תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 20:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מועצת אירופה: המילה - הפרה של זכויות אדם
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
והתגובה של נטע אחיטוב לא איחרה לבוא -
http://www.haaretz.co.il/opinions/.premium-1.2196698

מנדלה, החלק האחרון מוקדש במיוחד לך :

ציטוט:

לסיום ברצוני לומר, כי פרסום התמונה שלי לצד ההאשמות שבנט מעלה הוא אלימות לשמה. לעמוד הפייסבוק שלו יש יותר מ–200 אלף עוקבים, רבים מהם בוודאי תומכים בעמדה שהביע, וייתכן שאחדים מהם ששים אלי קרב. מה הוא ביקש להשיג בכך שסימן אותי כפנים של מה שהוא מכנה "הקמפיין של עיתון הארץ"? אפשר לומר שהוא התיר את דמי כאשר הציב אותי כמטרה. מבחינתי, זה מחיר המקצוע, ואני מוכנה לשאתו בגאווה, אבל מבחינתו לא מדובר בחלק מהמקצוע, אלא בפוליטיקה מהזן הנמוך ביותר.

זה הדבר שהכי מפריע לי בכל הסיפור הזה. בנט מודע טוב מאוד למעשים שלו ומנסה ליצור הפחדה בעצם הבלטת תמונתה של אחיטוב כפנים המייצגות של קמפיין שנועד למחוק את הזהות היהודית (כהגדרתו). יש כאן מעשה מאוד מסוכן שאסור להקל בו ראש. אולי על אחיטוב זה לא יעבוד אבל אסור להגיע למצב בו עיתונאים יחששו לפרסם כתבות שעלולות להציב אותם כמטרה. הפוסט של בנט הוא צעד גדול לכיוון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
אתמול השתתפתי בטקס פגאני אנכרוניסטי, העובר במסורת מדור לדור אצל היהודים.

הטקס כולל הכאבה לתינוק אומלל חסר ישע, הטלת מום אשר ילווה אותו למשך כל ימי חייו, ללא פיקוח רפואי נדרש וללא הרדמה מקומית, וזאת מבלי שניתנה לו האפשרות להתנגד לכך.

למרות צרחות העולל האומלל מנהג זה נמשך מבלי התערבות נדרשת מטעם שלטון החוק, וללא כל צעדי מחאה מצד ארגוני זכויות אדם ואפילו בתי המשפט בארה"ב וגרמניה לא נדרשו לאסור זאת.

מזל טוב לביתי, התינוקת המתוקה לרגל ענידת העגילים

אתה חולה נפש אם עשית לתינוקת שלך עגילים, באמת
מזל שחור באוזן מתאחה, חבל שעורלה לא גודלת חזקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
לפני 900 שנים, 150 יהודי יורק הרגו עצמם לאחר שהנוצרים כיתרו אותם והפצירו בהם להתנצר. מספר קטן של יהודים רודפי ליברליות לא מפחידים אותנו. ישנה ברכה בתהילים למי שמחזיק בתורה הקדושה: ״והיה כעץ שתול על פלגי מים, אשר פריו ייתן בעיתו ועלהו לא יבול וכל אשר יעשה יצליח״. לאחר מכן הפסוק פונה לעסוק ברשעים, אותם אלה שמנהלים קמפיין נגד ברית המילה: "לא כן הרשעים, כי אם כמוץ אשר תידפנו רוח״. זה מה שהם, רשעים שעתידים להיעלם כאילו לא היו.

אם אתה צריך עזרה, אני מכיר אחלה מקום שמוכר חבלים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 11:34 
אני רק שאלה,
אלה שחושבים שהגבלת מילה היא אנטישמיות נתעבת של הגויים ימ״ש וזכרם וכו׳ - מתנגדים גם לחוקים האוסרים בורקה בפומבי במדינות אירופה?
אגב, ההיפך - בלחץ - יכול להיות הגיוני (להתנגד להגבלת הבורקה ולתמוך בהגבלת המילה) כי בכל זאת, לבני אדם בוגרים יש היכולת המסויימת להתנגד לדיכוי, מול תינוקות שאין להם שום מילה בנושא המום שמטילים בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 21:27 
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
אני רק שאלה,
אלה שחושבים שהגבלת מילה היא אנטישמיות נתעבת של הגויים ימ״ש וזכרם וכו׳ - מתנגדים גם לחוקים האוסרים בורקה בפומבי במדינות אירופה?
אגב, ההיפך - בלחץ - יכול להיות הגיוני (להתנגד להגבלת הבורקה ולתמוך בהגבלת המילה) כי בכל זאת, לבני אדם בוגרים יש היכולת המסויימת להתנגד לדיכוי, מול תינוקות שאין להם שום מילה בנושא המום שמטילים בהם.

לא נראלי שזאת אנטישמיות דווקא, אבל אני כן מניח שזה כן הבעה כלשהי של אנטיתאיזם.
כנ"ל לגבי הגבלת בורקה ברחוב (שאאל"ט, במדינות מסוימות מגבילים כל חבישת רעלה במקומות מסוימים).
ד"א, זו הנחה מוטעית לחשוב שכל אשה ששמה רעלה עושה את זה בגלל שמכריחים אותה.

ולא הבנתי מה הבעיה במה שבנט אמר, אתם לא חושבים שיש בארץ כיוון כלשהו לעבר מחיקת הזהות היהודית ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 05:16 
סמל אישי של המשתמש
מחיקה? הדת היא חלק מחוקי המדינה. כפיית הדת היהודית היא חלק בסיסי בחוקי המדינה. שלא לדבר על תקציבי ענק שמממנים ציבור טפילי שהולך וגדל, וכל זאת רק בשם "הזהות היהודית".
היות ויש המון כפייה דתית, יש אנשים שמתנגדים למה שכופים עליהם. זה טבעי להתנגד לכפייה.
מה שמפריע לדתיים זה שיש יהודים שלא מקיימים את מה שהדתיים מצווים עליהן לקיים (הם גם קוראים לזה קיום מצוות). זה נקרא אצלם מחיקת הזהות היהודית.
מבחינתם זה רק אומר שצריך יותר כפייה. הרבה יותר כפייה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 05:30 
סמל אישי של המשתמש
חוק הבורקה הוא מביש וגזעני, והוא עבר רק בגלל שהוא חוקק נגד מוסלמים. נגד יהודים זה לא היה קורה.

אכן יש כאן ניסיון של מחיקת הזהות היהודית. המילה יהודי על שלל צורותיה מופיעה 40+ פעמים במגילת העצמאות, המילה דמוקרטיה אפילו לא פעם אחת. הדתיים לא מצווים על יהודים כלום, אלוהים הוא שמצווה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 07:44 
סמל אישי של המשתמש
יאללה יאללה "מחיקת הזהות היהודית", כל מה שקורה זה שאנשים מסויימים נהיים פחות דתיים, בדיוק כמו שאנשים אחרים נהיים יותר דתיים, אני לא יודע למה מידת הדתיות של מאן דהוא זה משהו שצריך לעניין מישהו ברמה הציבורית.
כל ההיסטריה הזו זה עוד תופעת לוואי של החטא הקדמון של מדינת ישראל - העמדת הפנים שיהדות זה משהו חוץ מדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
איזה מזל ששהפגאניזם היהודי הוא זה ששרד ולא הפגאניזם המיסופותמי, וככה הויכוח הזה הוא רק על לחתוך לתינוקות את הזין בשביל יהוה, ולא, נניח, להקריב בתולות בשביל מורדוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
יאללה יאללה "מחיקת הזהות היהודית", כל מה שקורה זה שאנשים מסויימים נהיים פחות דתיים, בדיוק כמו שאנשים אחרים נהיים יותר דתיים, אני לא יודע למה מידת הדתיות של מאן דהוא זה משהו שצריך לעניין מישהו ברמה הציבורית.
כל ההיסטריה הזו זה עוד תופעת לוואי של החטא הקדמון של מדינת ישראל - העמדת הפנים שיהדות זה משהו חוץ מדת.

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2013, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
איזה מזל ששהפגאניזם היהודי הוא זה ששרד ולא הפגאניזם המיסופותמי, וככה הויכוח הזה הוא רק על לחתוך לתינוקות את הזין בשביל יהוה, ולא, נניח, להקריב בתולות בשביל מורדוך.

מצד שני גם היהדות האורטודוכסית השתנתה רק מבלי לשים לב, פתאום נשים הם כבר לא ממש רכוש הגבר והברכה שלא עשני אישה זה כי האישה פטורה ממצות שהזמן גרמא ולא כי זה באסה להיות בעולם שבו אתה שווה פחות. פתאום נשים יכולות להצביע וזה בסדר ופתאום נשים מתמודדות על תפקיד ציבורי.
ופתאום יש רבנים שאומרים שצריך להתמודד עם נושא של גייז, ויכול להיות שצריך לחבק אותם ולא לנסות להמיר אותם.

אז ברור שיש אנשים שתקועים במאה ה18 עם לבוש שמתאים לסיביר (ממש שמחתי בשבילם ששבוע שעבר סוף כל סוף היה שימוש לבגדים שלהם) ואם תפיסת עולם שנוצרה אז כאנטי להשכלה.
כנראה שתרבות שמקריבה בני אדם לא הייתה שורדת את מבחן הזמן (ועובדה שהיא לא שרדה) לעומת זאת תרבות שרק מצהירה על השמדה של עמים אחרים ושיאי האכזריות שלה זה צורת השחיטה וחיתוך אברי המין של הבנים שלה, כן שרדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:
ולא הבנתי מה הבעיה במה שבנט אמר, אתם לא חושבים שיש בארץ כיוון כלשהו לעבר מחיקת הזהות היהודית ?

http://www.haaretz.co.il/misc/iphone-ar ... -1.2200680

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 00:10 
סמל אישי של המשתמש
http://www.collegehumor.com/video/69669 ... ircumcised

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: