אדמדם כתב:
קומוניסים כתב:
אדמדם כתב:
אדום נחמד כתב:
אליהו, חבל שאתה משחיט את זמנך על שטויות כאלה, כשאתה יכול להתקרב לבורא.
הנשמה האלוקית שלך זועקת לישועה, ובמקום ללמוד תורה אתה משחק פוקר. באמת שאני מאוכזב.
קודם שישמור שבת, אח"כ נדבר.
כל דבר טוב, טוב לעשותו
"קודם כל תעשה כך" או "מה זה שווה שתעשה כך אם אתה בכל מקרה לא עושה אחרת" זה אחד מהעצות הכי שחוקות ונדושות של יצר הרע , ראה על כך (גם) בספר בתניא
למה לא, תבחר מה כן ומה לא ומה נוח ומה פחות נוח לקיים, גם כשזה דבר בסיסי כמו השבת.
בסופו של דבר אתה סה"כ חילוני/רפורמי/שקרכלשהושיגרוםלעצמךלהרגישנוח עם שנאה עצמית פתולוגית, המשך הצלחה עם "הפרחת היונים ומשחקי הקוביה".
אתה מתבלבל..
יש הרבה מאוד מקום לשיפור ואני מקווה ומאמין שיהיה לי את הכוח להשתפר לטובה..
אני לא מקבל הגדרה של אף יהודי במילה חילוני שבאה מהמילה חולין, ורפורמי זה בטח לא המילה הנכונה להגדיר אותי, אני יהודי..
בניגוד אחרים, אולי יש לי את ההבנה והאומץ להצביע על עצמי כטועה אבל גם כמי ששואף וישאף תמיד לשנות את דרכיו לטובה.. ומה איתך?
בכל מקרה "סור מרע ועשה טוב" אפילו בתוך השבת עצמה, אם אתה לא מחלל ברגע מסויים למרות שאתה רוצה, אך ברגע אחר נשבר ומחלל, אתה תקבל שכר על אותו רגע שהתאמצת.. ככה זה עובד.. תמיד כדאי שתניח תפילין גם אם זה פעם בחיים, שתדליק נרות חנוכה גם אם זה ביום אחד מבין שמונת הימים.. וכו'. עשית טוב למישהו, עזרת למישהו, קנית את עולמך באותו רגע..