mkorman1 כתב:
ערן כתב:
מה מפריע לך במאמר הזה?
ובחודשים האחרונים כותבים שם - באותם עמודי דעות - באופן קבוע ישראל הראל, קרני אלדד, משה ארנס ורונן שובל. אז?
אל תהיה לי טוקבקיסט מצוי.
שאלת מה מפריע לי אז אענה לך
ד"ר ולדן מעדיף דו"ח רפואי של בית חולים בעמאן שהוא להערכתי שקרי ומוטה
וחובר ממניעים פוליטיים
ד"ר ולדן אינו טורח בכלל לעמת את הדו"ח הזה עם ממצאים אחרים כגון העובדה שלא נראתה ולו טיפת דם אחת על חולצתו של ג"מאל א-דורה למרות שאליבא הרופאים בעמאן נורה מכמה וכמה קליעים ולא סתם קליעים אלא כאלו שהם high velosity
ועיתון "הארץ" חובר לאויבינו ונותן במה לד"ר ולדן
אבל אין בכך שום רבותא
מדי שבת במוסף יש כתבה ארוכה של גדעון לוי שמתאר את חיילי צה"ל כגרועים שברוצחים
מדי שבת יש כתבה של יצחק לאור שכבר פתר את כל בעיותיו האישיות כנראה (ועצם זה שנותנים לו לכתוב בעיתון זו בושה בפני עצמה) והוא דן ודש אך בנושא אחד: כיבוש וכיבוש וכיבוש
מדי שבוע כותב שם בני ציפר על מסעותיו בקהיר ובאיסטנבול ועד כמה אנשי שיחו שם פתוחים משכילים נאורים וחפצי שלום לעומת הישראלים האכזריים ותאבי הכיבוש
אז נכון מדי פעם כותבים שם גם אנשי ימין אבל לא ניתן להכחיש שהקו השולט בעיתון הוא שמאלני קיצוני פוסט ציוני ברמה שאפיינה בעבר הרחוק את בטאון "מצפן"
זה למה
ועל מה מתבססת "ההערכה" שלך מלבד הדיעות הימניות שלך והדעות השמאלניות של ד"ר ולדן?
אולי על זה שכמו רוב אנשי הימין אתה מעדיף לבטל כבוגדנית ואנטישמית כל דעה ששונה מזו שלך ואם אפשר גם לנסות ולהשתיק אותה?
אני בטוח שבית החולים בעמאן טרח לזייף תצלומי רנטגן ולייצר תיק רפואי מפוברק כדי לעזור לעיתונות.
מצד שני - יכול להיות שלא כולם חושבים שהשיטות של הימין הן לגיטימיות ולפעמים מה שאומר איש שדיעותיו שמאלניות הוא אמת גם אם הוא לא נאמר על ידי אנשי הימין הצחים והזכים.
אבל זה הרי לא סביר. עדיף לבטל המנוי להארץ ולא לקרוא מה חושבים אינשים עם דיעות שונות משלך.
הרי בקרוב לשמחתך יהיו חוקים שלא יאפשרו לאף עיתון שכותב דברים בלי האישור של החברים אלקין את ליברמן את לוין את נתניהו להתפרסם.
אתה בהחלט בדרך הנכונה. אני מקווה שתהנה לחיות במדינה שאתה חולם עליה.