תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 11:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קוסטה ריקה?
הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 13:59 
מישהי היתה? המלצות? רעיונות? ביקורות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קוסטה ריקה?
הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 14:14 
כרגיל במדינות מרכז אמריקה, לבלות מינימום זמן הכרחי בבירה (סן חוזה).
ליד סן חוזה הארנאל, הר געש גבוה ויפה עם שמורות טבע ליד ומרחצאות, מקום כיפי. משם באזור יש את כל הטיולי קנופי (בייחוד במונטה ורדה) יש שם לא רק קנופי(זיפליין, נסיעות על כבלים מעל עמקים וג'ונגלים) אלא גם טיולי גשרים מרחפים ומוזיאונים למיניהם, הרבה טיולי טבע.
בדרום יש שמורת טבע שנקראת קורקובדו, שם אפשר לראות הרבה סוגים של קופים, כל מיני חיות ג'ונגל מוזרות אחרות ואם יש מזל אז דולפינים בים ונמר בשמורה, אפשר לעשות שם טיול עם אוהלים וכו' או טיול של יום אחד. להגיע לשם זה קצת קשה.
לי לא יצא להיות בצד הקאריבי אבל הבנתי שיש שם שמורת טבע יפה של צבים ובדרום יש את פוארטו ויאחו שזו עיר של מסיבות וצ'יל.
אני הייתי בתמרינדו רוב הזמן, עיר עם גלים כיפיים שקיעות מדהימות, חוף כיפי וחיי לילה לא רעים בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 14:17 
תודה!

מה הסיכוי שמישהו טייל באזור הזה עם תינוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
אם האיזור הקאריבי של מקסיקו (חצי האי יוקאטאן) זו אופציה אז בהחלט אפשר לטייל שם עם תינוק ויש לא מעט אטרקציות שתוכלו להינות ביחד איתו.
גם בקנקון ובעיקר באיזור פלאיה דל כרמן יש המון אתרים שמותאמים לילדים (למשל xel-ha ליד פלאיה) ומכיוון שזה איזור תיירותי יש נגישות לעגלות והמון סופרים בכל פינה (לכל צרה שלא תהיה).
לא הייתי אישית בקוסטה ריקה אבל מסיפורים ששמעתי, החוף בטולום ובפלאיה לא נופל ביופי שלו מהחופים בקוסטה ריקה, חיי הלילה בפלאיה וגם בקנקון עשירים מאוד, ומומלץ להיכנס גם טיפה לתוך המדינה (במיוחד למרידה, עיר הבירה של החבל), יש שם המון מה לראות.
אני אישית ראיתי בצ'יצ'ן איצה (אתר עתיקות המאיה שנחשב לאחד מפלאי תבל) זוגות עם עגלות תינוק מטיילים בלי בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 17:33 
קח בחשבון שזו מדינה די יקרה ביחס לאיזור,
ושמבחינת תחבורה ציבורית הדרך היחידה להסתדר היא טיולי כוכב הלוך ושוב לסן חוזה, במרחקים גדולים, שיבזבזו לך המון זמן.
בקיצור, אם זה לא טיול ארוך ומדי ואתה יכול להרשות לעצמך, הייתי לוקח רכב, ועדיף מאוד 4 על 4. לא כי תנהג הרבה בשטח, אלא כי הבורות אפילו בכבישים הכי ראשיים
הם מטורפים ואם בטעות תקלוט בור אחד מאוחר מדי, רכב נמוך לא ישרוד את זה, וגם כי את השביל הלא סלול למונטה ורדה קשה לעשות עם רכב נמוך.
חוצמזה, מדינה מדהימה עם טבע יפהפה, ותושבים שמודעים לשמירה על הטבע באופן מפתיע לחלק הזה של העולם, מומלץ בחום.
אה, ואם כבר טיול "משפחתי" יותר, הייתי ממליץ לחפש באתר "למטייל" סדרת פוסטים של משפחה שעשתה טיול מקנדה ועד ארגנטינה ב-2005, יש להם שלושה - ארבעה פוסטים על קוסטה ריקה מאוד מועילים ונחמדים לקריאה.

עריכה: מצאתי:
http://family.lametayel.co.il/navigator ... 59-article

תסתכל על הפוסטים של dani35 משנת 2005.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
אמנם לפני 10 שנים, אבל לדעתי קוסטה ריקה לא שווה את הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 21:42 
יתרון: מדינה רגועה שמאד מקפידה על שימור הסביבה. נופים מאד יפים.
חסרונות: מדינה יקרה ביחס למקסיקו למשל, כבישים גרועים (יש התנגדות פעילה של תושבים לסלול כבישים מודרניים מתוך אותה גישה של שמירה על הפרופיל "הטבעי"). לגבי טיול עם תינוק, נושא הכבישים בהחלט עלול לפגום בחוויה. לגבי השאר (בתי מלון, אתרים וכו') אין שום בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: