבות שבנט ודנון העדיפו לעשות הפגנות "תנו לצהל לכסח!" מול הכנסת, בזמן ששניהם היו חברים בקבינט הבטחוני ויכלו ליישם את זה)
Asafas כתב:
למי ששכח אנחנו הריבון בהר הבית ומתחשבים יותר מדיי בדרישות שלהם ומתנהגים בסופר עדינות במקום הזה ועדיין מתי שהם רוצים יש בלגן.
צריך לייצר הרתעה. הנסיגה מלבנון לא שינתה את הבלגן בגבול, מלחמת לבנון השניה, עם כל הקשיים שלה-כן.
אני לא אומר שצריך מלחמה, אבל צריך להיות יותר תקיפים.
כל העולם הזה מתנהל סביב אינטרסים. כשאנשים יבינו שהם יפסידו יותר משירוויחו האלימות תיפסק.
חלק מהסכם השלום עם ירדן הוא שליטה של ירדן על מה שקורה במקומות הקדושים לאיסלם בירושליים, סעיף שמתייחס בעיקר(או רק) להר הבית.
הנסיגה מלבנון ומעזה לא השיגו שקט בגבולות איתם, הסכמי השלום עם מצריים וירדן כן.