סמיילית כתב:
סימרוטיץ כתב:
1. אזור הצלעות נחשב לאחד המקומות הכואבים ביותר לקעקוע במיוחד אלו באזור הגב , ככל שיש מגע קרוב יותר לעצם הכאב גדול יותר
2. אם את מורחת אמלה האזור חייב להיות אטום למשך שעה לפחות עם נילון נצמד ,איפה שלא יהיה נילון האלחוש לא יעבוד .
3. אני עשיתי באזור הצלעות על הגב אצל פסיכו יצא מאוד יפה , השתמשתי באמלה שהחזיקה מעמד כשעה אבל עד אז מתרגלים לכאב
4. מקום נוסף לקחת בחשבון הוא מורנו במיוחד אצל המקעקע הרוסי שהוא פשוט אומן וצייר בחסד עליון .
לא יודעת מזה אמלה, אני רוצה עזרקאין ג'ל/ קרם- אני מניחה שהבסיס הוא אותו דבר- אם זה אנחנו משתמשים בלי ניילונים ועם תוצאות טובות- זה רפואי אבל לא תהייה לי בעיה להשיג.
נכון שמידת הכאב היא סובייקטיבית וגם תלויה במיקום אם כי לעניות דעתי אפשר לעבור קיעקוע ללא אלחוש מקומי. רק לסבר את האוזן רוב האנשים עוברים טיפול להסרת שיער עם מכשיר ה Lightsheer ללא אילחוש מקומי.
עזרקין ג'ל או קרם לא יאלחש גם אם הוא ישאר על העור עד בוא המשיח. עזרקאין נועד לאילחוש ריריות ואינו חודר את האפידרמיס.
כפי שסימרוטיץ ציין נכונה, אם את נחושה לאלחש מקומית אז רק עם אמלה או המקבילה הגנרית שלה דו-קאין ועטפי למשך שעה וחצי. הניילון הנצמד מונע מהאמלה להתייבש.
אם סף הכאב שלך נמוך יחסית ו/או מדובר באיזור כואב יחסית ובשטח גדול, קחי משהו סיסטמית.