תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 01:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2014, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
בפעם האחרונה ששינינו את שיטת הממשל קיבלנו את ביבי

למען הסר ספק: הסיפור של שינוי שיטת המשטר הוא קשקוש מקושקש. כל שיטה שהוצעה עד כה גרועה בהרבה מהנוכחית. הבעיה היא לא בשיטת הבחירות. לחשוב שהחלפת השיטה תשנה משהו זה כמו לחשוב שאם יחליפו את אסי דומב במרקו בלבול הפועל תרוץ לאליפות.
הסיבה שאין טעם בהצבעה היא שאין שום הבדל בין המועמדים השונים.
למה, בוז'י היה עושה עם הגז משהו אחר ממה שביבי ולפיד עשו? כחלון, ליברמן, בנט וכל מי שלא תרצו היה עושה בדיוק אותו דבר - נותן את הגז במתנה לאיזה מיליארדר כזה או אחר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2014, 15:58 
הפועל כתב:

זוכר מה קרה שם? הטיפו למה שצריך להיות, בחירות איזוריות ביחד עם הבחירה הישירה לראשות הממשלה. רק שהפוליטיקאים הנפלאים שמטו את הפרט ה'שולי' הזה ונשארנו עם רק הבחירה ישירה לראשות ממשלה בשילוב השיטה הישנה וזה היה מתכון ברור להרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2014, 15:59 
והגבלת קדנציות זה רק בנוסף לעוד דברים.
למשל, חבר כנסת או ממשלה, אין רפואה וחינוך פרטי לך ולמשפחה. אתה תשתמש במה שאתה מאפשר לציבור. אתה לא תתעלל באזרחים, רק כי יש לך את האופציה לא להשתשמש בשירותים המחורבנים שאתה מספק להם.
פלוס אין דבר כזה ללכת לעבוד אצל הטייקונים מספר שנים יפה קדימה, לפחות 10.

אלה תנאי הג'וב. לא רוצה? לא צריך. אם הם כאלה עילויים מיוחדים הם יסתדרו בחיים גם בלי זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2014, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
הפועל כתב:

למען הסר ספק: הסיפור של שינוי שיטת המשטר הוא קשקוש מקושקש. כל שיטה שהוצעה עד כה גרועה בהרבה מהנוכחית. הבעיה היא לא בשיטת הבחירות. לחשוב שהחלפת השיטה תשנה משהו זה כמו לחשוב שאם יחליפו את אסי דומב במרקו בלבול הפועל תרוץ לאליפות.
הסיבה שאין טעם בהצבעה היא שאין שום הבדל בין המועמדים השונים.
למה, בוז'י היה עושה עם הגז משהו אחר ממה שביבי ולפיד עשו? כחלון, ליברמן, בנט וכל מי שלא תרצו היה עושה בדיוק אותו דבר - נותן את הגז במתנה לאיזה מיליארדר כזה או אחר.
אני חושב שאתה פשוט מגזים. יכולים לעלות כאן אנשים שיעשו דברים, ראה ערך ירון זליכה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2014, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
לצערי כחלון זאת המלכודת הקשה ביותר שהולכת להבטיח לביבי גם את הממשלה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2014, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
קוסבטר והזיות
http://news.walla.co.il/item/2807249

1. אחו אחו שרמוטה.
2. איזה עם עצום.
אדום מטלי כתב:
עוד חצי שנה, שנה, שלוש שנים תהיה כאן אותה מערכת חינוך דפוקה, אותן מערכות בריאות, רווחה וכו׳. :bang:

3. ובעיקר, אותם אנשים.
הפועל כתב:

4. אתה תמיד מקבל את ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2014, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
"בחירות"
ביבי ניצח וקל לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2014, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
תוך 48 שעות: קובסטר המציא גוש דמיוני, צ'רלי כתב הודעה רחוקה ככל האפשר מהמציאות, אופטימי מגלה סימני פסיכוזה מחודשים, ג'ושסוס מטיף לבחירות איזוריות, לירון האדום כותב הודעה שהיא פרודיה על עצמו, אלפקה מנסה לצחוק עליו ואפילו לא מצליח. הדבר היחיד שיותר צפוי מהבחירות האלה, זה האשכול עליהן בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2014, 23:18 
כחלון הולך לגמור אותנו.
סעמק עם ביבי המזדיין הזה,איזה חכם הוא בעניינים האלה.
למה הרצוג הקונוס או מישהו מהשמאל לא יכול לחשוב ככה מאה צעדים קדימה??
שכחתי הם עסוקים ב'נה נה נה, נה נה, נה נה, נה מריחואנה '

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2014, 23:19 
Redfan כתב:
כחלון הולך לגמור אותנו.

שמע, אתה הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2014, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
כחלון הולך לגמור אותנו.

בוא נהיה כנים,
גם אתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2014, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
אם לא נהנה מהבחירות
לפחות נהנה מהאשכול בחירות בפורום שדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2014, 23:30 
בחיים לא נגעתי בסיגריה/נרגילה ב25 שנות קיומי.
אני חנון רצפה ויש כמה מכרים פה שיוכלו להעיד על כך.
לא מעשן ולא אעשן. רק שותה אלכוהול מדי פעם, משהו כמו פעם פעמיים בחודשיים.
בהצלחה עם הציניות..

זה שהם מעשנים גם כן,כל חברי הכנסת שמייצגים פה את השמאל, זאת המתנה הגדולה ביותר להמשך כהונתו של ביבי מינימום עד 2020. אלא אם תתחילו לפקוח את עיניכם.
הודעתי האחרונה בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2014, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
אתה משב רוח מרענן.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2014, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
בחיים לא נגעתי בסיגריה/נרגילה ב25 שנות קיומי.
אני חנון רצפה ויש כמה מכרים פה שיוכלו להעיד על כך.
לא מעשן ולא אעשן. רק שותה אלכוהול מדי פעם, משהו כמו פעם פעמיים בחודשיים.
בהצלחה עם הציניות..

מה בנוגע למרק קקטוסים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2014, 00:24 
מאחל למדינה הזאת את כל מה שעבר על מדינה כמו יוון בעשור וחצי האחרון.
הלוואי, אמן.
אולי אז קצת ישתנה כאן משהו באנשים.
עד אז- בהצלחה עם המריחואנות והסמים הקשים....
ועם אוהדי ביט"ר/קופי חיפה/מכביסטים שקוראים לכם קומוניסטים/סמולנים/ערבים/מחבלים במקומות עבודה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2014, 00:46 
Redfan כתב:
מאחל למדינה הזאת את כל מה שעבר על מדינה כמו יוון בעשור וחצי האחרון.
הלוואי, אמן.
אולי אז קצת ישתנה כאן משהו באנשים.
עד אז- בהצלחה עם המריחואנות והסמים הקשים....
ועם אוהדי ביט"ר/קופי חיפה/מכביסטים שקוראים לכם קומוניסטים/סמולנים/ערבים/מחבלים במקומות עבודה..

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2014, 07:38 
סמל אישי של המשתמש
האם רון עמיקם בדרך לפוליטיקה?
ציטוט:
מרגיש בשל לפוליטיקה יותר מכל זמן אחר. והזמן קצר. והמלאכה מרובה. והמדינה בסכנה.

פייסבוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2014, 08:10 
הבחירות האלה הולכות להיות על הראש של ביבי, והתסריט של 99 ו'רק לא ביבי' ממש לא מופרך. אף ראש מפלגה לא סובל אותו ( אפילו השותף שלו כרגע, בנט, הוא שנוא נפשה של שרה וברור שלאורך זמן זה לא יחזיק מעמד ) וגם בתוך המפלגה שלו רק מחכים להיפטר ממנו וכחלון וסער רק חולמים על הרגע שייכשל ויוכלו לשוב ולהתמודד על ראשות הליכוד.
ישנה עובדה אחת ברורה: בכל מערכות הבחירות האחרונות ביבי החל גבוה וגמר נמוך. כאן הוא אפילו לא מתחיל ממש גבוה, הסקר הכי מחמיא נותן משהו כמו 23. כך שירידה של כמה מנדטים מתחת ל20, והצטרפות של ציפי לבוז'י שתקפיץ את האיחוד לכיוון הזה והנה קיבלנו משחק חדש ומועמדות לגיטימית של בוז'י ( הנה סוף סוף קובסטר צודק במשהו, גם אם ספציפי מאוד... ). כחלון לפיד וליברמן מתואמים ביניהם, בוז'י בקשר מעולה איתם ועם החרדים והפתיע בקרבה היחסית לביביהו באחוזי התאמה לראשות ממשלה בסקרים, ומאחר ונראה שכל השלושה צפויים להישאר עם מספר המנדטים שבסקרים כרגע ולא יוכלו לטעון בעצמם לכסא, ממשלה של כל אלה בראשותו היא דבר ריאלי למדי. כיוון חברתי משותף, מדיני מתון ויפתרו גם את ענין החרדים/לפיד כי לדוסלך אין קיום ללא משרדים ( בכל זאת הם אלה שאחראים לבחירות האלה עם הסיפורים על קואליציה חלופית ) וש"ס הולכת לקטון. לא בשמיים.

נערך לאחרונה על ידי joshsoos בתאריך 04 דצמבר 2014, 08:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2014, 08:10 
הסלע האדום כתב:
האם רון עמיקם בדרך לפוליטיקה?
ציטוט:
מרגיש בשל לפוליטיקה יותר מכל זמן אחר. והזמן קצר. והמלאכה מרובה. והמדינה בסכנה.

פייסבוק.

כחלון עד כדי כך נואש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2014, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ha-makom.co.il/post/uziweil-elections

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2014, 12:26 
אמיר כתב:

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2014, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
אני מתנצל על הצבע המגעיל ששמתי לכם מול העיניים, אבל השימוש ב"חטא" מצא חן בעיניי.
תמונה
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2014, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
נהיה דיבור כזה ביממה האחרונה, שאין סיכוי שביבי יהיה ראש הממשלה הבא. שאם עכשיו הוא מתחיל מ-22, הוא עוד יקבל פחות כי הליכוד תמיד יורד בקצת לאורך מערכת הבחירות. אז חשבתי על זה קצת - מי כן יכול להתמנות לתפקיד - ולדעתי מכל מה שקורה מהמרכז שמאלה, הדמות שהכי מתאימה לראשות הממשלה היא ציפי לבני. לא צוחק. קודם כל, המהלך האידיאולוגי שהיא עשתה לאורך השנים הוא אותנטי. היא לא חתכה "שמאלה" בצורה צינית ואינטרסנטית כמו שרון, אלא עשתה מהלך הדרגתי שהתאים את עצמו למציאות המשתנה. היא היתה שרת חוץ ומשפטים, ישבה בפורומים הבכירים, עבדה מול הממשל האמריקאי. יש לה הרבה יותר ניסיון מהרצוג ומלפיד, והרבה יותר קרדיט ציבורי ובינלאומי מליברמן. היא כבר השיגה 29 מנדטים (ובזבזה אותם) ואפילו ויתרה על אפשרות בטוחה להיות ראש ממשלה, אחרי התפטרות אולמרט ולפני בחירות 2009. לכן, אין פה שאלה של כמה היא בכירה, אלא כמה היא בחירה (וסליחה על האמיר-אורניות שכאן) בעיני המצביעים. האמינות שלה נתפסת כגבוהה, אבל לא יודע אם יאמינו שהיא תצליח לנצח. מה שכן, יש לה קשר טוב עם ליברמן, הרצוג ולפיד, ואני מאמין שיש שם אפשרות להסכמה עליה. הבעיה שהיא לא תרוץ לבד ולפיד/הרצוג לא יפנו לה את מס' 1 אצלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2014, 12:59 
לפיד אולי כן, אבל אלו שני אנשים עם מניות די בשפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2014, 13:18 
joshsoos כתב:
אדום מטלי כתב:
אתם יכולים לבדוק בפורום שדים מ-2003. אמרתי את זה מיליון פעם ועוד אומר את זה מיליון פעם: עד שלא תשתנה כאן שיטת הממשל שום דבר לא ישתנה כאן, ובכלל לא משנה מי יהיה רק ממשלה או מה יהיה הרכב המפלגות לאחר הבחירות. עד אז הפורום וערוצי הטלוויזיה מוזמנים להשחית מליוני מילים, ניתוחים ופרשנויות. עוד חצי שנה, שנה, שלוש שנים תהיה כאן אותה מערכת חינוך דפוקה, אותן מערכות בריאות, רווחה וכו׳. :bang:

אני לא בוחר כבר הרבה שנים ולא אבחר עד שזה יקרה. אין כאן דמוקרטיה ולא תהיה עד אז.

אם אתה לא בוחר, אתה יכול גם לעשות קצת כסף על הדרך :)
http://judaism.walla.co.il/item/2807616

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2014, 13:21 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2014, 13:31 
ערן כתב:
נהיה דיבור כזה ביממה האחרונה, שאין סיכוי שביבי יהיה ראש הממשלה הבא. שאם עכשיו הוא מתחיל מ-22, הוא עוד יקבל פחות כי הליכוד תמיד יורד בקצת לאורך מערכת הבחירות. אז חשבתי על זה קצת - מי כן יכול להתמנות לתפקיד - ולדעתי מכל מה שקורה מהמרכז שמאלה, הדמות שהכי מתאימה לראשות הממשלה היא ציפי לבני. לא צוחק. קודם כל, המהלך האידיאולוגי שהיא עשתה לאורך השנים הוא אותנטי. היא לא חתכה "שמאלה" בצורה צינית ואינטרסנטית כמו שרון, אלא עשתה מהלך הדרגתי שהתאים את עצמו למציאות המשתנה. היא היתה שרת חוץ ומשפטים, ישבה בפורומים הבכירים, עבדה מול הממשל האמריקאי. יש לה הרבה יותר ניסיון מהרצוג ומלפיד, והרבה יותר קרדיט ציבורי ובינלאומי מליברמן. היא כבר השיגה 29 מנדטים (ובזבזה אותם) ואפילו ויתרה על אפשרות בטוחה להיות ראש ממשלה, אחרי התפטרות אולמרט ולפני בחירות 2009. לכן, אין פה שאלה של כמה היא בכירה, אלא כמה היא בחירה (וסליחה על האמיר-אורניות שכאן) בעיני המצביעים. האמינות שלה נתפסת כגבוהה, אבל לא יודע אם יאמינו שהיא תצליח לנצח. מה שכן, יש לה קשר טוב עם ליברמן, הרצוג ולפיד, ואני מאמין שיש שם אפשרות להסכמה עליה. הבעיה שהיא לא תרוץ לבד ולפיד/הרצוג לא יפנו לה את מס' 1 אצלם.

שום סיכוי לדעתי. אין לה שום מומנט והיא לא מביאה אף "בשורה" כך שקשה לי לחשוב מי מאלו שלא הצביעו לתנועה במערכת הקודמת יצביעו לה כעת (למען האמת, אני מתלבט :) ), ובנוסף קשה לי לראות אותה שומרת על מצביעיה מהמערכת הקודמת.
כן, ציפי ליבני הכי "ראויה".
לדעתי, ברשימות נפרדות, היא תקבל הכי מעט מנדטים מבין בוז'י ויאיר (שמפסיק זמנית להיות יהיר אחרי הכסאח האותנטי עם ביבי). לעבודה יש את העשרה מנדטים השבטיים שלה, ליאיר יש קצת מומנטום והתלהבות.
לצערי הדיבור הוא בעיקר נשאר דיבור. לא יודע עם באמת יש בסיס לאמירה כזאת. מספיק שהליכוד יעלה בקרוב מאד ל-25 ויגמור ב-21, וביבי הוא רוה"מ בוודאות.

נערך לאחרונה על ידי בר קולמוסא בתאריך 04 דצמבר 2014, 14:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2014, 14:00 
ערן כתב:

בגדול מסכים, אבל אני חושב שה4 מנדטים שהיא מקבלת מדברים בעד עצמם.
כלומר, גם אם היא תעמוד בראש מפלגת העבודה או בראש הגוש, זה לא יסחוף מצביעים.
חוץ מזה שהמון כועסים עליה על ההצטרפות האחרונה לקואליציה, ובצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2014, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
ריכוז סקרים מתעדכן לבחירות:
http://www.uzit.co.il/inside_page_base.asp?categoryName=polls2015&hebCategoryName=%D7%A1%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%9D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: