תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 21:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 14:09 
שלי ופרץ זה לא סיפור אהבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 00:07 
נכון לעכשיו (וגם הודות לחמאס והסורים) ביבי יכול לצאת לחופשה ולשוב ביום הבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
אוסטרו-הונגרים, הם בכל מקום
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4304617,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
ב''ווינט'' כתוב שיש מצב ששלמה מעוז עוזב ת'ליכוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
באמת? איפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
באמת? איפה?

אתה פשוט איבדת אותו כבר במילה השנייה של ההודעה שלך, זה הכול.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
לפי חדשות ערוץ 10, אולמרט עשוי כנראה להכריז מחר בשעות אחה"צ על חזרתו לפוליטיקה.

לכל האנשים שמתכוונים להצביע שמאלה מהעבודה (מרצ, חד"ש וכו') :
מי הייתם מעדיפים רה"מ - אהוד אולמרט או שלי יחיימוביץ' ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 20:13 
ירמי קדושי כתב:

רן מרן וסטימפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 20:14 
רן זה הצ'יווואווה נכון?
כי החתול קצת מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
תושבי הדרום מקטרים ובצדק שהממשלה שמה עליהם זין ואז הולכים ובוחרים בה שוב (כדי שתמשיך לשים עליהם זין)

כן? גם הקיבוצניקים הצביעו לדעתך לביבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 20:18 
zink כתב:
רן זה הצ'יווואווה נכון?
כי החתול קצת מטומטם.

החתול אדיר אבל לא מספיק סמכותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
ירמי קדושי כתב:
kobster כתב:
ירמי קדושי כתב:
היא צריכה איש ביטחון שיביא לה קולות , והרבה
השניים שציינתי הם אכן כאלה.

אני דווקא חושב שהצטרפות של לבני יכולה להכריע את הכף ולאו דווקא אישיות ביטחוניסטית כזו או אחרת.
בל נשכח שברשימה יש כבר שני שרי בטחון לשעבר, בזכות אחד מהם כיפת ברזל היא הסיכוי הטוב ביותר של אנשי הדרום לא לקבל טיל בבית.

וחשוב להזכיר שהוא גם תושב שדרות
דווקא בתקופה הזאת חייבים לתת לפרץ יותר במה ויותר לחשוף לתקשורת ולקשר אותו לעיר מגוריו ולכיפת הברזל.

פרץ לא עובר מסך.
לכן אני לא בטוח שנכון לחשוף אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
באמת? איפה?

ציטוט:
הכלכלן הבכיר שקיבל את ברכת הדרך מראש הממשלה, הבין כי סיכוייו להיבחר נמוכים לאחר שאיימו כי יוציאו נגדו "רשימות חיסול". הוא הביע אכזבה מההתנהלות הפוליטית במפלגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
שלי ופרץ זה לא סיפור אהבה.

:LOMASHOO:
אבל הוא זה שהכניס אותה למפלה, ולפוליטיקה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
ירמי קדושי כתב:

אולמרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
ירמי קדושי כתב:
הפועל כתב:
באמת? איפה?

ציטוט:
הכלכלן הבכיר שקיבל את ברכת הדרך מראש הממשלה, הבין כי סיכוייו להיבחר נמוכים לאחר שאיימו כי יוציאו נגדו "רשימות חיסול". הוא הביע אכזבה מההתנהלות הפוליטית במפלגה

פריאל, אני אוהב אותך והכל אבל אם תחזור אחורה תראה שהמשתמש הפועל העלה את הכתבה שדיברת עליה תגובה קודם לתגובה שלך ובמרחק של שעה (הבאמת ? איפה ? היה בציניות).

לשאלתך השניה, ברור שיחימוביץ'. לא נתפס בעיני שאדם שהורשע במרמה והפרת אמונים יכול להיות ראש ממשלה. המעשים עליהם הוא הורשע הם מקור כל הרע בשחיתות ובג'ובים שהשתרשה בפוליטיקה.
עם או בלי קשר, יהיה הרבה יותר קל לימין לנגח אותו מאשר את שלי.
וכל מי שאומר ששלי חסרת ניסיון - ביבי נבחר ב 96 עם רקורד שלא מתקרב לעשירית מהרקורד הפרלמנטרי של יחימוביץ' ומהתרומה שלה למדינה. עוד קלף מצוין לשלוף מול ההתקפות הצפויות של ביברמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

לשאלתך השניה, ברור שיחימוביץ'. לא נתפס בעיני שאדם שהורשע במרמה והפרת אמונים יכול להיות ראש ממשלה. המעשים עליהם הוא הורשע הם מקור כל הרע בשחיתות ובג'ובים שהשתרשה בפוליטיקה.
וכל מי שאומר ששלי חסרת ניסיון - ביבי נבחר ב 96 עם רקורד שלא מתקרב לעשירית מהרקורד הפרלמנטרי של יחימוביץ' ומהתרומה שלה למדינה. עוד קלף מצוין לשלוף מול ההתקפות הצפויות של ביברמן.

ידידי,
אני בהחלט מסכים איתך שעל אולמרט רובצת עננה כבדה של חוסר יושר/שחיתות ועוד.

לגבי המשפט המודגש, ומה זה אומר ? האם הקדנציה של הראשונה של ביבי היתה איזושהי הצלחה מסחררת או כישלון קולוסאלי ? האם זה שבחרו אז בביבי חסר הניסיון ביחס לפרס שהתמודד מולו היה מהלך נכון?
(ולא שהסיבוב השני שלו היה מהלך נכון/בחירה נכונה), ביבי ניצח את פרס ב- 96 כי הציבור הפסיק להאמין בהסכם אוסלו שפרס היה האדריכל שלו.

מה בדיוק התרומה של גברת יחימוביץ למדינה ? זה שהיא היתה פרלמנטרית פעילה זה נחמד, יפה. לא יותר מיכך כשמדברים על תפקיד של ראש ממשלה.
גם הכוורת שסביבה היא חסרת ניסיון בכל ההיבטים.
אין סיכוי ששלי יחימוביץ תהיה ראש ממשלה בעיקבות הבחירות הקרובות. אין סיכוי. וזה לא משנה אם היא ראויה או לא. אין לה סיכוי לשכנע את הציבור שהיא ראויה, במידה כזו כדי שזה יוביל לניצחונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:

ידידי,
אני בהחלט מסכים איתך שעל אולמרט רובצת עננה כבדה של חוסר יושר/שחיתות ועוד.

לגבי המשפט המודגש, ומה זה אומר ? האם הקדנציה של הראשונה של ביבי היתה איזושהי הצלחה מסחררת או כישלון קולוסאלי ? האם זה שבחרו אז בביבי חסר הניסיון ביחס לפרס שהתמודד מולו היה מהלך נכון?
(ולא שהסיבוב השני שלו היה מהלך נכון/בחירה נכונה), ביבי ניצח את פרס ב- 96 כי הציבור הפסיק להאמין בהסכם אוסלו שפרס היה האדריכל שלו.

מה בדיוק התרומה של גברת יחימוביץ למדינה ? זה שהיא היתה פרלמנטרית פעילה זה נחמד, יפה. לא יותר מיכך כשמדברים על תפקיד של ראש ממשלה.
גם הכוורת שסביבה היא חסרת ניסיון בכל ההיבטים.
אין סיכוי ששלי יחימוביץ תהיה ראש ממשלה בעיקבות הבחירות הקרובות. אין סיכוי. וזה לא משנה אם היא ראויה או לא. אין לה סיכוי לשכנע את הציבור שהיא ראויה, במידה כזו כדי שזה יוביל לניצחונה.

מילא היא, וגם על זה אפשר להתווכח אחרי 7 שנים סופר פעילות בכנסת ובשדולות חברתיות, אבל הכוורת שמסביבה חסרת ניסיון ?
פואד ? פרץ ? בוז'י שהיה שר רווחה פי אלף יותר טוב מכחלון העאלק חברתי ? איתן כבל שכבר שנים הוא אחד הח"כים המובילים בכנסת ?
גם המצטרפים החדשים לא קוטלי קנים. מיכל בירן היא יו"ר המשמרת הצעירה של העבודה כבר שנים והיא אחראית לא פחות משלי על שיקום המפלגה וניקוי האורוות שהיה שם. מיקי רוזנטל שכבר שנים נאבק פה בשחיתויות ולא רואה בעיניים אף אחד. פרופסור יוסי יונה הוא ממייסדי הקשת הדמוקרטית המזרחית לפני 16 שנה ונחשב לאוטוריטה בתחום הכלכלי-חברתי.
ניסיון לא חסר, ובניגוד לפאשיסטים ליברמן,דנון,אלקין ואנסטסיה, עם החבורה שלמעלה אולי נחזור להיות מדינה שפויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
ידיד,
אין לך ויכוח איתי. בשביל לנצח בחירות צריך "לעבור מסך". הכוורת של יחימוביץ לא עוברת מסך ולא משדרת מנהיגות, כזו שתעביר 10 מנדטים מהימין לכיוון העבודה והמרכז.
פואד ניתפס כגריאטרי , מיכאל בירן שהוא אולי אדם מוכשר לא מוכר וזה שהוא שיקם את המפלגה זה יפה מאוד. מי יודע על כך חוץ מפעילים במפלגה או פעילי בחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
אם יותר לי לשאול, מה בדיוק הפך את הרצוג לשר רווחה יותר טוב מכחלון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
אם הבנתי נכון, מר קדושי כיוון את שאלתו לאלה שמצביעים שמאלה מהעבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
ידיד,
אין לך ויכוח איתי. בשביל לנצח בחירות צריך "לעבור מסך". הכוורת של יחימוביץ לא עוברת מסך ולא משדרת מנהיגות, כזו שתעביר 10 מנדטים מהימין לכיוון העבודה והמרכז.
פואד ניתפס כגריאטרי , מיכאל בירן שהוא אולי אדם מוכשר לא מוכר וזה שהוא שיקם את המפלגה זה יפה מאוד. מי יודע על כך חוץ מפעילים במפלגה או פעילי בחירות.

מיכל בירן, לא מיכאל... תגגל אותה ותראה, בחורה נמרצת וראויה מאוד.
זה כל העניין ברשימה החדשה, אנשים ותיקים ומוכרים בפוליטיקה בשילוב עם פנים חדשות אבל עם רקורד מוכח של עשיה חברתית.
האלטרנטיבה היא אלקין וליברמן,דני דנון וגדעון סער, אנסטסיה מיכאלי ומירי רגב. לא כוחות, לרעתם.
על מה הליכוד ישחק ? על ביטחון ? אחרי 4 שנים שהם מפקירים מיליון תושבים ? על רשימה שכוללת רק רמטכ"ל אחד מול שני שרי ביטחון בעבודה ?
לא תהיה בעיה לחשוף את השקר הזה. כמה יאמינו זו כבר שאלה אחרת. אפשר להחליף הנהגה אבל יותר קשה להחליף עם...

הפועל,
בוז'י למשל לא הצביע בעד קיצוץ קצבאות לקשישים. בוז'י לא הצביע נגד הקלות במתן דיור לאוכלוסיות חלשות. בוז'י הקים למעשה את המשרד מחדש לאחר שלא היה פעיל בקדנציה לפניו והיה כוח מוביל במאבק העברת כספי הסיוע לניצולי השואה.
כחלון,תחת משמעת קואליציונית, רק הסב נזק כשר רווחה.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 13 נובמבר 2012, 21:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
אם הבנתי נכון, מר קדושי כיוון את שאלתו לאלה שמצביעים שמאלה מהעבודה.

אמת.

(תרתי משמע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אדום אופטימי כתב:
ידיד,

זה כל העניין ברשימה החדשה, אנשים ותיקים ומוכרים בפוליטיקה בשילוב עם פנים חדשות אבל עם רקורד מוכח של עשיה חברתית.
האלטרנטיבה היא אלקין וליברמן,דני דנון וגדעון סער, אנסטסיה מיכאלי ומירי רגב. לא כוחות, לרעתם.
על מה הליכוד ישחק ? על ביטחון ? אחרי 4 שנים שהם מפקירים מיליון תושבים ? על רשימה שכוללת רק רמטכ"ל אחד מול שני שרי ביטחון בעבודה ?
לא תהיה בעיה לחשוף את השקר הזה. כמה יאמינו זו כבר שאלה אחרת. אפשר להחליף הנהגה אבל יותר קשה להחליף עם...

הפועל,
בוז'י למשל לא הצביע בעד קיצוץ קצבאות לקשישים. בוז'י לא הצביע נגד הקלות במתן דיור לאוכלוסיות חלשות. בוז'י הקים למעשה את המשרד מחדש לאחר שלא היה פעיל בקדנציה לפניו והיה כוח מוביל במאבק העברת כספי הסיוע לניצולי השואה.

ובוז'י גם היה מהאחראיים הראשיים למהלך הגדול והמרושע של הפרטת פעילות הרווחה בישראל, שגרמה נזק הרבה יותר מכל מה שציינת שכחלון עשה. אותו הרצוג שהיום מדבר בשם הסוציאליזם והסולידריות כנגד הקפיטליזם חסר החמלה של נתניהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר ידידי,
כתבתי קודם, שאין לך ויכוח איתי. אני את ההחלטות שלי אקבל בתוספת הזמן.
אני מנסה להיסתכל על הבחירות כמשקיף מהצד. ניראה לי שאני קצת יותר אובייקטיבי ממך .
ברור שמנקודת מבטי יחימוביץ והכוורת שסיביב העדיפה על זו של הליכוד. אבל מה שאני ואתה חושבים לא כל כך רלוונטי.

סלע יקר,
השאלה אינה רלוונטית.
אתה באמת חושב שיש מצביע חדש שידלג על מרץ והעבודה ויציביע לאולמרט ? אם כן אולי מאית האחוז.
אתה באמת חושב שיש מצביע מרץ שידלג על העבודה ומרץ ויצביע לאולמרט?
אתה חושב שיש כאלה בעבודה ? ניסחפתי אחוז מס"כ המצביעים של העבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 21:55 
הפועל כתב:
אם יותר לי לשאול, מה בדיוק הפך את הרצוג לשר רווחה יותר טוב מכחלון?

לפי עו"סים שאני מכיר, אין מקום להשוואה בין הימים של כחלון לאלה של אף שר רווחה אחר, כולל ימי ש"ס שניתבו תקציבים למגזר שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מי זה אבי יששכרוף, אבל אמר מילים יפות ב"4 דעות" ב"המקור" לפני מס' דק' כנגד ביבי בהקשר מה שקורה בדרום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
kobster כתב:
אדום אופטימי כתב:
ידיד,

הפועל,

ובוז'י גם היה מהאחראיים הראשיים למהלך הגדול והמרושע של הפרטת פעילות הרווחה בישראל, שגרמה נזק הרבה יותר מכל מה שציינת שכחלון עשה. אותו הרצוג שהיום מדבר בשם הסוציאליזם והסולידריות כנגד הקפיטליזם חסר החמלה של נתניהו.

משמעת קואליציונית, יו נואו. ההבדל הוא שלבוז'י נמאס שיורים לו מעל לראש והתפטר. כחלון היה כלבלב נאמן של ביבי עד הסוף.
כן בוז'י או לא בוז'י , ברה"מ ביתנו ממש לא ירצו להיכנס בכלל לנושא החברתי כי הם יקבלו בראש. הטקטיקה שלהם תהיה לנסות ולהציג את שלי ושאר החבר'ה כחסרי ניסיון, שמאלנים כמו חד"ש, ימכרו את המדינה ושאר קשקושי ההפחדה שלהם. אם בחור עם ראש כמו אופיסר נפל בתדמית המנהיג הכריזמטי שיכנס בחמאס (למרות שזה בדיוק ההיפך) אז תחשוב כמה קל זה יהיה לעבוד על שאר העם הדביל היושב בציון. אם אנשים ,גם בימין וגם בשמאל, יפעילו את הראש שלהם אז העסק פתוח לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
נו, אז גם כחלון היה במשמעת קואליציונית. בוז'י להזכירך לא היה ממובילי הפרישה מהקואיליציה בדיוק.
הוא היה יותר מאלו שגררו אותם צורחים ובוטעים עם הציפורניים מכיסאות עור הצבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
סלע יקר,
השאלה אינה רלוונטית.
אתה באמת חושב שיש מצביע חדש שידלג על מרץ והעבודה ויציביע לאולמרט ? אם כן אולי מאית האחוז.
אתה באמת חושב שיש מצביע מרץ שידלג על העבודה ומרץ ויצביע לאולמרט?
אתה חושב שיש כאלה בעבודה ? ניסחפתי אחוז מס"כ המצביעים של העבודה.

הוא לא דיבר בכלל על הצבעה. הוא שאל את מצביעי מרצ וחד"ש את מי הם מעדיפים כראש ממשלה
בין אולמרט ליחימוביץ'.
ציטוט:

תשובתי, כאמור, אולמרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: