תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 03:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עבודה בעגלות- צריך המלצות וטיפים
הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 21:20 
אחרי שהבנתי שאין סיכוי שאני אצליח לחסוך בארץ החלטתי שאני עוזב לחו"ל
הבעיה היא שאין לי אזרחות זרה או משהו כזה
מישהו שעבד בקנדה/דרום אפריקה/ תאילנד או כל מקום אחר שלא מצריך אזרחות זרה יכול לתת לי קצת טיפים?
אני בעיקר רוצה לדעת איפה כדאי ללכת לעבוד, האם זה משתלם כמו שמנסים לצייר את זה
מרגיש כאילו כל התעשייה הזאת מורכבת מנוכלים אי אפשר להאמין לאף אחד שם, עם הבטחות של 20 אלף שקל לחודש זה נשמע מופרח

בכל מקרה אני ממש אשמח אם משהו יוכל להסביר לי מעט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עבודה בעגלות- צריך המלצות וטיפים
הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
אחרי שהבנתי שאין סיכוי שאני אצליח לחסוך בארץ החלטתי שאני עוזב לחו"ל
הבעיה היא שאין לי אזרחות זרה או משהו כזה
מישהו שעבד בקנדה/דרום אפריקה/ תאילנד או כל מקום אחר שלא מצריך אזרחות זרה יכול לתת לי קצת טיפים?
אני בעיקר רוצה לדעת איפה כדאי ללכת לעבוד, האם זה משתלם כמו שמנסים לצייר את זה
מרגיש כאילו כל התעשייה הזאת מורכבת מנוכלים אי אפשר להאמין לאף אחד שם, עם הבטחות של 20 אלף שקל לחודש זה נשמע מופרח

בכל מקרה אני ממש אשמח אם משהו יוכל להסביר לי מעט

עבדתי כמה חודשים.. אתה יכול לעשות כסף אם תהיה טוב, תלוי בעונה.. זה כן תעשייה שמורכבת מנוכלים, וגם העבודה עצמה מאוד מעיקה ולא אתית ולא כיפית בעליל. אם אתה רוצה לעשות כסף ויש לך פוטנציאל לך על זה.
ארה"ב הבנתי הכי מסוכן, סיכוי היי גבוה להיתפס אם אתה לא חוקי . בקנדה עושים פשיטות בעיקר בקריסטמס.. יש מספר מוגבל של עגלות ברחבי העולם שיתנו לך ויזת עבודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עבודה בעגלות- צריך המלצות וטיפים
הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 07:23 
סמל אישי של המשתמש
בחור שאני מכיר נסע לבלגיה לעבוד כמאבטח מוסדות מטעם הסוכנות היהודית, חוץ ממשכורת (סבירה) הוא מקבל דיור, אוכל ויש מצב שגם אוטו אבל אני לא סגור על זה.
למד את השפה (צרפתית) ובגלל שזו עבודת משמרות יש לו גם הרבה זמן פנוי...נשמע לי תענוג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
תשאל את יגאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 12:09 
תתאבד כבר כתב:
בחור שאני מכיר נסע לבלגיה לעבוד כמאבטח מוסדות מטעם הסוכנות היהודית, חוץ ממשכורת (סבירה) הוא מקבל דיור, אוכל ויש מצב שגם אוטו אבל אני לא סגור על זה.
למד את השפה (צרפתית) ובגלל שזו עבודת משמרות יש לו גם הרבה זמן פנוי...נשמע לי תענוג

זה ליוצאי סיירות/קומבינה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
כמו שאמרו, מי שממש טוב יכול לעשות ים כסף. אבל יש כאלה שגם יכולים לסיים תקופה עם 0 רווח.
12 שעות על הרגליים, לחרטט אנשים ולמכור להם דברים זולים ביוקר, אבל עם הזדמנות לעשות בוחטות שבגילך בארץ אתה יכול רק לחלום. תעשה את השיקולים שלך ותחשוב אם זה מתאים לך.
טיפ נוסף־ בגלל ריבוי הנוכלים מומלץ ללכת רק למקום ששמעת ממישהו שאתה סומך עליו דברים טובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
* אני לא הייתי ולא מתכוון להיות בעגלות בדיוק מהסיבות הנ״ל. הידע הוא מחברים שכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 13:14 
שני חברים טובים הלכו לעגלות בשנה האחרונה
ביחד לדרום אפריקה,ואחד מהם לבד לקנדה
בשני המקרים הם חזרו עם הזין ביד ובמקרה הטוב הפסידו רק אלפי שקלים(בודדים) על כרטיסי הטיסה.
אם אתה לא מוכן לעבוד בחברת נוכלים,לשקר ללקוחות ולדחוף מוצרים זבל במחיר יקר-זה לא בשבילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע עליך כלום אבל....
1. אם אתה יכול לגור עדין אצל ההורים.
2. אם אין לך בעיות לעשות עבודה סיזפית של 12 שעות (וזה הרי עגלות).
תחפש עבודות כאלו בארץ, חקלאות (אם יש באזור) עובדי יצור במפעלים, בנין וכו', אם אתה רציני ונותן עבודה אין בעיה במקומות האלה להרוויח בסביבות ה 8000 שקל בחודש, מתוך זה אתה יכול בכיף לשים 5000 בצד גם אם אתה מבזבז ללא הכרה (תזכור אוכל שכ"ד וכו זה על ההורים כי אתה אצלם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 13:32 
el dudernio כתב:
תחפש עבודות כאלו בארץ, חקלאות (אם יש באזור) עובדי יצור במפעלים, בנין וכו', אם אתה רציני ונותן עבודה אין בעיה במקומות האלה להרוויח בסביבות ה 8000 שקל בחודש, מתוך זה אתה יכול בכיף לשים 5000 בצד גם אם אתה מבזבז ללא הכרה (תזכור אוכל שכ"ד וכו זה על ההורים כי אתה אצלם).

הלוואי וזה היה כזה פשוט, אני גר בצפון הרחוק ואין פה עבודה בכלל
אם אני אצליח להרוויח 5 זה הישג ומתוך זה לחסוך 3 זה לצעוד במקום כשאני צריך לחסוך כ-60 לטיול
איפשהו לא נשארה לי ברירה, אולי במרכז יש עבודות משתלמות יותר אך המחייה תהרוג אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
א. למה אתה צריך לחסוך 60 לטיול? אם אתה לא יכול לאפשר לעצמך את זה, תעשה טיול יותר צנוע בשליש מחיר.
ב. אתה יכול לבדוק על קיבוצים־ להיות בהם במבח, סוגר לך את העניין של העבודה והמחיה (בארי, משמר העמק, גלעד, מכגן מיכאל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 13:48 
אחד האדומים כתב:
א. למה אתה צריך לחסוך 60 לטיול? אם אתה לא יכול לאפשר לעצמך את זה, תעשה טיול יותר צנוע בשליש מחיר.
ב. אתה יכול לבדוק על קיבוצים־ להיות בהם במבח, סוגר לך את העניין של העבודה והמחיה (בארי, משמר העמק, גלעד, מכגן מיכאל)

תשמע אני צעיר ואין לי עדיין מחוייבות לשום דבר זה הזמן שלי להנות, גם אם אני אצטרך לעבוד הרבה בשביל טיול אני יעשה את זה ובנתיים שום דבר לא בוער לי
יש לי 2 חברים שהיו במבחים במעגן מיכאל הייתי אצלם המון פעמים הם עצמם נהנו אך לא חסכו יותר מידי כסף, פחות ממה שאני מסוגל לחסוך בבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
אני גרתי בזמנו צפונית לטבריה, אני בטוח שיש מפעלים בתעשיה שצריכים עובדים 24 שעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
el dudernio כתב:

הלוואי וזה היה כזה פשוט, אני גר בצפון הרחוק ואין פה עבודה בכלל
אם אני אצליח להרוויח 5 זה הישג ומתוך זה לחסוך 3 זה לצעוד במקום כשאני צריך לחסוך כ-60 לטיול
איפשהו לא נשארה לי ברירה, אולי במרכז יש עבודות משתלמות יותר אך המחייה תהרוג אותי

אני מכיר מישהו שגם גר רחוק והפיתרון שלו היה לסוע לעבוד באילת במלון שנותנים לו מגורים עם שותף, אוכל וכל החרטה. לדעתי הוא לא מרוויח שם יותר מ-6 בחודש אבל הוא לא מבזבז הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 19:48 
אפשר להגיע ל10 ברוטו בארץ אחרי שחרור אבל זה בכמה עבודות בו זמנית עם שבתות ולילות ולקרוע את התחת.
עשית בצבא איזה קורס חובשים או משהו בסגנון?תבדוק אם מחפשים חובשים בחופים..יש לך רובאי גבוה?אם כן יש מיליון מקומות אבטחה שאפשר לעשות בהם כסף טוב.
אני חושב שאם כבר חו"ל אז חוקי ועבודה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:

לא יודע לגבי דרום אפריקה או תאילנד, אבל בקנדה אתה חייב ויזת עבודה בשביל לעבוד. הם מאד נוקשים, לא פחות מהאמריקאים.

liorgadidi כתב:
אם אתה לא מוכן לעבוד בחברת נוכלים,לשקר ללקוחות ולדחוף מוצרים זבל במחיר יקר-זה לא בשבילך.

:ROSE:

ומעניין לאן נעלמו הספונסורים המהוללים soapranos.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 20:25 
bloodbrother כתב:
zapta כתב:

לא יודע לגבי דרום אפריקה או תאילנד, אבל בקנדה אתה חייב ויזת עבודה בשביל לעבוד. הם מאד נוקשים, לא פחות מהאמריקאים.

liorgadidi כתב:

http://www.nirity.com/works/soapranos/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
כמה נקודות על עגלות (כי זה באמת נושא שאפשר לכתוב עליו עכשיו 40 עמודים בפורום)
- זו העבודה הכי קשה בעולם/בין הקשות בעולם תקרא לזה איך שתרצה. (אומר את זה בתור אחד שרגיל לעבוד עבודות פיזיות מטורפות). זה לא הצד הפיזי או העמידה על הרגליים. זה הצד המנטלי והנפשי.
- זה מתאים לכולם, אבל לא כולם יצליחו בזה. אי אפשר להצביע על ה"אופי" המושלם למקצוע הזה (כן, זה מקצוע לכל דבר). לאו דווקא זה שנראה הכי טוב יצליח.
- כפי שמספרים, אכן יש בתעשייה הרבה נוכלים. בדרך כלל לא מדובר במאפיונרים אלא פשוט בישראלים שה$$ עלה להם לראש והם מרשים לעצמם להתנהג בצורה דוחה כמו לא לשלם לבנאדם כסף שמגיע לו/להעיף אנשים מהמגורים בהתראה של רגע וכד'.
- לא רק במקומות הנחשקים יש כסף. בהמשך ובניגוד לסעיף הקודם, בכל מקום אפשר להצליח ובגדול. השאלה היא רק על אלו אנשים תיפול, כמה הם מקצוענים בתחום וכמה הם ישכילו להשקיע ולהתמיד איתך.
- הכסף בדרך כלל לא מגיע כל כך מהר. הרוב הגדול אחרי מקסימום שבועיים חותכים הביתה (עיין ערך סעיף ראשון). כדי להתבסס על משכורת אחידה (ונאה) מדובר בעניין של כמה חודשים בדרך כלל. (כמובן שיש יוצאים מן הכלל שמהרגע הראשון פוגעים בול)
- והעניין האחרון, שהוא החשוב ביותר לדעתי, וזה למה אני חושב שכל מי שיש לו אפשרות כדאי לו לנסות עגלות - אפשר לעשות בעבודה הזאת סכומי כסף מטורפים. וכשאני אומר מטורפים תחשוב גבוה, הרבה יותר גבוה מ20 אלף בחודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 21:00 
Maor7 כתב:
- זו העבודה הכי קשה בעולם/בין הקשות בעולם תקרא לזה איך שתרצה. (אומר את זה בתור אחד שרגיל לעבוד עבודות פיזיות מטורפות). זה לא הצד הפיזי או העמידה על הרגליים. זה הצד המנטלי והנפשי.
- זה מתאים לכולם, אבל לא כולם יצליחו בזה. אי אפשר להצביע על ה"אופי" המושלם למקצוע הזה (כן, זה מקצוע לכל דבר). לאו דווקא זה שנראה הכי טוב יצליח.
- כפי שמספרים, אכן יש בתעשייה הרבה נוכלים. בדרך כלל לא מדובר במאפיונרים אלא פשוט בישראלים שה$$ עלה להם לראש והם מרשים לעצמם להתנהג בצורה דוחה כמו לא לשלם לבנאדם כסף שמגיע לו/להעיף אנשים מהמגורים בהתראה של רגע וכד'.
- לא רק במקומות הנחשקים יש כסף. בהמשך ובניגוד לסעיף הקודם, בכל מקום אפשר להצליח ובגדול. השאלה היא רק על אלו אנשים תיפול, כמה הם מקצוענים בתחום וכמה הם ישכילו להשקיע ולהתמיד איתך.
- הכסף בדרך כלל לא מגיע כל כך מהר. הרוב הגדול אחרי מקסימום שבועיים חותכים הביתה (עיין ערך סעיף ראשון). כדי להתבסס על משכורת אחידה (ונאה) מדובר בעניין של כמה חודשים בדרך כלל. (כמובן שיש יוצאים מן הכלל שמהרגע הראשון פוגעים בול)
- והעניין האחרון, שהוא החשוב ביותר לדעתי, וזה למה אני חושב שכל מי שיש לו אפשרות כדאי לו לנסות עגלות - אפשר לעשות בעבודה הזאת סכומי כסף מטורפים. וכשאני אומר מטורפים תחשוב גבוה, הרבה יותר גבוה מ20 אלף בחודש.

את רוב הדברים שאמרת אני מצליח להבין אבל הקושי המנטלי פשוט לא מובן לי
הצד המנטלי נעשה קשה כשאין כסף אני משער, אם באמת אתה מרוויח ומוכר אז אני בטוח שאתה לא מבואס
בתכל'ס מכל מה שכתבת אני מבין שהכי חשוב זה למצוא בן אדם שאני סומך עליו ולתת לזה צ'אנס גם אם בהתחלה הולך לא משהו, אפילו אם זה חודש או חודשיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עבודה בעגלות- צריך המלצות וטיפים
הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 22:52 
zapta כתב:
Maor7 כתב:

הצד המנטלי נעשה קשה כשאין כסף אני משער, אם באמת אתה מרוויח ומוכר אז אני בטוח שאתה לא מבואס
בתכל'ס מכל מה שכתבת אני מבין שהכי חשוב זה למצוא בן אדם שאני סומך עליו ולתת לזה צ'אנס גם אם בהתחלה הולך לא משהו, אפילו אם זה חודש או חודשיים

6 ימים אתה מגיע לאותו מקום
12 שעות על הרגליים
שיכנועים בלי סוף והעבודה נורא מונוטונית ולא תוססת
זה הקושי המנטאלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
Maor7 כתב:

זה מסוג הדברים שקשה להסביר אותם עד שאתה לא עובר את זה בעצמך.. אני אנסה בכל זאת לתת לך כיוון למה שמתרחש שם
נתחיל מזה שעגלות זה לא יום עבודה רגיל שמתחיל בשעה X ונגמר בשעה Y. ברוב המקומות הרציניים (לא מדבר על עסק של איזה ילד שקנה עגלה ומעסיק 3 עובדים) מהרגע שאתה נוחת אתה נכנס לסוג של טירונות. כולם בתחת של השני כל היום (בדרך כלל גרים באותו אזור/קומפלקס/שכונה) ככה שאתה חי, נושם ומדבר עגלות מהרגע שאתה מתעורר ועד שאתה נרדם. כשנגמר היום לפחות פעמיים בשבוע יש שיחות סיכום/הדרכות/חפירות על "מה קורה אנשים למה אין מכירות??!?!" כשבהרבה חברות זה מתבצע ערב-ערב באופן קבוע. קח בחשבון שתלוי מה אתה הולך למכור, אבל בדרך כלל גם יש תמיד מה ללמוד עוד ועוד. אתה מתחיל עם ספיצ'ים פשוטים, רץ עליהם קורע ת'תחת בעבודה וכאילו שזה לא מספיק - ביום החופשי שלך אתה גם מתחיל ללמוד חומר קצת יותר מתקדם, מתחיל לסגל לעצמך שיטות מכירה יותר מורכבות, לומד מהותיקים וכו'. בקיצור - לא נח.

ביום יום תדמיין את עצמך מגיע בבוקר לעגלה (לפעמים אחרי כמה ימים רעים שלא מכרת/בילויים עד שעות מאוחרות/בעיות מהבית.. כל אחד והחבילה שלו) ואתה, ורק אתה, אחראי על עצמך ועל היום שלך. אתה צריך להתמיד לעמוד על העגלה ולא להתפתות לאנשים שיסיחו אותך, להישאר עקבי בראש ובעיקר לשמור על המורל שלך. אומרים שעגלות זה נטו אנרגיות ויש בזה אמת - כל המכירה שלך מתבססת על אנרגיה, על "אטרף". אתה צריך לקום כל בוקר כמו אריה שרוצה לטרוף כל מה שזז, אתה צריך לדמיין את האנשים שעוברים לידך בתור הטרף הבא (בכוונה אני אומר כאלה דברים כי זה מה שפחות או יותר גם תשמע מאנשי העגלות כשתגיע לשם). יש שם תחרות בלתי נגמרת בין כל אנשי המכירות, לפעמים גלויה ולפעמים פחות אבל תמיד יש.
תתאר לך מצב שאתה עומד 5 שעות על הרגליים נותן מעצמך הכל ולא מכניס לכיס שקל? (הרי בעגלות אין בסיס. לא מכרת תחזור עם 0 הביתה אחרי 12 שעות עבודה).
תתאר לעצמך מצב, וזה קורה הרבה מן הסתם, שאתה עובד עם בנאדם מנוסה על ההעגלה שרק תופר מכירות במאות ואלפי דולרים ואתה תקוע על איזה 30 דולר מסכנים.

יש גם את עניין האנשים שאתה פוגש. אתה פוגש בעבודה הזאת כל טיפוס אפשרי שיש בגלקסיה הזאת. אנשים שיקללו אותך שפנית אליהם, אנשים שיחפרו לך שעות על דת, אנשים שישבו עלייך ימצצו לך תדם שעתיים ובסוף לא יקנה בשקל, אלפי אנשים שיעברו ותצעק להם בכל דרך שלימדו אותך והם עדיין אפילו לא יעצרו או יפנו את המבט אלייך.

תאמין לי שכשטסים מהארץ הכל נראה מבטיח ואתה אומר לעצמך שטויות.. אני בא בטירוף אני אתאמץ אני אתן הכל. אחרי שעתיים רעות בעגלה בא לך ללכת לעשן סיגריה ולחכות שהיום יגמר.

*רוב הדברים שאמרתי תקפים לעבודה בחברות רציניות כמו שכתבתי בהתחלה. יש הרבה אנשים שיבטיחו לך תנאים משוגעים, בית עם בריכה ומרצדס אבל תגיע ולא יהיה מי שיכוון וילמד אותך את העבודה. ככל שזה יותר רציני, יותר גדול, ככה גם "חיי ההעגלות" שתיארתי לך באים יותר ויותר לידי ביטוי. זה אמנם הרבה יותר קשה, אבל רק ככה מצליחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 23:23 
מה שאתה מתאר זאת מציאות רעה, אם זה ככה כל הזמן איך אפשר לשמור על עקביות ולמכור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
זו הגדולה. בגלל זה אמרתי שזו העבודה הכי קשה שתפגוש. זו שגרת חיים מטורפת.

בגלל זה הזכרתי את עניין הכסף.. לא הייתה שום הצדקה לעשות עגלות אם לא היה פוטנציאל הכספי שיש בזה. לא תפגוש מישהו שיגיד לך אני אוהב עגלות או שזו עבודה טובה. גם מי שעושה מזה הרבה כסף בדרך כלל אומר את האמת.. זה חרא של דבר :ROSE:

הייתי אומר לך להסתכל על זה כחוויה אבל זו בדיוק גישה שמכשילה אנשים. כאלה שאומרים "מה שיהיה יהיה".
מי שטס צריך להבין שהוא בא לעבוד, ולעבוד קשה. לא להנות. גם אם תעבוד במקום המגניב ביותר בעולם אתה 12 שעות/6 ימים בשבוע תהיה על העגלה. יותר מדי זמן מסביב לא יהיה לך. בטח לא בהתחלה כשלומדים את העבודה.

תחשוב עם עצמך אם אתה מוכן ללכת ולהקריב עכשיו תקופה(להגיד אני עד התאריך X לא חוזר לא משנה מה) , אם יש לך את הכוחות לבוא ולהשקיע ולעשות מה שאומרים לך, אם אתה מבין את הסיטואציה בגדול (כי שום הסבר לא באמת דומה למציאות בשטח).. כל זה בידיעה כמובן שאם תצליח, תראה סכומי כסף שבארץ לא רואים.

אגב, לטעמי שווה לנסות אם אתה לא מוגבל בזמן כי באמת שזו גם לא השקעה גדולה. מה שנקרא יותר מדי אין לך מה להפסיד. כיום כל החברות מבטיחות לך בדרך כלל חודש/חודשיים ראשונים ללא שכר דירה,משכורת בסיס בחודש הראשון והחזר כרטיס טיסה אם תישאר X זמן (בדרך כלל 3-4 חודשים) ככה שגם אם באמת הלך לך חרא ואתה רוצה לחזור אחרי חודש - יצא שלא בזבזת יותר מכרטיס טיסה ועוד קצת בזבוזים (ששוב, כמו שאמרתי, יותר מדי אתה לא תבזבז כי אתה בעיקר תעבוד). מה גם ש99% עושים סכום כסף כלשהו כבר מההתחלה ככה שאת ההכנסה לבזבוזים/מזון/בילויים יהיה לך סביר להניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 23:52 
טור ממש מעניין על הנושא.
כדאי לך לקרוא.
http://www.maka.co.il/301-%D7%A2%D7%91% ... 1_426.aspx

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2013, 00:04 
קודם כל תודה רבה, באמת נתתם לי אינפורמציה שהיה לי מאוד קשה לקבל עד עכשיו
אבל עדיין נותרה בי שאלה, איך אני יודע לבחור את המקום הנכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2013, 01:25 
zapta כתב:

המלצות מחברים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2013, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:

כמובן תראה אם אתה מכיר מישהו שאתה באמת סומך עליו ויש לו קשר לעסק כלשהו של עגלות
אתה יכול ללכת לחברות לראיון ראשוני, הם מספרים לך שם על האופציות שיש להם מה מאפיין כל מקום וכו'. שם לב שרוב החברות שיושבות בארץ הן בסך הכל חברות שמקשרות (סוג של כח אדם, השמה) אותך לחברות בחו"ל וזה לא העסק הפרטי שלהם. בגלל זה רצוי ממה להגיע למצב שאתה יוצר קשר עם מישהו שם, אפילו עם אחד העובדים שיספר לך ממקור ראשון מה קורה. הרבה פעמים יש פער גדול בין מה שיודעים בארץ לבין מה שמתרחש במקום העבודה בחו"ל.

אם אתה ממש לא יודע מה לבחור ואין לך קשר לאדם ספציפי הייתי ממליץ ללכת על החברות הגדולות בדוגמת וירגו. זה אמנם יראה לך קצת פלצני בהתחלה, אבל לפחות אתה יודע שיש על מי לסמוך ובאמת ידריכו אותך כמו שצריך. (וירגו לדוגמה זו חברה שיש לה משרדים בארץ והיא באמת המפעילה של כל העגלות גם בחו"ל ולא רק מקשרת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2013, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
bloodbrother כתב:
zapta כתב:

liorgadidi כתב:

http://www.nirity.com/works/soapranos/

כתובת האימייל שם היא בדומיין soap-ranos.com שלא קיים יותר. יתכן שזה סתם איזה אתר שלא טרחו להוריד, מה שהבאת. לא יודע אם החברה עוד קיימת, אם אין להם אתר עם דומיין משל עצמם (דומיין עולה בסביבות 10-15 דולר לשנה).

והשאלה היותר חשובה היא - לאן נעלם אתר גיוס הצעירים התמימים שלהם בישראל?

בקיצר, לא נראה שהם קייימים יותר.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2013, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:

אין מקום נכון. לפשוע ולהסתכן במניעת כניסה לארה"ב ל 10 שנים, או למקומות אחרים ללא יודע כמה שנים, זה אף פעם לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2013, 17:05 
חוץ ממעבר לארץ אחרת ישנה עוד אפשרות לעבור למרכז שזה גם סוג של ארץ אחרת
בעיקרון אני אשמח לדעתם מאנשים כמה כלויות המחייה הכוללות שלהם בחודש? והאם לדעתם זה בכלל אפשרי לחסוך במרכז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: