תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 יולי 2025, 21:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שוקל לתבוע את חברת פלאפון, זקוק לייעוץ עם עורכי הדין שכאן
הודעהפורסם: 19 פברואר 2011, 18:37 
שלום לכם, תודה על הקדשת תשומת הלב.

הסיפור הוא כזה-
במהלך שנת 2010, הייתי במסלול ממש טוב, הכל דפק כמו שצריך, המחיר שהייתי צריך לשלם בכל חודש היה סביר ביותר ולא חרג מגבול הטעם הטוב.
בסוף חודש דצמבר, התקשרה אלי נציגת שרות, ושאלה האם המסלול נוח לי, ואמרתי לה שכן, היא שאלה בנוסף אם אני רוצה להוסיף עוד קצת כסף כדי לקבל איזשהי חבילה, אבל אמרתי לה שכרגע אני לא יכול לשלם יותר מהמחיר X שאני שילמתי בכל חודש במהלך השנה הקודמת.
אמרנו תודה ושלום, מה שהיא לא ציינה- זה שהמסלול הזה נגמר, והחל מחודש ינואר 2011, התעריפים עולים בטירוף, בעצם מוכפלים.
עברתי את חודש ינואר, ובתחילת פברואר ביום שהגיעו החשבוניות אבא שלי הסתכל באינטרנט וחשכו עיניו, פשוט באמת הכפילו לנו את המחיר על הפלאפון שלי, ולא הואילו להגיד לנו לפני זה על המהלך הזה.
ואני שואל, האם זו עילה לתביעה?
יש לי זכות לקבל מידע על העלאת תעריפים לקראת שנה חדשה, הלא כן?

אשמח מאוד אם תחלקו את דעתכם, ניסיונכם האישי עם מקרים כאלו, ההרגשה שלי היא שאפשר לעשות משהו בנידון.
שיהיה לכולנו שבוע שקט ונעים, ושוב, המון תודה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שוקל לתבוע את חברת פלאפון, זקוק לייעוץ עם עורכי הדין שכאן
הודעהפורסם: 19 פברואר 2011, 18:44 
סמל אישי של המשתמש
אין לך לצערי מה לתבוע הם אמורים לפרסם עליות מחירים בערוצים מסוימים לפי חוק והחארות האלה עושים את זה גם אם זה אומר פירסום "בכל חדרה" או משהו בסיגנון

עצתי הלא מקצועית לדבר איתם להסביר לאיים לעבור לחברה אחרת ואז אולי יציעו למחוק את החן או לפצות ולשים אותך בחבילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2011, 18:49 
r200 כתב:
אין לך לצערי מה לתבוע הם אמורים לפרסם עליות מחירים בערוצים מסוימים לפי חוק והחארות האלה עושים את זה גם אם זה אומר פירסום "בכל חדרה" או משהו בסיגנון

עצתי הלא מקצועית לדבר איתם להסביר לאיים לעבור לחברה אחרת ואז אולי יציעו למחוק את החן או לפצות ולשים אותך בחבילה

תראה, אתה צודק בגדול, אבל שוב, לדעתי הם לא עשו את זה מספיק טוב, ואני עם כל הכנות אומר לך, לא ראיתי מהלך כזה של פרסום תעריפים חדשים לשנת 2011.
עדיין יש לי הרגשה מאוד חזקה שאני כן יכול להוציא מהם משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2011, 18:51 
אין לך עילה לצערי
הם לא מחוייבים לספק לך שרותי מזכירות
מה שכן אתה יכול להתלות בשיחה עם נציג השרות
ולבקש בשלב ראשון תמליל של השיחה הזו
אם מועד השיחה היה קרוב למועד החידוש ניתן אולי לטעון
שהיו חייבים לתזכר אותך שהמסלול עומד להסתיים
זה קלוש מאד בכל מקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2011, 19:12 
למה לתבוע? ניסית קודם להתקשר אליהם ולהסביר להם יפה את הסיפור ולדרוש החזר כספי?
אגב, אם המסלול נגמר אני מבין מזה שנגמרה לך ההתחייבות, מה שאומר שאתה יכול לעבור לחברה אחרת, מה שאומר שכאשר אתה מדבר איתם - תשחק על הקלף הזה.
אני מאמין שאם תגיע לשימור לקוחות שלהם, ותגיד להם שאו שמחזירים לך את הכסף או שאתה עובר לסלקום - הם יחזירו לך את הכסף.
מבחינתם מצב כזה זה כמו שיגאל המ*בי אומר בסידרה "הבורר": "כן כן, כן כן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2011, 19:21 
אין לך מה לתבוע.
מהדברים שאתה כותב אני מבין שאתה כבר לא בהתחייבות.
תתקשר אליהם ותודיע שאתה מתנתק. אם ישאלו למה תגיד להם שזה בגלל הקטע המסריח שעשו לך.
אם הם יגידו לך אז מה אתה רוצה כדי להישאר תגיד להם שיזכו אותך על ההפרש ושיסדרו לך תוכנית זהה או יותר טובה לקודמת.
אם הם לא יכולים, תדרוש להתנתק, תסתדר חודש בלי טלפון כדי לכסות הפסדים (אפשרי לגמרי) ותעבור לחברה אחרת.
אגב, אל תחשוב שבחברות האחרות יתייחסו אליך כמו למלך, הכל אותו חרא.
אבל שהם יבינו שמה שהיה עד היום כשר אבל מסריח, מבחינתך כבר לא מקובל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2011, 20:11 
מושקוביץ כתב:
אין לך מה לתבוע.
תתקשר אליהם ותודיע שאתה מתנתק. אם ישאלו למה תגיד להם שזה בגלל הקטע המסריח שעשו לך.
אם הם יגידו לך אז מה אתה רוצה כדי להישאר תגיד להם שיזכו אותך על ההפרש ושיסדרו לך תוכנית זהה או יותר טובה לקודמת.
אם הם לא יכולים, תדרוש להתנתק, תסתדר חודש בלי טלפון כדי לכסות הפסדים (אפשרי לגמרי) ותעבור לחברה אחרת.

אז זהו, שאני כן בהתחייבות.
לא יודע מה לגבי אחרים, אני מכיר את זה שמי שבפלאפון חותם על חוזה שבו הלקוח משלם במשך 36 חודשים על המכשיר, עוד 9 חודשים נשארו לי במקרה שלי.
לדעתי אני יכול להסביר להם שלמרות העובדה שאני אמור לשלם להם ב9 החודשים הקרובים, אני לא מפחד מהתנתקות, ואני גם לא חושש מלקבל איזשהו קנס של הפרת חוזה, מפני שבחברה אחרת יציעו לי משהו יותר משתלם.
ואז אם הם ישאלו למה אני רוצה לעבור, אפשר לנמק בעניין הזה של הפיצוי שאני חושב שמגיע לי, אני פשוט מרגיש שאני יכול להזדכות על הקטע המסריח הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2011, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
למה לתבוע? ניסית קודם להתקשר אליהם ולהסביר להם יפה את הסיפור ולדרוש החזר כספי?

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 00:31 
לדעתי הם דווקא מחויבים להודיע על סיום החבילה אבל
א) אולי הם עשו את זה בטלפון ולא הבנת אותם- האינטרס שלהם הוא שתכנס להתחייבות חדשה
ב) הם הודיעו לך בחשבונית ולא קראת

מציע לך לנסות להגיע איתם להסדר שבו תקבל החזר על החודש הזה ואם אתה לא מרוצה תפנה לפניות הציבור באתר (אבל תבקש ממישהו שיודע לכתוב יפה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 01:36 
Redfan כתב:
מושקוביץ כתב:
אין לך מה לתבוע.

לא יודע מה לגבי אחרים, אני מכיר את זה שמי שבפלאפון חותם על חוזה שבו הלקוח משלם במשך 36 חודשים על המכשיר, עוד 9 חודשים נשארו לי במקרה שלי.
לדעתי אני יכול להסביר להם שלמרות העובדה שאני אמור לשלם להם ב9 החודשים הקרובים, אני לא מפחד מהתנתקות, ואני גם לא חושש מלקבל איזשהו קנס של הפרת חוזה, מפני שבחברה אחרת יציעו לי משהו יותר משתלם.
ואז אם הם ישאלו למה אני רוצה לעבור, אפשר לנמק בעניין הזה של הפיצוי שאני חושב שמגיע לי, אני פשוט מרגיש שאני יכול להזדכות על הקטע המסריח הזה.

הקנס על הפרת חוזה הוא אפסי. תודיע שאתה מתנתק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 01:39 
סמל אישי של המשתמש
ממתי יש התחייבות על מכשירים? ההתחייבות היא על התוכנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 01:52 
רדנקו כתב:
Redfan כתב:
מושקוביץ כתב:
אין לך מה לתבוע.

הקנס על הפרת חוזה הוא אפסי. תודיע שאתה מתנתק.

ואם הוא לא גבוה מדי החברה המתחרה לוקחת את זה עליה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 13:10 
זה לא התחייבות, זה יתרת תשלום על המכשיר.
כשאתה רוכש מכשיר, מחלקים לך עלות המכשיר ל36 תשלומים. אם אתה עוזב, אתה ממשיך לשלם אותם בדיוק כאילו שקנית טלויזיה ב36 תשלומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 13:56 
כנציג שירות לקוחות בעבר בחברת תקשורת אחרת, "חובתך כצרכן לעקוב אחרי הודעות על עליית תעריפים כשמסתיימת לך החבילה" או בולשיט דומה. ובכל מקרה לפי ההודעה שלך אני לא רואה שסיכמת עם הנציגה על המשך המסלול לשנה נוספת כך ש.. אין לך עילה לתביעה, תנסה להוציא אסמאסים :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: