קומוניסים כתב:
Noam כתב:
קומוניסים כתב:
נעם, שמעת על המסמכים?
שמעתי על כל הסיפור היום אחה"צ בפעם הראשונה, אבל בגלל מחויבות אקדמית בלתי צפויה ומתרגל דביל נבצר ממני להתעמק.
עכשיו סיימתי ואני פנוי לקרוא כל כתבה וכל מסמך שתחפוץ. אני אזהיר אותך מראש שלאור כך שהחקירות האחרונות של בל"ד (והיבול המרשים שלהן) די מסריחות ממקארתיזם אני קצת מטיל ספק בכל העניין. אני אמשיך ואזהיר שלאור החקירות האחרונות (סטודנטיות בבצלאל) והאין-חקירות האחרונות (ראשי ממשלה), אני נוטה לחשוב שמזג האוויר ההפכפך כנראה מערפל קצת את התודעה של כמה בעלי תפקידים ואולי מפריע לתפקודם המקצועי, וזה עוד דבר שהייתי לוקח בחשבון.
בכל מקרה, גם אני מזהיר מראש שאם (משום מה) אני אמור לגנות את באסל רטאס אז זה יצטרך לחכות למחר כי היום גיניתי כבר את רג'א זעתארה.
יש פה לכאורה סיוע ממשי למחבלים רוצחים. לא תמיכה ברמת עידוד או מתן שבח בדיבור, אלא סיוע ממשי, פיזי.זדוני. בתחכום ובערמה ותוך ניצול החסינות. אני קורא אותך ואתה חצי מתלוצץ. אם תמיכה בטרור גם נשמע לך מגניב וצחוקים ודאחקות, סבבה לך. אני לא שם. זחאלקה. בשארה. זועבי ועכשיו הוא. חברי כנסת בשירות הטרור. גיס חמישי על מלא
האם חברי כנסת שמסרו מידע לפעילי ימין שתקפו חיילים עונים על אותה הגדרה אצלך? האם חברי כנסת שבעצמם לקחו פעילים לזרוק אבנים על חיילים עונים על אותה הגדרה אצלך? גיס חמישי? חברי כנסת בשיתוף הטרור?
שלא תבין לא נכון, אמנם אין לי מושג אם עשה את זה, אני לא יודע את כל הפרטים וסביר להניח שגם אם יהיו לי, לא יהיו לי את הכישורים להחליט, אבל במידה ויתברר שכן, עליו להענש בחומרה.
אבל נמאס לי מהצביעות הזאת שלך שמופעלת רק כאשר מדובר בערבים. מה שהוא מואשם בו קורה לא מעט, אבל עושה רעש רק כאשר זה לכיוון מסויים. יש לך מחבל מורשע שכיהן כמזכ״ל הבית היהודי וכעת הוא יועץ בכיר של שר החינוך. יש לך חברי כנסת יהודים שתומכים, מספקים מידע ואף יוזמים פעולות נגד חיילי צה״ל. יש לך חברי כנסת שנפגשים עם יהודים שמואשמים בפעולות טרור. הייתה לך חברת כנסת שהיא אמא של אדם שהורשע בטרור ושטענה שאין שום דבר פסול במה שעשה.
כל אלו זה גייס חמישי על מלא. כל אלו הם חברי כנסת בשירות הטרור. חלקם הם סיוע ממשי למחבלים רוצחים. לא תמיכה ברמת עידוד או מתן שבח בדיבור, אלא סיוע ממשי, פיזי.זדוני. בתחכום ובערמה ותוך ניצול החסינות.
אז אם הוא אשם, וזה אם גדול, הוא אכן חייב להענש. אבל בהתחשב בזה שאתה מתעורר רק כשמדובר בו, ובהתחשב בזה שהדוגמאות שהבאת זה זחאלקה, בשארה וזועבי, אל תתמם שמה שמפריע לך זה שהוא מואשם בזה, כי ברור שזה שהוא מואשם בזה בשילוב עם זה שהוא ערבי.
אני חושב שההודעה הזו די ממצה את הדיון.
מצד אחד, ציבור שמאלני שאומר - תעמידו לדין ערבים, גם חברי כנסת, שחשודים בטרור או בסיוע לטרור - אבל תעמידו לדין גם יהודים, ביניהם חברי כנסת, שחשודים בדברים דומים.
מצד שני, ציבור ימני שאומר - מוות לערבים, מוות לשמאלנים, ביבי המלך ובגלל שמעזים לאפשר משפט הוגן לערבים אז צריך להחליף את שופטי העליון.
התעייפתי מהמציאות המסריחה הזו.