תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 06:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עזרה עם תזכורות באווטלוק
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2012, 18:34 
שלום לכולם,
אני משתמש באופן קבוע באווטלוק ולאחרונה יש לי בעיה חדשה.‏ גם כשהאווטלוק מכובה כלומר התוכנה סגורה,‏ התזכורות על אירועים מהיומן ממשיכות להופיע ולהשמיע צליל.‏ הדבר מפריע למשל לבת הזוג שלי בזמן שהיא לומדת על המחשב.‏ בעבבר,‏ רק כשפתחתי את התוכנה או שהיא הייתה מופעלת הופיעו התזכורות.‏ האם יש אפשרות להחזיר את המצב?‏
תודה מראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עזרה עם תזכורות באווטלוק
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2012, 21:38 
תיפרד ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2012, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
תיכנס להגדרות של האאוטלוק ותשנה את זה שם.
קובץ -> אפשרויות (מתחת ל'עזרה') -> דואר -> קבלת הודעה -> בטל את 'הצג התראה בשולחן העבודה'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2012, 21:47 
yeho11 כתב:
שלום לכולם,
אני משתמש באופן קבוע באווטלוק ולאחרונה יש לי בעיה חדשה.‏ גם כשהאווטלוק מכובה כלומר התוכנה סגורה,‏ התזכורות על אירועים מהיומן ממשיכות להופיע ולהשמיע צליל.‏ הדבר מפריע למשל לבת הזוג שלי בזמן שהיא לומדת על המחשב.‏ בעבבר,‏ רק כשפתחתי את התוכנה או שהיא הייתה מופעלת הופיעו התזכורות.‏ האם יש אפשרות להחזיר את המצב?‏
תודה מראש

התופעה מוכרת. הפתרון: שהחברה שלך לא תלמד על המחשב. שתירד ממנו ותנסה לשבת על כסא מול שולחן. זה יותר נוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2012, 00:44 
yos כתב:
תיכנס להגדרות של האאוטלוק ותשנה את זה שם.
קובץ -> אפשרויות (מתחת ל'עזרה') -> דואר -> קבלת הודעה -> בטל את 'הצג התראה בשולחן העבודה'.

לא הבנת, הבעיה היא לא הודעות דוא"ל את זה אני יודע לבטל,
הבעיה היא תזכורות מלוח השנה. נפתח חלון עם התזכורת ומפריע לכל פעולה שעושים במחשב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2012, 08:06 
סמל אישי של המשתמש
להבנתי, אאוטלוק לא אמור להקפיץ התראה על שולחן העבודה על אירוע יומן כשהוא כבוי. אין לו אופציה כזאת.
אאוטלוק מקפיץ הודעה על אחד מהאירועים הבאים:
א. קבלת מייל.
ב. בקשת פגישה
ג. משימה (task) חדשה
ראה כאן: http://office.microsoft.com/en-us/outlook-help/turn-desktop-alerts-on-or-off-HA010098670.aspx
יתכן שאתה משתמש בג'ימייל כיומן, בהתראה של שליחת מייל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2012, 10:03 
yos כתב:
להבנתי, אאוטלוק לא אמור להקפיץ התראה על שולחן העבודה על אירוע יומן כשהוא כבוי. אין לו אופציה כזאת.
אאוטלוק מקפיץ הודעה על אחד מהאירועים הבאים:
א. קבלת מייל.
ב. בקשת פגישה
ג. משימה (task) חדשה
ראה כאן: http://office.microsoft.com/en-us/outlook-help/turn-desktop-alerts-on-or-off-HA010098670.aspx
יתכן שאתה משתמש בג'ימייל כיומן, בהתראה של שליחת מייל?

אני משתמש בג'ימייל כיומן וגם באווטלוק (הם מסונכרנים), בבית אני משתמש בעיקר באווטלוק ובחוץ בעיקר בג'ימייל.
אני בסך הכל מעוניין להחזיר למצב הקודם בו כל התזכורות על אירועים ביומן באווטלוק הופיעו רק כאשר פתחתי את תוכנת אווטלוק.
צריך להבדיל, אני לא מדבר על החלונית הקטנה בצד ימין למטה שמופיעה ונעלמת כשאני מקבל דוא"ל באווטלוק אלא על חלון שנפתח במרכז המסך עם רשימת התזכורות/משימות עם אפשרות של "בטל" "בטל הכל" וכו'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2012, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות שהתקנת איזה תוסף שגורם לזה?
יש לך אפשרות להעלות צילום מסך של החלון שמופיע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2012, 14:37 
yos, דבר ראשון, תודה על הנכונות לעזרה.
דבר שני, אשמח בהזדמנות זו אם תסביר לי איך אני שומר תמונה של המסך (כן, כן, כנראה שאני בור במחשבים)
ואז ברגע שיופיע לי שוב החלון אני אוכל לצלם להראות לך.
שבת שלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2012, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
yeho11 כתב:
שלום לכולם,
תודה מראש

התופעה מוכרת. הפתרון: שהחברה שלך לא תלמד על המחשב. שתירד ממנו ותנסה לשבת על כסא מול שולחן. זה יותר נוח.

:LOL2: :LOL2: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2012, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
לשים תמונה שלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2012, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
yeho11 כתב:
yos, דבר ראשון, תודה על הנכונות לעזרה.
דבר שני, אשמח בהזדמנות זו אם תסביר לי איך אני שומר תמונה של המסך (כן, כן, כנראה שאני בור במחשבים)
ואז ברגע שיופיע לי שוב החלון אני אוכל לצלם להראות לך.
שבת שלום

במקלדת יש כפתור שנקרא Print Screen.
לחיצה עליו גורמת לצילום של המסך ולשמירתו בזיכרון.
כדי לראות ולערוך את התמונה שנוצרה, יש לפתוח תוכנת עיבוד תמונה כלשהי ('הצייר' - Paint - של חלונות מספיקה לצורך זה).
כלומר, לוחצים על כפתור Print Screen (מצלמים).
פותחים את תוכנת הצייר, ומבצעים 'הדבק' (Paste).
כעת יש לך את תמונת המסך בתוכנת העריכה, ואתה יכול לחתוך ממנה חלקים לא רלוונטיים, לבצע שמירה, לשלוח או להעלות לפורום (שזה כבר שיעור אחר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: