תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 22:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מדינת ישראל - לאן?
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 10:53 
האם 2 מדינות ל2 עמים זה בכלל מעשי?
איך אפשר לפנות 300 אלף איש , לא מבחינה מוסרית אלא מהבחינה הלוגיסטית והתפעולית
איך יחברו בין עזה לגדה המערבית ואם בכלל?

כל שיחות השלום האלו, על מה בכלל מדברים שם?
פשוט המדינה שלנו כפתה על עצמה את השטחים ולעולם לא נוכל להתנתק מהם יותר
איך ממשיכים מפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מדינת ישראל - לאן?
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 13:04 
תודיע שבתאריך מסוים צה"ל נסוג לגבולות שיוסכמו וזהו.
299 אלף יתפנו לבד.
כל מי שירצה לחיות תחת שלטון פלסטיני (כמו שיהודים חיים בכל ארץ ערבית אחרת) זכותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 19:17 
בני12 כתב:
299 אלף יתפנו לבד.
כל מי שירצה לחיות תחת שלטון פלסטיני (כמו שיהודים חיים בכל ארץ ערבית אחרת) זכותו.

כן.. אז בקשר לזה.. לא יודע אם שמעת, אבל אופציית האנשים שישארו תחת שלטון פלסטיני לא ממש מקובלת על הפלסטינים..

ואני אפילו לא אתחיל להתעסק בכל הבעיות האחרות שיש במה שכתבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 19:49 
ישפכו פה נהרות של דם ובסוף תהיה ישראסטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:55 
מתנחל אדום כתב:
בני12 כתב:
299 אלף יתפנו לבד.

כן.. אז בקשר לזה.. לא יודע אם שמעת, אבל אופציית האנשים שישארו תחת שלטון פלסטיני לא ממש מקובלת על הפלסטינים..

אני מניח שכשחלק מהמו"מ הפלסטינאים יסכימו לדברים שכאלו. יהודים גרים בכל מדינות ערב ואם ירצו הם יגורו בפלסטין, תוך כפיפות מלאה לחוקי פלסטין.

בכל מקרה הייתי שמח אם פרקטית היו עושים את זה. אני מניח שגושי ההתנחלויות שישארו בידי ישראל יצמצמו את הבעייה.

ולבסוף, לנתניהו אין שמץ של כוונה לפנות מתנחלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
פינוי ההתנחלויות יהיה הדבר הכי פשוט בפסאודו משא ומתן הזה במידה ויגיעו להסכם.
מעבר לכך
יהודים גרים בערב הסעודית?
מצרים?
לבנון?
ירדן?
סוריה?
דובאי?
אני בכלל לא מדבר על מדינות מוסלמיות אחרות כמו עיראק, סודן וכו'. פאקינג עורכות דין בכירות מעבירות שם חוקים, חוקים! שמותר לאנוס אישה יהודיה כחלק מהמלחמה בציונים. הפמיניזם האנטיפאשיסטי במיטבו.
אף מתנחל לא ישאר תחת שלטון פלשתינאי, כי יטבחו בהם, אם לא באותו רגע אז קצת אחרי שיעלה איסלמיסט לשלטון.
שקרנינו יכול בשניה אחת להפיל את הכל, הוא פשוט יבקש שכמו ב48 וע"פ הצהרותיו של אבו מאזן, תהיה מדינה אחת יהודית, ומדינה אחת פלשתינאית, על מנת שלא יבצר מצב של מדינה אחת דו לאומית, ומדינה אחת פלשתינאית, הוא ידרוש כקונטרה לפינוי ההתנחלויות את פינוים של ערביי ישראל כחלק מהלאום הפלשתיני לפלשתין, ליברמן כבר אמר את זה לא פעם, ובנט בטוח יתאבד על זה אחרי המפלה שהוא יקבל לפרצוף עם סיום חזון ארץ ישראל השלמה ההזוי.
יש מליון סברות למה לא יגיעו להסכם, מה עם החמאס? המשא ומתן עם אבו מאזן, מה עם רצועת עזה? אנחנו עושים משא ומתן עם חצי מדינה והחצי השני פסיכי והזוי הן דתית והן לאומנית?
שיהיה ברור, אני בעד משא ומתן,בעד פתרון 2 מדינות ל2 עמים, אני מכוון לשם בבחירות הפוליטיות שלי לכנסת, אבל עם הזמן אני פחות מאמין שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
אני בכלל לא מדבר על מדינות מוסלמיות אחרות כמו עיראק, סודן וכו'. פאקינג עורכות דין בכירות מעבירות שם חוקים, חוקים! שמותר לאנוס אישה יהודיה כחלק מהמלחמה בציונים.

לא התכוונתי להתעכב על הדיון הזה, אבל אז קלטתי את הנימה ההו-כה-היסטרית הקבועה שלך מכל מיני ידיעות הזויות וסמי-מציאותיות שאלוהים יודע איפה אתה קורא. זה אפילו לא לדקלם את מה שדרור בן ימיני כותב, זה לדקלם את מה שהטוקבקיסטים הפסיכיים מוסיפים בתחתית הטקסטים שלו. ממתי עורכות דין (בכירות!) מעבירות חוקים? איפה זה קורה? אל תטרח, עשיתי גוגל. אין לזה שום אזכור. אני מציע שתירגע ואז תוכל לחזור להתעסק באנטישמיים בקמפוסים בארה"ב ובבריטניה, שהם-הם יביאו להשמדתנו יום אחד. פתאום זו נראית לי טענה הרבה פחות הזויה בהשוואה למה שכתבת פה עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 23:16 
גיא האדום כתב:
מתנחל אדום כתב:
בני12 כתב:
299 אלף יתפנו לבד.

אני מניח שכשחלק מהמו"מ הפלסטינאים יסכימו לדברים שכאלו. יהודים גרים בכל מדינות ערב ואם ירצו הם יגורו בפלסטין, תוך כפיפות מלאה לחוקי פלסטין.

בכל מקרה הייתי שמח אם פרקטית היו עושים את זה. אני מניח שגושי ההתנחלויות שישארו בידי ישראל יצמצמו את הבעייה.

אני לא בטוח למה אתה מניח שהם יסכימו. אפילו אחמד טיבי (שאני מאמין שעוד אפשר להגדיר אותו כפלסטיני 'מתון') מצהיר שבמדינת פלסטין לא יוכלו לחיות (ושים לב לתחכום)- מתנחלים (או בשפה אחרת- היהודים היחידים שיש איזושהי סבירות שירצו לגור שם/היחידים שיש להם זכות מסוימת לגור שם).

בהנחה ובאמת נגיע להסדר שתי המדינות, אני מאוד מקווה שיהיו חילופי שטחים במסגרת ההסכם.
מדינת ישראל לא הצליחה להתמודד ולקלוט עד היום כ-8000 אנשים שפונו מביתם לפני 8 שנים.
אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם יהיה מדובר ב-300,000.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
המדינה נתנה למפונים מעל ומעבר למה שסתם אזרח יכול לחלום עליו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 23:20 
teknoboy כתב:

טוב אחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
גביזון כתב:
אני בכלל לא מדבר על מדינות מוסלמיות אחרות כמו עיראק, סודן וכו'. פאקינג עורכות דין בכירות מעבירות שם חוקים, חוקים! שמותר לאנוס אישה יהודיה כחלק מהמלחמה בציונים.

לא התכוונתי להתעכב על הדיון הזה, אבל אז קלטתי את הנימה ההו-כה-היסטרית הקבועה שלך מכל מיני ידיעות הזויות וסמי-מציאותיות שאלוהים יודע איפה אתה קורא. זה אפילו לא לדקלם את מה שדרור בן ימיני כותב, זה לדקלם את מה שהטוקבקיסטים הפסיכיים מוסיפים בתחתית הטקסטים שלו. ממתי עורכות דין (בכירות!) מעבירות חוקים? איפה זה קורה? אל תטרח, עשיתי גוגל. אין לזה שום אזכור. אני מציע שתירגע ואז תוכל לחזור להתעסק באנטישמיים בקמפוסים בארה"ב ובבריטניה, שהם-הם יביאו להשמדתנו יום אחד. פתאום זו נראית לי טענה הרבה פחות הזויה בהשוואה למה שכתבת פה עכשיו.

תשמע ערן, אתה יוצא פה יותר מגוחך מכל דבר אחר, ואיזה יופי שאתה מעלה דברים לא קשורים בשיט לעניין, אתה כנראה אנטיפאשיסט רציני.
מאגניב שצוטט משפט אחד מהמגילה שלי, ובאמת חבל שהתעכבת על הדיון.
לגבי הארגונים הפאשיסטים במסווה של אנטיפאשיסשטים, אני מדבר על עובדות, אתה עושה אותי איסלמופוב, או פוב אחר, מה באופנה לכנות כעת אדם שמעז לדבר נגד הפאשיזם? עזוב את זה שיש לי חברים שמזוהים עם השמאל יותר ממני, שעברו חוויות בלונדון בקורסים באוניברסטאות באנגליה, ולמדו שישראל ב48 עם קום המדינה פלשה למדינות ערב להגשים את השתלטות הציונות על המזה"ת, אתה מבין, פרופסור מלמד את זה כעובדות דה פקטו, מה שקרו לנו פה על מלחמת העצמאות?
אם באמת תתעניין בזה, ותרצה להכיר במציאות גם אם היא לא מתאימה לאג'נדה שלך, תקשיב קצת להרצאות של וואליד שואבט, לוחם\מחב"ל פת"ח לשעבר שמספר אך הוא בעצמו כחלק מהתנועה האיסלמית התחיל את זה בקמפוסים לפני שנים רבות, רק שהיום זה עבר כל פרופורציה. הוא גם יספר לך על איך שטפו לו את המוח מבגיל צעיר שנאה דתית כנגד יהודים ונוצרים. היום הוא כמובן מקבל איומים על חייו ומתוייג כציוני (הנאציזם החדש אחי!!!111) וחי בארה"ב.
עשית גוגל? גיבור, עלית עלי. תכיר ממרי: סרטונים מחדשות בעולם הערבי https://www.youtube.com/user/MEMRITVVideos זה היה שם.
אם בכל זאת חשקה נפשך להתעלם מהעובדות, או להמשיך לתקוף אישית, או לחפש פגם מסויים בעברו של אדם, תוכל להיות אנטיפאשיסט אמיתי ולהצטרף לUAF, זה מזכה אותך להפגין עם חולצה עם כיתוב A ולצעוק אללה וואכבר, גם את זה יש ביוטיוב לאנשים באנגליה שנמאס מאנשים שנטרפה עליהם דעתם. אנרכיסט אתאיסט? הללפאקינגלויה! ג'וני רוטן מייד מוציא סינגל לכבודו של האל. או שתוכל לצעוד בהפגנה נהדרת שערך הקמפוס לgays for palestine, שסביר להניח שאם הם היו נמצאים כגאים בשטחי הרשות הם היו בורחים לישראל בגלל סכנת מוות.
רק דבר אחד, אם אתה חושב ששקרתי שאמרתי את זה, פשוט תגיד, אתה משקר.
בעולם הזה אתה חייב להיות עם אג'נדה, ואם אתה בלי, מכנים אותך תואם בן דרור ימיני, ומצד שני מכנים אותך אבו מאזן.
המשך הזיה נעימה, לא משנה שאין לה קשר למצאיות, ההזיה מספקת הסבר למה נכון, גם אם הדבר מנוגד למה שאתה רוצה להיות, הלוואי ויכולתי להיות כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מדינת ישראל - לאן?
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
מתנחל אדום כתב:
teknoboy כתב:

טוב אחי.

אני מזמין אותך להשוות בין מה שהם קיבלו למה שמקבל מישהו שנזרק מדירת עמידר, למשל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 23:34 
גביזון כתב:
ערן כתב:
גביזון כתב:

תשמע ערן, אתה יוצא פה יותר מגוחך מכל דבר אחר, ואיזה יופי שאתה מעלה דברים לא קשורים בשיט לעניין, אתה כנראה אנטיפאשיסט רציני.
לגבי הארגונים הפאשיסטים במסווה של אנטיפאשיסשטים, אני מדבר על עובדות, אתה עושה אותי איסלמופוב, או פוב אחר, מה באופנה לכנות כעת אדם שמעז לדבר נגד הפאשיזם? עזוב את זה שיש לי חברים שמזוהים עם השמאל יותר ממני, שעברו חוויות בלונדון בקורסים באוניברסטאות באנגליה, ולמדו שישראל ב48 עם קום המדינה פלשה למדינות ערב להגשים את השתלטות הציונות על המזה"ת, אתה מבין, פרופסור מלמד את זה כעובדות דה פקטו, מה שקרו לנו פה על מלחמת העצמאות?
אם באמת תתעניין בזה, ותרצה להכיר במציאות גם אם היא לא מתאימה לאג'נדה שלך, תקשיב קצת להרצאות של וואליד שואבט, לוחם\מחב"ל פת"ח לשעבר שמספר אך הוא בעצמו כחלק מהתנועה האיסלמית התחיל את זה בקמפוסים לפני שנים רבות, רק שהיום זה עבר כל פרופורציה. הוא גם יספר לך על איך שטפו לו את המוח מבגיל צעיר שנאה דתית כנגד יהודים ונוצרים. היום הוא כמובן מקבל איומים על חייו ומתוייג כציוני (הנאציזם החדש אחי!!!111) וחי בארה"ב.
עשית גוגל? גיבור, עלית עלי. תכיר ממרי: סרטונים מחדשות בעולם הערבי https://www.youtube.com/user/MEMRITVVideos זה היה שם.
אם בכל זאת חשקה נפשך להתעלם מהעובדות, או להמשיך לתקוף אישית, או לחפש פגם מסויים בעברו של אדם, תוכל להיות אנטיפאשיסט אמיתי ולהצטרף לUAF, זה מזכה אותך להפגין עם חולצה עם כיתוב A ולצעוק אללה וואכבר, גם את זה יש ביוטיוב לאנשים באנגליה שנמאס מאנשים שנטרפה עליהם דעתם. אנרכיסט אתאיסט? הללפאקינגלויה! ג'וני רוטן מייד מוציא סינגל לכבודו של האל. או שתוכל לצעוד בהפגנה נהדרת שערך הקמפוס לgays for palestine, שסביר להניח שאם הם היו נמצאים כגאים בשטחי הרשות הם היו בורחים לישראל בגלל סכנת מוות.
בעולם הזה אתה חייב להיות עם אג'נדה, ואם אתה בלי, מכנים אותך תואם בן דרור ימיני, ומצד שני מכנים אותך אבו מאזן.
המשך הזיה נעימה, לא משנה שאין לה קשר למצאיות, ההזיה מספקת הסבר למה נכון, גם אם הדבר מנוגד למה שאתה רוצה להיות, הלוואי ויכולתי להיות כמוך.

מי שיוצא כאן מגוחך זה אתה. העלת טענה עובדתית. שבעיראק או בסודן העבירו עורכות דין בכירות (!), אלוהים יודע מה זה אומר, חוק שמותר לאנוס נשים יהודיות. לא הגיוני שתוכל לתמוך את הטענה הזאת בלינק ממקור רציני (ולא, לינק לאתר של גוף התעמולה הזה שהאמינות שלו היא אי שם בין מקור ראשון, פראבדה, ודבקה, זה לא נחשב)? אתה לא חושב שחוק כזה יזכה לחשיפה בגופי תקשורת רציניים?
ואגב, בתשובה לשאלתך, יש קהילה יהודית בלבנון, ויש קהילה יהודית גדולה באיראן (ארץ לא ערבית אבל בהחלט מוסלמית), יש קהילה יהודית במרוקו, ויש בתוניס, ויש שאריות של קהילה בתימן, ובטח יש עוד מדינות. כולן מוסלמיות.
אני לא חושב שמתנחלים ירצו לגור בפלסטין (ומובן מאליו שאם הם יגורו שם הם לא יזכו לזכויות האפרטהיידיות שיש להם כיום, כולל לא הזכויות שהם צברו מגניבת קרקע פלסטינאית). הרבה יותר נחשד לגור במקום שבו צה"ל הגדול מגן עליך. אבל אם הם ירצו, שיהיה להם לבריאות וזה יתאפשר להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 23:40 
מתנחל אדום כתב:
גיא האדום כתב:
מתנחל אדום כתב:
בני12 כתב:
299 אלף יתפנו לבד.

אני לא בטוח למה אתה מניח שהם יסכימו. אפילו אחמד טיבי (שאני מאמין שעוד אפשר להגדיר אותו כפלסטיני 'מתון') מצהיר שבמדינת פלסטין לא יוכלו לחיות (ושים לב לתחכום)- מתנחלים (או בשפה אחרת- היהודים היחידים שיש איזושהי סבירות שירצו לגור שם/היחידים שיש להם זכות מסוימת לגור שם).

בהנחה ובאמת נגיע להסדר שתי המדינות, אני מאוד מקווה שיהיו חילופי שטחים במסגרת ההסכם.
מדינת ישראל לא הצליחה להתמודד ולקלוט עד היום כ-8000 אנשים שפונו מביתם לפני 8 שנים.
ראשית, יש הבדל בין הזכות של התנחלות להשאר במקומה לבין הזכות של יהודים לגור בפלסטין. מובן מאליו שזה לחלוטין לא מקובל שמדינה פלסטינאית תאסור על יהודים לגור בתחומיה.
מצד שני, מי שחושב שישוב שאדמותיו נגזלו בכוח מכפר ערבי יוכל להמשיך להתקיים בלא כל שינוי אם יקבע שהוא חלק מפלסטין משלה את עצמו.

לגבי הפתרון בעיית המתנחלים נבדיל בין האידיאל לבין המצוי.
באידיאל זה לא בעיה של מדינת ישראל איך המפונים מרגישים. היה צריך לתת להם את הפיצוי שקבעו (שהיה בעזה מוגזם מאוד לטעמי) וזהו. כנ"ל צריך לעשות באשר לאותם ישובים שיהיו בפלסטין. להם להם צ'ק וזהו. שיקנו איתו בית בגליל, או בנגב. שיסרבו לקבל אותו. שייקנו עם כמה צ'קים שכונה בשרון. מה שבראש שלהם. לא בעייה של המדינה.
במצוי, לנתניהו אין שמץ של כוונה לפנות התנחלויות אז זה לא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
גביזון כתב:
ערן כתב:
גביזון כתב:

מי שיוצא כאן מגוחך זה אתה. העלת טענה עובדתית. שבעיראק או בסודן העבירו עורכות דין בכירות (!), אלוהים יודע מה זה אומר, חוק שמותר לאנוס נשים יהודיות. לא הגיוני שתוכל לתמוך את הטענה הזאת בלינק ממקור רציני (ולא, לינק לאתר של גוף התעמולה הזה שהאמינות שלו היא אי שם בין מקור ראשון, פראבדה, ודבקה, זה לא נחשב)? אתה לא חושב שחוק כזה יזכה לחשיפה בגופי תקשורת רציניים?
ואגב, בתשובה לשאלתך, יש קהילה יהודית בלבנון, ויש קהילה יהודית גדולה באיראן (ארץ לא ערבית אבל בהחלט מוסלמית), יש קהילה יהודית במרוקו, ויש בתוניס, ויש שאריות של קהילה בתימן, ובטח יש עוד מדינות. כולן מוסלמיות.
אני לא חושב שמתנחלים ירצו לגור בפלסטין (ומובן מאליו שאם הם יגורו שם הם לא יזכו לזכויות האפרטהיידיות שיש להם כיום, כולל לא הזכויות שהם צברו מגניבת קרקע פלסטינאית). הרבה יותר נחשד לגור במקום שבו צה"ל הגדול מגן עליך. אבל אם הם ירצו, שיהיה להם לבריאות וזה יתאפשר להם.

אני רק שאלה, ממרי הוא אתר שמביא מאות סרטונים (אולי אלפים) מטלויזיות ערביות ברחבי העולם, הוא לא מוסיף מוזיקה במהלך הסטונים, הוא לא מוסיף דבר למעט תרגום באנגלית, מודע זה אתר תעמולה? מממ..אולי כי הוא מביא עובדות שקשה לעכל אותן, או יותר פשוט, למחוק אותם מהתודעה.
אני כבר לא יודע מי יותר גרוע, אתם, או ימניים קיצוניים שמאשימים אותי בתעמולה שאני מביא לינקים מ"הארץ".
אני ממציא, אין אסלמופאשיזם דתי ברחבי העולם רווי שנאה, אין ניצול של אגודות הסטודנטים ברחבי העולם להטעות אותן ולחפור להם שאבו מאזן זה לידתו מחדש של צ'ה גווארה.
אני מוכן להיות מגוחך, גזען, פאשיסט, רדנק, אם זה אומר להסתכל על כל המציאות, ולא רק למה שמתאים לך למציאות.
שויין, תעמולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 00:30 
אני מכיר הרבה יותר טוב ממך את מה שהולך בקמפוסים בארה"ב. זה אפילו לא קרוב למה שאתה מתאר. כמי שחי בקמפוסים האלו זה קצת מצחיק בשבילי, אבל בקטנה. זאת לא הנקודה של האשכול הזה. העלאת כאן טענה עובדתית שלמרות שהיא לחלוטין אנקדוטית אף אחד לא שמע עליה. אפילו את הסרטון הזה אתה לא יכול להביא.
הדיון הוא לא על ממרי (ואגב, http://en.wikipedia.org/wiki/Middle_Eas ... ns_of_bias) אלא על למה אתה מסתמך על משהו שגם אם הוזכר שם (ואני עדיין לא יודע איפה) הוא כה אמין עד שהוא לא זכה לאזכורים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 00:46 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אני מכיר הרבה יותר טוב ממך את מה שהולך בקמפוסים בארה"ב. זה אפילו לא קרוב למה שאתה מתאר. כמי שחי בקמפוסים האלו זה קצת מצחיק בשבילי, אבל בקטנה. זאת לא הנקודה של האשכול הזה. העלאת כאן טענה עובדתית שלמרות שהיא לחלוטין אנקדוטית אף אחד לא שמע עליה. אפילו את הסרטון הזה אתה לא יכול להביא.
הדיון הוא לא על ממרי (ואגב, http://en.wikipedia.org/wiki/Middle_Eas ... ns_of_bias) אלא על למה אתה מסתמך על משהו שגם אם הוזכר שם (ואני עדיין לא יודע איפה) הוא כה אמין עד שהוא לא זכה לאזכורים אחרים.

אני דיברתי על הקמפוסים בעיקר באירופה, בארה"ב ראיתי משהו בפוקס על העניין ואני לא אביא את זה, כי פוקס אחושרמוטה ביאסט, ועל זה אני מסכים.
עוד לא ענית לי על השאלה, מה הבעיה באתר שמביא חדשות מהעולם הערבי ורק מתרגם אותם, ללא פרשנויות?
הדבר היחיד שמצאת זה הגארדיאן? אתה בטוח שהגארדיאן זו הדוגמה שאתה רוצה לקחת כמי שמציג את ממרי כלא אמין? הייתי שם פה לינק של בריטי אתאיסט שהתנתק מהשמאל האנגלי בגלל שיתוף הפעולה עם הטירוף פאשיסטי האיסלמי מה הוא אומר על הגארדיאן, אבל בטח תחפש שהוא שם בננה למישהי ברגל בילדות.
בקשר לגרדיאן, המזוהה עם הלייבור, אותו עיתון שאוסר חד וחלק לצחוק ולו במעט על הנביא מוחמד כי זה איסלמופובי (סיי וואט?), נהנה מפרסום קריקטורות אחרות לא רע בכלל, אני פשוט אשים אותם פה, שים לב לקיסינג'ר היהודי הטיפוסי עם הדם על הידיים.

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 01:06 
סמל אישי של המשתמש
\

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 07 פברואר 2014, 16:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 01:19 
סמל אישי של המשתמש
אמנם אני לא בארה"ב, אבל כתבתי 2 מילים, וזה מה שקיבלתי מהסרטון הראשון:

"we as palestins have nothing to negotiate with zionists" - נו ברור שלא יהיה לך, אסור לתת לצד השני לדבר, חייב להשתיק אותו ולדחוף את הדיעות שקשורות או לא קשורות למציאות, דמוניזציה או לא דמוניזציה = פאשיזם. מעבר לכך, אני בטוח שתקום מדינת פלשתין, את פשוט תרוצי חזרה למקורות אבותייך, ותוכלי לחיות במדינה דמוקרטית אנטיפאשיסטית ולא מפלה נשים, מזל טוב!

"israel does not meet the requirement of legitimate state" - כמובן שלא. מדינות שאונסים בהם נשים על בסיס דתי, עורפים ראשים, צוהלים בהוצאות הורג המוניות, וקוראים להרג המוני בשם אלוהים כן.

"hey hey! ho ho! the state of israel got to go" - נשמע כמו פתרון מקסים ל2 מדינות ל2 עמים.

בחור איסלמי לבוש כדתי בקמפוס: "if history any indication, there'll be peace when the zionistx are gone, and when we're in control again" - ובכן אני ציוני, ודי בטוח ככולם פה שמאמינים בזכות למיעוט היהודי להגדרה עצמית. מה זה אומר "שתלכו"? "שתעלמו"? שהרעיון הציוני ילך? שהרעיון של זכות יהודית לחיות במדינה ילך? יהיה שלום בלעדינו? אתה בטוח בחור דתי מתוק? כי החברים הדתיים שלך די רוצחים אחד את השני ברוב המדינות שלהם עצמם (כמובן שכל צד מאשים את השני כנתמך ע"י הציונים או היהודים), וחלקם גם רוצחים על בסיס דתי במדינות עם דת אחרת, כמו הודו. איזה שלום בדיוק יהיה ללא הציונות?

"zionism must be destroyed, every asspect of it" - האם לי כדמוקרט ציוני שמאמין בזכות המיעוט להגדרה עצמית יש מקום בעולם שלך מר יודע כל ויד כל בו?

תמונה של בחור צעיר הרוג וחייל צה"ל רוכן מעליו מדבר בטלפון - אכן, אנחנו צמאי דם ונהנים לרצוח ילדים, זה מה שמניע אותנו, תראו את שמחה על פניו.

אקט שבו הסטודנטים לבושים בכאפיות, מתאגדים בקבוצה, ופשוט נופלים למשמע קולות ירי כילדי עזה - אם לא הייתי רואה את זה הייתי בטוח שזו שטיפת מוח עזתית.

בקמפוס מסויים בעיתון אגודת הסטודנטים קריקטורות מזוויעות של נאצים הורגים את תושבי עזה. קריקטורה נוספת בעיתון שמצד אחד 1940 חייל נאצי, ומצד שני שנתנו אנו עם חייל צה"ל. בקטנה, ציונות כבר מזמן הפכה ל=נאצים, הם ניתצו בזה מזמן.

"israel israel you can't hide, we chrage you with genocide" - אחרי שכבר הושוונו לנאצים, מכאן הדרך בלקבוע עובדה בפאקיג רצח עם היא דבר הגיוני לחלוטין. שוב, רצח עם.

שוב, מצאתי את הלינק הזה בחיפוש של רבע שניה, עלילה ציונית אני אומר.

עוד סרטון של האנטיפאשיסטים מתנגדים באלימות לכל דיעה שהיא לא שלהם.
על ספסל ששימש לחבורה שתמכה בישראל נחרט "i hate jews"

האנטיפאשיסטים, אלה שאוסרים, שוב, אוסרים לצאת נגד האישלם הפאשיסטי, נכנסים בציוני הנאצי.
האמת שאני מבין אותם, עם מה שארה"ב עשתה בעולם, והעולם המוסלמי, ל2 הצדדים נח למצוא שעיר לעזאזל כדי לישון טוב בלילה.

סטודנטית שמודה שהיא מרוצה מכך שכל היהודים מרוכזים בישראל על מנת שיוכלו להשמיד את כולם בקלות.והקהל? שקט, דממה, האנטיפאשיסט הבא מחכה לשאול שאלה את הציוני, להביך אותו, ולהתעלם מהמציאות הקשה שהוא כ"כ מתנגד לה (הוא מתנגד כלל?) הרגע מול הפרצוף.
אם היתה מעיזה לצאת נגד האיסלם או להביע דיעה חס וחלילה נגד ישראל היא היתה כלבה ציונית, שכולנו יודעים מה ציונית אומרת.

אנטישמיות בקמפוס

אנטישמיות בקמפוס

אני לרגע לא מאשים את הסטודנטים, אני מרחם עליהם, אם זה מה שהמרצים שלי, הקולגות שלי, והתקשורת שלי בקמפוס היתה מוכרת, אין מצב שזה לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 07:27 
teknoboy כתב:
מתנחל אדום כתב:
teknoboy כתב:

טוב אחי.

ממש השוואה לתפארת.
אני כרגע לא אגע בפן המוסרי של גירוש אנשים מביתם. הרי גירוש אנשים מהבית הוא לא מוסרי רק כשמדובר באנשים מאוד ספציפים, נכון? (או ש'פינוי-פיצוי' באופן כללי הוא דבר שמקובל עליך שנעשה לאוכלוסיה הפלסטינית?)

שתי הסיטואציות שונות כמעט בכל אספקט שתבחר- בין אם בסיבת המגורים במקום שבו הם גרו איפה שהם גרו, בין אם בסיבה שבגינה הם פונו מביתם, בין אם במה הם איבדו בנוסף לביתם..
בקיצור, אם תוכל להסביר לי למה ההשוואה הזאת רלוונטית איכשהו אני אשמח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 07:49 
גיא האדום כתב:
מתנחל אדום כתב:
גיא האדום כתב:
מתנחל אדום כתב:
בני12 כתב:
299 אלף יתפנו לבד.

ראשית, יש הבדל בין הזכות של התנחלות להשאר במקומה לבין הזכות של יהודים לגור בפלסטין. מובן מאליו שזה לחלוטין לא מקובל שמדינה פלסטינאית תאסור על יהודים לגור בתחומיה.
מצד שני, מי שחושב שישוב ש אדמותיו נגזלו בכוח מכפר ערבי יוכל להמשיך להתקיים בלא כל שינוי אם יקבע שהוא חלק מפלסטין משלה את עצמו.

לגבי הפתרון בעיית המתנחלים נבדיל בין האידיאל לבין המצוי.
באידיאל זה לא בעיה של מדינת ישראל איך המפונים מרגישים. היה צריך לתת להם את הפיצוי שקבעו (שהיה בעזה מוגזם מאוד לטעמי) וזהו. כנ"ל צריך לעשות באשר לאותם ישובים שיהיו בפלסטין. להם להם צ'ק וזהו. שיקנו איתו בית בגליל, או בנגב. שיסרבו לקבל אותו. שייקנו עם כמה צ'קים שכונה בשרון. מה שבראש שלהם. לא בעייה של המדינה.
במצוי, לנתניהו אין שמץ של כוונה לפנות התנחלויות אז זה לא רלוונטי.

כמו שאמרתי, הפלסטינים לא מדברים על יהודים באופן גלוי ברוב המקרים שראיתי. הם מדברים על מתנחלים/ישראלים (שהם כמובן האוכלוסיה היהודית היחידה שבאיזור באופן כללי).
מובן מאליו? למי?

ואתה קצת מבולבל- גזילת אדמות בכוח מכפרים ערביים זה יותר באיזור תל-אביב, ירושלים וכו'.. (מוזמן לקרוא על 'שייח מוניס').

לא בעיה של מדינת ישראל איך המפונים מרגישים?! (מעבר לזה שהם פשוט אזרחים ישראלים, שלעניות דעתי זו סיבה די טובה שיהיה למדינה איכפת) אולי צריך להיות למדינה איכפת כי ביחד עם האקט היפה הזה של גירוש אנשים מהבית שלהם המדינה גם לא בדיוק נתנה להם מקום עבודה חלופי (בתור דוגמא..).

מאחל לך להיות מפונה מביתך ומפוטר מעבודתך ולקבל פיצוי "מוגזם" על זה.

כמה צ'קים בדיוק אתה חושב שהמדינה יכולה לחלק?

ואני באמת מקווה שלביבי אין כוונה לפנות התנחלויות בדיוק כמו שאין לו כוונה 'לטהר' את השטחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 08:01 
איך שיהודים חיים תחת שלטון מוסלמי ברחבי העולם זה לא אינדיקציה לאיך שזה יהיה תחת שלטון פלסטיני כי אחרי הכל המצב פה מסובך בהרבה
זה ברור שהם לא ישארו שם אם ישראל תחליט להתפנות אבל ישראל לא תתפנה, לפחות לא בצורה אבסולוטית
והאם עזה היא לא דוגמא מספיק רעה? מאז שצהל יצא מעזה אירגוני הטרור רק התחזקו והתחמשו, איך נוכל להגן על עצמנו בצורה אמיתית ויעילה? הרי ארגוני הטרור הקיצוניים לא רוצים את הגדה ופה נגמר העניין, הם ימשיכו לתקוף והשטחים זה מאוד קרוב לאזורים הכי מאוכלסים בישראל
אני באמת לא רואה סיטואציה של 2 מדינות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: מדינת ישראל - לאן?
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 08:31 
סמל אישי של המשתמש
מתנחל אדום כתב:
teknoboy כתב:
מתנחל אדום כתב:
teknoboy כתב:

טוב אחי.

ממש השוואה לתפארת.
אני כרגע לא אגע בפן המוסרי של גירוש אנשים מביתם. הרי גירוש אנשים מהבית הוא לא מוסרי רק כשמדובר באנשים מאוד ספציפים, נכון? (או ש'פינוי-פיצוי' באופן כללי הוא דבר שמקובל עליך שנעשה לאוכלוסיה הפלסטינית?)

שתי הסיטואציות שונות כמעט בכל אספקט שתבחר- בין אם בסיבת המגורים במקום שבו הם גרו איפה שהם גרו, בין אם בסיבה שבגינה הם פונו מביתם, בין אם במה הם איבדו בנוסף לביתם..

לא צריך לכעוס, אדון עזריאל.
בשום מקום לא כתבתי שזה לא מוצדק לפצות פיצוי נאה אנשים שהמדינה משחקת איתם כמו עם פיונים בשחמט( וזה המצב גם אם המשחק שלח אותם לגור בחינם בווילות יפות על החוף הכי יפה בארץ).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: מדינת ישראל - לאן?
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 08:45 
teknoboy כתב:
מתנחל אדום כתב:
teknoboy כתב:
מתנחל אדום כתב:
teknoboy כתב:

טוב אחי.

ממש השוואה לתפארת.

בשום מקום לא כתבתי שזה לא מוצדק לפצות פיצוי נאה אנשים שהמדינה משחקת איתם כמו עם פיונים בשחמט( וזה המצב גם אם המשחק שלח אותם לגור בחינם בווילות יפות על החוף הכי יפה בארץ).

אוקיי.. אז מה כן ניסית להגיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re: מדינת ישראל - לאן?
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 08:49 
סמל אישי של המשתמש
מתנחל אדום כתב:
teknoboy כתב:
מתנחל אדום כתב:
teknoboy כתב:
מתנחל אדום כתב:
[quote="teknoboy"] המדינה נתנה למפונים מעל ומעבר למה שסתם אזרח יכול לחלום עליו.

טוב אחי.

ממש השוואה לתפארת.

אוקיי.. אז מה כן ניסית להגיד?[/quote]
בדיוק את מה שכתבתי. שבניגוד לאיך שהצגת את זה, לא רק שעזרו להם ותמכו בהם, אלא שעשו את זה בסדר גודל שאזרחים שאינם מתנחלים לא מעזים לחלום עליו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 09:42 
לא מעזים לחלום עליו כי פשוט אין דוגמא ל'אזרחים שאינם מתנחלים' שאפשר להשוות אותה לסיפור של אותם 'מתנחלים'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
באמת אין עוד קבוצה שחיה חיי מותרות על חשבון כולנו, וכשנגמרה החגיגה קיבלה פיצוי של מיליונים. זה נכון.
ועדיין זאת לא סיבה להציג אותם כמסכנים, שלא לומר קדושים מעונים, כפי שעשית קודם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 10:33 
"וזה המצב גם אם המשחק שלח אותם לגור בחינם בווילות יפות על החוף הכי יפה בארץ)."
"אין עוד קבוצה שחיה חיי מותרות על חשבון כולנו"
:bang: :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 10:50 
כל אדם שהוא קצת ריאליסט, שקצת פותח את העיניים ולא טומן את הראש עמוק בחול,
שקצת מנתח תהליכים, ומסתכל קדימה בצורה אובייקטיבית ומשוחררת מאמוציות ומ wishful thinking-

מבין שבעוד כעשרים-שלושים שנה תהיה כאן מדינה אחת לשני העמים,
בין הירדן לים
.

אין שום אפשרות אחרת. לשם זה הולך.
אנחנו יכולים לאהוב את זה או לא, זה לא ישנה את המגמה.

(ואגב, אם לא יקרה משהו יוצא דופן- המדינה העתידית הזאת תהיה בעלת רוב ערבי,
אבל זה לדיון אחר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:
"וזה המצב גם אם המשחק שלח אותם לגור בחינם בווילות יפות על החוף הכי יפה בארץ)."
"אין עוד קבוצה שחיה חיי מותרות על חשבון כולנו"
:bang: :LOMASHOO:

הם לא גרו בווילות יפות על חוף מדהים?
זה לא נקרא חיי מותרות?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: