תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 21:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לידיעת בעלי הכלבים
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
כולכם בוודאי כבר שמעתם וקראתם, אובחן מקרה כלבת בשכונת קריית יובל בירושלים. מדובר בגולדן רטריבר מעורב כבן שלוש שנים, לא חוסן מעולם כנגד מחלת הכלבת, שוטט תדיר חופשי בשכונה ללא בעליו, אכל, התלטף ושיחק עם כולם. לאחר קביעת גבולות האיזור הנגוע חוסנו במהלך היומיים האחרונים כל הכלבים באיזור בחיסון דחף למעט שלושה כלבים שלא חוסנו מעולם, הללו הוכנסו להסגר תצפית כלבת למשך שישה חודשים כמתחייב.
האבחון הסירולוגי בעיצומו ומקווים לדעת בהקדם באיזה זן של הנגיף מדובר מאחר ולטענת הבעלים הכלב שהה מספר ימים בטבריה לפני כחודשיים.
עד כאן, עדכונים רלוונטיים בהמשך (אם יהיו).
בעלי כלבים שימו לב, עקב "נדידת" הכלבת דרומה לאיזור המרכז, הקפידו על חיסון שנתי כנגד מחלת הכלבת כמתחייב בחוק ותמנעו מכלבכם חצי שנת הסגר במכלאה עירונית אם יפגוש חלילה בכלב נגוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לידיעת בעלי הכלבים
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 16:25 
אנשים לא מודעים לכך אבל מקרי הכלבת בשנתיים האחרונות עלו בצורה מאוד מאוד משמעותי והגיעו מהצפון עד לכיוון חדרה שם היה מקרה לא מזמן.
ירושלים זה אזור יחסית חדש ולכן הפרסום.
המחלה כבר כאן, בייחוד לכלבים שמסתובבים באופן חופשי לבד ובייחוד לכאלה שמטיילים איתם בצפון.

תחסנו!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 16:38 
לא מבין למה העיריות מגרבצות. מילא חודש-חודשיים נוספים של חסד, אבל יש להם רישום מדויק מתי פג תוקף כל רשיון כלב. שני קנסות בשכונה ונגמר הסיפור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
אחת המחלות הנוראיות בעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
מקווה שעבר כבר החוק שיגרום לאנשים שלא מסרסים או מעקרים, לשלם עבור חיסון כלבת- 700 שקל( כיום זה 140 או 160 לחיסון לבלתי מסורסים/מעוקרות, לעומת 60 שקל בלבד ובצדק, למי שמסרס ומעקר)
נמאס כבר לראות אנשים בני זונות, זורקים לרחוב עשרות אלפי כלבים מידי שנה(מעורבים כמובן כימעט כולם), כי הם לא מעקרים את כלבתם עקב העניין הכספי שכרוך בזה, או מסיבות פרמיטיביות שרובן קשורות להזדהות מטומטמת של האדם עם כלבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
מקווה שעבר כבר החוק שיגרום לאנשים שלא מסרסים או מעקרים, לשלם עבור חיסון כלבת- 700 שקל( כיום זה 140 או 160 לחיסון לבלתי מסורסים/מעוקרות, לעומת 60 שקל בלבד ובצדק, למי שמסרס ומעקר)
נמאס כבר לראות אנשים בני זונות, זורקים לרחוב עשרות אלפי כלבים מידי שנה(מעורבים כמובן כימעט כולם), כי הם לא מעקרים את כלבתם עקב העניין הכספי שכרוך בזה, או מסיבות פרמיטיביות שרובן קשורות להזדהות מטומטמת של האדם עם כלבו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

זה היתרון לקחת כלב מכלביה או עמותה, הוא מגיע כבר מסורס\מעוקרת + מחוסן.
משלמים סכום סמלי של כ350-400 ש"ח גג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
!!!!!! קשה להפריז בחשיבות של זה!

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

ועוד אוסיף - גם בינתיים, עד שיעבור החוק החשוב הזה - לכו סרסו ועקרו את כלביכם! תרוויחו שני דברים: ראש שקט, וכלב רגוע ולא מתוסכל. (כי יצר מיני לא מסופק זה וואחד תסכול בלתי פוסק. ותיסכול, כמו שכולנו יודעים, מתורגם לאלימות ולתוקפנות. אצל בני אדם כמו אצל כלבים. אגב, יצר מיני שמסופק אחת לכמה חודשים זה אפילו יותר מתסכל).

סרסו, עקרו, וחסנו. כל כך פשוט לגדל כלב. יותר מזה לא צריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: לידיעת בעלי הכלבים
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 19:07 
סמל אישי של המשתמש
הרוש הודף כתב:
אחת המחלות הנוראיות בעולם

הנוראית בעולם!!!
100% מוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 19:41 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
אני אוהב כלבים גדול ותמיד בעד לאמץ, לתרום ולמצוא בית חם. גם בעד חיסונים, כמובן.
אבל לסרס, לעקר? זה לא קצת נוראי למנוע מכלב דבר כל כך בסיסי עבור כל יצור חי והוא להתרבות? שלא לדבר על סכנת הכחדה (ברור שלא בשנים הקרובות, אבל בעוד עשרות שנים, לכו תדעו)
מקווה לתשובה רצינית כי כזו גם השאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
כלב זה יצור מהונדס שמיועד לחיות בקרבת בני אדם ולשרת אותם, בין אם זה בציד או סתם לפנאי.
לסרס כלב זה כמו לשים דג זהב באקווריום, הטבע אולי לא התכוון שכך זה יהיה, אבל שני הצדדים מרוצים ומה זה משנה בעצם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
אבל לסרס, לעקר? זה לא קצת נוראי למנוע מכלב דבר כל כך בסיסי עבור כל יצור חי והוא להתרבות? שלא לדבר על סכנת הכחדה (ברור שלא בשנים הקרובות, אבל בעוד עשרות שנים, לכו תדעו)

זה לא נוראי
ברגע שאתה מסרס כלב הוא כבר לא רוצה להזדיין גם
ברור שיש להם רצון קל, אבל לא משהו רציני
אם זה היה נוראי אז היית שומע אותם בוכים בקולי קולות
בפועל אין להם בעיה אם זה, לא ניראה לי שהם שמים לב לזה אפילו למען האמת
ואיך סכנת הכחדה? אתה יודע כמה כלבים יש בעולם? צריך הרבה כדי להכחיד אותם...
גם לא ילכו ויסרסו 99% מהכלבים הרי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:

שאלה טובה, ונענה עליה כמובן בשאלה:
האם אתה מתכוון להרבות את כלבך? ואם כן - למה?

ובהערת שוליים נוסיף - כלב איננו בנאדם. אין לו מודעות עצמית. אין לו מודעות לעבר ולעתיד. כלב חי רק את ההווה. בוודאי שאין לו מודעות להגשמה עצמית, או להמשכיות משפחתית. כלבה איננה אישה ואין לה את הצורך להיות אמא (כמובן שהאינסטינקט האימהי ניצת בה רק כשהיא ממליטה), אותו דבר כלב זכר איננו גבר - אין לו צורך אגואיסטי בהנצחת שמו ושם משפחתו ובהשארת צאצאים שימשיכו את זרעו. לכלב יש רק דבר אחד משותף בהקשר הזה עם בני האדם - צורך מיני.
עכשיו, זאבים בטבע וגם כלבי בר מזדווגים ללא הרף. תמיד תהיה הנקבה בעונת ייחום, ותמיד יהיו הכלבים שיזדווגו איתה (או שלפחות ייאבקו על זה). זאבים בטבע וכלבי בר מממשים את היצר המיני שלהם ללא הרף. יש להם חיי מין.
לכלבי בית אין חיי מין. לבני האדם יש.
לגבר הממוצע (הפורום איננו דוגמה מייצגת) יש חיי מין. לכלב הבית אין. אתה מרחם עליו? תחשוב על זה ככה - דמיין את עצמך חי באי, מוקף בבחורות בביקיני, מדיפות ריחות של ייחום, ולך אסור לעשות עם זה כלום - אפילו לא לגעת בהן. רק להריח. לא תשתגע? לא תיטרף? לא תרצה להרוג מישהו?
הכלב הזכר שלך חי מוקף בריחות של כלבות מיוחמות. ואין לו מה לעשות עם זה. הוא לא בן אדם, ואין לו דרך לממש את היצר המיני שלו. אין לו חיי מין. אם לכלב שלך היתה מודעות עצמית ויכולת לבטא אותה, ייתכן מאוד שהוא היה אומר (ממש כמו פדופילים) - סרסו אותי כבר! תחסכו ממני את חיי התיסכול הללו!

אלא אם כן אתה מזווג אותו כל שבועיים. ואז אני חוזר לשאלה הראשונה - האם אתה מתכוון להרבות את כלבך? ואם כן - למה?
והאם זה הוגן כלפי אלפי ורבבות הכלבים שקמלים וגוועים במכלאות הבטון ובכלביות בכל רחבי הארץ? האם זה הוגן כלפי כל רבבות הכלבים חסרי הבית שמחכים לבית מאמץ או ליום שבו ימיתו אותם? (מה שיבוא קודם. ובדרך כלל ההמתה מגיעה קודם. פשוט כי רובם לא זוכים לבית חם. להבדיל מעשרות ומאות הגורים שכלב הרבעה שמזווגים אותו מקים אחריו. את כולם מוכרים בכסף טוב. אבל זה בא על חשבון כלבים אחרים).
כי בסופו של דבר האריתמטיקה היא פשוטה - קנית כלב, הכלב שלא אימצת הומת. זיווגת את כלבך? אתה אחראי ישירות על מותם של שישה כלבים אחרים שתפסו להם את הבית המאמץ.

as simple as that

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 23 דצמבר 2011, 20:13, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
אני סירסתי את הכלב שלי בעצה חמה מהוטרינר שהוא במקרה גם חבר שלי, מכביסט אמנם, אבל עדיין חבר טוב.
הוא אמר שמבחינה רפואית הוא ממליץ חד וחלק.
יש לציין שמאז הסירוס הכלב לא התשנה בכלל, וטוב שכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
קנית כלב, הכלב שלא אימצת הומת.

כשאתה קונה כלב מחנות או מבית גידול, אתה לוקח אחריות על חבר חדש במשפחה! אבל אתה אחראי גם למותו של כלב בבית מחסה לכלבים שהיה זקוק לבית חם.
אם אתה רוצה להכניס כלב לחייך, תמיד אמץ אחד מבית מחסה!
אמץ כלב, לעולם אל תקנה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
קנית כלב, הכלב שלא אימצת הומת.

כשאתה קונה כלב מחנות או מבית גידול, אתה לוקח אחריות על חבר חדש במשפחה! אבל אתה אחראי גם למותו של כלב בבית מחסה לכלבים שהיה זקוק לבית חם.
אם אתה רוצה להכניס כלב לחייך, תמיד אמץ אחד מבית מחסה!
אמץ כלב, לעולם אל תקנה!

!!!!!!!!!!!
אחרי כלב גזעי ועכשיו מעורב אני יכול להגיד שהמעורבים בריאים יותר, גם אצל בני אדם זה ככה ד"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
שלא לדבר על סכנת הכחדה (ברור שלא בשנים הקרובות, אבל בעוד עשרות שנים, לכו תדעו)

אגב, הבעיה עם כלבים (וגם עם חתולים אגב) זה ממש לא סכנת הכחדה, להיפך - הבעיה היא התפוצצות אוכלוסין. עשרות מיליוני כלבים מומתים במיתות שונות ומשונות וברמות שונות של אכזריות מדי שנה ברחבי העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
אגב, רק בארצות הברית יש 77.5 מיליון כלבים, כך שאפשר בקלות לומר שיש מאות מיליוני כלבים בעולם
תארו לכם מה הסיפור עם חתולים אז...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
רואה שחורות כתב:

ובהערת שוליים נוסיף - כלב איננו בנאדם. אין לו מודעות עצמית. אין לו מודעות לעבר ולעתיד. כלב חי רק את ההווה. בוודאי שאין לו מודעות להגשמה עצמית, או להמשכיות משפחתית. כלבה איננה אישה ואין לה את הצורך להיות אמא (כמובן שהאינסטינקט האימהי ניצת בה רק כשהיא ממליטה), אותו דבר כלב זכר איננו גבר - אין לו צורך אגואיסטי בהנצחת שמו ושם משפחתו ובהשארת צאצאים שימשיכו את זרעו. לכלב יש רק דבר אחד משותף בהקשר הזה עם בני האדם - צורך מיני.
עכשיו, זאבים בטבע וגם כלבי בר מזדווגים ללא הרף. תמיד תהיה הנקבה בעונת ייחום, ותמיד יהיו הכלבים שיזדווגו איתה (או שלפחות ייאבקו על זה). זאבים בטבע וכלבי בר מממשים את היצר המיני שלהם ללא הרף. יש להם חיי מין.
לגבר הממוצע (הפורום איננו דוגמה מייצגת) יש חיי מין. לכלב הבית אין. אתה מרחם עליו? תחשוב על זה ככה - דמיין את עצמך חי באי, מוקף בבחורות בביקיני, מדיפות ריחות של ייחום, ולך אסור לעשות עם זה כלום - אפילו לא לגעת בהן. רק להריח. לא תשתגע? לא תיטרף? לא תרצה להרוג מישהו?
הכלב הזכר שלך חי מוקף בריחות של כלבות מיוחמות. ואין לו מה לעשות עם זה. הוא לא בן אדם, ואין לו דרך לממש את היצר המיני שלו. אין לו חיי מין. אם לכלב שלך היתה מודעות עצמית ויכולת לבטא אותה, ייתכן מאוד שהוא היה אומר (ממש כמו פדופילים) - סרסו אותי כבר! תחסכו ממני את חיי התיסכול הללו!

אלא אם כן אתה מזווג אותו כל שבועיים. ואז אני חוזר לשאלה הראשונה - האם אתה מתכוון להרבות את כלבך? ואם כן - למה?
והאם זה הוגן כלפי אלפי ורבבות הכלבים שקמלים וגוועים במכלאות הבטון ובכלביות בכל רחבי הארץ? האם זה הוגן כלפי כל רבבות הכלבים חסרי הבית שמחכים לבית מאמץ או ליום שבו ימיתו אותם? (מה שיבוא קודם. ובדרך כלל ההמתה מגיעה קודם. פשוט כי רובם לא זוכים לבית חם. להבדיל מעשרות ומאות הגורים שכלב הרבעה שמזווגים אותו מקים אחריו. את כולם מוכרים בכסף טוב. אבל זה בא על חשבון כלבים אחרים).
כי בסופו של דבר האריתמטיקה היא פשוטה - קנית כלב, הכלב שלא אימצת הומת. זיווגת את כלבך? אתה אחראי ישירות על מותם של שישה כלבים אחרים שתפסו להם את הבית המאמץ.

as simple as that

מצד שני, גם פיצוץ אוכלוסין של בני אדם מתקרב? אז נסרס אותם?
אני חושב שלא צריך להתערב בטבע המדהים שלנו יותר מדי, קשה לי להאמין שזה שכלבים מוקפים בבני זוג פוטנציאליים למין זה איזה פאק רציני בטבע... אולי להיפך.
ושחם, ברור לי שאחרי שכלב סורס הוא לא רוצה להזדווג. השאלה שלי הייתה למה מלכתחילה לעשות זאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
לא לסרס, אבל כן להגביל את הילודה ל3 ילדים מקסימום. אם אני לא טועה, על מנת שאוכלוסיה תתקיים בצורה יציבה היא צריכה קצב הולדה של 2.3 ילדים לזוג הורים.
ועושים את זה כדי להרגיע אותם. כלב מסורס הרבה יותר רגוע ומאולף. בלי קשר לזה שזה אמור להעריך להם את התוכלת חיים קצת כביכול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
Frank Serpico כתב:
רואה שחורות כתב:

as simple as that

מצד שני, גם פיצוץ אוכלוסין של בני אדם מתקרב? אז נסרס אותם?
אני חושב שלא צריך להתערב בטבע המדהים שלנו יותר מדי, קשה לי להאמין שזה שכלבים מוקפים בבני זוג פוטנציאליים למין זה איזה פאק רציני בטבע... אולי להיפך.
ושחם, ברור לי שאחרי שכלב סורס הוא לא רוצה להזדווג. השאלה שלי הייתה למה מלכתחילה לעשות זאת

אני חושב שהסברתי את ההבדל בין בני האדם, המודעות העצמית שלהם והצורך הטבעי שלהם להיות הורים, לכלבים, שחסרים את כל אלו. לכלב אין צורך מולד להיות הורה, לגדל את הדור הבא. (יש אינסטינקט אימהי שניצת אצל הכלבה רק כשהיא ממליטה. לא יותר מזה). כלב, גם כלבה, עשויים אפילו להרוג את צאצאיהם כשאלו ייגדלו ויתחרו בהם על מקורות המזון או הטריטוריה.
עם כל האהבה לכלבים - כלבים אינם בני אדם!
(ואולי דווקא בגלל זה כל האהבה אליהם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
אגב, קצת נתונים:
בישראל מומתים מדי שנה כ100 אלף כלבים וחתולים (300 כלבים וחתולים מומתים מדי יום - מדי יום! 300! בישראל בלבד!)
בארה"ב מומתים מדי שנה 4-5 מליון (!!!) כלבים וחתולים
כל זה מתרחש מפני שאין מספיק דורשים לכל הכלבים והחתולים, גורים ובעיקר בוגרים.

אז איך בכלל הגענו למצב הזה?
-כל אותם המעורבים, זכרים ונקבות, לא מסורסים ולא מעוקרים
-כל אותם אלו שהחליטו לזרוק את הכלב (סליחה, למסור [גם אם זה כרוך בלקשור את הכלב לגדר של העמותה בשיא החום או לזרוק קרטון עם גורים בני כמה ימים בלילה קר ורטוב ביותר בפתח של העמותה/וטרינר/חנות חיות או סתם ברחוב], גם בגיל 10 ואפילו יותר) כי:
*הכלב גדל והוא כבר לא כל כך חמוד
*הכלב נורא גדול ומשיר המון פרווה
*נולד ילד חדש
*אין כסף לקנות לכלב אוכל
ושאר אלף ואחת התירוצים שקיימים..

ומצד שני..
יש דרישה עצומה לגזעים מסויימים, בדרך כלל:
*"אני רוצה כזה קטן וחמוד" כאלה שיכולים לשמש כאביזר אופנה
*"אני רוצה כזה שלא משיר שיער"
*"אני רוצה כזה כמו בסרט" (כדוגמת הדלמטים [101 כלבים וגנבים], הלברדורים [מארלי ואני]..)
*"אני רוצה כזה כמו שיש למפורסמים"

במטחנות גורים הקו המנחה הוא – הרבה גורים במינימום זמן ומינימום הוצאות (מזכיר מפעל תעשייתי למישהו?)

עזרו לנו לעצור את מטחנות הגורים בישראל

http://www.facebook.com/pages/%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%95-%D7%9C%D7%A0%D7%95-%D7%9C%D7%A2%D7%A6%D7%95%D7%A8-%D7%90%D7%AA-%D7%9E%D7%98%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C/140726025991272?sk=info

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
אדמדם כתב:
אגב, רק בארצות הברית יש 77.5 מיליון כלבים, כך שאפשר בקלות לומר שיש מאות מיליוני כלבים בעולם

בארה"ב חתולים נדירים כמו שסנאים אצלנו זה נדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
הרוש הודף כתב:

זה כי הם לא כיבו את האור :SMOKE:

כלבת=באסה!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
הרוש הודף כתב:
אדמדם כתב:

אה? מאיפה הקביעה המוזרה הזאת?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
הרוש הודף כתב:
אדמדם כתב:

הא? יש בערך 80 מיליון חתולים בארצות הברית רק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
סטטיסטיקה:
בארה"ב יש 78.2 כלבים רשומים בבתים.
39% מבתי האב בארה"ב מחזיקים לפחות כלב אחד בביתם.
בארה"ב יש 86.4 חתולים רשומים בבתים.
33% מבתי האב בארה"ב מחזיקים לפחות חתול אחד בביתם (הרוב, אגב, שניים).
בארה"ב יש יותר חתולים בבתים מאשר כלבים.

http://www.humanesociety.org/issues/pet_overpopulation/facts/pet_ownership_statistics.html

הלוואי וסנאים היו "נדירים" בארץ כמו שחתולים בארה"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
פרנק אתה יודע אני חשבתי בדיוק על מה שאמרת עם עניין המודעות של החיות, שתכלס, אין באמת דבר כזה התעללות בבעלי חיים (אני מתכוון שיטתית, למשל גידול עופות בתת תנאים וכו'..) כי לא רק שהן לא יודעות מה קרה לאמא שלהן או מה יקרה לבת שלהן (במקרה הזה-תרנגולות אבל אפשר להשליך את זה על כל יצור חי), אין להן גם את המודעות של "זה לא אמור לקרות", הן לא בעלות מודעות שהחיים שהן עוברות הם קשים, לא רק זה, יכול להיות שהסבל הוא בסך הכל הרגשה שבני האדם משליכים על בעלי החיים שלא באמת קיימת בגלל חוסר המודעות וההזדהות עם בני מינם שגם עוברים התעללות דומה.

אין לי מושג אם הצליחו להוכיח שכן יש מודעות מסויימת או שהוכח שזה פוגע בהם מבחינה מוראלית (נפשית הכוונה) לכן הדברים שלי מסוייגים..אה ואני נגד התעללות וזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 21:14 
סמל אישי של המשתמש
אגודת צער בעלי חיים פותחת בימים אלה מרפאת עיקורים וסירוסים במושב בני ציון.
עיקור וסירוס חתולים - 100 שקלים.
סירוס כלב - 150 שקלים.
עיקור כלבה קטנה/בינונית - 200 שקלים.
עיקור כלבה גדולה - 250 שקלים.
ניקוי שיניים - 100 שקלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: