תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 22:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 317 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: נסיון פיגוע בחלמיש
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 00:00 
סתם כי יש לי זמן:

"נסיון הפיגוע בחלמיש: המשטרה הצבאית תבדוק את התנהלות החיילים
בעקבות התקרית בנבי סלאח, שבה נורה למוות חשוד בנסיון פיגוע שהתקרב עם רכבו לכוח צה"ל, תיבדק התנהלות החיילים במקום, שירו לעברו והביאו למותו. הבדיקה נחשבת שגרתית, ונפתחת בכל אירוע שבו חשוד נורה למוות"

זה מתוך אתר וואלה. חבל שלא הבאתי את הציטוט המוקדם יותר, כי שם עדיין לא היה כתוב על המשטרה הצבאית, ומה שכן היה כתוב זה שחיילי צה"ל הרגו את המחבל.

באותו זמן ב"הארץ":

"מצ"ח חוקרת את התקרית בחלמיש: החיילים ירו למוות בנהג כי לא נענה לבקשתם לעצור
לפי מידע שהגיע ל"הארץ", החיילים שירו לעבר הרכב לא התקרבו אליו לאחר שהמכונית נעצרה. גורמים בצה"ל מגדירים את התקרית כבעייתית מאוד
התקרית התרחשה הבוקר. כוח צה"ל ירה למוות בפלסטיני בן 26 שנסע עם אחותו לנביא סאלח, סמוך לחלמיש. אחותו בת ה-33 נפצעה מהירי באורח בינוני. צוותי מגן דוד אדום פינו את הנהג לבית החולים בילינסון, שם נקבע מותו. לפי דיווחים פלסטיניים, האחות פונתה על ידי רכב פרטי לרמאללה. ממשפחתה נמסר כי היא נפגעה מקליע בכתף וכי היא צפויה לעבור היום ניתוח.
שני האחים, מוחמד עבדאללה מוסא ולטיפה עבדאללה מוסא, הם תושבי הכפר דיר בלוט, מערבית לסלפית. לפי קרוב משפחה, האח היה בדרכו לרמאללה לצורך הסדרת רישיון נהיגה. אחותו ליוותה אותו, ובין היתר התכוונה לבדוק ברמאללה מסגרת לימודים לאחת מבנותיה.
עטאללה תמימי, בן 66, נכח באירוע והבהיל את הפצועה לבית החולים ברמאללה. "האח והאחות נסעו במכוניתם, סוזוקי בצבע לבן, כמאה מטר מאחורי. הם נסעו לכיוון רמאללה", הוא סיפר היום. "לא היו חיילים על הכביש ואיש לא סימן לי או להם לעצור. שני חיילים יצאו מהאוהל הצבאי והחלו לירות לעבר הסוזוקי. הם פגעו בחלקו האחורי מרחוק. הרכב נעצר אחרי כמה מטרים ונתקע בצדי הדרך. שניהם החלו לצעוק, היתה היסטריה. הנהג נפגע משני כדורים בגב, ואחותו מכדור אחד".

עד כאן הציטוטים.
אתם יכולים להיכנס לשני האתרים ולראות תמונות ווידיאו. ברור לגמרי שהיריות נורו על הרכב מאחור (שמשה אחורית בלבד שבורה) ושהנהג נורה מגבו. ברור מאד גם שברכב נסעו גבר ואשה, שכאמור נהגים מפגעים לא לוקחים איתם בד"כ אשה נשואה עם 5 ילדים לפיגוע. עוד לא שמעתי על מניעת פיגוע דריסה אחרי שהרכב כבר עבר אותך.

אני נותן לכל אחד להגיע לתובנות שלו.
אני מזכיר רק שזה מקרה שתועד בצורה כלשהי. מעניין כמה כאלה יש שאף אחד מאיתנו לא יודע עליהם (חוץ מגדעון לוי השקרן).
אח"כ אומרים שאין צורך בשוברים שתיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
https://yaronyehu.bandcamp.com/track/--25

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נסיון פיגוע בחלמיש
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
חבל שלא רכשו כיפת פירה, היה מציל את חייהם.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 09:46 
אדום מטלי כתב:
סתם כי יש לי זמן:

"נסיון הפיגוע בחלמיש: המשטרה הצבאית תבדוק את התנהלות החיילים
בעקבות התקרית בנבי סלאח, שבה נורה למוות חשוד בנסיון פיגוע שהתקרב עם רכבו לכוח צה"ל, תיבדק התנהלות החיילים במקום, שירו לעברו והביאו למותו. הבדיקה נחשבת שגרתית, ונפתחת בכל אירוע שבו חשוד נורה למוות"

זה מתוך אתר וואלה. חבל שלא הבאתי את הציטוט המוקדם יותר, כי שם עדיין לא היה כתוב על המשטרה הצבאית, ומה שכן היה כתוב זה שחיילי צה"ל הרגו את המחבל .

באותו זמן ב"הארץ":

"מצ"ח חוקרת את התקרית בחלמיש: החיילים ירו למוות בנהג כי לא נענה לבקשתם לעצור
לפי מידע שהגיע ל"הארץ", החיילים שירו לעבר הרכב לא התקרבו אליו לאחר שהמכונית נעצרה. גורמים בצה"ל מגדירים את התקרית כבעייתית מאוד
התקרית התרחשה הבוקר. כוח צה"ל ירה למוות בפלסטיני בן 26 שנסע עם אחותו לנביא סאלח, סמוך לחלמיש. אחותו בת ה-33 נפצעה מהירי באורח בינוני. צוותי מגן דוד אדום פינו את הנהג לבית החולים בילינסון, שם נקבע מותו. לפי דיווחים פלסטיניים, האחות פונתה על ידי רכב פרטי לרמאללה. ממשפחתה נמסר כי היא נפגעה מקליע בכתף וכי היא צפויה לעבור היום ניתוח.
שני האחים, מוחמד עבדאללה מוסא ולטיפה עבדאללה מוסא, הם תושבי הכפר דיר בלוט, מערבית לסלפית. לפי קרוב משפחה, האח היה בדרכו לרמאללה לצורך הסדרת רישיון נהיגה. אחותו ליוותה אותו, ובין היתר התכוונה לבדוק ברמאללה מסגרת לימודים לאחת מבנותיה.
עטאללה תמימי, בן 66, נכח באירוע והבהיל את הפצועה לבית החולים ברמאללה. "האח והאחות נסעו במכוניתם, סוזוקי בצבע לבן, כמאה מטר מאחורי. הם נסעו לכיוון רמאללה", הוא סיפר היום. "לא היו חיילים על הכביש ואיש לא סימן לי או להם לעצור. שני חיילים יצאו מהאוהל הצבאי והחלו לירות לעבר הסוזוקי. הם פגעו בחלקו האחורי מרחוק. הרכב נעצר אחרי כמה מטרים ונתקע בצדי הדרך. שניהם החלו לצעוק, היתה היסטריה. הנהג נפגע משני כדורים בגב, ואחותו מכדור אחד".

עד כאן הציטוטים.
אתם יכולים להיכנס לשני האתרים ולראות תמונות ווידיאו. ברור לגמרי שהיריות נורו על הרכב מאחור (שמשה אחורית בלבד שבורה) ושהנהג נורה מגבו. ברור מאד גם שברכב נסעו גבר ואשה, שכאמור נהגים מפגעים לא לוקחים איתם בד"כ אשה נשואה עם 5 ילדים לפיגוע. עוד לא שמעתי על מניעת פיגוע דריסה אחרי שהרכב כבר עבר אותך.

אני נותן לכל אחד להגיע לתובנות שלו.
אני מזכיר רק שזה מקרה שתועד בצורה כלשהי. מעניין כמה כאלה יש שאף אחד מאיתנו לא יודע עליהם (חוץ מגדעון לוי השקרן).
אח"כ אומרים שאין צורך בשוברים שתיקה.

היית כבר מביא לינקים במקום לחפש את הכתבות...
בכל מקרה אם החיילים ירו סתם ככה, אז הם צריכים לקבל עונש מאסר עולם על רצח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 09:52 
"בירור ראשוני של האירוע עולה כי הכוח שמוצב בכיכר קיבל דיווח על רכב הנוסע בצורה חשודה והתבקש לעצור אותו. החיילים סימנו לרכב לעצור אך הנהג לא נענה לדרישות החיילים והכוח הגיב בירי."
(גל"צ, ערוץ 10, ועוד)

לא מבין למה החלטת להעלים את המידע הזה.
איך אתה מצפה מ"כל אחד להגיע לתובנות שלו" כשאתה מעלים מידע עובדתי כל כך חשוב מהקורא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 09:57 
מתוך הכתבה בהארץ:
1. "גורמים בצה"ל מגדירים את התקרית כבעייתית מאוד"
מי הם אותם גורמים? מדוע אינם מזדהים? האם יש להם סמכות להגדיר אירועים ולהוציא מידע לתקשורת? באם לא, האם הם פועלים בהתאם לפקודות הצבא? לא. האם ניתן להגדיר התנהלות כזו כ"כבעייתית מאוד"? נראה שכן..

2."לפי מידע שהגיע ל"הארץ", החיילים שירו לעבר הרכב לא התקרבו אליו לאחר שהמכונית נעצרה."
נו ו? מה המשמעות של המידע המטורף הזה שהגיע לידי הארץ?

עצוב מאוד שיש בתוכנו מי שעושה מאמצים עליונים כדי להוציא את חיילנו כרוצחים ברברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
עצוב מאוד שיש בתוכנו מי שעושה מאמצים עליונים כדי להוציא את חיילנו כרוצחים ברברים.

באמת עצוב, אפילו כמעט עצוב ברמה של העובדה שיש למרבה הצער גם רוצחים בצבא (לא יודע לגבי הברברים, אני מקווה שלא).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 11:38 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:

באמת עצוב, אפילו כמעט עצוב ברמה של העובדה שיש למרבה הצער גם רוצחים בצבא (לא יודע לגבי הברברים, אני מקווה שלא).

"יש רוצחים בצבא".
יש רוצחים בכל חברה ובכל מקום בעולם.
בוודאי בארגון צבאי שיש לאנשים גישה מידית לנשק.
יש לי דוד שנרצח בצבא על ידי חברו בבסיס רק כי דודי ישן לו במיטה ולא התייחס לפניותיו לקום. יש הבדל בין טירוף של יחידים לבין הצגת צה"ל כצבא של רוצחים.

כפי שאתה בטח יודע, כמו בכל אירוע שמסתיים במוות, גם האירוע הזה ייחקר. בינתיים, ראוי להציג את כל התמונה הידועה בשלב זה ולפי הדיווחים, החיילים קיבלו התרעה על הרכב כחשוד + הנחייה לעצור אותו. נמתין לתוצאות החקירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 11:52 
אני ממתין במתח לתוצאות החקירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
נמתין לתוצאות ה"חקירה"

הוספתי את סימני הפיסוק החסרים
:SMOKE:

(לא מאמינים? תבדקו כמה מקרים נחקרו, כמה מהם נסגרו באמתלות מגוחכות, כמה מקרים נחקרו בפועל, והכי חשוב - כמה אנשים קיבלו עונש. רמז: כל הנתונים נמצאים באתרי ה0מול)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
בנוהל.
פלסטינים מתים - גיבוי לצבא.
אף אחד לא ידרוש דין וחשבון למעט הבוגדים הסמולנים.

די לרצח פלסטינים.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
מה אמורים לעשות חיילים במחסום, כשרכב פלשתינאי שועט קדימה ולא עוצר?

וכל הכבוד להארץ שמביא את דבריו על סמך ציטוט האח. אמין.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
מה אמורים לעשות חיילים במחסום, כשרכב פלשתינאי שועט קדימה ולא עוצר?

וכל הכבוד להארץ שמביא את דבריו על סמך ציטוט האח. אמין.

קצת קשה לי להאמין שהצלחת לקרוא את האשכול עד כאן ולא להיתקל בעובדות, אבל ליתר בטחון, הכול (כולל איפה רואים את הסרטונים ואת התמונות) כתוב כאן.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
אני לא טוען שמדובר בוודאות בניסון פיגוע דריסה.
מה שכן הגיוני שהיה כאן הוא רכב פלשתינאי שהתעלם מהוראות כוחות הבטחון. רכב פלשתינאי ליד יישוב יהודי שחווה פיגוע רצחני לא מזמן. מבחינת החייל שעומד שם מדובר בפצצה מתקתקת ובצדק. אולי לא בסכנת חיים (אלא אם יתברר שאכן היה פה ניסיון פיגוע) אבל בפצצה מתקתקת.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 13:29 
זה נורא מעניין מה שאתה אומר לאור המשפט הזה מההודעה הפותחת
ציטוט:
אתם יכולים להיכנס לשני האתרים ולראות תמונות ווידיאו. ברור לגמרי שהיריות נורו על הרכב מאחור (שמשה אחורית בלבד שבורה) ושהנהג נורה מגבו.

יכול להיות שאתה מגיב באופן אוטומטי בלי לקרוא מה כתוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי למה לא לירות על הרכב מאחורה מחשש שימלט ויבצע פיגוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 13:33 
כזה דבר אני לא מתכוון להסביר, מצטער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 13:58 
Officer Barbrady כתב:
לא הבנתי למה לא לירות על הרכב מאחורה מחשש שימלט ויבצע פיגוע?

אז עכשיו הורגים כל מי שנוהג מוזר ?
אתה יודע כמה יהודים צריך להרוג על דבר כזה מנסיעה של 5 דקות בכביש ?

לפחות לפי התיאור שמטלי הביא בהתחלה (לא ראיתי את הסרטונים) נראה שהחיילים קבלו את ההודעה לשים מחסום באיחור או שהתעכבו לצאת לשים אותו.
כשיצאו ראו פתאום את הרכב חולף על פניהם אז החליטו שהם יורים ברכב "ליתר בטחון".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
לא מזמן ראיתי שוטר עומד מחוץ לניידת ומסמן לנהג לעצור לידי, והנהג האיץ וברח.
הדבר המוזר היה שהשוטר לא שלף את הנשק וירה, אלא נכנס לניידת ונסע אחריו לעצור אותו. הזוי, לא ברור איך הוא הצליח דבר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
אני מבטיח לך שגם אם שוטר יתקל במכונית של צעירים ערבים ליד ואדי ערה שלא מצייתת לו, הוא לא יירה. כשזה ברשות הפלשתנאית ליד חלמיש, זה משהו אחר.

בני, אם לא היה מחסום והחיילים לא באמת סימנו למכונית לעצור אלא החליטו לירות על דעת עצמם- זה משהו אחר. אני באמת שואל שאלה: מכונית פלשתינאית שלא שוהה להוראות החיילים, ליד התנחלות יהודית, האם לא סביר להניח שמי שיושב בה הוא פצצה מתקתקת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אני מבטיח לך שגם אם שוטר יתקל במכונית של צעירים ערבים ליד ואדי ערה שלא מצייתת לו, הוא לא יירה. כשזה ברשות הפלשתנאית ליד חלמיש, זה משהו אחר.

מה מה מה? יש הבדל בין שני צדי הקו הירוק??? איפה הפסוק בתורה שזה כתוב בו יא חתיכת כופר שונא אלוקים עוכר ישראל לך לעזה תזדיין עם החברים שלך בים המסריח שלהם

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 15:11 
Officer Barbrady כתב:

תשווה בין תגובת המשטרה לחסימות הכבישים בהפגנות החרדים האחרונות לחסימות באוקטובר 2000 בואדי ערה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 15:14 
Officer Barbrady כתב:
בני, אם לא היה מחסום והחיילים לא באמת סימנו למכונית לעצור אלא החליטו לירות על דעת עצמם- זה משהו אחר. אני באמת שואל שאלה: מכונית פלשתינאית שלא שוהה להוראות החיילים, ליד התנחלות יהודית, האם לא סביר להניח שמי שיושב בה הוא פצצה מתקתקת?

לפי העדות שמובאת בכתבה עבר שם רכב אחר כמה שניות קודם לכן ואמר שלא היה שום מחסום (אחרת גם הוא היה נעצר בו).
כשיש מחסום ורכב מתקרב ולא מאט אז יירו בו כבר מקדימה (קרה מספיק פעמים) ולא מאחור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 15:21 
פצצה מתקתקת?! גם האמא ל-5 שישבה איתו היא פצצה מתקתקת? גם ההוא שזרק אבן על המח"ט שירה בו בגב והרג אותו היה פצצה מתקתקת?
לכו קיבינמאט, חבורת חלאות.
לא אוהדי אוהדי בית"ר, אלחושך עזריהאים למינהם - אנשים שיודעים קרוא וכתוב, בפורום הזה...
אני מאבד את מעט התקווה שהייתה לי.
אוסטרליה כנראה, עוד רגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
פצצה מתקתקת?! גם האמא ל-5 שישבה איתו היא פצצה מתקתקת? גם ההוא שזרק אבן על המח"ט שירה בו בגב והרג אותו היה פצצה מתקתקת?
לא אוהדי אוהדי בית"ר, אלחושך עזריהאים למינהם - אנשים שיודעים קרוא וכתוב, בפורום הזה...
אוסטרליה כנראה, עוד רגע.

תמונה

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 16:33 
אדום מטלי כתב:
אוסטרליה כנראה, עוד רגע.

לא הבנתי את זה המשפט, זה איום? כאילו מה אתה רוצה שעכשיו אנשים ישכנעו אותך להישאר בארץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
Officer Barbrady כתב:

לפי העדות שמובאת בכתבה עבר שם רכב אחר כמה שניות קודם לכן ואמר שלא היה שום מחסום (אחרת גם הוא היה נעצר בו).
כשיש מחסום ורכב מתקרב ולא מאט אז יירו בו כבר מקדימה (קרה מספיק פעמים) ולא מאחור

אם באמת לא היה מחסום ולא הורו לו לעצור- מדובר במקרה חמור. סומך על מצ"ח שירדו לעומקם של דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום מטלי כתב:
אוסטרליה כנראה, עוד רגע.

לא הבנתי את זה המשפט, זה איום? כאילו מה אתה רוצה שעכשיו אנשים ישכנעו אותך להישאר בארץ?

הוא לא יודע לקבל דעות של אחרים ואחר כך מתבכיין על המצב בארץ. אני מאחל לו שיהנה איפה שיבחר לחיות, ישראל או גולה, העיקר בריאות הנפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 16:48 
Noam כתב:
אני ממתין במתח לתוצאות החקירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2017, 17:05 
Officer Barbrady כתב:
לירון האדום כתב:
אדום מטלי כתב:
אוסטרליה כנראה, עוד רגע.

הוא לא יודע לקבל דעות של אחרים ואחר כך מתבכיין על המצב בארץ. אני מאחל לו שיהנה איפה שיבחר לחיות, ישראל או גולה, העיקר בריאות הנפש.

מתבכיין זה טוב או לא טוב? מה הכוונה ב"מתבכיין"?
אני מודה, לא פעם ב-3 שנים האחרונות עלו דמעות בעיניים שלי, כששמעתי או ראיתי כל מיני אירועים שהראו לי כמה אכזריים/עוורים/חסרי אנושיות בסיסית נהיינו.
בעיקר דמעות של זעם ותסכול.

ומה זה לא יודע לקבל דעות של אחרים? כן, אני לא מקבל דעות של אנשים שחושבים שאדם שנסע למשרד הרישוי ברמאללה עם אחותו, אם ל-5, הוא פצצה מתקתקת. אם הייתי יודע שכל האנשים כאן חושבים ככה הייתי עוזב מזמן. הייתה בי תקווה שזה יתהפך, שההגיון יגבר, שהמיעוט ישפיע על הרוב, שיופיע כאן דה-קלארק משלנו, כמו שכבר אמרתי. התקווה הזו הולכת ונמוגה.
גם יהודים עזבו ב-33 את גרמניה כי לא קבלו דעות של אחרים. גם את איראן עוזבים אנשים שלא מקבלים דעות של אחרים (אם הם מצליחים). נראה לך לא סביר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 317 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: