כמה שטויות באשכול אחד...
ראשית כל, ההודעה של וואלה לא ממש מדויקת. ארגון USADA, הראשות האמריקאית למלחמה בסמים בספורט, לא יכולה לשלול מאמסטרונג תארים בהם זכה תחת UCI, ארגון האופניים העולמי. UCI יחליט אם הוא מקשיב להמלצות USADA או לא.
שנית, כל ההליך נגדו עכשיו מבוסס על עדויות של רוכבים ואנשים שהיו סביבו במהלך הקריירה. אני לא אומר מה נכון ומה לא, אני רק מניח שלכל אחד יש את האינטרסים שלו, ויש המון פוליטיקה בתוך העניין. העובדות הן שאמסטרונג, אחרי מאות בדיקות לאורך כל הקריירה, מעולם לא נתפס על סמים, כשבאותו זמן מתחריו ורוכבים אחרים נתפסו על ימין ועל שמאל. אצלו כלום: לא בדיקת דם ושתן, לא מזרק משומש , לא אריזות של חומרים בפח הזבל . כלום.
EISEN כתב:
אולי שיפסיקו לחפש סמים בענף האופניים וזהו?
גם ככה כולם שם מסוממים, לא? השאלה היא רק מי נתפס. ( תקנו אותי אם אני טועה כי אני לא עוקב כל כך ).
אם אתה לא עוקב ולא יודע, למה אתה מקשקש?
Officer Barbrady כתב:
ה-FDA פשוט מפלצת. גוף כל כך עוצמתי והרסני.
מסכים עם המשפט הזה, אבל איך לעזאזל הוא קשור לאשכול?
מה שקרה הוא, שאמסטרונג החליט לשבור את הכלים: USADA נתנו אולטימטום להציג את התנגדותו לטענותיהם. לטענתו, נמאס לו ממלחמת ההתשה הזו, הוא, משפחתו והקרן שהוא מנהל למען המלחמה בסרטן סובלים מכל העניין ואין לו כוח וצורך להוכיח את חפותו (וכולם יודעים במה כרוכה המלחמה לטהר את שמך מול גופים ציבוריים פוליטיים בארה"ב). אני מאמין לו שזהו צייד מכשפות ושנמאס לו לבזבז את חייו בבתי משפט, למרות שאינני יודע זאת בוודאות כמובן.