Officer Barbrady כתב:
הבנתי, אתה כאילו נגד לאומיות, דת, גזע, שפות ותרבויות שונות. אתה מיוחד ושונה, כמעט כמו שכל בן אדם רוצה לחשוב על עצמו. אתה גם מבין יותר מכולם, כי כולם כלואים בתוך החשיבה המערכתית שלהם ואתה בדרך נס יצאת משם. לא צריך עמים, מדינות, לאומים, דתות וגזעים, צריך שכולם יהיו אותו אחד. גם אלוהים/אבולוציה טעו כשיצרו שחורים באפריקה, מלוכסנים באסיה ולבנים באירופה. אצל ינאי נמצאת החשיבה הנכונה והאמיתית, והיא להיות שונה. שונה מהקונצנזוס, שונה מאלטרנטיבה, שונה מהשוליים. אתה מיוחד, אתה שונה. אתה בעצם לא מבין שהרדיפה אחר השונות נובעת מרגש פרמיטיבי שמוטמע בך מעצם היותך אדם וחיה בטבע, והוא להיות שונה כדי להיות קיים.
אני לא מיוחד ושונה,קצת נמאס מכל הטמטום הזה, אני לא מבין יותר מכולם,כל אחד יחשוב מה שהוא רוצה, אני לא כופה על אף אחד שום דבר, אני לא יצאתי משום דבר כי אי אפשר לצאת מזה.
לא צריך שכולם יהיו אותו אחד, לעולם לא אמרתי כזה דבר ואתה רק ממציע שטויות,
אצלי נמצאת צורת המחשבה הנכונה והאמיתית
בשבילי אם אתם לא מסכימים אם צורת המחשבה שלי, שיהיה לכם בכיף, וממש אין לי שום אינטרס לשנות את זה.
הלוואי שצורת המחשבה שלי לא הייתה שונה, אבל היא כן, וזאת האמת. ושוב פעם אתה מגדיר אותי בהגדרות מטומטמות ורייקניות.
לעולם אני לא ינסה להשתחצן על אף אחד פה, אני אומר את דעתי, לא מתאים לכם? שיהיה לכם בכיף. לא מזיז לי שאתם לא חושבים כמוני.
אתה רק משקף בהודעה הזאת כמה גועל נפש צריך לסבול, רק בשביל להיות עצמך.
לא מבין איך בדיוק הגעת למסקנה שאני מנסה להגיד שמה שאני חושב הוא האמת המוחלטת..כי זאת לא הכוונה.