תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 יולי 2025, 23:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תוספת ערבה (משפטנים)
הודעהפורסם: 14 פברואר 2011, 14:09 
מישהו יכול לומר לי היכן מעוגנת התוספת הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תוספת ערבה (משפטנים)
הודעהפורסם: 14 פברואר 2011, 14:47 
לא שמעתי אף פעם את המינוח הזה. מה זה אמור להיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2011, 15:27 
תוספת שמגולמת במשכורתם של עובדי אילת והסביבה.
(גם אני לא שמעתי מעולם על המינוח הזה...)
בנבו אני לא מוצא על זה כלום.
בגוגל מצאתי פורום של מורים שמדבר על זה אבל לא הצלחתי להבין משם יותר מדי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2011, 16:42 
הסכמים קיבוציים ספציפיים למיטב ידעתי.

לא קיים מכוח חוק אם לזה כיוונת בשאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2011, 16:51 
עד כמה שידוע לי "תוספת ערבה" מעוגנת בהסכם הקיבוצי הכללי של ענף המלונאות. לא ידוע לי מקור אחר.
הסעיף המדובר הוא סעיף 3 לנספח 5 א' של ההסכם.

להלן הסעיף:
"3. עובדים במלונות אילת, שכתובתם על פי הרשום בתעודת הזהות היא אילת במועד חתימה על הסכם זה והיו זכאים להטבות והחזרי הוצאות שנכללו בנספח 5 - במקום התוספות שקיבלו - תוספת ערבה, תוספת טיסה, קצובת ימי הבראה בשעור מוגדל והקצבת ימי חופשה בשעור מוגדל יהיו זכאים החל מיום כניסתו לתוקף של הסכם זה לתוספות כלהלן:
1) "תוספת אילת א' - תבוא במקום תוספת טיסה, תוספת ערבה וההפרש במספר ימי ההבראה - תוספת שקלית חודשית בסכום של - 230 ₪ ברוטו אשר לא תהווה חלק משכר העבודה לכל דבר ועניין, לרבות לערך שעה, ולא יופרשו בגינה הפרשות לקרן פנסיה, ולקרן ההשתלמות ולחישוב לצורך פיצויים.
"תוספת אילת א'" תתעדכן בשעור ובמועד תשלום תוספת יוקר בלבד.
2) תוספת אילת ב' - תבוא במקום ההפרש במכסת ימי החופשה השנתית - תוספת אחוזית בשעור של 1.75% משכר הבסיס, אשר תהווה שכר לכל דבר ועניין ובסיס לחישוב ערך שעה לרבות להפרשות לתגמולים, קרן השתלמות ופיצויים.
"תוספת אילת ב'" תתעדכן בכל עת בשעור תשלום תוספת יוקר או תוספות שכר כלל ענפיות כפי שיוסכם בין הצדדים להסכם."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2011, 17:03 
תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2011, 01:16 
התוספת קיימת בתקנון שירות המדינה (יש את זה באתר של הנציבות). עובדי מדינה וכל מיני עובדים במגזר הציבורי שעובדים מדרום לאיזה קו רוחב שעובר באזור שדה בוקר - זכאים לתוספת הזו.

אני מאמין שבהרבה הסכמים קיבוציים יש את התוספת הזו. אני לא אתפלא אפילו אם שר התמ"ת לא הוציא צו הרחבה המחייב מעסיקים שונים לתת את התוספת הזו.

חוצמיזה יש דרגת שכר נוספת לעובדי מדינה למי שעובד באילת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: