kobster כתב:
אם נלך לפי ההגיון שלך (אם אפשר לקרוא לזה הגיון בכלל) כל מי שלא התנגד באופן פעיל להריסת אוסישקין הוא אחראי להריסתו מקווה שיש לך מספיק מקום ברשימה הזו כי יש הרבה מאוד גורמים כאלה.
למיטב זכרוני יעל דיין ממרצ והיא נתנה את הסכמתה להריסת האולם, מה שאמור להוביל לפסילתה של מרצ בכל מערכת בחירות, ארצית ומוניציפלית.
סתם לידע כללי, מפלגת העבודה אחראית לעשור הגדול ביותר של הפועל כדורגל בכל הזמנים, עם שלוש אליפויות וארבעה גמרי גביע תוך שמונה שנים, כך שלהגיד שהיא ניסתה להרוס את הפועל זה קצת לא מדויק.
להריסת אוסישקין יש שני אחראים בולטים וגדולים שעדיין מסתובבים פה, חיים ובועטים. תמקד את הכעס שלך בהם ולא בדמויות המשנה בעלילה.
.
ההיגיון שלי הוא הכי בריא בפורום הזה.
אלה אתם שמכניסים לשיקולי הבחירות שלכם דברים מיותר כמו מדינת ישראל, לפני הפועל.
ויעל דיין שמעה ממני את מה שאני חושב עליה מקרוב, ישיבה אחרי ישיבה. גם אבו-וילן ומרצ זו גם מפלגה בעייתית.
אבל מפלגת העבודה לא רק שהרימה את היד נגד אוסישקין במועצת ת"א, אלא גם דאגה לחסל כל ניסיון להציל אותו דרך חקיקה, אחרי שחולדאי דאג שהחברים שלו במפלגה, ובראשם אופיר פינס ויורם מרציאנו, יקברו את החוק לשימור אתרי ספורט.
לא שאני חושב שזה מה שהיה מציל את אוסישקין, אבל את היד האחת שהם עשו עם חולדאי נגדנו אני לעולם לא אשכח.
ואח"כ כמובן הגיעה שלי יחימוביץ'.