NARKOTIKA כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
"מעט נאיבי" זה וואחד אנדרסטייטמנט.
הבן אדם חי לו באיזה יקום מקביל, על הדרך הורס חצי עולם והכל במסווה של חיוכים ובדיחות.
יספרו עליו עוד הרבה בשיעורי ההסטוריה, ובטח לא דברים חיוביים.
מנגנון השטיפת מוח הישראלי בשעות נוספות.
ההודעה שכתבת מופיעה בעשרות טובקבים, בניסוח כמעט זהה לחלוטין.
בוא תסביר לי, איך הוא הורס חצי עולם. אני מת לדעת.
באמת שאני עונה עכשיו רק מתוך שיעמום, אני לא אגיב כאן אחרי זה.
אין לי ספק שתגנו כאן בחירוף נפש על אובמה בגלל שיש לו אותה השקפת עולם כמוכם בנושא ה"פלסטינים",
אבל אתה לא יכול לטמון את הראש בחול ולא לראות מה קרה בעולם מאז שהוא עלה לשלטון. אף אחד כבר לא סופר את ארה"ב, היא הפכה ממעצמה לבדיחה (את זה לא רק אני אומר, גם פרשנים שלו מבית).
הפיכות במצרים ולוב, כאוס בתוניסיה, תימן, עיראק וסוריה. עליית דאעש. הסכם עלוב שייתן לאיראן להיות במרחק יריקה מגרעין (ארה"ב של פעם, המעצמה, בחיים לא היתה חותמת על הסכם כזה ובטח שלא מפסיקה את הסנקציות על המדינה תומכת הטרור מספר אחת בעולם). כל זה ועדיין לא דיברתי על הנושא שנוגע בנו. הוא מדגיש בראיון שהסכם שלום עם "ההם" חייב לבוא מתוך כוונה אמיתית ולא מכפיה, אז למה כל כך דחוף לו ולממשל שלו להתערב בכל פיפס קטן שקורה כאן? כל העולם היה עד לשיחות של קרי, אבו מאזן ולבני. פתאום אנחנו "סרבני השלום"? אבו מאזן לא היה זה שלא הסכים על כלום והתקפל? כנראה שאין באמת פרטנר לשלום, כי עם מצרים וירדן זה דווקא כן הלך לנו.
שלא תבין לא נכון, אני ממש לא מחובבי ביבי (ההיפך הוא הנכון) ואני מסכים שהוא עושה צעדים שמתריסים ולא תורמים לשום דבר, אבל להפיל הכל עלינו בכל פעם שהשיחות נכשלות, זה אפילו לא קרוב לאמת.
אלה היו 60 שניות על הנשיא הכושל הזה. לילה טוב