תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הוצאת ויזה לארה"ב
הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 16:40 
אני מעוניין להוציא ויזה לארה"ב ולפי הסיפורים של אנשים אני לא צופה לעצמי סיכויים גדולים לקבל.

יש איזה "שיטה" שתגדיל את הסיכויים?
מה בדבר כל החברות שעוסקות בעזרה בהוצאת ויזה? האם זה באמת עובד??

תודה לעוזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הוצאת ויזה לארה"ב
הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
למה שלא תקבל , לדעתך ? (שואל מהתעניינות)
ותראה להם כל מיני סיבות שיש לך למה לחזור לארץ, כמו לדוגמה, ולדעתי זה הכי טוב: רישומים ללימודים אקדמאיים בעוד X חודשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 16:48 
חייל משוחרר, אין עסק, אין בית על שמי, כרגע לא רשום ללימודים עתידיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
יש אפשרות של להראות מסמכים שאתה עובד במקום X ושאתה חוזר לשם אחרי החופשה
אתה מתכנן לטייל בארה"ב? לעבוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
מה מטרת השהייה? ולכמה זמן? כי ישראלים נכנסים לעבוד לפרקים כל הזמן באמריקה. שלא לדבר על לטייל.

דיברתי עם אבא שלי לפני כמה ימים, והוא אמר שהיום אם יש לך כסף, אתה יכול לחיות באמריקה. נקודה. כלומר, צריך להקים עסק ש"יפתח את הכלכלה".
כלומר אם אתה פותח בית קפה, או בית מרקחת או משהו ,אתה יכול לפתוח אותה באמריקה, ובעקרון לחיות שם.

למרות שאני מודע שזה לא רלוונטי למקרה שלך, עדיין מאוד מעניין, וטוב לאנשים כמוני שאולי ירצו לעשות משהו כזה באיזה יום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר אשכול על ארה"ב

כמה אני צריך לטיול של מחוף אל חוף בארה"ב למשל 5-6 חודשים ?
בסביבות ה-50,000 או (הרבה?) יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 17:45 
ירדן כתב:
מה מטרת השהייה? ולכמה זמן? כי ישראלים נכנסים לעבוד לפרקים כל הזמן באמריקה. שלא לדבר על לטייל.

דיברתי עם אבא שלי לפני כמה ימים, והוא אמר שהיום אם יש לך כסף, אתה יכול לחיות באמריקה. נקודה. כלומר, צריך להקים עסק ש"יפתח את הכלכלה".
כלומר אם אתה פותח בית קפה, או בית מרקחת או משהו ,אתה יכול לפתוח אותה באמריקה, ובעקרון לחיות שם.

למרות שאני מודע שזה לא רלוונטי למקרה שלך, עדיין מאוד מעניין, וטוב לאנשים כמוני שאולי ירצו לעשות משהו כזה באיזה יום.

כן, תגיד לפקיד בשגרירות שמחליט אם לתת לך ויזה או לא, שאתה הולך לעבוד בארה"ב וששמעת שישראלים עושים את זה כל הזמן.
נראה כמה זמן השיחה תיקח.

חוץ מזה, אני לא יודע מאיפה אבא שלך הביא את המידע שלו (ויכול להיות שהוא מבין ומתעסק בזה), אבל לי זה נראה מופרך מהיסוד. אם אפילו בית קפה, לטענתך, "מפתח את הכלכלה", איזה עסק לא? בקיצור, נשמע לי חרטא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 17:46 
לפקיד המטפל שיפגוש אותך בשגרירות יש שיקול דעת רחב מאד לגבי ההמלצה להנפקת ויזה. שני אנשים במעמד זהה יקבלו תשובות שונות.
מכוון שאינך עובד במקום מסודר זמן ממושך, אישור שנרשמת ללימודים "רציניים" (מכללה, אוניברסיטה) משפר את הסיכוי.
לבוא לשגרירות בלי עבודה קבועה ובלי לימודים מסודרים בארץ, זה כבר עניין של מזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל זה באמת עניין של מזל. זה בסה"כ תלוי במצב רוח ובשיקולים של בנאדם ספציפי.
יש אינספור סיפורים על אנשים שבאו עם טענות זהות, אחד קיבל לחודש, השני ל10 שנים והשלישי לא קיבל בכלל.

רצוי להביא אישורים שיתמכו ברעיון של "זה באמת רק טיול אין לי מה לחפש שם" כמו רישום ללימודים / מכתב מהבוס בעבודה שאתה נמצא בתפקיד חשוב בלה בלה בלה / ללכת עם ההורים כדי להראות שזה "טיול משפחתי".

קח בחשבון שגם אם תבוא עם כל הדברים האלה גם יחד לא בטוח שתקבל.. שוב - זה הרבה מזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:

אתה צריך להשקיע מיליון דולר (או חצי מיליון ב"עיירת פיתוח").
תתחיל לחסוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 18:29 
המטרה היא טיול של מקסימום חודש.
אני לא צריך ויזה ל10 שנים, מבחינתי שהויזה תהיה גם רק לשנה שנתיים.
אם יש לי אוטו שרשום על שמי זה יכול לעזור?

ושוב, מישהו נעזר או מכיר מישהו שנעזר בכל החברות האלה ש"עוזרות" כביכול להוציא ויזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 18:39 
אין שום סיבה להשתמש במאעכרים, פשוט קח לך שעה, קרא את ההוראות ומלא את הטפסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הוצאת ויזה לארה
הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 19:02 
לא תתפוס אותי כתב:

לא זאת הבעיה שלי, כמו שראית אין לי "נתונים" שבלשון המעטה יעזרו לי לקבל את הויזה,
וכל המאעכרים האלה טוענים שהם כן יצליחו להוציא בשבילי.

אגב, אם ניסיתי פעם אחת להוציא ולא הצלחתי, זה עלול לפגוע בסיכויים שלי אם אני אנסה להוציא את הויזה דרך אחת החברות האלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 19:19 
אף חברה לא יכולה לעשות שום דבר בשבילך, ושום מאכער לא יכול לעשות כלום בשגרירות ארה"ב.
פעם, לפני שכל התהליך היה באינטרנט, לסוכני נסיעות הייתה אפשרות להשיג לך תור יותר מוקדם. גם זה נגמר עם המעבר למילוי הטפסים באתר. חוץ מזה אף אחד אף פעם לא עשה מעבר.
לא משנה מי ממלא עבורך את הטפסים (שגם זה בעיקרון לא חוקי אם הוא לא סוכן נסיעות), בסופו של דבר אתה חייב להיות זה שמגיע ועומד בתור לויזה.
אין שום אפשרות אחרת לקבל ויזה לארה"ב דרך צד שלישי.
עם הנתונים שלך, כנראה גם תזומן לראיון אישי שבו תצטרך לשכנע את המראיין שאתה באמת רק נוסע לטיול של חודש. ושוב, אף אחד אחר לא יעשה את הראיון הזה בשבילך.
או בקיצור, זה יכול רק להזיק לך, אם הכוונה שלהם זה לשקר בטפסים שהם ממלאים בשמך.
תתרכז בלחשוב איך אתה משכנע את המראיין, במקום לזרוק את הכסף שלך לפח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
שאלה שעלתה לי לראש בעקבות האשכול -
כזכור, חיים רביבו עבר לגור בארה"ב בקיץ 2008 ,
למה הוא למעשה קיבל ויזה ?

השאלה היא בעצם (הסיפור של רביבו הוא רק דוג'), איך אנשים שעוברים לארה"ב למען מגורי קבע מקבלים ויזה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 20:57 
סנוקר פיקדילי כתב:

השאלה היא בעצם (הסיפור של רביבו הוא רק דוג'), איך אנשים שעוברים לארה"ב למען מגורי קבע מקבלים ויזה ?

כי חיים רביבו הוא דמות מוכרת, הם לא פחדו שהוא הולך לעבוד שם בעגלות בלי גרין קארד.

ולפותח האשכול- להורים שלך יש ויזה? היתה להם ויזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 21:00 
להורים שלי יש ויזה.
ואם זה רלוונטי אז הם נוסעים בסוף החודש הקרוב לארה"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
ירדן כתב:

אתה צריך להשקיע מיליון דולר (או חצי מיליון ב"עיירת פיתוח").
תתחיל לחסוך.

אתה טועה.
מדובר גם על השקעה בעסק קטן בסביבות 50 אלף דולר

http://www.haaretz.co.il/news/world/1.1638313

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
ואללה, לא ידעתי שהוסיפו את ישראל למדינות שזכאות ל E-2 (החוק אשכרה עבר לפני שבועיים).
חדשות טובות לישראלים, אבל זו לא ויזה כל כך פשוטה להשיג גם אם יש לך את הכסף (להבדיל מה E-5 שדורשת ממך מיליון) וגם למיטב ידיעתי טיפה מסובך לקבל ממנה גרין קארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הוצאת ויזה לארה"ב
הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
למה אתה מתכוון שזה לא יהיה פשוט להוציא?

זה דווקא מוצג כמשהו מאד פשוט, אם אתה מקים עסק, אתה רשאי לקבל גרין קארד לך ולבני משפחתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
סנוקר פיקדילי כתב:

כי חיים רביבו הוא דמות מוכרת, הם לא פחדו שהוא הולך לעבוד שם בעגלות בלי גרין קארד.

אז מישהו שהוא מפורסם בארצו ושרוצה להגר למגורי קבע באחת ממדינות ארה"ב עדיף על אחד שבא לטייל / לעבוד במדינה למס' חודשים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
R.e.L כתב:
למה אתה מתכוון שזה לא יהיה פשוט להוציא?

זה דווקא מוצג כמשהו מאד פשוט, אם אתה מקים עסק, אתה רשאי לקבל גרין קארד לך ולבני משפחתך.

אם אתה משקיע מיליון, כן, אבל למיטב ידיעתי, המסלול של ההשקעה היותר קטנה לא ממש פשוט, והוא גם לא מוביל לגרין קארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 01:45 
לירן הקטן כתב:
להורים שלי יש ויזה.
ואם זה רלוונטי אז הם נוסעים בסוף החודש הקרוב לארה"ב.[ /quote
קדום כל זה בהחלט יכול לעזור, יש סיבה שההורים שלך קיבלו ויזה לארה"ב, אם יש נכסים על שמם וכו' תביא את זה איתך ותראה להם...
קח מכתב מהורים שלך שהם "ערבים" לכך שאתה חוזר לארץ בסיום הטיול, אם הם עצמאים, שיביאו מכתב בו הם כותבים שהם מתכננים להעסיק אותך במקום עבודתם+שאתה נרשם ללימודים וכו', כמה שיותר דברים טובים גם על משפחתך יכולים לעזור לך.

סנוקר פיקדילי כתב:
לירון האדום כתב:
סנוקר פיקדילי כתב:

אז מישהו שהוא מפורסם בארצו ושרוצה להגר למגורי קבע באחת ממדינות ארה"ב עדיף על אחד שבא לטייל / לעבוד במדינה למס' חודשים ?

כן, כי הוא ישלם מס על העבודה שלו, וזה שבא לעבוד כמה חודשים מקבל את הכסף בשחור.
לגבי טיול- לרשות ההגירה אין בעיה עם מטיילים, יש לה בעיה עם כאלו שמתחזים למטיילים ובעצם באים לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 02:02 
יש לך תאריך לנסיעה? זאת חופשה משפחתית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 07:09 
תקווה לטוב, אחותי בזמנו במצב דומה לשלך (שנה אחרי השחרור) רצתה להוציא ויזה שילמה את הכל ולא נתנו לה, כמובן שכסף לא החזירו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 07:56 
1. אתה יכול להירשם למכללה או לאוניברסיטה ורק לשלם מקדמה,לקבל את הטופס שמראה שבעצם אתה רשום לשנה הבאה ואז יחשבו שאתה צריך לחזור ללימודים. אבל זה בעצם כרוך בערך ב-500 שקל.
2. יש אתרים שמטפלים בויזה או שנותנים כלים כלשהם להוצאת ויזה לארה"ב. אני לא נכנסתי לאתרים האלה, פשוט נתקלתי בשם של אחד. 'מאסטר ויזה' אם אני לא טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 10:46 
לירן הקטן כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

לא זאת הבעיה שלי, כמו שראית אין לי "נתונים" שבלשון המעטה יעזרו לי לקבל את הויזה,

אגב, אם ניסיתי פעם אחת להוציא ולא הצלחתי, זה עלול לפגוע בסיכויים שלי אם אני אנסה להוציא את הויזה דרך אחת החברות האלה?

המאעכרים יכולים לטעון, בתכלס הם לא שווים כלום.
כשאני באתי בפעם האחרונה לחדש ויזה הייתי בגיל ובמצב יותר גרוע ממך - בלי שום נכס על שמי, בלי הרשמה ללימודים, עם אח שגר בארה"ב עם משפחתו ואחרי שגרתי שנתיים בארה"ב בתור ילד והייתי בראיון שארך שלושים שניות.

לדעתי הסיבה שלא עשו לי בעיות היא שכל אלו שהיו לפני שבאו לרמות את המערכת התחילו לספר להם כל מיני סיפורי סבתא שמאעכרים וחברות עגלות האכילו אותם (סיפורים על זה שהם סוכני נסיעות שהחברה מעבירה את הסניפים לארה"ב, כשהם בעצם לא יודעים מילה אנגלית ומבקשים לדבר עם המראיינת שיודעת עברית. הם יצאו משם בוכים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
סנוקר פיקדילי כתב:

הוא שאל על ויזת הגירה. לא יודע מה יש לרביבו, אבל יש שתי אפשרויות:
1. ויזת הגירה או עבודה, שבמקרה של זה מותר לו לעבוד בתחום שלו (שאין לי מושג מה הוא אחרי הכדורגל).
2. ויזת תייר. שבמקרה זה נותנים לו להכנס רק לכמה חודשים, ובודאי שאחרי זה הם מאד חשדנים כשהוא יוצא ונכנס. כך שאם הוא קבוע בארה"ב (ואגב, לא נראה לי, נדמה לי שהוא גר בישראל עכשיו), הוא כנראה לא על ויזת תייר, אלא אם כן הוא נשאר לא חוקית, מה שאומר שהוא לא יכול לחזור זמן רב אם הוא עוזב.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
לירן הקטן כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

הם לא באמת עוזרים לך. כלומר הם לא נותנים לך טיפים למפגש או משהו כזה.
הם בסך הכל עוזרים לך בבירוקרטריה ואתה משלם להם סוג של דמי שירות על זה.

כל חברת נסיעות (איסתא וכו') עושה את זה היום. במקום שאתה תוריד את הטופס מהאינטרנט תמלא ותשלח.. הם עושים את זה בשבילך, ממלאים לך את השאלון איתך, קובעים לך תאריך ושעה למפגש וזהו.

עשיתי את זה פעם אחת בעבר ואני יכול להגיד ב100% שזה סתם כסף לפח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שמומלץ להיות אשכנזי מעל גיל 30.
לי זה עבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: