EISEN כתב:
אני חייב לסייג ולהגיד שעם כל הצחוקים על זה שיאיר לפיד הוא שר אוצר צעיר, חסר נסיון, עשיר מנותק וכו',
מה שהוא אומר בעצם זה שיש משפחה מהעשירון העליון אפילו, שגם לה סוג של קשה כלכלית.
אז אם ליותר מ90% מהמשקים הביתיים בארץ קשה כלכלית ברמה זו או אחרת אז אנחנו פה במדינה בבעיה גדולה מאוד.
זה משתלב עם המחאה של קיץ 11, שבה הנושאים שיצאו עליהם לרחוב היו רלוונטים ליותר מ90% פה.
זה נושא שצריך לשמור אותו בראש סדר היום - שאנשים יפנימו את זה שיש פה קבוצה מצומצמת מאוד של אנשים שחוגגים על השאר.
(ובמאמר מוסגר אני מתחיל להבין על מה רומאריו מדבר כשהוא אומר "חברות התרופות").
אתה נותן לו הרבה יותר מדי קרדיט, זה סתם עוד סיפור מומצא כמו השטויות שהוא כותב בטור שלו, כל מה שהוא התכוון לעשות זה יחסי ציבור לעצמו (שזה פחות או יותר הכשרון היחיד שיש לו, אלא אם אתה סופר "להיוולד לאבא שיסדר לי הכל בחיים" ככשרון) ועל הדרך התברר עוד פעם שיאיר לפיד משקיע פחות בבדיקה של מה שהוא אומר כשר אוצר משאני משקיע בפוסטים שלי פה בפורום.
ואני לא סתם נטפל אליו כי הוא זבל מכביסט, אוקיי, אני לא סתם נטפל אליו רק כי הוא זבל מכביסט, אנחנו יודעים מה המדיניות שראש הממשלה ופקידי האוצר רוצים להעביר, אפילו אם אתה מקבל שהוא אשכרה רוצה לעזור למעמד הביניים, איזה סיכוי יש לו להזיז משהו אם הוא מסרב ללמוד את הדברים הכי בסיסיים על הנושא?
מילא התפקשש לך בפעם הראשונה, קורה, לא צריך לקרות אבל קורה, אבל אחרי ביזיון כזה עדיין הוא לא מוכן לבלות 5 דקות בגוגל?