תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 01:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: טלויזיה חכמה וכל השיט הזה... (איץיק בא לפה)
הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
טוב, אז ככה- אני רוצה לקנות טלויזיה חדשה לסלון

משהו בסביבות 42 אינטש. תקציב עד סביבות 4000 ש"ח

המחשבה היא להתנתק מהכבלים ולחבר את הטלויזיה לעידן+
ובשביל התוכניות הזרות ואירועי הספורט לקנות IP בחו"ל ולצפות בתכנים דרך אתרים זרים (סטייל וימאו) אז נראה לי שגם צריך FULL HD.

יעני סמארט טיוי...

אשמח להמלצה!

בנוסף, הבנתי שכל הסמארט טי.וי האלו לא מריצות פלאש, עד כמה זה קריטי? כלומר האם אתרי הסטרימינג בחו"ל עובדים על פלאש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טלויזיה חכמה וכל השיט הזה... (איץיק בא לפה)
הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
אני לא אובייקטיבי בעניינים האלה, בטלוויזיות אני חולה על סמסונג, ואצלם אין 42 ב full HD, קופצים מ 40 ל 46.
לגבי הסמארט טיוי- מי שניסה די התאכזב, הממשקים של הטלויזיות לא משהו לגלישה. לדעתי עדיף לך סטרימר זול לגלישה (ולצפיה), פצל בין הטלויזיה לתוכן.
הפלאש יכול להיות לך קריטי במקורות וידאו מסוימים, עוד סיבה להעדיף סטרימר.

חברים שלי שבדקו קבצים על מכשירים גילו שיש מחסורי קודקים בכמה טלויזיות נפוצות (בצפיה מ USB), כך שכדאי לעשות בדיקה יסודית לפני קניה (בסמסונג לא חסר כלום...).

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 20:38 
בסליחה ומחילה, אני תופס טרמפ על האשכול.
אני גם מחפש טלוויזיה, גם 42, אבל מאחר ואני בונה בית וגם ככה צריך לקנות עוד 700 דברים, אני די באסטרטגיית מחיר.
ראיתי שאפשר למצוא גם ב 2000 ש"ח ואפילו פחות.
אני לא רוצה לקנות זבל, ואשמח להמלצה על טלוויזיה סבירה בזול (אם מישהו מבין משהו בתנורים בילט אין (פה האיכות דווקא כן חשובה), ומדיחי כלים- גם אשמח)

תודה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 21:06 
אוגוסטוס היל כתב:
בסליחה ומחילה, אני תופס טרמפ על האשכול.
אני גם מחפש טלוויזיה, גם 42, אבל מאחר ואני בונה בית וגם ככה צריך לקנות עוד 700 דברים, אני די באסטרטגיית מחיר.
ראיתי שאפשר למצוא גם ב 2000 ש"ח ואפילו פחות.
אני לא רוצה לקנות זבל, ואשמח להמלצה על טלוויזיה סבירה בזול (אם מישהו מבין משהו בתנורים בילט אין (פה האיכות דווקא כן חשובה), ומדיחי כלים- גם אשמח)

תודה!

היום היה פרסום על של מחסני חשמל של lcd של סמסונג "full hd 40 ב-2390 ש"ח.לגבי האחריות לא כתוב אם שנה או 3.שווה לבדוק.

לפותח האשכול-אינני מומחה ,אבל בחיפושיי אחר מסך טלויזיה-אחת האופציות הייתה מסך 42 אינץ led של סמסונג טלוזיה חכמה עם דפדפן מובנה שהמחיר נע :
4000 ש"ח (50 הרץ) ,4600 ש"ח (100 הרץ) -זה היה באחד הסניפים של אבי סופר(אין לי מושג עד כמה אפשר לסמוך עליהם)

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס, אם כך אז אני חייב להמליץ על מכונת הכביסה שהיא גם מייבש של הובר...
מעבר לחיסכון במקום (שזה גם חשוב), זה מדהים לשים תכנית אחת שמכבסת ומייבשת בלי שצריך להיות שם כשהכביסה נגמרת.
זה לא יקר כל כך, עלה לנו לפני חמש שנים 5000 שקל שזה כמו המחיר של מכונה+ מייבש.
אני גם אצטרך המון ציוד לבית חדש, אבל רק בעוד כשלושה חודשים.

מה אתה צריך מהטלויזיה? HD? צפיה מ USB? איזה ממיר? אתה משתמש גם בנגן דיוידי או בוידאו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
בטלוויזיות אני חולה על סמסונג.
גם לי יש רק דברים טובים להגיד על הטליווזיות שלהם.
its-sick כתב:
לגבי הסמארט טיוי- מי שניסה די התאכזב, הממשקים של הטלויזיות לא משהו לגלישה. לדעתי עדיף לך סטרימר זול לגלישה (ולצפיה), פצל בין הטלויזיה לתוכן.
גם מסכים, ובהתחשב בעובדה שזה סופר פשוט לחבר מחשב (בין אם זה מחשב "אמיתי" או סטרימר) היום לטלוויזיה, אני באמת לא רואה סיבה למה צריך להתעסק עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:51 
its-sick כתב:
מעבר לחיסכון במקום (שזה גם חשוב), זה מדהים לשים תכנית אחת שמכבסת ומייבשת בלי שצריך להיות שם כשהכביסה נגמרת.

מה אתה צריך מהטלויזיה? HD? צפיה מ USB? איזה ממיר? אתה משתמש גם בנגן דיוידי או בוידאו?

תודה, אבל המייבש ומכונת הכביסה שלי עובדים סבבה ואני לא רואה צורך לייצר לעצמי עוד הוצאות בשלב זה...
לגבי הטלוויזיה, אני חייב להודות במבוכה רבה שבנושא הזה אני נמצא 10 שנים מאחורה (במקרה הטוב).
היום אני רואה טלוויזיה אנלוגית, DVD, ומוריד סרטים ורואה אותם. הטלוויזיה הנוכחית שלי (LG 32) היא בלי USB ככה שהכל דרך ה DVD.
HD יש כשאני מוריד סרטים באיכות גבוהה, אבל אני מבין שזה די סטנדרטי היום, אז שיהיה.
מעבר לזה אין לי מושג.
אגב, במה בעצם יעזור לי סטרימר או וואטאבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 02:09 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי היום, אם אתה לא רוצה להתעסק יותר מדי, הפתרון הכי פשוט הוא לחבר את הלפטופ\טאבלט\סמארטפון לטלוויזיה (או לריסיבר אם יש לך) עם HDMI ולגמור עם הסיפור.
עובד דבש.
וזה אני אומר לך בתור מישהו שיש לו פתרון הרבה יותר מורכב בבית.
זה נחמד, אבל לא ממש שווה את ההשקעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 06:54 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
its-sick כתב:

תודה, אבל המייבש ומכונת הכביסה שלי עובדים סבבה ואני לא רואה צורך לייצר לעצמי עוד הוצאות בשלב זה...
לגבי הטלוויזיה, אני חייב להודות במבוכה רבה שבנושא הזה אני נמצא 10 שנים מאחורה (במקרה הטוב).
היום אני רואה טלוויזיה אנלוגית, DVD, ומוריד סרטים ורואה אותם. הטלוויזיה הנוכחית שלי (LG 32) היא בלי USB ככה שהכל דרך ה DVD.
HD יש כשאני מוריד סרטים באיכות גבוהה, אבל אני מבין שזה די סטנדרטי היום, אז שיהיה.
מעבר לזה אין לי מושג.
ברוב הטלוויזות החדשות יש בעיה של מחסור בחיבורים של RCA ו SCART (לרוב יש רק RCA אחד), מה שאומר שאם אתה נשאר עם ה DVD שלך ייתכן ותהיה לך בעיה לחבר אותו ואת הממיר יחדיו (אצלי כל ה DVD הישנים לא מחוברים בגלל זה).
אם אתה כבר קונה טלויזיה HD אז ברור שכדאי לך להוריד ולראות ב HD (שלדעתי זה ממש ממש הרבה יותר מהנה). בשביל זה תצטרך סטרימר, שעליו תשים את הקבצים שהורדת והוא יעביר אותם לטלויזיה לצפיה דרך כבל HDMI (כאלה חיבורים יש יותר מדי בטלויזיות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: טלויזיה חכמה וכל השיט הזה... (איץיק בא לפה)
הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 07:06 
אני מצטרף בחום למה שכתבו פה לגבי חיבור הטלויזיה למחשב. אצלי זה ככה כבר יותר מ5 שנים, וזה עובד פשוט נפלא.
אין לי כבלים, רק חיבור לאינטרנט ואני רואה את כל הסדרות הכי טובות יום אחרי שהן משודרות בארה״ב.

לגבי טלויזיה: לי יש LCD של סמסונג 37 אינץ׳ כבר שנתיים, והיא מצויינת. הדבר היחיד שאני מצטער עליו, זה שלא קניתי 42 אינץ׳ (אז היה, היום כמו שכתבו פה יש 40 או 46).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 07:11 
אמיר כתב:
לדעתי היום, אם אתה לא רוצה להתעסק יותר מדי, הפתרון הכי פשוט הוא לחבר את הלפטופ\טאבלט\סמארטפון לטלוויזיה (או לריסיבר אם יש לך) עם HDMI ולגמור עם הסיפור.
עובד דבש.

אני גם מנסה למצוא פתרונות יותר טובים אבל סתם לחבר את הלפטופ עם HDMI זה אומר כבלים בכל הבית ושאר ירקות לא? זה אומר שאין שלט רחוק לשלוט על הדברים האלו.
האמת שבאופן מפתיע לא קל לי למצוא פתרון שיחבר את כל המכשירים בבית (קרי מחשבים וטלויזיות) דרך רשת הWIFI הבייתית. מישהו מכיר פתרון שכזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 07:44 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אמיר כתב:
עובד דבש.

אני גם מנסה למצוא פתרונות יותר טובים אבל סתם לחבר את הלפטופ עם HDMI זה אומר כבלים בכל הבית ושאר ירקות לא? זה אומר שאין שלט רחוק לשלוט על הדברים האלו.
האמת שבאופן מפתיע לא קל לי למצוא פתרון שיחבר את כל המכשירים בבית (קרי מחשבים וטלויזיות) דרך רשת הWIFI הבייתית. מישהו מכיר פתרון שכזה?

תודה לכולם על התשובות המחכימות!
ובהמשך לשאלה של גיא, זה באמת נשמע לי קצת מסורבל להעביר כבלים בבית בין המחשב לטלויזיה. מה אתם ממליצים? יש פיתרון אחר?
המחשב אמור להיות מחשב יעודי שמחובר לטלויזיה כל הזמן, או שאתם מורידים תכנים ומחברים לפי צורך?
אין איזה פתרון עם בלוטוס, או שידור ווי-פיי? ומה זה אומר לגבי שידורים ושידורים ישירים? שבזמן שהמחשב מזרים מדיה לטלוזיה הוא מושבת מפעילות אחרת?

ועוד שאלה לאיץיק, בזמנו הזכרת משהו לגבי רכישת איי-פי בחו"ל כדי לצפות בתכנים דרך שרת פרוקסי. איך עושים את זה בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
יש המון המון שירותים כאלה, תצטרך לעבור לבד על המחירים בשביל לבחור.
כתוב בגוגל usa ip vpn ותראה די הרבה הצעות. זה אמור להיות דולרים בודדים לחודש (בערך 5).
קרא בתמיכה הטכנית של השירות שתבחר איך להתחבר אליהם.

פה בהודעה הרביעית נתן פתרון אחר המשתמש לא תתפוס אותי:
viewtopic.php?f=7&t=77518

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 01 אפריל 2012, 10:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אמיר כתב:
עובד דבש.

אני מחפש כבר שבועיים, כי יהיה לי חיבור LAN לכל הטלוויזיות ואני רוצה להסתפק בפחות ממירים של YES.
יש פתרון וייפיי לשלט שישלוט בממיר מרחוק אבל לא הצלחתי להבין אם אפשר לשלוט באותו ממיר מכמה נקודות (טלויזיות).
יש דוגמים של כניסת HDMI שיפיצו את השידור דרך LAN (שזה כולל וייפיי אבל שם הקצב לא מספיק ל HD) שעולים איזה 200 דולר.
איזה פתרון אתה צריך בדיוק? ממיר אחד שמופץ בבית בלי כבלים? זה לא יהיה HD כמובן.
אם לטלויזיות שלך אין חיבור מובנה ל LAN (לי יש LAN עם תמיכה ב DLNA) אז תצטרך גם סטרימרים מתאימים אצלן בשביל לפענח את השידור.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 01 אפריל 2012, 10:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 09:45 
א. יש אישזהי נוסחא לחישוב גודל מסך לפי מרחק צפייה?
ב. לפי מה שאני מבין, חשוב שיהיו כל מיני חיבורים ולו כדי לאפשר לעצמי שדרוגים במערכת בעתיד.
אילו חיבורים חשוב שיהיו חוץ מ ‏HDMI?

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 01 אפריל 2012, 18:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 09:56 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
אני מצטרף בחום למה שכתבו פה לגבי חיבור הטלויזיה למחשב. אצלי זה ככה כבר יותר מ5 שנים, וזה עובד פשוט נפלא.
אין לי כבלים, רק חיבור לאינטרנט ואני רואה את כל הסדרות הכי טובות יום אחרי שהן משודרות בארה״ב.

לגבי טלויזיה: לי יש LCD של סמסונג 37 אינץ׳ כבר שנתיים, והיא מצויינת. הדבר היחיד שאני מצטער עליו, זה שלא קניתי 42 אינץ׳ (אז היה, היום כמו שכתבו פה יש 40 או 46).

מצטרף. אין טעם לקנות היום טלויזיה שהיא פחות מ-42 אינץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 09:57 
its-sick כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
its-sick כתב:

מעבר לזה אין לי מושג.
ברוב הטלוויזות החדשות יש בעיה של מחסור בחיבורים של RCA ו SCART (לרוב יש רק RCA אחד), מה שאומר שאם אתה נשאר עם ה DVD שלך ייתכן ותהיה לך בעיה לחבר אותו ואת הממיר יחדיו (אצלי כל ה DVD הישנים לא מחוברים בגלל זה).
אם אתה כבר קונה טלויזיה HD אז ברור שכדאי לך להוריד ולראות ב HD (שלדעתי זה ממש ממש הרבה יותר מהנה). בשביל זה תצטרך סטרימר, שעליו תשים את הקבצים שהורדת והוא יעביר אותם לטלויזיה לצפיה דרך כבל HDMI (כאלה חיבורים יש יותר מדי בטלויזיות).

יש היום מפצלים כך שאתה מחבר את שתי הכניסות (יש של 3 וגם של 4 כניסות) ומוציא יציאה אחת לטלביזה.
מכיוון שאתה לא רואה מהממיר ומה-DVD בו זמנית זאת לא בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
יש היום מפצלים כך שאתה מחבר את שתי הכניסות (יש של 3 וגם של 4 כניסות) ומוציא יציאה אחת לטלביזה.
מכיוון שאתה לא רואה מהממיר ומה-DVD בו זמנית זאת לא בעיה.
צודק, ברור שאפשר. היות ואנחנו כבר לא משתמשים בדיוידים חוץ מאשר לתכניות ילדים, לא הקדשתי את החמש דקות בשביל לטפל בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 10:18 
אוגוסטוס, אם יש לך YES, יש להם סטרימר כבר בממיר עצמו (החדשים HD) זה עובד סבבה, מזהה את כל המחשבים בבית ועושה את החיים לנוחים ופשוטים בלי כל הכבלים, גם אם זה עולה 9 ש"ח לחודש בעיניי זה שווה את ההשקעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 10:34 
its-sick כתב:
כתוב בגוגל usa ip vpn ותראה די הרבה הצעות. זה אמור להיות דולרים בודדים לחודש (בערך 5).

http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?f=7&t=77518

זה אחלה פתרון, בטח יחסית לויפיאן שמעביר את כל התעבורה שלך דרכם ומאט לך את החיבור בטירוף.
אני וכל מי ששכנעתי לעבור לזה מבסוטים עד הגג. לגמרי שווה 50$ לשנה.

לגבי פתרונות - אני לא מזמן עברתי מבוקסי בוקס למחשב (אני מוכר אם מישהו מעוניין) כי רוב הצפיה שלי היא בHulu ולא היה לי נוח לעשות את זה מהPS3 (לבוקסי יש קליינט רק לנטפליקס). אם אין תכנון להשתמש בשירותי סטרימינג כאלו (אין תרגום בעברית, למשל) אין שום סיבה לשים מחשב ועדיף לשים בוקסי או סטרימר אחר.

קחו בחשבון שאי אפשר להזרים full hd בwifi בשום מצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
its-sick כתב:

viewtopic.php?f=7&t=77518

זה אחלה פתרון, בטח יחסית לויפיאן שמעביר את כל התעבורה שלך דרכם ומאט לך את החיבור בטירוף.
אני וכל מי ששכנעתי לעבור לזה מבסוטים עד הגג. לגמרי שווה 50$ לשנה.

לגבי פתרונות - אני לא מזמן עברתי מבוקסי בוקס למחשב (אני מוכר אם מישהו מעוניין) כי רוב הצפיה שלי היא בHulu ולא היה לי נוח לעשות את זה מהPS3 (לבוקסי יש קליינט רק לנטפליקס). אם אין תכנון להשתמש בשירותי סטרימינג כאלו (אין תרגום בעברית, למשל) אין שום סיבה לשים מחשב ועדיף לשים בוקסי או סטרימר אחר.

קחו בחשבון שאי אפשר להזרים full hd בwifi בשום מצב.

אתה יכול לתת הסבר להדיוטות? מה אני צריך לעשות?
איזה סטנדרט ואיזה יציאות צריך לדאוג בטלויזיה?
האם צריך להקצות לזה מחשב קבוע? ואם כן מה דרישות המינימון של מחשב כזה אם אני מקצה אותו רק לחיבור לטלויזיה?
מעבר לתשלום לאתר שצירפת, איךף עובד שתשלום להולו ודומיו? הם משדרים גם ספורט HD (ליגת אלופות ומונדיאלים וכאלה)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 11:59 
הכל בהנחה שאתה משלם את ה5$ האלה. כשאני כותב איכות HD חשוב לציין שזה לא הHD של צ'רלטון, אבל זה הרבה יותר טוב משידור רגיל.
א- תכני ספורט בחינם- espn3.com - משחק מרכזי בLIVE מהליגה האנגלית, גרמנית, איטלקית, צרפתית והולנדית. משחקי ידידות בין-לאומיים. בדרך כלל מכל ליגה יש יותר ממשחק מרכזי אחד. איכות HD, שדרן באנגלית במגרש (!) בלי פרסומות. צריך מחשב כדי לנגן את זה. ניתן לראות גם משחקים באורך מלא בשידור חוזר וניתן לראות במסך מפוצל עד 4 משחקים במקביל (ניסיתי 2, זה עובד). חוץ מכדורגל יש שם כל מיני דרג ב' של ספורט כמו למשל כדורסל מכללות ושידורים חוזרים (ואולי חיים, לא יודע) של NBA.
תקצירים בחינם מצאתי באיזה אתר קנדי שהשירות תומך בו גם, לא זוכר את שמו.
היום משדרים שם - ויטסה מול אלקמר, הנובר מול מנגלשדבך, יפן מול ארה"ב, ולנסיה מול לבנטה, ויאריאל מול אספניול, רומא מול נובירה, אינטר מול גנואה, סיינה מול אודינזה ויובנטוס מול נפולי

ב- תכני ספורט בתשלום- foxsoccer2go.com - יקר יחסית (20$ בחודש) אבל נותן לך ליגה ראשונה ושניה מאנגליה פרט למשחק מרכזי, כל הליגה הצרפתית פרט למשחק מרכזי, המשחק הלא מרכזי של הצ'מפיונז (נגיד, מרסיי- באיירן). אני עדיין בתקופת נסיון (יש קופון של חודש בחינם) ומה שראיתי עד עכשיו היה באיכות מצוינת.
היום משדרים שם את המשחק של רומא, סלטיק, ליברפול, היביז, איאקס, ליל, ליון.

ג- סרטים וטלויזיה- סרטים זה netflix וזה עולה 8 דולר לחודש, סדרות אפשר לראות או באתרים של החברות האמריקניות או בhulu, שם חלק מהתוכן בחינם וחלק מהתוכן ב8 דולר לחודש. לרוב מוחלט של התכנים יש כתוביות באנגלית.

אני בסוף נשארתי עם 5$ על השירות + 8 דולר על הולו פלוס אחרי התנסות בכל השירותים האלה. כשיסתיים הנסיון בfox לא נראה לי שאמשיך ואולי אעשה אותו רק באירועים מיוחדים (יורו, מונדיאל וכו')

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
שאלת תם - איזו מהירות גלישה צריך בשביל זה?
יש לי 2.5 מגה, זה מספיק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 15:26 
its-sick כתב:
גיא האדום כתב:
אמיר כתב:
עובד דבש.

אני מחפש כבר שבועיים, כי יהיה לי חיבור LAN לכל הטלוויזיות ואני רוצה להסתפק בפחות ממירים של YES.
יש פתרון וייפיי לשלט שישלוט בממיר מרחוק אבל לא הצלחתי להבין אם אפשר לשלוט באותו ממיר מכמה נקודות (טלויזיות).
יש דוגמים של כניסת HDMI שיפיצו את השידור דרך LAN (שזה כולל וייפיי אבל שם הקצב לא מספיק ל HD) שעולים איזה 200 דולר.
איזה פתרון אתה צריך בדיוק? ממיר אחד שמופץ בבית בלי כבלים? זה לא יהיה HD כמובן.
אם לטלויזיות שלך אין חיבור מובנה ל LAN (לי יש LAN עם תמיכה ב DLNA) אז תצטרך גם סטרימרים מתאימים אצלן בשביל לפענח את השידור.

מה שאני צריך זה (לכאורה) די פשוט. יש המון המון שדורים שאני יכול לראות דרך המחשב שלי: hulu, netflix, espn3, youtube, comedy central ועוד המון. אני רוצה "לשדר" את כל מה שיש לי על המחשב אל הטלויזיה.
הדרישות הנוספות הן שלא תהיה ירידה באיכות (כלומר, אם הדיילי שאו משודר בHD שזאת האיכות שתגיע לטלויזיה) ואז חשבתי שזה יהיה נחמד אם הפתרון יהיה יותר מאשר כבל מהלפטופ לטלויזיה, ואם אפשר שהמחשב המשדר והטלויזיה לא יצטרכו להיות זה מול זה, מה טוב.
לכאורה זה לא צריך להיות קשה. כל המחשבים יושבים על אותו ראוטר. הראוטרים הדי פשוטים של היום הם מתקן N, מה שאומר שקטן עליהם לשדר HD בתוך הרשת. צריך רק מוצר תוכנה שתשדר את מסך המחשב לרשת הביתית ועוד מוצר חומרה שישב ליד הטלויזיה, יתחבר לרשת הביתית ויוריד משם את מסך המחשב.
עד היום מצאתי רק מוצר אחד שעושה את זה: http://www.amazon.com/gp/product/B004W2 ... 00_details
והאמת, שהוא עובד חרא והוא הוחזר אחר כבוד לחנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
יש לי 2.5 מגה, זה מספיק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 15:42 
הפועל כתב:
הפועל כתב:
יש לי 2.5 מגה, זה מספיק?

לא יודע לגבי כל הדברים שלת"א כתב, אבל אני כן יכול להגיד לך שראיתי את הסופרבול האחרון בשידור ישיר עם 2.5 מגה, וראו טוב לפחות כמו בטלויזיה רגילה אם לא יותר טוב.
אגב, מאז שידרגתי ל-5 מגה בחינם: הוט שידרגו לי מ-2.5 ל-5 בחינם, ולספק האינטרנט שלי אמרתי שקיבלתי הצעה יותר טובה מהמתחרים, אז גם הם שידרגו לי בחינם ל-5. אין שום סיבה שלא תנסה את זה גם כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
מה שאני צריך זה (לכאורה) די פשוט. יש המון המון שדורים שאני יכול לראות דרך המחשב שלי: hulu, netflix, espn3, youtube, comedy central ועוד המון. אני רוצה "לשדר" את כל מה שיש לי על המחשב אל הטלויזיה.
הדרישות הנוספות הן שלא תהיה ירידה באיכות (כלומר, אם הדיילי שאו משודר בHD שזאת האיכות שתגיע לטלויזיה) ואז חשבתי שזה יהיה נחמד אם הפתרון יהיה יותר מאשר כבל מהלפטופ לטלויזיה, ואם אפשר שהמחשב המשדר והטלויזיה לא יצטרכו להיות זה מול זה, מה טוב.
לכאורה זה לא צריך להיות קשה. כל המחשבים יושבים על אותו ראוטר. הראוטרים הדי פשוטים של היום הם מתקן N, מה שאומר שקטן עליהם לשדר HD בתוך הרשת. צריך רק מוצר תוכנה שתשדר את מסך המחשב לרשת הביתית ועוד מוצר חומרה שישב ליד הטלויזיה, יתחבר לרשת הביתית ויוריד משם את מסך המחשב.
עד היום מצאתי רק מוצר אחד שעושה את זה: http://www.amazon.com/gp/product/B004W2 ... 00_details
והאמת, שהוא עובד חרא והוא הוחזר אחר כבוד לחנות.
אם הטלויזיה שלך תומכת ב DLNA אז כאן יש רשימת תוכנות שתשדרנה מהפיסי לרשת הביתית , כמחציתן חינמיות:
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison ... ia_servers

הבעיה שלי היא שאני רוצה לשדר מהממירים של יס, לא מהפיסי, ואני רוצה גם תשדורת שלט בכוון ההפוך. זה קצת יותר מורכב לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
הפועל כתב:
הפועל כתב:
יש לי 2.5 מגה, זה מספיק?

לא יודע לגבי כל הדברים שלת"א כתב, אבל אני כן יכול להגיד לך שראיתי את הסופרבול האחרון בשידור ישיר עם 2.5 מגה, וראו טוב לפחות כמו בטלויזיה רגילה אם לא יותר טוב.
אגב, מאז שידרגתי ל-5 מגה בחינם: הוט שידרגו לי מ-2.5 ל-5 בחינם, ולספק האינטרנט שלי אמרתי שקיבלתי הצעה יותר טובה מהמתחרים, אז גם הם שידרגו לי בחינם ל-5. אין שום סיבה שלא תנסה את זה גם כן.

תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
ֿהראוטרים הדי פשוטים של היום הם מתקן N

לא הם לא.
בגלל שמשרד התקשורת אוסר על כניסת מכשירים בתקן N לארץ, הראוטרים שנמכרים היום הם בתקן N DRAFT.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
יש אופציה גם דרך כל הדברים האלו לראות משחקים ישראליים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: