לגבי הכרטיס טיסה ,לא נראה לי שתצליח למצוא באינטרנט כרטיס כזה ,אבל אני הייתי מחפש באינטרנט כרטיס טיסה עם חזור חצי שנה מהיום שבו אתה טס .ברגע שתמצא הכי זול תלך עם זה לסוכן רציני ותגיד לו מה מצאת הוא יבדוק לך מה הוא יכול לעשות ואם הכרטיס פתוח לחצי שנה . כשנסעתי לארצות הברית לפני חצי שנה מצאתי באינטרנט ב-200 דולר פחות מכל סוכן בארץ ,הלכתי לסוכנת שלי(העדפתי לעשות תשלומים באשראי ואת זה אי אפשר באינטרנט) הראתי לה את זה ,היא מצא לי את אותו טיסה ואצלה זה היה רשום יותר כסף אבל היא עשתה כמה שיחות טלפון ובסוף השיגה לי את אותו כרטיס אולי באיזה 20 דולר יותר מהמחיר באינטרנט.
אני הייתי באוסטרליה וניו זילנד ב-2004 אז ככה בערבון מוגבל את מה שארשום כי לא יודע עד כמה השתנה. הייתי חודשייים באוסטרליה וחודשיים בניו זילנד .ניו זילנד זאת המדינה הכי יפה שהייתי ,והייתי בהמון מקומות . אבל תשכח מחיי לילה שם ,חוץ מאולי 3-4 ערים כל השאר מת בלילה .בניו זילנד אם אתה מתכוון להיות תקופה ארוכה המלצה שלי תקנה אוטו שם ,זה היה המהלך הכי חכם בטיול שלי .לגבי אוסטרליה אני עשיתי את כל החוף המזרחי +אליס ספרינגס (המרכז ,איפה שסלע האולרו).שמע אוסטרליה זה חוויה כל כך שונה מניו זילנד שזה מדהים ,ניו זילנד זה יותר טרקים ונופים וכאלה .אוסטרליה ברור שיש נופים מדהימים אבל גם המון חיי לילה .אליס ספרינגס זה חובה לפי דעתי ,פשוט מקום קסום ,והקטע הוא שחבר שלי לא רצה לסוע לשם ,אז נפרדנו למשך כמה ימים ואני כל כך שמח שלא ויתרתי על זה.עוד דבר שחובה באוסטרליה זה פרייזר איילנד (תחפש על זה באינטרנט ) ,מחלקים אותך לקבוצות של עד 10 (אם אני לא טועה במספר),כל קבוצה מקבלת גיפ 4X4 ויוצאים לטיול שטח באי קטן במשך 3 ימים ,חוויה מדהימה וכיפית . יש עיר של סטודנטים שנקראת ביירון בי ,גם מקום מגניב לאללה אבל הקטע הכי מצחיק שמשם יש TOUR לכפר(אם אפשר לקרוא לזה ככה)של סמים ...מקום שכולו קשור לסמים ,כל החנויות שם כאלו והמשטרה בעיקר מתעלמת מזה . יש עוד המון מקומות ששווים ביקור כמו בריסבן וכמו סידני ומלבורן אבל קח בחשבון שטיול לאוסטרליה וניו זילנד מאוד יקר .כשאני הייתי שם ב-2004 עלה לי הטיול הזה כולל חודש וחצי בתאילנד (חצי שנה הכול ביחד) כמעט 50אלף שקל ולנתי בעיקר באכסניות ובניו זילנד אצל מקומיים שאוהבים לארח ישראלים. אם יש לך שאלות יותר ספציפיות אשמח לענות לך
_________________ אסור לבנאדם אחד לספוג כל כך הרבה אושר. ואם כבר קרתה לו תאונה משמחת והוא אכן ספג אותו. מגיע לו שאלוהים יעניש. ככה לפחות אני חושב. אם העולם היה מקום צודק, ככה היה אמור להיראות היום שלי אתמול-(איתיגלאון בטור אחרי הניצחון בדרבי)
|