תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ילדים בני 15 ו 16 שלחו מבוגר בן 68 לביה"ח
הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
http://www.mako.co.il/news-law/crime/Ar ... =565984153
קשה מאוד לצפייה.
מה יש כבר לומר? אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ילדים בני 15 ו 16 שלחו מבוגר בן 68 לביה"ח
הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
זוג שרמוטות בני אלף זונה.
אין לי מושג מה הטיפול המשפטי פה, אבל מגיע לבן זונה כזה לשבת כל החיים שלו בכלא ולמצוץ זין תוך כדי שהוא מרים את הסבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
הקטע המעניין הוא בסוף.
לנער יש בעיות אלימות בעבר, ז"א שזו לא פעם ראשונה.

מי אשם?
א. ההורים.
ב. המשטרה.
ג. המדינה.

את הסדר תעשו אתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
לפרק להם את העצמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 20:04 
איזה כלא מגיע להם???עונש מוות כמו איככמן,בעצם מגיע להם את מה שההוא בסרט אזרח שומר חוק עשה בהתחלה למי שהרג את הבנות שלו.

אבל כמובן שכאן עוד כמה שנים הם שוב אזרחים חופשיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
רגע, אבל העפנו את הסודנים מדרום ת"א!!! איך עדיין יש פשיעה? זה לא הגיוני!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
בני 15 לא צריכים לגעת באלכוהול. נקודה. טובים או לא טובים - ילדים לא צריכים לגעת באלכוהול.

אני, את הבירה הראשונה שלי טעמתי בגיל 17 וחצי. לא מרגיש שפספסתי משהו. לא היה עולה על דעתנו לשתות אפילו בירה בגיל 15 או 16.

לא נעים לי להיות טרחן, אבל באמת חורה לי מאוד לשמוע פה בפורום ילדים בני 15 מדברים על וודקה ואלכוהול. זה לא צריך להיות.

וכמובן שזה מתחיל בחינוך מבית. מתחיל ונגמר בחינוך מבית. מה לעזאזל יש לנערים צעירים לעשות בחוץ בשלוש לפנות בוקר? אין להם הורים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
אדום אש כתב:
אין לי מושג מה הטיפול המשפטי פה, אבל מגיע לבן זונה כזה לשבת כל החיים שלו בכלא ולמצוץ זין תוך כדי שהוא מרים את הסבון.

לא ישבו דקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע על מה אתה מדבר. אני גדלתי בחב״ד. את הבקבוק וודקה הראשון שלי גמרתי בגיל 13.
ובדור שלנו היה אפשר להשיג וודקה ב17 שקל ואף אחד לא בדק את הגיל שלך.
אני זוכר שלפני איזה 15 שנה ליוויתי קבוצה של אמריקאיים והזהירו אותם לא לקנות אלכוהול כי כאן זה לא יישו ואפשר להשיג בקלות
אבל גם כשהייתי שיכור לא עברה לי בראש המחשבה לדפוק מכות למישהו ועוד מבוגר. משהו פה בחינוך נדפק בעשור האחרון נדפק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
אני לא יודע על מה אתה מדבר. אני גדלתי בחב״ד. את הבקבוק וודקה הראשון שלי גמרתי בגיל 13.
ובדור שלנו היה אפשר להשיג וודקה ב17 שקל ואף אחד לא בדק את הגיל שלך.
אני זוכר שלפני איזה 15 שנה ליוויתי קבוצה של אמריקאיים והזהירו אותם לא לקנות אלכוהול כי כאן זה לא יישו ואפשר להשיג בקלות
אבל גם כשהייתי שיכור לא עברה לי בראש המחשבה לדפוק מכות למישהו ועוד מבוגר. משהו פה בחינוך נדפק בעשור האחרון נדפק.

זה לא רק מערכת החינוך.
מדינה שבנויה כולה על ניצול ואלימות (גם של אזרחיה שלה וגם של הפלסתינאים) - בסוף זה מחלחל (כמעט) לכל אחד ואחת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 23:01 
KingAlpaca כתב:
אדום אש כתב:

לא ישבו דקה.

צודק האלפקה.

חצי שנה עבודות שרות.
מקסימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
בחדשות 2 לקראת סיום המהדורה עדכנו על מצבו הבריאותי.
אומרים שהבנאדם אמנם בהכרה (אין פגיעה מוחית) אבל הוא פשוט מפורק לגמרי - שברים בכל הגוף. הרופא טוען שבקושי אפשר לזהות את פניו בגלל שברים באף ובארובות העיניים אפילו..

הם מרדימים אותו רק כדי שלא יסבול מכאבים.

חולני משו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו התעוררת?

החדשות בארץ אותו דבר כבר 15 שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
פשוט המיץ של הזבל הילדים האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
אני מסכים חלקית עם הקביעה שהכל בא מההורים. הרבה מאוד זה גם השפעה מהחברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
בגדול - המדינה חרבנה. אין חינוך כמו שצריך והרווחה על הפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי אין למי לבוא לתלונות, כלומר ברור שאם יורדים לעומק הבעיה היא המשטרה, החינוך כו', אבל אלו דברים שקורים הכל העולם כל הזמן. כאשר הסיבה המרכזית לתדירות ביחס למדינות אחרות היא כמובן - החברה הישראלית. ולתופעה הזאת יש 101 סיבות. ההבדל הוא שבארץ עושים מזה שוק ענק ומנפיחים פי כמה וכמה. אני לא אומר חס וחלילה שזה לא חמור, פשוט כל פעם המדינה נדהמת מחדש כאילו אנחנו מדינת הצדק מס' 1 בעולם, וכאילו זה לא קורה כל שני וחמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 02:59 
סמל אישי של המשתמש
האלכוהול זה בולשיט. רק עוד תירוץ למה הם חיפשו איזה קורבן לתת לו מכות. ילדים קקה, במדינה כמו שלנו הם יצאו מזה בלי כלום בסוף. אני מאוד מקווה שבסוף הם יאכלו חרא. עוד דבר אחד קטן, נהג המונית שעבר ברחוב, מה הוא פסיכי? הוא רואה בן אדם שוכב על הכביש ושני נערים סביבו, אי אפשר להבין את הסיטואציה ולהיחלץ לעזרתו? :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 03:32 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
הקטע המעניין הוא בסוף.
לנער יש בעיות אלימות בעבר, ז"א שזו לא פעם ראשונה.

מי אשם?
א. ההורים.
ב. המשטרה.
ג. המדינה.

את הסדר תעשו אתם.

איזה באסה, אתה לא יכול לעשות את הסדר בשבילנו?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 04:02 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
בני 15 לא צריכים לגעת באלכוהול. נקודה. טובים או לא טובים - ילדים לא צריכים לגעת באלכוהול.

אני, את הבירה הראשונה שלי טעמתי בגיל 17 וחצי. לא מרגיש שפספסתי משהו. לא היה עולה על דעתנו לשתות אפילו בירה בגיל 15 או 16.

לא נעים לי להיות טרחן, אבל באמת חורה לי מאוד לשמוע פה בפורום ילדים בני 15 מדברים על וודקה ואלכוהול. זה לא צריך להיות.

וכמובן שזה מתחיל בחינוך מבית. מתחיל ונגמר בחינוך מבית. מה לעזאזל יש לנערים צעירים לעשות בחוץ בשלוש לפנות בוקר? אין להם הורים?

מכל הזוועה שהיו שם אמרת את הדבר הכי לא קשור לעניין.
אלכוהול זו לא הסיבה לאלימות הזאת, זה רק התירוץ למשהו שנמצא שם ומחכה להתפרץ בנסיבות כלשהן.
אני בגיל 14-15 הייתי מבלה בפארקים בלילה עם וודקה וחברים, מעולם לא עלה בדעתו של מישהו מאיתנו לתקוף אדם\ילד\נער או להזיק למישהו באופן פיזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 04:14 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:

הקטע עם האלכוהול זה בולשיט גדול,
ואני גם לא רואה בעיה גדולה ב"להסתובב בחוץ" בשלוש לפנות בוקר, אבל כאן אולי אני לא אובייקטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 04:26 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
Frank Serpico כתב:

מכל הזוועה שהיו שם אמרת את הדבר הכי לא קשור לעניין.
אלכוהול זו לא הסיבה לאלימות הזאת, זה רק התירוץ למשהו שנמצא שם ומחכה להתפרץ בנסיבות כלשהן.
אני בגיל 14-15 הייתי מבלה בפארקים בלילה עם וודקה וחברים, מעולם לא עלה בדעתו של מישהו מאיתנו לתקוף אדם\ילד\נער או להזיק למישהו באופן פיזי.

קשור ועוד איך. ילדים בני 15, מסתובבים בלילות בחוץ, שותים אלכוהול. איפה בכל זה נמצאים ההורים? איך זה שההורים מאפשרים לילדים שלהם לחזור רק לפנות בוקר הביתה שיכורים מהתחת ומסריחים מאלכוהול?

אני אגיד לך איך - כנראה שאין. אין נוכחות של הורים. אין הצבת גבולות. אין חינוך. אין מידה מינימלית של נוכחות הורית שיציבו גבולות. אין הקנייה של מה שמותר ומה אסור, מה טוב ומה רע. בקיצור, אין הורים. וכשאין הורים, אין גבולות, אין חינוך - מה שנותר זה רק שהילדים יקבעו לעצמם את הגבולות של עצמם. ועכשיו זה תלוי רק בילדים עצמם.

תבין, אתה מתייחס ל"אלכוהול" ול"שלוש בלילה" כעל משהו טכני, מזיק או לא מזיק, משפיע או לא משפיע, ואני מתייחס לזה כאל משהו ערכי - האם זה דבר נכון? האם זה לא נכון? ואם זה לא נכון, איפה ההורים שיאכפו את הלא נכון הזה אצל ילדיהם? אם אלכוהול ושלוש בלילה נקבע כאסור, איפה ההורים שישיתו סנקציות ועונשים כשהילדים חוצים את קו האסור?

או שאולי המדאיג יותר הוא שההורים בכלל לא מציבים את הגבולות, לא קובעים את הרף, לא מגדירים בכלל מה מותר ומה אסור. פשוט מושכים כתפיים במעין חצי ייאוש חצי חוסר אכפתיות, הרי יש לנו מספיק טרדות בחיים גם בלי הילדים הסוררים שלנו - יש לנו מחר לקום מוקדם בבוקר לעבודה, יש פיטורין, יש חובות על הראש, יש משכנתא או שכר דירה - עיזבו אותנו מהילדים. אנחנו יודעים, כאלה הם, קצת מופרעים - אז מה אם הם הרביצו אתמול לילד בגן, אז מה אם הם הניפו כיסא לעבר מחנכת כיתה ב', אז מה אם הם איימו בסכין כבר בכיתה ה', אז מה אם הם מסתובבים בלילות שיכורים מהתחת ועושים מה שבראש שלהם? עיזבו אותנו. יש לנו מספיק צרות גם ככה.

אני מכיר את ההורים האלה, הם בכל מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 06:48 
סמל אישי של המשתמש
פרנק, זה בולשיט.
גם אנחנו (וגם בני דורנו) עשינו את אותם הדברים (להשתכר בגיל 14, להסתובב שיכורים ברחובות בחבורות וכו' וכו'), רק שבזמננו אף אחד לא חשב אפילו ליפול על איזה איש מבוגר ולפתוח לו את הצורה כי הוא מעצבן. אפילו אחד לשני לא היינו פותחים את הצורה.
היום האלימות נמצאת בכל מקום, היא חלחלה לכל פינה, והחברה שלנו רוויה בה. כולל הילדים השיכורים.
זה ההבדל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 06:51 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שבגיל 15-16 ההורים כבר לא אמורים להציב גבולות, כי בגיל הזה הנערים כבר אמורים לדעת להציב לעצמם גבולות. אם זה לא המצב, ההורים כשלו, וגם אם הם יציבו גבולות לילדים שלהם, הם יעשו את אותם הדברים בגיל 18.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 07:05 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
פרנק, זה בולשיט.
גם אנחנו (וגם בני דורנו) עשינו את אותם הדברים (להשתכר בגיל 14, להסתובב שיכורים ברחובות בחבורות וכו' וכו'), רק שבזמננו אף אחד לא חשב אפילו ליפול על איזה איש מבוגר ולפתוח לו את הצורה כי הוא מעצבן. אפילו אחד לשני לא היינו פותחים את הצורה.
היום האלימות נמצאת בכל מקום, היא חלחלה לכל פינה, והחברה שלנו רוויה בה. כולל הילדים השיכורים.
זה ההבדל.

לא יודע מה איתך, על אף ששנינו בערך בני אותו גיל, אני לא זוכר שהיינו מסתובבים (כלומר אני זוכר שלא) בלילות שיכורים מהתחת.

גדלתי פה בתל אביב, היינו יוצאים למועדונים (שירוקו זצ"ל) והיה תמיד איזה אבא תורן שהיה בא לאסוף אותנו בשעה 1:00 חזרה הביתה מחוץ למועדון.

לא היינו שותים. נקודה. בכלל, התופעה המגונה הזאת של צריכת אלכוהול בקרב בני נוער היתה רחוקה מאוד ממה שהיא היום. היו כאלה שהיו שותים, גם מעשנים, אבל זה היה נדיר וזה היה בשוליים, וזה בטח לא היה שכיח ומקיף. בטח ובטח לא ברמות צריכת האלכוהול של היום. הפעם הראשונה, לדוגמא, שאני וחבריי שתינו בירה היתה במהלך טיול שנתי של כיתה י"ב באילת. ישבנו אז ביאכט קלאב והשתכרנו. היינו בני 17 וחצי.

לא היו תופעות של חבורות בני נוער שיושבים בגינות ובפארקים ומחסלים בקבוקי וודקה. זה בכלל לא היה נגיש לנו. לא זכור לי בני נוער שמתו מהרעלת אלכוהול.

אין לי סטטיסטיקה, אבל לא אתפלא אם צריכת האלכוהול בקרב בני נוער קפצה במאות אחוזים במהלך עשרים השנים האחרונות. כמובן שזה קשור לאלימות הכללית בחברה, התפרקות טוטאלית של החברה, חוסר אונים של ההורים או לחילופין פרי גישה אולטרא-ליברלית "חברית" דפוקה מצד ההורים.

בזמננו אנחנו היינו חוטפים עונשים כהוגן אם היינו סוררים. אפילו פליק פה ושם. המטוטלת חייבת לחזור חזרה למקום שפוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 07:07 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות שהמספרים לא אותם מספרים, אבל ההבדל בין אז להיום הוא לא בכמות האלכוהול (בזמננו לפחות הוא היה זמין באופן חוקי גם לילדים) אלא ברמת האלימות בחברה בכלל.
שים לב שתופעת האלימות המקרית לא מוגבלת רק לנערים שיכורים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 07:10 
סמל אישי של המשתמש
אני בכלל לא מבין איך אלכוהול חוקי במערב כשהוא גורם מוכח לתקריות אלימות בשיעור נרחב.
אני מצפה מהחוק להגן על האזרחים (לא בישראל, בעולם התרבותי).

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 07:10 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי וידונו אתם למאסר עולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 07:19 
סמל אישי של המשתמש
לירן כהן כתב:

על סמך מה אתה מבסס את התקווה הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 07:19 
סמל אישי של המשתמש
לירן כהן כתב:

זה הכל? אתה נחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: