תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 16:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סלקום והוצאה לפועל
הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 12:13 
באפריל 11 עזבתי את סלקום ועברתי לאורנג'. אתמול הלכתי להפקיד כסף בבנק והפקידה אומרת לי שסלקום עיקלו לי מהחשבון 4000 שקל
אז קודם כל, זה אפשרי? חברה פשוט יכולה לקחת לי כסף מהחשבון בלי להתריע מראש ובלי ליצור איתי קשר טלפוני להסדר החוב? ואם לא הייתי הולך להפקיד כסף בבנק לא הייתי מגלה על זה לעולם כנראה.
דבר שני, ברור שלא הייתי חייב להם סכום כזה(נותרו לי 84 ש"ח*20 חודשים על הנוקיה שקניתי בסלקום ואני לא זוכר איך היה החוב על יציאה מהתכנית באותו זמן אבל זה היה משהו עם ה-8%)
דבר שלישי, מה לעזאזל עושים עם זה עכשיו? החיפוש בגוגל לא עזר לי להבין.
תודה לעוזרים.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סלקום והוצאה לפועל
הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
באפריל 11 עזבתי את סלקום ועברתי לאורנג'. אתמול הלכתי להפקיד כסף בבנק והפקידה אומרת לי שסלקום עיקלו לי מהחשבון 4000 שקל
אז קודם כל, זה אפשרי? חברה פשוט יכולה לקחת לי כסף מהחשבון בלי להתריע מראש ובלי ליצור איתי קשר טלפוני להסדר החוב? ואם לא הייתי הולך להפקיד כסף בבנק לא הייתי מגלה על זה לעולם כנראה.
דבר שני, ברור שלא הייתי חייב להם סכום כזה(נותרו לי 84 ש"ח*20 חודשים על הנוקיה שקניתי בסלקום ואני לא זוכר איך היה החוב על יציאה מהתכנית באותו זמן אבל זה היה משהו עם ה-8%)
דבר שלישי, מה לעזאזל עושים עם זה עכשיו? החיפוש בגוגל לא עזר לי להבין.
תודה לעוזרים.

לא נראה לי שעיקלו לך סכום,פשוט הוציאו לך עיקול על הסכום הזה.
סוג של כסף שאתה לא יכול לגעת בו.
אבל זה תהליך שכרוך בהוצאה לפועל וכל זה,ככה שמוזר שלא ידעת מזה.
ממליץ לך לדבר עם השירות לקוחות שלהם,ומשם תתגלגל למי שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 14:38 
מזל שאתה עשיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 18:29 
הגעתי משירות לקוחות למשרד עו"ד כלשהו
הם טוענים שהם ניסו להתקשר אליי ב2/11(לא הייתי בארץ), שלחו מכתב ב22/9(לא ראיתי אותו) ושהודיעו לאמא שלי ב13/2 שהם רוצים לעקל כסף(היא טוענת שלא קרה)
מצאתי את החשבונית האחרונה שלי לסלקום על סך 1800 ש"ח(מה שנשאר על המכשיר שרכשתי אצלם) ואני לא רואה סיבה שהיא לא ירדה(אלא אם הם הפסיקו את החיוב שלי ברגע שעברתי לאורנג')
למשפטני הפורום בשורה התחתונה, מה מומלץ לעשות כרגע?

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 07:20 
?.....

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
הם טוענים שהם ניסו להתקשר אליי ב2/11(לא הייתי בארץ), שלחו מכתב ב22/9(לא ראיתי אותו) ושהודיעו לאמא שלי ב13/2 שהם רוצים לעקל כסף(היא טוענת שלא קרה)
מצאתי את החשבונית האחרונה שלי לסלקום על סך 1800 ש"ח(מה שנשאר על המכשיר שרכשתי אצלם) ואני לא רואה סיבה שהיא לא ירדה(אלא אם הם הפסיקו את החיוב שלי ברגע שעברתי לאורנג')

אני לא משפטן,אבל התירוץ של להגיד לאמא שלך שרוצים לעקל לא כסף זה מגוחך ובטח שלא קביל באף מקום.
תגיד להם שאתה רוצה אישור מסירה על כך שקיבלת מהם את המכתב ששלחו לך שהיה חייב להיות רשום,וכנראה שהם לא יצליחו להמציא לך אישור כזה אלא אם מישהו ממשפחתך חתם שקיבל אותו ולא מסר לך.
בכל מקרה,אני ממליץ לך לפנות בפרטית למשתמש מקורמן1,והוא בטח יישמח לעזור ולנווט אותך מה לעשות בהמשך כיצד לצאת מהתסבוכת הזאת.
בהצלחה בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 09:59 
שער 7 הוא אדום כתב:
Red or Dead כתב:

אני לא משפטן,אבל התירוץ של להגיד לאמא שלך שרוצים לעקל לא כסף זה מגוחך ובטח שלא קביל באף מקום.
תגיד להם שאתה רוצה אישור מסירה על כך שקיבלת מהם את המכתב ששלחו לך שהיה חייב להיות רשום,וכנראה שהם לא יצליחו להמציא לך אישור כזה אלא אם מישהו ממשפחתך חתם שקיבל אותו ולא מסר לך.
בכל מקרה,אני ממליץ לך לפנות בפרטית למשתמש מקורמן1,והוא בטח יישמח לעזור ולנווט אותך מה לעשות בהמשך כיצד לצאת מהתסבוכת הזאת.
בהצלחה בהמשך.

הם לא צריכים אישור מסירה על הדואר הרשום (בית המשפט החליט שעצם השליחה בדואר רשום היא מספקת) אבל שיוכיחו
שהם שלחו בדואר רשום.
שישמיעו לך הקלטה של השיחה עם אמא שלך.
ובכל מקרה תבקש הסבר איך הם הגיעו לסכום של 4000 ש"ח ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: