עומר מ. כתב:
חשבתי כמה ימים אם מספיק חשוב לי לכתוב את זה והגעתי למסקנה שאני גם ככה בן אדם חופר אז למה לא
לפני שבועיים בערך הורחקתי כי קראתי לקומוניסים ילד נאצי באשכול בו הוא ביזה בן אדם שאהבתי, בן אדם מבוגר שנרצח, ראש ממשלה ורמטכ"ל צה"ל.
לא היה אכפת לי להיות מורחק ואפילו הגיע לי כי הגזמתי. מצד שני הופתעתי לקרוא הודעות של אותו קומוניסים בדיוק ארבעה-חמישה ימים לאחר האשכול ההוא בעוד אני ממשיך להיות בפריזר. שלחתי מיילים ליצורים שמנהלים את הפורום הזה (למען הסר ספק אין לי מושג מי הם (פעם ידעתי) למרות שתרמתי כסף להקמת המקום הזה והייתי בו מהיום הראשון) ושאלתי האם יכול להיות כי זה המקרה? התשובה שקיבלתי הייתה "לא" לקוני למרות שהמשכתי לקרוא הודעות שלו בפורום.
עכשיו הסיבה היחידה שאכפת לי בכלל היא לא על עצמי כי אני כמעט לא כותב. אכפת לי שאנשים כמוהו וכמו אדום טורקי יכולים לבזות את הפורום ואת רבין איך שבא להם ולהמשיך לכתוב פה. חופש דיבור הוא דבר נפלא אך גם לו יש גבול. איפה הגבול עובר? במילה נאצי? מותר להגיד הכל העיקר שטרמינולוגיה השואתית שנפוצה ביומיום של כל אחד מאיתנו לא תאמר?
חבל לי שהכותבים העיקריים בפורום הזה הפכו להיות אנשים מסוגם של קומוניסים אדום טורקי (ובן זוגו שהבנתי שגם כותב מאותו יוזר) ושאר הילדים.
נהניתי לקרוא את הפורום, מדי פעם נהניתי לכתוב בו, היום כבר לא נשאר פה כלום.
מראש אומר שאיני שמח לאידך , יש מצב שלא תאמין בגלל מה שכתוב בהמשך.
ד"א יפה שאתה מודה שהיית אמור להיות מורחק.
מה זה רלוונטי שתרמת כסף לפורום ? ואני מאשר שזה נכון שתרמת כסף לפורום.
מה זה רלוונטי שאתה כותב בו מיומו הראשון ?
ולמה אני מרשה לעצמי לכתוב זאת
מאחר ואתה היית בין הכותבים המאושרים ביותר בכל פעם שהורחקתי בעבר מהפורום ע"י החלאות שישבו בהנהלה הקודמת של הפורום זו שהכרת לפי דברך. זה בסדר , גם לי הם לא ענו למיילים וגם עלי הם שמו זיין כמו שיורשיהם שמו זיין כניראה עליך (
לפי מה שאתה כותב) בעת שהיית מורחק.
ואני חושב שתרמתי לפחות שקל אחד יותר ממך לפורום ואני צנוע , וניראה לי שגם השקעתי מאמצים קצת יותר גדולים ממך כדי שהפורום יעלה על פסים של עצמאות כלכלית למשך יותר משנתיים. מעבר לכך איני מעודכן.
אז אני לא שמח לאידך כפי שאולי עולה מתגובתי אבל ראבק זה מצחיק לקרוא דווקא ממך תגובה שכזו.
זה שאתה ותיק וזה שתרמת כסף אינו רלוונטי במיוחד שעברו כל כך הרבה שנים מאז הוקם הפורום ומאז מנהלת אותו הנהלה חדשה ולטעמי בוודאי יותר ראויה מזו שהייתה לפני כמה שנים.
היו"ר הוא כנראה אותו יו"ר.