תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2811 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 94  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
אני מרשה לעצמי להניח שהסיבה לטלפונים היתה ליצור קשר עם המשפחה (סומך, טקנו כבר תיקן אותך, אבל בכל זאת ראוי לחזור על העובדה שתנאי האסירים הביטחוניים בכלל וואליד דקה בפרט הם מהגרועים שקיימים).
אבל גם במידה וזה לא המצב (למרות שקשה לי לראות איך אסיר יכול לארגן פיגוע מתא הכלא), עדיין מדובר בהתנגדות לכיבוש ולכן ניתן להסטוריה לשפוט האם מעשיו של גטאס יזכרו לטובה או לרעה.

אנחנו למדים מהגלוריפיקציה שעושים בישראל לארגוני הטרור האצל והלחי, שיש להסטוריה דרך מוזרה שכזו לעמוד לצד המדוכא וכנגד המדכא.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
אני מכיר את התנאים של אסירים *פליליים*. מצטער שהטעתי. קומוניסטים ופאביו, תאלצו לענות לעניין מעכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול פוליטיקה ישראלית (כי הבחירות נגמרו מזמן)
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
אתה עשית פה סוס טרויאני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 16:51 
סומך כתב:
אני מכיר את התנאים של אסירים *פליליים*. מצטער שהטעתי. קומוניסטים ופאביו, תאלצו לענות לעניין מעכשיו

ואני מכיר את התנאים של המחבלים הכלואים.
יש להם טלפונים למשפחות, יש להם ביקורים פרונטליים עם משפחות.
אלו הן עובדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 16:57 
אדום נחמד כתב:
אני מרשה לעצמי להניח שהסיבה לטלפונים היתה ליצור קשר עם המשפחה אתה טועה (סומך, טקנו כבר תיקן אותך, אבל בכל זאת ראוי לחזור על העובדה שתנאי האסירים הביטחוניים בכלל וואליד דקה בפרט הם מהגרועים שקיימים). אתה שוב טועה
אבל גם במידה ו זה לא המצב (למרות שקשה לי לראות איך אסיר יכול לארגן פיגוע מתא הכלא), עדיין מדובר בהתנגדות לכיבוש ולכן ניתן להסטוריה לשפוט האם מעשיו של גטאס יזכרו לטובה או לרעה.

רוצה להסביר לנו לאט, כך שנבין?

אנחנו למדים מהגלוריפיקציה שעושים בישראל לארגוני הטרור האצל והלחי, שיש להסטוריה דרך מוזרה שכזו לעמוד לצד המדוכא וכנגד המדכא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
סומך כתב:

אלו הן עובדות.

גם לפולארד היו.
למה "ברור" שהטלפון הדמיוני שהסנאטור הדמיוני הבריח אליו היה למטרות כמו להתקשר לאשתו, ואילו הטלפון האמיתי "ברור" ששימש לתכנון פיגועים?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 17:05 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
סומך כתב:

אלו הן עובדות.

גם לפולארד היו.
למה "ברור" שהטלפון הדמיוני שהסנאטור הדמיוני הבריח אליו היה למטרות כמו להתקשר לאשתו, ואילו הטלפון האמיתי "ברור" ששימש לתכנון פיגועים?

שכח מפולארד, סבבה? לא צריך לבנות דימיון על דימיון.
נכון הורשע הטרוריסט שרצח את אבו חדיר ז"ל? יוסף חיים בן דוד. יהודי. הנה, גם טרוריסט רוצח וגם יהודי. שאל עליו.
לגבי גאטס, אני מנוע מלפרט מה שאני יודע כאן. אני רק יכול להפנותך למה שאמר היום המשנה ליועמש רז נזרי בדיון שהתקיים היום בכנסת בעניין הסרת חסינותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אדום נחמד כתב:
אני מרשה לעצמי להניח שהסיבה לטלפונים היתה ליצור קשר עם המשפחה אתה טועה (סומך, טקנו כבר תיקן אותך, אבל בכל זאת ראוי לחזור על העובדה שתנאי האסירים הביטחוניים בכלל וואליד דקה בפרט הם מהגרועים שקיימים). אתה שוב טועה
אבל גם במידה ו זה לא המצב (למרות שקשה לי לראות איך אסיר יכול לארגן פיגוע מתא הכלא), עדיין מדובר בהתנגדות לכיבוש ולכן ניתן להסטוריה לשפוט האם מעשיו של גטאס יזכרו לטובה או לרעה.

רוצה להסביר לנו לאט, כך שנבין?

אני חושב שעדיף להפסיק לדון בנושא עד אשר נחשף לכל המידע המסווג שאדם פשוט כמו אליהו ניסים חשוף אליו.
האמת, די מדאיג אותי שאזרח מן השורה חשוף למידע ששמור לכוחות בטחון בלבד, אבל זו כבר בעיה לדיון אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 17:55 
סמל אישי של המשתמש
זה דווקא די פשוט. בציבור שלו יש הרבה בוגדים שמדליפים מידע מסווג, ואכן סביר שהוא נחשף ליותר מידע מסווג מאנשים שחיים בחברה נורמטיבית.
הבעיה היא כמובן שזה מידע מוטה. מידע שסותר את תפיסת עולמם לא מופץ בהיקפים הרחבים שמופץ מידע שתומך בה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 18:48 
אדום נחמד,בוא נירגע. לא קיבלתי שום מידע מסווג מאף גורם מתוך המערכת, לא בעניין הזה ולא באחרים. אני פשוט מתעניין ואכפת לי באמת ואני משקיע זמן ואנרגיות הרבה יותר מאשר אזרח מן השורה כדי להבין מה קורה סביבי.. והתוצאה בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
יש לך הוכחה לקיומו של הקדוש ברוך הוא? כי התוצאה בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אדום נחמד,בוא נירגע. לא קיבלתי שום מידע מסווג מאף גורם מתוך המערכת, לא בעניין הזה ולא באחרים. אני פשוט מתעניין ואכפת לי באמת ואני משקיע זמן ואנרגיות הרבה יותר מאשר אזרח מן השורה כדי להבין מה קורה סביבי.. והתוצאה בהתאם.

גם אם תהיה הכי חרוץ שאפשר, אין שום סיבה שתהיה חשוף לגורמי חקירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
איזה קרקס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 01:03 
red in blood כתב:
קומוניסים כתב:
Noam כתב:
קומוניסים כתב:
נעם, שמעת על המסמכים?

שמעתי על כל הסיפור היום אחה"צ בפעם הראשונה, אבל בגלל מחויבות אקדמית בלתי צפויה ומתרגל דביל נבצר ממני להתעמק.
עכשיו סיימתי ואני פנוי לקרוא כל כתבה וכל מסמך שתחפוץ. אני אזהיר אותך מראש שלאור כך שהחקירות האחרונות של בל"ד (והיבול המרשים שלהן) די מסריחות ממקארתיזם אני קצת מטיל ספק בכל העניין. אני אמשיך ואזהיר שלאור החקירות האחרונות (סטודנטיות בבצלאל) והאין-חקירות האחרונות (ראשי ממשלה), אני נוטה לחשוב שמזג האוויר ההפכפך כנראה מערפל קצת את התודעה של כמה בעלי תפקידים ואולי מפריע לתפקודם המקצועי, וזה עוד דבר שהייתי לוקח בחשבון.
בכל מקרה, גם אני מזהיר מראש שאם (משום מה) אני אמור לגנות את באסל רטאס אז זה יצטרך לחכות למחר כי היום גיניתי כבר את רג'א זעתארה.

יש פה לכאורה סיוע ממשי למחבלים רוצחים. לא תמיכה ברמת עידוד או מתן שבח בדיבור, אלא סיוע ממשי, פיזי.זדוני. בתחכום ובערמה ותוך ניצול החסינות. אני קורא אותך ואתה חצי מתלוצץ. אם תמיכה בטרור גם נשמע לך מגניב וצחוקים ודאחקות, סבבה לך. אני לא שם. זחאלקה. בשארה. זועבי ועכשיו הוא. חברי כנסת בשירות הטרור. גיס חמישי על מלא

האם חברי כנסת שמסרו מידע לפעילי ימין שתקפו חיילים עונים על אותה הגדרה אצלך? האם חברי כנסת שבעצמם לקחו פעילים לזרוק אבנים על חיילים עונים על אותה הגדרה אצלך? גיס חמישי? חברי כנסת בשיתוף הטרור?
שלא תבין לא נכון, אמנם אין לי מושג אם עשה את זה, אני לא יודע את כל הפרטים וסביר להניח שגם אם יהיו לי, לא יהיו לי את הכישורים להחליט, אבל במידה ויתברר שכן, עליו להענש בחומרה.
אבל נמאס לי מהצביעות הזאת שלך שמופעלת רק כאשר מדובר בערבים. מה שהוא מואשם בו קורה לא מעט, אבל עושה רעש רק כאשר זה לכיוון מסויים. יש לך מחבל מורשע שכיהן כמזכ״ל הבית היהודי וכעת הוא יועץ בכיר של שר החינוך. יש לך חברי כנסת יהודים שתומכים, מספקים מידע ואף יוזמים פעולות נגד חיילי צה״ל. יש לך חברי כנסת שנפגשים עם יהודים שמואשמים בפעולות טרור. הייתה לך חברת כנסת שהיא אמא של אדם שהורשע בטרור ושטענה שאין שום דבר פסול במה שעשה.
כל אלו זה גייס חמישי על מלא. כל אלו הם חברי כנסת בשירות הטרור. חלקם הם סיוע ממשי למחבלים רוצחים. לא תמיכה ברמת עידוד או מתן שבח בדיבור, אלא סיוע ממשי, פיזי.זדוני. בתחכום ובערמה ותוך ניצול החסינות.
אז אם הוא אשם, וזה אם גדול, הוא אכן חייב להענש. אבל בהתחשב בזה שאתה מתעורר רק כשמדובר בו, ובהתחשב בזה שהדוגמאות שהבאת זה זחאלקה, בשארה וזועבי, אל תתמם שמה שמפריע לך זה שהוא מואשם בזה, כי ברור שזה שהוא מואשם בזה בשילוב עם זה שהוא ערבי.

אני חושב שההודעה הזו די ממצה את הדיון.

המציאות בישראל מרגישה עבורי כך:
מצד אחד, ציבור שמאלני שאומר - תעמידו לדין ערבים, גם חברי כנסת, שחשודים בטרור או בסיוע לטרור - אבל תעמידו לדין גם יהודים, ביניהם חברי כנסת, שחשודים בדברים דומים.
מצד שני, ציבור ימני שאומר - מוות לערבים, מוות לשמאלנים, ביבי המלך ובגלל שמעזים לאפשר משפט הוגן לערבים אז צריך להחליף את שופטי העליון.

התעייפתי מהמציאות המסריחה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 06:26 
סמל אישי של המשתמש
מאוד לא רצוי לעשות פיפי בבריכה למרות שלפעמים בורח לאנשים פיפי בבריכה או שהם "מחליקים" אותה.
מאוד לא רצוי לעשות פיפי מהמקפצה מאחר וקצת קשה להחליק זאת.

אם סנטור היה מבריח לפולארד טלפון מבחינתי זה היתה השתנה בבריכה למרות שבמידה והיה ניתפס היה צריך לשלם לדעתי את מלוא המחיר.

אם סנטור היה מעביר לאיש מוסד ישראלי שניתפס והושב בכלא טלפון הייתי מקווה שממשלת ישראל תעניק לו את התואר יקיר ישראל.

אני מבין שפלשתינאים שמחים כשמוברחים ל"לוחמי החופש הההומניטרים" שלהם טלפונים וספרים. טבעי ואני מקבל זאת.
כשאזרח ישראלי עושה זאת הוא צריך לשבת בכלא, הוא בוודאי לא ראוי להיות בכנסת ישראל , אפילו הרבה פחות מהאדון חזן וממשלת ישראל , צריכה לשלול לו את הפנסייה הממשלתית וצריכה באופן פורמאלי לקרוא לו גייס חמישי.

עם השנים למדתי להבין שעוכרי ישראל קרובים בליבם ובמוסריותם יותר לגיס החמישי מאשר לפולארד. וזאת לדעתי התרומה הגדולה ביותר של פורום השדים להרחבת אופקי משום שאני מניח שאם לא הייתי קורא וכותב בפורום לא הייתי מודע לעומק השינאה הקיימת בציבור שלכאורה הוא יהודי למדינת ישראל ביתו של העם היהודי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 07:32 
סמל אישי של המשתמש
המשפט האחרון מדהים, אבל כל ההודעה היא מאסטר פיס..
כיף שהוא פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
אני ספציפית חושב שהוא צריך להענש.
בל"ד היא מפלגה ימנית לאומנית בדיוק הבית היהודי,ישראל ביתנו והליכוד.
אני מאוד מקווה שגם אתם שם בימין מגנים...
(רציני לגמרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
זה כמובן שקר גס שנובע מבורות ^

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 09:44 
shirman, תסלח לי אבל זה קשקוש. אני בא מהימין ויכול לומר לך שמכל מה שאני רואה ושומע, שיעור אותם אנשים שאומרים "מוות לערבים ולשמאלנים" מקרב מצביעי הימין הוא זניח לחלוטין. רובם המכריע אנשים שלא יעשו שום דבר 'ימני' בחייהם, אלא רק יסתפקו בקללות בפייסבוק או במזרחי בטדי.
לא זו המציאות בישראל.
זה פשוט לא נכון.
רובו ככולו של הציבור הימני איננו מאחל מוות לבני אדם, אלא רק לאויבי ישראל מארגוני הטרור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין את הדיון שמתפתח פה.
הבנאדם צריך להיענש אם הוא עבר על החוק, בלי קשר לשאלה אם הוא ימני\שמאלני או יהודי\ערבי או כל דבר אחר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
הבנאדם צריך להיענש אם הוא עבר על החוק, בלי קשר לשאלה אם הוא ימני\שמאלני או יהודי\ערבי או כל דבר אחר.

החוק קדוש בעיניך?
חוקי ישראל הנוגעים לכיבוש לגיטימיים בעיניך?
הוא יענש כי ישראל יכולה להעניש אותו, אבל זה לא אמור לשנות לך כשאתה שופט אותו על בסיס המוסר שלך.

ובפרפראזה -
אני תומך במאבק השחורים לשוויון, אבל רוזה פארקס עברה על החוק ולכן צריכה להענש..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 10:40 
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:

החוק קדוש בעיניך?
הוא יענש כי ישראל יכולה להעניש אותו, אבל זה לא אמור לשנות לך כשאתה שופט אותו על בסיס המוסר שלך.

ובפרפראזה -

שום חוק לא קדוש וכל אחד יכול לבחור לאיזה לציית ועל איזה לעבור,
רק ברגע שעברת על אחד החוקים, אל תתפלא או תבוא בטענות אם תענש על כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
למה לא?
הרי הטענות הן לא נגד מי שאוכף את החוק, אלא שקיים בגלל חוק כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:

החוק קדוש בעיניך?

ובפרפראזה -

ברור שהחוק לא קדוש, ונכון שלפעמים יכול להיות מצב שבו צריך לעבור על החוק כדי להישאר מוסרי, אבל כל זה לא אומר שלא צריך להעניש את מי שעובר על החוק, ואם מענישים אז אני חושב שזה לא במקום לבדוק קודם מי האיש ורק אחר כך להחליט אם להעניש אותו.
אם החוק מטומטם (ואני באמת לא מבין מה הבעיה אם איזה מחבל, בין פלסטינאי ובין יהודי, ידבר עם המשפחה שלו בטלפון) אז אפשר לשנות אותו, אבל אי אפשר להגיד "הוא משלנו, אז לא צריך להעניש אותו" (לא על פולארד, לא על ואליד דקה ולא על האדון המכובד ששפך דלק לגרון של אבו חד'יר והצית אותו).

ובקיצור - כדאי לנתק את הדיון על שלטון החוק מהדיון המוסרי.
אני לא חושב שלחוק יש יומרה לייצג את המוסר האנושי, אלא להסדיר את היחסים בחברה. השניים לא בהכרח חופפים, ומי שרוצה לפעול על פי צו מצפונו צריך להבין שהוא עשוי להיענש כשהחוקים עצמם לא משקפים את המוסר הזה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 11:34 
טקנובוי,

אתה צודק בדבר החובה לשמור על עקרון שיוויון החוק בפני כל האזרחים, ללא כל אבחנה במוצאם ודתם. נקודה- אין על זה מחלוקת.
אתה צודק גם שהחוק איננו קדוש, ולא תמיד משקף את ערכי המוסר, ושלעיתים אף צריך להפר אותו כשהוא מנוגד למוסר ברמה קיצונית.
אתה צודק גם שבמקרה של עבירה, על מפר החוק לקבל עונש.
עם זאת, אין לנתק את הקשר בין המוסר לחוק, שכן השאיפה היא לפחות שהחוק יהיה בהתאם למוסר האנושי ולא בסתירה אליו, כך שעלינו כן לשאוף לצמצם את הפער הזה ביניהם, ככל שישנו כזה בחוק מסויים.

הטעות העיקרית שלך, היא בהתייחסותך לחוק (פקודת שירות בתי הסוהר) כ"חוק מטומטם".
אני יודע על עשרות ניסיונות להוציא טרור, להכווין טרור, ולתכנן טרור מתוך הכלא בשנים האחרונות.
אני יודע על קרבנות בנפש, כתוצאה מפעילות טרור שמקורה מתוך הכלא, בשנים האחרונות.
אני יודע על שימוש בתנאי הכליאה למחבלים הכלואים לצורך כל אלה, בעיקר שימוש בביקורים ובטלפונים.
אלו הן - עובדות.

ועכשיו לדעתי:
לאור העובדות הללו, על מנת לשנות את המצב למוסרי יותר, כלומר, למנוע פגיעה בחפים מפשע ע"י מי שכבר הורשעו בטרור, יש להחמיר את החוק, להחמיר את תנאי הכליאה, למנוע יכולת לתקשר החוצה ופנימה כמו היום ולעשות סוף לטירוף הזה כפי שהוא התנהל עד כה. תבוא ותאמר לי "קומוניסים, אבל מה עם המחבלים היהודים?", אשיב לך, כי מבחינתי שיהיה שיוויון מוחלט בכל הקשור לתנאי כליאת טרוריסטים בישראל, (וזאת על אף שלא ידוע לי על תופעת ייצור טרור מתוך הכלא בקרב טרוריסטים בני הדת היהודית), ללא כל אבחנה ביניהם בגלל דתם ומוצאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 12:00 
red in blood , לא פיספסתי את מה שכתבת, וההודעה האחרונה מופנית גם אליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
טקנובוי,

1. אתה צודק בדבר החובה לשמור על עקרון שיוויון החוק בפני כל האזרחים, ללא כל אבחנה במוצאם ודתם. נקודה- אין על זה מחלוקת.
אתה צודק גם שהחוק איננו קדוש, ולא תמיד משקף את ערכי המוסר, ושלעיתים אף צריך להפר אותו כשהוא מנוגד למוסר ברמה קיצונית.
אתה צודק גם שבמקרה של עבירה, על מפר החוק לקבל עונש.
עם זאת, אין לנתק את הקשר בין המוסר לחוק, שכן השאיפה היא לפחות שהחוק יהיה בהתאם למוסר האנושי ולא בסתירה אליו, כך שעלינו כן לשאוף לצמצם את הפער הזה ביניהם, ככל שישנו כזה בחוק מסויים.

2. הטעות העיקרית שלך, היא בהתייחסותך לחוק (פקודת שירות בתי הסוהר) כ"חוק מטומטם".
אני יודע על עשרות ניסיונות להוציא טרור, להכווין טרור, ולתכנן טרור מתוך הכלא בשנים האחרונות.
אני יודע על קרבנות בנפש, כתוצאה מפעילות טרור שמקורה מתוך הכלא, בשנים האחרונות.
אני יודע על שימוש בתנאי הכליאה למחבלים הכלואים לצורך כל אלה, בעיקר שימוש בביקורים ובטלפונים.
אלו הן - עובדות.

3. ועכשיו לדעתי:
לאור העובדות הללו, על מנת לשנות את המצב למוסרי יותר, כלומר, למנוע פגיעה בחפים מפשע ע"י מי שכבר הורשעו בטרור, יש להחמיר את החוק, להחמיר את תנאי הכליאה, למנוע יכולת לתקשר החוצה ופנימה כמו היום ולעשות סוף לטירוף הזה כפי שהוא התנהל עד כה. תבוא ותאמר לי "קומוניסים, אבל מה עם המחבלים היהודים?", אשיב לך, כי מבחינתי שיהיה שיוויון מוחלט בכל הקשור לתנאי כליאת טרוריסטים בישראל, (וזאת על אף שלא ידוע לי על תופעת ייצור טרור מתוך הכלא בקרב טרוריסטים בני הדת היהודית), ללא כל אבחנה ביניהם בגלל דתם ומוצאם.

1. לא כתבתי שצריך לנתק את החוק מהמוסר, אלא שצריך להפריד בין שני הדיונים האלה.
2. תסלח לי, אבל מבחינתי אתה לא יודע אלא "יודע", ומה שאתה "יודע" לא מעניין אלא לכל היותר "מעניין".
3. כן, הבנתי שזאת דעתך :DEVIL4:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
למה לא?

אני סמולני ולי אין טענות על חוק שאוסר לעקוף איסורים שנכפו על אסירים מתוקף היותם אסירים. אחרת מה ההבדל בין כלא לבית מלון?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
אדום נחמד כתב:
למה לא?

אני סמולני ולי אין טענות על חוק שאוסר לעקוף איסורים שנכפו על אסירים מתוקף היותם אסירים. אחרת מה ההבדל בין כלא לבית מלון?

בכלא אין דלפק צ'ק-אאוט, בתור התחלה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2016, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
אדום נחמד כתב:
למה לא?

כל חוק שנועד להסדיר את הכיבוש אינו לגיטימי.
לישראל אין זכות לכלוא מתנגדי כיבוש, גם את האלימים שבהם.
הדבר היחיד שמותר לישראל לעשות הוא לסיים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2811 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 94  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: