מבין גדול ברכבים אני לא, אני פשוט קורא בפורומים של כאלה שכן מבינים כבר שנים כי הנושא מעניין אותי.
בקשר לצריכת הדלק, כמה ק"מ אתה עושה בשנה? כי אמנם צריכת הדלק היא חשובה לכולנו, אבל הרבה פעמים היא זניחה ביחס של אחזקה,חלקי חילוף, טיפולים, וירידת ערך, לא משנה מאיפה הכסף יורד, משנה הסה"כ.
בסכום כזה הייתי מצטרף להמלצה של קובסטר, לוותר על הגיר הרובוטי (למרות שהעתיד גם של האסייתיות מכוון לשם אבל אין לך כסף מיותר בינתיים),וללכת לכיוון של משפחתומטית אסייתית, אלא אם כן אתה לא צריך רכב משפחתי, כמה נוסעים ברכב?
אישית על הקרוז הייתי מוותר למרות הריווח שלה, והייתי הולך לכיוון של יותר I30, זה פשוט הכיוון שלי אחרי שעשיתי בירורים, ועשיתי הרבה. שים לב שקורולה עולה יותר ממשפחתומטית אופיינית ושומרת על השוק שלה חזק מאד, אולי בגלל חסד נעורים שזוכרים לאמינות הדגמים הישנים יותר, אולי בצדק, אין לי נסיון איתה.
לי יש מיצובישי כריזמה (יד ראשונה) שנת 99 על מעל 230 אלף ק"מ, חשבתי לקנות רכב עכשיו, אבל החלטתי להמשיך עם הרכב כל עוד הוא נותן כי כלכלית זה יותר משתלם לי (מחר שובק חיים). אומרים שזו מטחנת דלק, אני עושה איתה 1:11.4 משולב, ושהשוואתי את הכסף שהלך על דלק לעומת כל מה שציינתי מעלה לחברים שלי בעלי רכבים מתקדמים טכנולוגית יתר (ומהנים יותר), יצא שחסכתי הרבה כסף לעומתם, ואני נוסע המון (קרית שמונה עד אשדוד ובחזרה באותו היום זה משהו ברגיל אצלי).
אני יודע שהרבה יצעקו פה, אבל אני לא מאלה שחשוב להם להיות בקדמת הטכנולוגיה, אני מעדיף שאחרים יחוו על בשרם את הבעיות ורק לאחר כמה שנים לפחות יש לי אינדיקציה אם יש בעיות, ממה להמנע, ומה טופל אצל היצרנים. לכן אומר לך ממה
אניהייתי נמנע:
גיר רובוטי\DSG
מנועי TSI
בקיצור מקונצרן VAG (
במנועים והגירים המתקדמים)...למה? הם הרי הרכבים המתקדמים ביותר והמהנים ביותר? מהסיבה הפשוטה שאין לי מספיק כסף לקחת סיכון עם רכב כזה, ובסביבה הקרובה אלי הבעיות חוגגות. צח, ספר לו על הרכב של נועם
הדבר הכי חשוב, בכלל לא ציינת את הצרכים שלך?
לכמה אנשים הרכב מיועד?
כמה תסע +\- בשנה?
איך אתה עם ידני?
מה מעניין אותך ברכב מבחינת חשיבות? בטיחות, הנאה מנהיגה,נוחות,צריכת דלק?