תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דירה בת"א - עם או בלי חנייה
הודעהפורסם: 22 מאי 2015, 16:19 
אחרי כמה שנות שכירות בר"ג\גבעתיים החלטתי להתקדם הלאה ולעבור לת"א (כן כן, פי שתיים כסף, ידוע)

בכל מקרה, האוטו שלי עובר יחד איתי ואני לא יכול לוותר עליו כרגע משיקולי עבודה.
ולכן ההתלבטות - האם לחפש מראש דירה עם חנייה ולהוסיף בעצם 500-700 ש"ח ממה שהייתי משלם על הדירה, וכמובן לצמצם בהרבה את מלאי הדירות הרלוונטי,
או לקחת דירה בלי ומקסימום לנסות להשכיר חנייה באיזור? הבנתי שיש חניונים שאפשר לעשות מנוי (לא החניוני לילה...19:00-08:00 לא עוזר לי במיוחד) חודשי במחיר שפוי, וגם לא על בסיס מקום פנוי - מכירים? מומלץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 מאי 2015, 16:25 
מה זה תל אביב? מרכז העיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דירה בת"א - עם או בלי חנייה
הודעהפורסם: 22 מאי 2015, 17:02 
כן..הבימה\דיזינגוף\כיכר רבין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2015, 17:51 
במקביל לחיפושייך אחרי דירה, תחפש גם חניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2015, 20:06 
1. תל אביב זה לא פי 2 כסף מר"ג-גבעתיים.
2. באיזורים שציינת, אתה חייב חניה. מנוי בחניון לא יעלה לך פחות מהסכומים שכתבת, אז נראה לי שכבר עדיף לך לשכור חניה פרטית.
אתה גם יכול לקחת דירה בלי חניה, ולשכור חניה פרטית ממישהו אחר שיש לו חניה בדירה והוא לא משתמש בה. זה מאוד מקובל. תחפש ביד 2 חניות במרכז תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2015, 10:37 
1) תל אביב זה בחיים לא פי שניים מר"ג וגבעתיים. בדר"כ כמה מאות ש"ח, שחלק מהם מתקזזים בארנונה הנמוכה יותר בת"א.
2) אני עברתי לפני 3 שנים מאזור רוטשילד-יהודה הלוי שהיה שם הרבה חניה יחסית, לאמצע דיזינגוף וגם חשבתי שאצטרך חניה. בפועל, בהנחה שאתה עובד כל יום מהבוקר, כשאתה גר שם ומכיר את כל החוקים לגבי החניה, זה ממש לא כזה נורא כמו שחושבים. מסתדרים.
מקסימום הבעיה היא בימי חמישי בערב ושישי בבוקר. אז תחנה בתשלום במקרים כאלה. לי לא יצא פעם אחת אפילו.
3) אם אתה מוצא חניה פרטית באמת קרובה ב- 500 ש"ח, זה שווה, אבל זה יכול להיות יותר ואז זה כבר יקר.
4) אם תגור באיזור כיכר דיזינגוף, יש שם את חניון "הכיכר", שעולה (עלה לפחות עד לפני שנתיים) 350 ש"ח לחודשיים לחניית לילה בשעות נוחות מאד. כל יום מ- 16:00 ועד 9:00 למחרת. סופ"ש חופשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מאי 2015, 13:10 
זה לא פי 2, אבל זה לא תמיד כזה רחוק ולא מסתכם רק במאות שקלים. אני גר על גבול גבעתיים עכשיו, בתל אביב. ממש ליד רכבת ארלוזורוב, לא יד אליהו וכאלה, ומשלמים על 3 חדרים פלוס מרפסת, כ67 מטר, וחנייה, בבניין סבבה עם מעלית והכל 4.5

במרכז זה יכול להגיע ל6.5 בקלות. אם לא יותר. אני יודע כי חיפשנו קודם במרכז.

בקשר לחנייה, כמו שבוסטרו אמר חוץ מימים ושעות ספיציפיות אין לי חבר אחד עם רכב שיש לו בעיות למצוא קרוב לבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2015, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
גם אם אתה מוציא תו חניה של תל אביב אז אתה מקבל חניה חינם בכמה חניונים (תלוי באזור שבו אתה גר) מ7 בערב עד 8 בבוקר ובשאר השעות 75% הנחה או משהו כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: