תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 02 יולי 2025, 04:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עורכי דין- אין גבול לחוצפה, לציניות ולשקרים?
הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 17:02 
ברור לי שתפקידו של עוה"ד זה להגן על מרשו ולתת לו את השירות הטוב ביותר. אבל בחייאת רבאק, אין גבול? כל האמצעים כשרים?

האשכול נכתב בעקבות ההאשמה המרושעת של עו"ד של דניאל מעוז ימח שמו שרצח את שני הוריו בגלל בצע כסף.
הוא האשים את אחיו התאום של דניאל בביצוע הרצח, בפומבי בבית המשפט.
לא מספיק הטרגדיה הנוראה מכל שעבר האח כתוצאה מהמעשה של דניאל מעיז עו"ד להאשימו כך??
האם זה לא הדבר הכי מרושע וחצוף שנתקלתם בו אי פעם?

http://news.walla.co.il/?w=/10/2514826

לעו"ד שפה- מה לא הייתם עושים כדי להגן על הלקוח שלכם ?
ושאלה נוספת, האם בכלל הייתם לוקחים תיק כזה בו אתם יודעים שהלקוח הוא רוצח ארור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עורכי דין- אין גבול לחוצפה, לציניות ולשקרים?
הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 17:21 
בתור עו"ד אזרחי, לשמחתי אני לא נתקל בדילמות כאלו. אצל עורכי דין פליליים זה כנראה יותר מורכב.

כעקרון, כללי האתיקה אוסרים על עו"ד להעלות טענה עובדתית שהוא יודע שאינה נכונה. האם כל עורכי הדין שומרים על הכלל הזה? לא כולם.

בסכסוכים אזרחיים המציאות העובדתית היא גם קצת יותר חמקמקה, ולכן יותר קל לכל צד להזהדות בצורה אבסולוטית עם הטיעונים של הצד שלו בלי להרגיש שהוא משקר או פועל בצורה לא מוסרית. אצל עו"ד פלילי זה קצת אחרת.

הנקודה היא שעו"ד פלילי לא צריך להתמקד בעובדות, אלא בראיות. הוא חייב להשמר ממצב שבו הוא משקר עבור הלקוח או מחפה עליו ובעצם הופך לסוג של שותף לדבר עבירה. בגדול, כל עוד שהוא טוען על בסיס הראיות שבתיק ונצמד אליהן, אז זה בתחום הלגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
עורכי דין של עבריינים, שמציגים אותם חפים מפשע, מגיע להם לא פחות מלנאשם להיות מאחורי סורג ובריח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
כל רוצח שיש לו אח תאום יאשים את אחיו. זה ברור מאליו, זה הדבר הראשון שחשבתי עליו כששמעתי שיש אח תאום.
מישהו יודע אם הם זהים?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 17:28 
חג שמח אליהו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 17:32 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 17:42 
קומוניסים כתב:
... לעו"ד שפה- מה לא הייתם עושים כדי להגן על הלקוח שלכם ?

אני הייתי עושה כל דבר שהוא בתחום האתיקה המקצועית והמקרה הזה, על פניו, לא חורג מזה.
גם אתה, אם היית נאשם בפלילים, היית רוצה שהעו"ד שלך יעשה כל דבר חוקי כדי לנסות לזכות אותך.
השאלה השניה היא יותר מורכבת. אני לא הייתי רוצה להיות עו"ד פלילי בכלל, בין השאר בגלל שזה מחייב התעסקות קבועה עם אנשים שאני מעדיף לא להסתובב או להתחבר איתם. אבל פליליסטים עושים את זה (וטוב שכך), ובכלל זה הם גם מגנים על אנשים שנאשמים ברצח (ושוב פעם - טוב שמישהו עושה את זה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 17:49 
mkorman1 כתב:
חג שמח אליהו :ROSE:

גם לך חבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 17:50 
גיא האדום כתב:
קומוניסים כתב:
... לעו"ד שפה- מה לא הייתם עושים כדי להגן על הלקוח שלכם ?

אני הייתי עושה כל דבר שהוא בתחום האתיקה המקצועית והמקרה הזה, על פניו, לא חורג מזה.
גם אתה, אם היית נאשם בפלילים, היית רוצה שהעו"ד שלך יעשה כל דבר חוקי כדי לנסות לזכות אותך.
השאלה השניה היא יותר מורכבת. אני לא הייתי רוצה להיות עו"ד פלילי בכלל, בין השאר בגלל שזה מחייב התעסקות קבועה עם אנשים שאני מעדיף לא להסתובב או להתחבר איתם. אבל פליליסטים עושים את זה (וטוב שכך), ובכלל זה הם גם מגנים על אנשים שנאשמים ברצח (ושוב פעם - טוב שמישהו עושה את זה).

לא?
איך בדיוק האשמה של אדם חף מפשע שהתייתם משני הוריו בנסיבות טראגיות ברצח הוריו זה מתקשר אפילו במקצת למילה אתיקה ומקצועיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
השאלה היא איך מישהו שלא מכיר לעומק את העובדות יכול להיות בטוח שלא התאום רצח?
אולי הוא מאשים את הרוצח האמיתי וטוב שכך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 17:57 
אתה מניח כאן לא מעט הנחות. למשל את זה שהנאשם, זה שנהנה מחזקת החפות, ביצע את הפשע שבו הוא נאשם. אם זאת ההנחה שלך, למה בכלל שיהיה משפט? לא חבל על הכסף?
אם אתה מאמין בהליך הפלילי, ואולי אפילו מאמין ללקוח שלך (אולי) אז אחד הדברים היחידים שנשארו לך לעשות הוא לנסות להצביע על תרחישים אחרים שמתיישבים עם העובדות.
אם אתה תאשם בפלילים, היית רוצה שהעו"ד שלך יתחשב ברגשות של צדדים שלישיים אם ההתחשבות הזאת תפגע בהגנה שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 17:59 
הסבתא של הפועל כתב:
עורכי דין של עבריינים, שמציגים אותם חפים מפשע, מגיע להם לא פחות מלנאשם להיות מאחורי סורג ובריח.

אני לא מסכים איתך.. כל מקרה לגופו. השאלה את מי את מציגים כחף מפשע, ומה הם עושים כדי להוכיח את זה.

(ממציאים טענת שקר ועובדים עליה חזק עם החשוד בתקווה שזה יעבוד להם? עד כמה רחוק אפשר ללכת עם זה? זה כבר גובל בשותפות לדבר עבירה)

אם ככה הדברים עובדים, אולי יום לפני שאחליט לבצע פשע, אתכנן מראש עם עו"ד את הטיעון למקרה שאתפס? שנהיה מסונכרנים
כדי לא לסבך אותו נתחיל כל משפט בנניח ש.
נראה לי שאני נאיבי מידיי בקטע הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 18:04 
קומוניסים כתב:
הסבתא של הפועל כתב:

אני לא מסכים איתך.. כל מקרה לגופו. השאלה את מי את מציגים כחף מפשע, ומה הם עושים כדי להוכיח את זה.

(ממציאים טענת שקר ועובדים עליה חזק עם החשוד בתקווה שזה יעבוד להם? עד כמה רחוק אפשר ללכת עם זה? זה כבר גובל בשותפות לדבר עבירה)

אם ככה הדברים עובדים, אולי יום לפני שאחליט לבצע פשע, אתכנן מראש עם עו"ד את הטיעון למקרה שאתפס? שנהיה מסונכרנים
כדי לא לסבך אותו נתחיל כל משפט בנניח ש.
נראה לי שאני נאיבי מידיי בקטע הזה

צריך להיות עו"ד מאד טיפש כדי לשתף פעולה עם רעיון כזה. באותה מידה אתה כבר יכול לבקש ממנו חוו"ד משפטית מראש..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 18:06 
גיא האדום כתב:
אתה מניח כאן לא מעט הנחות. למשל את זה שהנאשם, זה שנהנה מחזקת החפות, ביצע את הפשע שבו הוא נאשם. אם זאת ההנחה שלך, למה בכלל שיהיה משפט? לא חבל על הכסף?
אם אתה מאמין בהליך הפלילי, ואולי אפילו מאמין ללקוח שלך (אולי) אז אחד הדברים היחידים שנשארו לך לעשות הוא לנסות להצביע על תרחישים אחרים שמתיישבים עם העובדות.
אם אתה תאשם בפלילים, היית רוצה שהעו"ד שלך יתחשב ברגשות של צדדים שלישיים אם ההתחשבות הזאת תפגע בהגנה שלך?

ההגנה בכל מחיר? חייב להיות גבול, קו אדום. טובת הלקוח לא יכולה להיות מעל הכל. מעל הרבה דברים אבל לא מעל הכל.
השאלה היא האם ערכים, צדק, מוסר ואמת נמצאים באיזושהי מידה, איפושהו נלקחים בחשבון, בהתנהלות של עו"ד בעבודתו להגן על הלקוח שלו.
ולשאלתך, הרבה יותר מטריד אותי, שמישהו יפגע בי או בקרובים לי והוא ימלט מהעונש רק בגלל הברקה יצירתית של העו"ד המבריק שכנראה היה לפוגע כסף לשלם לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 18:09 
משום מה עלה לי בראש הסיפור של אתי אלון
שנטלה 80000 במזומן מהקופה (מעבר לכל שאר הכספים) והלכה עם הכסף לעו״ד
כדי שייצג אותה ממש לפני שנעצרה
מה אתם חושבים, האיש לא ידע מאיפה הכסף?
ומה הוא עשה איתו אתם יודעים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 18:11 
נועם שחם כתב:
בתור עו"ד אזרחי, לשמחתי אני לא נתקל בדילמות כאלו. אצל עורכי דין פליליים זה כנראה יותר מורכב.

כעקרון, כללי האתיקה אוסרים על עו"ד להעלות טענה עובדתית שהוא יודע שאינה נכונה. האם כל עורכי הדין שומרים על הכלל הזה? לא כולם.

כלומר, אם הוא רק מעריך שאינה נכונה, הוא עדיין יכול להעלותה וזה יהיה אתי ותקין. הבינותי נכון?

בסכסוכים אזרחיים המציאות העובדתית היא גם קצת יותר חמקמקה, ולכן יותר קל לכל צד להזהדות בצורה אבסולוטית עם הטיעונים של הצד שלו בלי להרגיש שהוא משקר או פועל בצורה לא מוסרית. אצל עו"ד פלילי זה קצת אחרת.

הנקודה היא שעו"ד פלילי לא צריך להתמקד בעובדות, אלא בראיות. הוא חייב להשמר ממצב שבו הוא משקר עבור הלקוח או מחפה עליו ובעצם הופך לסוג של שותף לדבר עבירה. בגדול, כל עוד שהוא טוען על בסיס הראיות שבתיק ונצמד אליהן, אז זה בתחום הלגיטימי.

וזה קצת רקוב מהיסוד, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 18:12 
האם קרה בישראל שעו"ד נתבע/הורשע על סיוע לפשע ללקוח שהוא ייצג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 18:28 
קומוניסים כתב:

על איזה סיוע לפשע אתה מדבר? הפשע נעשה. היה. זמן עבר. על מה שהעו"ד יעשה עכשיו לא ישנה את מה שהיה.
המקרים של סיוע לפשע הם שונים לחלוטין והם עולים כאשר העו"ד יודע על פשעים עתידיים. זה אפילו לא קרוב להיות המקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 18:28 
כן
ידוע המקרה של עורכת הדין שהתאהבה הקליינט שלה
והפכה בעצמה לעבריינית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 18:37 
גיא האדום כתב:
קומוניסים כתב:

על איזה סיוע לפשע אתה מדבר? הפשע נעשה. היה. זמן עבר. על מה שהעו"ד יעשה עכשיו לא ישנה את מה שהיה.
המקרים של סיוע לפשע הם שונים לחלוטין והם עולים כאשר העו"ד יודע על פשעים עתידיים. זה אפילו לא קרוב להיות המקרה.

אני חושב שאולי עו"ד שחורג במעט מתחומו, יכול אולי למצוא את עצמו מואשם בשיבוש הליכי חקירה. (?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 18:38 
גיא האדום כתב:
קומוניסים כתב:

במקרה הזה זה סיוע לפושע להימלט מהעונש לאחר ביצוע הפשע ולא לפניו.
שאלתי גם על מקרים בהם הסיוע היה טרם ביצוע העבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 18:44 
קומוניסים כתב:
גיא האדום כתב:

ההגנה בכל מחיר? חייב להיות גבול, קו אדום. טובת הלקוח לא יכולה להיות מעל הכל. מעל הרבה דברים אבל לא מעל הכל.
השאלה היא האם ערכים, צדק, מוסר ואמת נמצאים באיזושהי מידה, איפושהו נלקחים בחשבון, בהתנהלות של עו"ד בעבודתו להגן על הלקוח שלו.
ולשאלתך, הרבה יותר מטריד אותי, שמישהו יפגע בי או בקרובים לי והוא ימלט מהעונש רק בגלל הברקה יצירתית של העו"ד המבריק שכנראה היה לפוגע כסף לשלם לו.

ישנה אמרה שאומרת שעדיף שפושע ימלט מעונש, מאשר שאדם חף מפשע ייענש. בשל הסברה הזאת, כל אדם זכאי להגנה משפטית מלאה והטובה ביותר שיוכל להשיג, רק כדי שיימנע עוול במידה והאדם אכן חף מפשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
לפי הסטטיסטיקה בישראל, מרגע שאדם הועמד לדין פלילי סיכוייו לצאת זכאי קלושים ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 20:04 
ראיתי עכשיו בפתח החדשות בערוץ 2 את עוה"ד אומר למצלמה בלי להניד עפעף: "ניר הוא הרוצח, הוא האיש איתו נאבק דניאל בדירה"
כוסאמאשלו איזה התעללות בניר ותמר, ממש מרתיח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 20:18 
קומוניסים אני מבין שאתה מעורב בחקירת הרצח?
האם אתה יכול לשפוך לנו אור על ההוכחות שיש למשטרה שדניאל זה הרוצח ולא אחיו התאום?
אני מסיק שאתה מאד מעורה בכל החקירה, כי אתה פשוט כל הזמן כותב כאן עובדות שידועות לך.

*או שאולי בעצם אתה סתם מניח השערות וקובע אותם כעובודות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 20:32 
לירון האדום כתב:
קומוניסים אני מבין שאתה מעורב בחקירת הרצח?
האם אתה יכול לשפוך לנו אור על ההוכחות שיש למשטרה שדניאל זה הרוצח ולא אחיו התאום?
אני מסיק שאתה מאד מעורה בכל החקירה, כי אתה פשוט כל הזמן כותב כאן עובדות שידועות לך.

*או שאולי בעצם אתה סתם מניח השערות וקובע אותם כעובודות?

לאחר קריאת תמצית כתב האישום, אתה לא יכול לומר שמדובר בהשערות, עם כל הכבוד

כתב אישום נגד דניאל מעוז: רצח את הוריו בדקירות וטשטש ראיות

יוסי אלי | 27/9/2011 9:12

כחודש וחצי לאחר הרצח המזעזע של בני הזוג נח ונורית מעוז, הוגש הבוקר (ג') בבית המשפט המחוזי בירושלים כתב אישום נגד החשוד ברצח: בנם דניאל. בכתב האישום נטען כי מעוז החליט לרצוח את הוריו כדי לזכות בכספי הירושה ולכסות את החובות הגדולים שצבר בגלל התמכרותו להימורים.

לפי הקביעה בכתב האישום, מעוז שעבד כעורך-דין נהג להמר במועדוני קלפים. בעקבות זאת, נקלע לחובות כבדים בסך מאות אלפי שקלים. לאחר הגשת כתב האישום, החליט בית המשפט להאריך את מעצרו של מעוז עד להחלטה אחרת.

עוד צויין בכתב האישום כי בנם של בני הזוג חיפש באתרים שונים מידע הנוגע לרצח ולקבלת כספי ירושה לאחר רצח. בין היתר, "גלש" הנאשם באתרי אינטרנט שתיארו מקרי רצח שונים, ובכללם מקרה של רצח הורים על ידי ילדיהם, מקרה של ניסיון רצח אישה על ידי בנה כדי לזכות בכספי ירושה ומקרה של רצח על רקע לאומני.

הסעיפים בהם מואשם בנם של בני הזוג מעוז, הם רצח כפול בכוונה תחילה והשמדת ראיה, אולם מה שמצמרר הרבה יותר הן ההכנות שעל פי כתב האישום עשה הבן לקראת הרצח. בין היתר, מגלה כתב האישום, הוא קרא תיאורים של מעשי רצח קשים שבוצעו בעבר ובכללם מקרה של רצח הורים על ידי ילדיהם, מקרה של ניסיון רצח אישה על ידי בנה כדי לזכות בכספי ירושה ומקרה של רצח על רקע לאומני.

"ראיות שנאספו ממחשבו האישי של המשיב מעידות על תכנון הרצח מראש ועל מניע אפשרי לרצח - לזכות בכספי הירושה", נכתב באישום וצוין כי הבן הודה בהשמדת ראיות.

האם הספיקה לזעוק לעזרה
מעוז, כך נטען, החליט לבצע את המעשה כמה ימים לפני שהגיע אל בית הוריו כדי לרצוח אותם. הוא גלש באתרי אינטרנט שונים על מנת ללמוד כיצד לבצע את המעשה בלי להשאיר עקבות שיובילו אליו, והחליט לנסות להטעות את החוקרים כך שיחשבו כי מדובר ברצח על רקע לאומני.

חוקרי היחידה המרכזית של משטרת מחוז ירושלים בדקו את מחשבו האישי והצליחו, באמצעות מומחים, לשחזר את הפעולות שביצע לפני הרצח. הם גילו כי הוא עיין בפסקי דין המבהירים זכויות משפטיות בענייני ירושה.

ב-13 באוגוסט הוזמן מעוז על ידי הוריו לארוחת מוצאי שבת. השלושה שוחחו על עבודתו ועל ענייני המשפחה וצפו יחד בטלוויזיה. לאחר מכן, צוין בכתב האישום, כי "הנאשם נטל סכין באורך כ- 30 ס"מ עם להב באורך כ- 18 ס"מ אשר

היתה במטבח הבית, ניגש לעבר נח, שהיה בסלון הבית, ונעץ את הסכין מספר רב של פעמים בחלקי גופו השונים, בכוונה לגרום למותו. נח ניסה להיאבק בנאשם, וצעק לנורית להזעיק משטרה".

באותה העת שהתה האם נורית בחדר השינה שנמצא בקומה העליונה. לשמע קריאותיו של האב נח, ירדה נורית לסלון הבית. "בשלב זה, ניגש אליה הנאשם ונעץ את סכינו בחלקי גוף שונים של נורית, בכוונה לגרום למותה, תוך שהיא נאבקת בו וצועקת לעזרה. הפציעות שגרם הבן לשני הוריו גרמו למותם", נקבע בכתב האישום.

לאחר מעשיו, נטל הנאשם את הסכין ושטף אותה, ובהמשך נסע לתל אביב שם השליך את הסכין לאחד מפחי האשפה הסמוכים לביתו. "במעשיו האמורים לעיל השמיד הנאשם במזיד ראיות בכוונה למנוע את השימוש בהן", צוין.

דניאל מעוז עם הוריו
"הנאשם החליט להמית את אביו ואימו בדם קר"
בכתב האישום מתואר כי "בהמשך אותו הלילה, בשעה 03:00 או בסמוך לכך, יצא הנאשם מתל אביב ונסע שנית לירושלים לביתם של נח ונורית. הנאשם נכנס לבית וניקה בעזרת אקונומיקה את האזור בו היו מוטלות גופותיהם של נח ונורית, וכן את הגופות עצמן, במטרה לטשטש כל ראיה שיכולה לקשור אותו לזירה.

"כמו כן, נטל הנאשם ממטבח הבית סכין וניקה בעזרתה מתחת לציפורני אצבעותיהם של נח ונורית מתוך חשש שמא הותיר שרידי DNA שלו בציפורניהם. לאחר מעשיו אלה, נטל הנאשם מתוך תיק השייך לנח אביו, שהיה מונח בחדר ליד הסלון, סכום של מעל אלף שקל במזומן.

עוד נכתב, "במעשיו האמורים לעיל, החליט הנאשם להמית את אביו ואימו, והמיתם בדם קר, בלי שקדמה התגרות בתכוף למעשה, ובנסיבות שבהן יכול היה לחשוב ולהבין את תוצאות מעשיו, ולאחר שהכין עצמו להמית אותם והכין מכשיר שבו המית אותם".

לאחר הגשת כתב האישום, החליט בית המשפט להאריך את מעצרו של מעוז עד לתום ההליכים נגדו. בבקשה להארכת המעצר צוין כי "מדובר בעבירה שדינה מאסר עולם, שנעשתה באלימות חמורה ותוך שימוש בנשק קר".

במהלך הדיון העלה סגן בכיר לפרקליטות המחוז, עו"ד יובל קפלינסקי, כי מה שקושר את מעוז לרצח הוא כתם דם שלו שנמצא בזירה, וממצאים נוספים. בנוסף טען עו"ד קפלינסקי במהלך הדיון כי ישנה הודאה של דניאל מעוז מה-14 לתשיעי בה הוא הודה על הימצאו במקום הרצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 20:38 
שוב לא אמרתי שהוא לא רצח...
אבל ההתנפלות שלך על עו"ד היא מגוחכת למדיי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 20:55 
לירון האדום כתב:
שוב לא אמרתי שהוא לא רצח...
אבל ההתנפלות שלך על עו"ד היא מגוחכת למדיי

שמע, יצא לי לדבר לא מעט עם לילך שם טוב. אין דבר שיותר מטריף את הדעת מאשר שרוצחים בקנה מידה כזה (איתי בן דרור רצח את שלושת ילדיו הקטנים, בעשרות דקירות סכין בשנתם, במעשה מתוכנן היטב מראש, ביום ההולדת של לילך) טוענים טענות שקר באמצעות עו"ד, במקרה הזה הוא ניסה לטעון לאי שפיות ולא הצליח. כל הברדק הזה של כן האי שפיות ואולי התחמקות מעונש או לא, היה המשך הסבל האיום ממילא של לילך.
כאן זו חוצפה אולי יותר גדולה, החלאה השטנית הזה עוד מעז להכחיש והכי מטריף- להעליל על אחיו שהוא הרוצח.
לא צורם לך? תמר מעוז הערב : "זה הוספת חטא על פשע, הוא מתעלל בנו" אני כל כך מבין לליבה, זה כואב לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 21:08 
מי זאת לילך שם טוב?
אז מה אתה מצפה שיקרה? מבחינתך כל מה שהמשטרה אומרת זה קדוש ולכן לא צריך עו"ד?
שהעו"ד ייגן על הנאשם, גם לנאשם יש זכויות במדינת ישראל, בשביל להחליט מי צודק ומה קרה שם יש שופט שיחליט בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
מי זאת לילך שם טוב?
אז מה אתה מצפה שיקרה? מבחינתך כל מה שהמשטרה אומרת זה קדוש ולכן לא צריך עו"ד?
שהעו"ד ייגן על הנאשם, גם לנאשם יש זכויות במדינת ישראל, בשביל להחליט מי צודק ומה קרה שם יש שופט שיחליט בסוף.

אתה באמת מצפה מקומוניסים שיבין את ההגיון שבשיטה המורכבת יחסית של המשפט בעולם המערבי?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: