תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 01:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מזרח בפברואר - אפריל
הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 01:23 
סמל אישי של המשתמש
היי
אלה מכם שיצא להם - יש לי עד חודש וחצי לטיול שאני רוצה לעשות לבד. זול יחסית, תכננתי במקור לאוס וקמבודיה אבל מסתבר שזאת לא העונה.

למישהו כאן יצא לטייל במזרח / יעד אחר שהוא אהב במיוחד בעונה הזו ?

הוייב: תרבות שונה, לא אירופה, טרקים קצרים.

תודה רבה (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מזרח בפברואר - אפריל
הודעהפורסם: 30 ינואר 2017, 09:33 
מה כן העונה לקמבודיה לפי הבירורים שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2017, 08:47 
סמל אישי של המשתמש
לאוס וקמבודיה סבירות לחלוטין בתקופה הזו. כמה שאתה נכנס יותר לאפריל נהיה יותר חם, ויש כמה מקומות שבאפריל מגיעים למה שמדענים קוראים "בית השחי של השטן", אבל לא הייתי פוסל אותן.
מעבר לזה, הייתי ממליץ על ויאטנם, אפשר לשלב את זה כמובן עם לאוס וקמבודיה, אבל אם הייתי צריך לבחור בין המדינות הנ"ל הייתי בוחר אותה בשקט.
מייאנמר (בורמה) היא גם אחלה, אבל האמת, לדעתי כל המדינות באזור שוות ביקור*, זה בעיקר תלוי במה שאתה מחפש.

* חוץ מסינגפור, סינגפור זה גועל נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2017, 19:23 
רועי כתב:
היי
אלה מכם שיצא להם - יש לי עד חודש וחצי לטיול שאני רוצה לעשות לבד. זול יחסית, תכננתי במקור לאוס וקמבודיה אבל מסתבר שזאת לא העונה.

תודה רבה (:

מי אמר לך שזו לא העונה ללאוס וקמבודיה? העונה הכי טובה בשנה במדינות האלה היא נובמבר-מרץ, כולל. באפריל מתחיל להיות חם אבל לא ברמה שצריכה לפסול נסיעה.
מעבר לכך, 2-3 חודשים ללאוס וקמבודיה זה הרבה יותר מדי. 3 שבועות ל-2 המדינות הללו זה מעל ומעבר, אתה יכול להסתפק גם בשבועיים.
אם יש לך 3 חודשים, הייתי הולך על תאילנד-לאוס-ויאטנם-קמבודיה. לחילופין, אתה יכול להוריד את תאילנד או ויאטנם ולהחליף את אחת מהן בבורמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2017, 19:38 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
רועי כתב:
היי

תודה רבה (:

מי אמר לך שזו לא העונה ללאוס וקמבודיה? העונה הכי טובה בשנה במדינות האלה היא נובמבר-מרץ, כולל. באפריל מתחיל להיות חם אבל לא ברמה שצריכה לפסול נסיעה.
מעבר לכך, 2-3 חודשים ללאוס וקמבודיה זה הרבה יותר מדי. 3 שבועות ל-2 המדינות הללו זה מעל ומעבר, אתה יכול להסתפק גם בשבועיים.
אם יש לך 3 חודשים, הייתי הולך על תאילנד-לאוס-ויאטנם-קמבודיה. לחילופין, אתה יכול להוריד את תאילנד או ויאטנם ולהחליף את אחת מהן בבורמה.

עוד שורה אחת וכבר היית מגיע לזה שיש לו ארבעה חודשים.
הבן אדם כתב חודש וחצי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2017, 23:45 
בני12 כתב:
עוד שורה אחת וכבר היית מגיע לזה שיש לו ארבעה חודשים.
הבן אדם כתב חודש וחצי

צודק, פספסתי את זה. נתקעתי על ה-"פברואר-אפריל".
חודש וחצי זה הרבה יותר מדי זמן בשביל לאוס וקמבודיה. הייתי מוסיף את ויטנאם או תאילנד או בורמה.
בעצם, מה שהייתי עושה זה חצי מהתקופה בתאילנד וחצי מהתקופה בויטנאם. עדיף על לאוס-קמבודיה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 פברואר 2017, 23:55 
זה תלוי מה אתה מחפש.
אני הייתי שבועיים בוייטנאם (קצת מעט), שבוע וחצי בלאוס (סבבה, אפשר יותר או פחות) וכמה ימים בקמבודיה (לי זה הספיק). בתאילנד הייתי בשני ביקורים שונים, פעם 3 שבועות בצפון ובנקוק ופעם שבועיים באיים (כולל שבוע צלילות).

בחודש וחצי הייתי ממליץ על אחת מהאפשרויות הבאות, למרות שהכל גמיש :
1. לאוס, צפון תאילנד ולקנח באיים
2. קמבודיה, לאוס ווייטנאם
3. קמבודיה, לאוס וצפון תאילנד

אגב, ברגע שתגיע למזרח תפגוש המון ישראלים שינסו להגיד לך מה לעשות, לאן לטייל, מה לראות. אז תמיד תזכור שאפשר להיות ספונטני ופשוט לטייל למקום שלא תכננת (ככה אני הגעתי ללאוס).

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: